Ето документите, които доказват, че "Промяната" закрива въглищните централи, за да облагодетелства спонсорите си с милиони по Плана от ЕС

Ето документите, които доказват, че "Промяната" закрива въглищните централи, за да облагодетелства спонсорите си с милиони по Плана от ЕС

Уважаеми госпожи и господа,

Пише ви омерзен служител на ТЕЦ „Марица Изток 2". Канят се да ликвидират енергетиката ни! Брутално и гнусно! Хората за които и аз гласувах, а днес си посипвам главата с пепел! Подготвили са план за „справедлив" преход, който се канят да приемат в петък! Според него България трябва скоростно да закрие въглищните си централи за сметка на „видни" инвеститори, които ще бъдат подпомагани по плана! Защо „видни"?

Защото са видни спонсори на "Продължаваме промяната".

Целият регион знае, че собственикт на "МЕТАЛИК" АД - Дечко Колев , е основен спонсор на ПП. Негов служител е депутатьт от „Промяната" Радослав Рибарски! Явно г-н Рибарски си е свършил много добре работата и е успял да осигури за началника си "скромната сума" от 185 млн. евро по плана за „справедлив" преход! Ашколсун, Рибарски, ашколсун „Промяна"! Така се прави!

А на нас ни се казва "закривайте централата, била замърсяваща"! Няма по-мръсно нещо от вашите ръчички, които искат да вземат прехраната ни и малкото останала независимост на България, каквато е енергетиката.

Следват документи, от които личи, че на мястото на "Мариците" се предвиждат паркове за зелена енергия с вече определени бенефициенти за стотици милиони по Плана за възстановяване. По-голямата част от тях са спонсори на "Продължаваме промяната". Под тях е и анексът към споразумението с ЕК за предсрочното затваряне на въглищните централи, подписано от Асен Василев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • Сатанисти

  28 Sep 2023 10:40ч.

  Снимката към статията на двамата гнусни дебили е красноречива. Погледнете ги само! На такива ли същества сме поверили бъдещето си? Събуди се българино и измети тоя боклук от дворчето си, защото иначе си обречен!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това е чудовищно,

  28 Sep 2023 10:46ч.

  може да напишете отделна статия, която да разгледа документите подробно, защото едва ли много хора ще си дадат труд да ги прочетат. Ще подчертая само един аспект - в "зелените" таблички е разграфено по време унищожението на цялата въглищна енергетика (включително и "Топлофикация-София"), като парите, които очакват да получат по "програмата", са за 5 години (2022-2026) и за година са съизмерими с вноската ни в "съюза". Около милиард и малко до милиард и половина евро годишно! И се отпускат само след изпълнение на поредната стъпка в плана! За одобрението на стъпките се създават, разбира се, и бюрократични надзорни механизми. И въобще не искам да се спирам на "списъка на предприятията, които се очаква да бъдат подкрепени", като едното изискванията е "желание за прилагане на принципите на SDG..."...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отчаян

  28 Sep 2023 10:58ч.

  Има ли служби за сигурност в България?!!!!! Има ли закони? Може би вече няма такава държава - РБългария?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария ...

  28 Sep 2023 11:10ч.

  Уважаеми, към урната за гласуване се пристъпва отговорно, а не първосигнално. киро излъга за гражданството си, излъга за образованието си, а най-големият майтап беше производството на "еликсира на младостта"от някакво кокиче май беше ( рекламата с Опра Уинфри изобщо няма да я коментирам). асен е съден от съдружниците си за кражба на милиони.... И Вие гласувахте за тези хора? Веднъж лъжец - винаги лъжец!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  28 Sep 2023 11:23ч.

  По идентичен, или подобен начин, върви разрушаването на стопанството на държавата вече 30 години! Някой помни ли банкнотите на НРБ - там имаше картинки на заводи, построени в първите 10-15 години след Девети. Цял град построиха - Димитровград - плаче за смяна на името. 30 години след Девети пуснахме АЕЦ-а. Това са други 30 години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария ...

  28 Sep 2023 11:45ч.

  Днес Димитровград тъне в разруха. Сградите в центъра и на булевард "3-март" , които са "сталински ампир" се рушат. Навсякъде е мръсно и прашно, няма спешен кабинет, няма денонощна аптека,фалираха ВИК........ Някога Димитровград беше 55 хиляди, а днес е едва 10 хиляди. Гарантирано от ГЕРБ и не само!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ППДБ

  28 Sep 2023 11:33ч.

  Достойни за рубриката "Рушители на съвременна България"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Адвокаат

  28 Sep 2023 12:08ч.

  Много сте. Завеждате колективен иск в Световния съд срещу такава несправедливост. В момента някакви младежи в Португалия завеждат колективен иск за милиарди срещу цели държави , че не действали бързо срещу глобалното затопялане !?! Така че всеки може да завежда искове и да се съди със всеки за каквото си иска където си иска .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе адвокате

  28 Sep 2023 13:52ч.

  Ти знаеш ли колко години траят тези дела ,до тогава няма д има тецове и България даже . И ти си толкова адвокат ,колкото аз съм космонавт . Истината е една по краткия път към протесите е сопите . А днес Страхил Ангелов призова тези коио ще отидат да гласуват на изборите другия месец .Да гласуват само със хартиени бюлетини .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  28 Sep 2023 12:36ч.

  Не забравяйте как юмручето на РРадев докара във властта тези измамници и крадци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маги

  28 Sep 2023 12:51ч.

  Всичко, което са решили да направят от ПП винаги е било във вреда на страната и, разбира се, в тяхна полза. Вълкът козината си мени, но нравът не...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  28 Sep 2023 12:58ч.

  ПП и ДБ, каквито и национални предателства да извършват, чрез Ала-балата на изборите все ще са печеливши!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НЯКОЙ

  28 Sep 2023 12:59ч.

  А защо не сте на жълтите павета? И когато бяхте ,защо се отказахте толкова лесно? Няма друг начин да си защитим правата освен да се борим за тях. Много документи се изнесоха за корупция, злоупотреба с власт, кюлчета, къщи, но с купена прокуратура, в пробита държавност единственият начин да се защитиш е да се бориш ефективно, не пасивно. Ще ни лишат от държава, процесът е в ход, ако Борисов продължава да се откупува от Магнитски с харизване на държавата, ще се наложи да си мръднем задниците и да си защитим семействата и домовите по стария и изпитан начин, масово на пътя. И следващият път като гласувате, сто пъти мислете. У нас кандидатите за лесно забогатяване, тоест мошениците, са на всеки километър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ето за това А. Василев трябваше да бъде финансов министър

  28 Sep 2023 13:22ч.

  Единствено възможният и незаменим финансов министър, защото едва ли някой друг може да краде и лъже като него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • питам

  28 Sep 2023 13:39ч.

  Въглищата откъде идваха?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба

  28 Sep 2023 15:25ч.

  Радев, Президенте, докога ще проспиваш вопиющите престъпления, които извършва т.н. правителство? Действия трябват, не коментари. Ако трябва и военно положение. Иначе и малкото ни останало от държавата си отива.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гларус

  28 Sep 2023 17:47ч.

  Когато енергетиците и миньорите излязат на протест са сами. Ние къде сме? Нали всички ние ще плащаме скъп и прескъп "зелен" ток? Тия мошеници са за затвора. Защо ги търпим все още? Народе? Хайде по улиците всички и тия да си ходят! Те са шайка мошеници узурпирали властта. Да ги сваляме, преди да са затрили и малкото останало тук!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Случаен

  28 Sep 2023 21:41ч.

  Точно така. Трябва да има солидарност. Всеки да подкрепя всеки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ангел

  28 Sep 2023 21:56ч.

  Защо гласува за тях ?! Тъп ли си ? Те бяха ясни още в началото, когато радев правеше всичко възможно за да ги узакони. Сега и той си скубе косата. Време е да отстраним тези антибългари от управлението на страната! Време е...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи