Д-р Костадинов: Само "Възраждане" защитава българския национален интерес и не се кланя на чужди посолства

Д-р Костадинов: Само "Възраждане" защитава българския национален интерес и не се кланя на чужди посолства
Костадин Костадинов за "Гласове": Или ще отхвърлим американския васалитет, или България ще загине, защото американците умишлено ни водят към гибел и унищожение. Тези дни излезе информация, че  между 2 и 8 ноември американското посолство е привикало представителите на всички основни политически партии, без "Възраждане".  Поставени са им били  задачи и конкретни ангажименти за съставяне на правителство

 


- Зеленият сертификат бе въведен, за да стимулира ваксинацията. Защо се обявихте срещу него?

 

- Зеленият сертификат е концлагеристка мярка, наследена от времето на Втората световна война, с която хората, които отказваме да се подложим на античовешки експеримент, сме третирани  като второ качество хора. Този Зелен сертификат е престъпление и хората, които го въведоха са престъпници и трябва да бъдат съдени и да лежат в затвора.


 
- Какви са основните ви аргументи срещу въвеждането на еврото и защо организирахте протести по този повод?

 

- Ако загубим лева, губим своята финансова свобода – това е единственият елемент на независимост, който ни е останала.  Всяка държава има 3 форми на независимост: политическа  -  да взима сама решенията за своето бъдеще, отбранителна – да може да гарантира сама своята териториална цялост и финансова, когато разполага със собствена валута.  

 

В момента е добре известно, че политическите решения се взимат от американския посланик, отбранителни няма, защото българската армия беше ликвидирана, а сега искат да ликвидират и българската валута. Ето защо "Възраждане" е единствената партия, която държи да запази българския лев и българската финансова независимост и ще продължаваме да се борим да не влизаме в Еврозоната. Всички останали партии са съгласни да унищожат финансовата ни независимост.
 
 

- "Възраждане" подкрепи Румен Радев, когато стана президент. Какво се промени за четири години и защо Вие се кандидатирахте срещу него?


 
- Подкрепихме Румен Радев на втори тур през 2016-та година, защото трябваше да направим цивилизационен избор: от една страна бяха  престъпниците от управляващия режим на ГЕРБ и ВМРО - БНД, а от другата страна застана един наистина различен човек, на който дадохме доверието.

 

За съжаление Радев пропиля това доверие  още в началото  на своя мандат, назначавайки хора на ГЕРБ. Такъв пример е Министърът на образованието Николай Денков, който преди да стане министър, назначен от Радев, беше заместник-министър на образованието при Борисов. Маските паднаха окончателно, когато Радев назначи втория си служебен кабинет - бяха назначени министри, одобрени от американската посланичка, в служебния кабинет имаше чужди граждани.

 

Радев погази Конституцията, неговите министри  Асен Василев и Кирил Петков всъщност подписаха плана за въвеждане на еврото, Радев въведе още по-сериозни ограничителни мерки от Борисов.  Всъщност Румен Радев е огледален образ, близнак на Бойко Борисов, как очаквате да го подкрепим? Дори в момента той прави кампанията си по същия начин  като Борисов, обикаля със служебни автомобили на президентството, охранявани от НСО.


 
 - Възможно ли е въобще български политици да вървят срещу американския интерес? Не е ли по-скоро въпрос на разумен и сложен баланс тази игра?

 

- Последният, който се опитваше да прави разумен и сложен баланс в тази игра беше Цар Иван Шишман през 14 век – първо прие съюзничество с Османската империя, после прие васалитета, после прие османски бази на територията ни, давайки на турците  гарнизони в крепостите на Търновското царство и накрая му взеха главата.

 

Нещо подобно се случва в момента – или ще отхвърлим американския васалитет, или България ще загине, защото американците умишлено ни водят към гибел и унищожение. Тези дни излезе информация, че  между 2 и 8 ноември американското посолство е привикало представителите на всички основни политически партии, без "Възраждане".  Поставени са им били  задачи и конкретни ангажименти за съставяне на правителство, което да въведе следните ограничения: Рестриктивни законодателни мерки за неваксинираните в страната. Тоест, че работодател може да уволни неваксиниран работник без неустойки и други подобни. Като цел е поставена ваксинация на 80% от българите до второто тримесечие на 2022 г. Засилване на сътрудничеството с Европейските институции по повод ускорено членство на Македония в ЕС и отстъпки от страна на България по всички линии без договорки и преговори. Подготвяне на реформа във финансовия сектор с цел приемане на еврото до 1 януари 2024 г. Както и стартиране на преговори с ЕЦБ за “привързване едно към едно лев-евро”. Което ще струва на България кредит от над 120 милиарда евро.

 

До 2025 г. закриване на самостоятелния добив на енергийни суровини от страна на България. Приемане на нови законодателни реформи в частта “Енергетика - енергоносители”, унищожаващи окончателно енергийната независимост на страната ни. Промяна в конституцията, която урежда върховенството на европейското законодателство над българското. 


Всички “поканени” са изразили ясното си волеизявление, че ще работят за въвеждането на гореизброеното. Както виждате шансът да се състави правителство е огромен, само че това няма да е българско правителство, то ще е правителство на американското посолство. Затова ние, свободните, здравомислещи българи имаме няколко дни време, за да вземем окончателно решение – искаме ли България да е управлявана от американски марионетки или да е управлявана от свободни и независими хора, които ще възстановят нормалния живот, свободата и суверенитета в България. В завършек ще кажа, че в неделя избираме между "Възраждане" и робство.


 
-  "Възраждане" проруска партия ли е? Финансира ли ви Путин?


- Всички партии в България са американски и слушат какво им наредят от американското посолство, много е смешно, че единствената българска партия, която защитава националните интереси я обявяват за проруска. Това показва само едно –американския контрол над нашето общество. Това показва как пряко или непряко България е управлявана от поставени лица на американското посолство и от дъщерната му фирма Фондация „Америка за България“ .


- Самият Румен Радев често изтъква ограничените правомощия на президента по отношение на вътрешната политика. Какво по-добро от него можете да постигнете Вие, ако станете държавен глава?


- Това са оправдания, не обяснения. Президентът няма ограничени пълномощия и има права  във всеки един момент да привиква всяка една от основните политически фигури в страната, както и представителите на политическите институции да иска от тях обяснения и да дава разяснения пред българските граждани за начина по който се води политиката в страната. Президентът може, стига да реши  да поведе българските граждани в техен протестен поход за възстановяване свободата и демокрацията на българската държава. Ако президентът има волята и желанието, той може да води българския народ и тогава няма политическа партия, режим, чуждо влияние, които да могат да го спрат. За съжаление с последните действия на Радев се видя, че ние нямаме президент, имаме резидент на американското разузнаване. 


 
-Ако на втори тур има балотаж между проф. Герджиков и Радев, кого ще подкрепите и защо? 

 

- Не виждам никаква разлика между Герджиков и Радев – два огледални образа на близнаци.

 

- Този път е по-вероятно "Възраждане" да влезе в следващия парламент. Какво ще бъде поведението на партията ви в него - забранени коалиции, възможни съюзници...


 
- Ще защитаваме последователно българския национален интерес и със своя дума и дело ще доказваме, че сме единствената политическа организация, достойна да управлява България за постигане на за независимо бъдеще.


- Ще търсите ли обединение с други патриотични сили, извън парламента, за да се оформи някаква по-значима формация или ще разчитате само на собствени сили и самостоятелно развитие?


- Други патриотични сили, освен Възраждане няма.

 

 

 

 

 

Коментари

 • SapunRK

  12 Ное 2021 16:04ч.

  С двете ръце... Хората са единствените, които са наясно, че трябва тая работа да се върши с бронежилетка под дрехите. Дават надежда, че са наясно с това с каква страшна и тежка работа се захващат. Дано не ни излъжат. Дано... И Господ да пази България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Софиянец

  12 Ное 2021 16:14ч.

  Успех на Възраждане!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Антиковидист

  12 Ное 2021 16:15ч.

  Дано този път Възраждане влезе в парламента! Иначе спукана ни е работата, ако 100% от депутатите са ковид-терористи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дано да влезе най-сетне Възраждане

  12 Ное 2021 16:23ч.

  Та да защити българския национален интерес според предизборните си обещания. Макар, че никой не обещава обратното. Най-малкото след поредицата Велики народни въстания да видим и български възрожденци седнали на депутатските банки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  12 Ное 2021 16:34ч.

  Ще гласувам заради вас, само че имам съмнения щот машините на козяк нема ви харесат :D

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Време е за Възраждане!

  12 Ное 2021 16:34ч.

  "Чудя се дали ако, дай Боже, скоро има Народен съд, който да осъди на смърт цялото Народно събрание, правителствата от 1990 г. насам, повечето кметове, хиляди общински съветници и известен брой обикновени престъпници, след време историците ще говорят как е бил избит "цветът на нацията"? Защото "цветът на нацията" са Филип Димитров и Втори адвокатски колектив, Иван Костов и бандата му, Симеончо и бандата му, Петър Стоянов, Станишев, Борисов, Цветанов, Горанов, Караянчева, Пеевски, Цацаров, Плевнелиев, Меди Доганов, Местан, Марешки, Симеонов. Цачева, Каракачанов, Христо Иванов, Мая Манолова-Галева, Румен Радев и други подобни.” К. К. - Д-р Костадинов

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Четвъртият закон на г-жа Паркинсън гласи:

  12 Ное 2021 16:46ч.

  Четвъртият закон на г-жа Паркинсън гласи: "Смяната на еднa туземна на чичо Сам колониална администрация с друга още по-туземна и пак на чичо Сам колониална администрация не води до нищо добро за народа."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От 32 години “Всички обичат Портиера на американското посолство” и изпълняват заповедите му ...

  12 Ное 2021 16:55ч.

  US посланик ппез 1997 г.: Тук не ни трябват повече от 4 млн. българи "Българите не ни трябвате повече от 4 милиона." Вижте изявлението на тогавашната американска посланичка у нас Ейвис Боулън. Годината е 1997 г. – на семинар в Боровец – /потъмнения пасаж в текста/ Aрхивите са живи и говорят – изводите си правете сами дали тези прогнози вече не се сбъдват… http://www.budnaera.com/201802f/180401180.html Източник: ОНовини

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Избирател

  12 Ное 2021 16:56ч.

  АМАН!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Време е за референдуми - за ЕС, за излизане от НАТО и за СПАСЯВАНЕ на националната ни валута и суверенитет!

  12 Ное 2021 16:57ч.

  Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ! Бог да пази България и да помага да спасим свобода си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Народен съд, който да осъди на смърт цялото Народно събрание, правителствата от 1990 г. насам, повечето кметове, хиляди общински съветници и известен брой обикновени

  12 Ное 2021 17:10ч.

  И после пак се обяснявайте, че Възраждане не били фашисти!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чича ви Данчо (Й.Й.)

  12 Ное 2021 17:15ч.

  Аз отдавна съм написал че САЩ (съединените щати) вече не са САЩ, а РАЩ (разединени щати). И че са разединени щати си пролича и в България. Представяте ли си!? Най-накрая у нас решиха да издигнат паметник на американския президент Уудроу Уилсън, който единствен се е застъпил за България, да не бъде унищожена след Първата Световна война. И представяте ли си!? На откриването на паметника не присъстваше американският посланик в България! С което мустафата ясно показа, че не е посланик на САЩ у нас, а посланик на дийп стейт, за който говореше Тръмп и който дийп стейт свали Тръмп. А нашите подлоги пък показаха че не са с родолюбивите Българи, а са подлоги на мустафите и фашистите, стоящи зад тях. Защото представяте ли си!? На откриването на паметника не присъстваше и не само натовския генерал Радев. Не присъстваше дори крадлата фандъкова!.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Народен съд, който да осъди на смърт цялото Народно събрание, правителствата от 1990 г. насам, повечето кметове, хиляди общински съветници и известен брой обикновени на 12.11.2021 в 17:10

  12 Ное 2021 17:43ч.

  Гледачо на кабеларки, Народният съд е справедливото възмездие за фашистките престъпления!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • импийчмънт за радев!

  12 Ное 2021 17:43ч.

  Костя, ако Възраждане не влезе, а влезат бабикяните, значи са играли машините и си подготвяй отсега искане до КС за касиране!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • импийчмънт за радев!

  12 Ное 2021 17:46ч.

  Пак са плъзнали хлебарки.Никога Костя Копейкин не е казвал това за народния съд.Фейковете на бабикян пускат тия дивотии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  12 Ное 2021 17:53ч.

  До „Време е за Възраждане!“ на 12.11.2021 в 16:34 Моля, моля, правете разлика между политическо красноречие, действащ зелен сертификат и току предстоящ „локдаун“ за неваксинирани. От мен за „Възраждане“ – една хубава българска дума: сполука! А за козяшките натегачи - bad luck!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • импийчмънт за радев!

  12 Ное 2021 18:06ч.

  Прав е за инструкциите за правителство на всяка цена.Неслучайно Тиквата днес заяви, че Кирчо му е естествен партньор. Готви се Герб пп дб или подобно и герб със сигурност ще управлява.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аха

  12 Ное 2021 18:19ч.

  Причината е, че нямате власт. Ако случайно се докопате до такава, веднага ще смените плочата и други ще започнете да ги редите. В противен случай знаем какво ни чака. То и аз мога да си говоря и пиша какво ли не, и обещания мога да дават от сутрин до вечер, но дали ще ги изпълня? Ама пък иначе много си вярвате, нямало други патриотични сили. Кое ви е патриотичното, това, че вашите фенове словославят Русия и Путин?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • димитър костов

  12 Ное 2021 18:27ч.

  уникална кремълска подлога, уникална. би полицаи лятото с дръжка от знаме, има го на сума снимки и видеа, но сега е велик. пос---ко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментаторе на Гледачо на кабеларки, Народният съди т.н. и т.н.

  12 Ное 2021 18:53ч.

  Народният съд на такива политически мутанти като тоя не е онзи народен съд, а по-скоро нещо, което се е случило в Германия след 1933. Още ли не си го разбрал? Или е неудобно да се признае?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Flick

  12 Ное 2021 18:56ч.

  Леле, костадинов съвсем е изплискал легена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Време е за Възмездие

  12 Ное 2021 19:41ч.

  Не за Възраждане

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мечо Кух

  12 Ное 2021 19:47ч.

  На мен по-скоро ми е интересно, ако нещата, за които Костадинов говори, започнат да се случват едно по едно, понеже определения времеви хоризонт е съвсем кратък, какви ще бъдат съответните реакции на така нареченото гражданско общество, па макар и пак след дъжд качулка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От зле на по-зле

  12 Ное 2021 19:54ч.

  България е изправена пред грандиозни проблеми, но не са примитиви-фашисти тези, които ще ѝ решат проблемите. Напротив, такива само ще ги задълбочат. На първо време, наистина, най-належащите проблеми са възпиране на еврото. отстояване на признаването от страна на РС Македония, че корените ѝ са български, справянето с мафиотския клиентелизъм и пладнешките кражби и грабежи, медицинският и зелен фашизъм и ужасяващата бедност, но нито селска гвардия като тази на Стамболийски със сопите, каквито са чалгаджиите, нито много посредствените дървени глави на “Възраждане”, ще са тези, които ще донесат свободата. Борбата срещу това зло може да протече успешно единствено чрез наше активно участие в промени в съюза, в който членуваме, като изберем наистина умни и гъвкави поитици (спомнете си неотдавнашната пресконференция със заличените страници от договора между ЕС и Пфайзер, на румънския член на европарламента), а не простаци и тъпаци. Вижте мюсюлманите какви хитри, изкусни и много решителни дипломати са. На тях ли да оставим да спасяват България? Или на мафиотите от североизток, които сами себе си не могат да оправят? Единствени, които днес могат активно да помогнат, както изглежда, са ПППП, ако наистина не са подлоги на дълбоката американска държава, което ще проличи от това дали ще се опитват да натрапват gender identity policy (за това Конституцинният съд вече им отряза крилата) и critical race theory, дали ще се поддадат по македонския въпрос, дали ще продължават безропотно евгеничния експеримент и дали ще прегърнат еврото. Това са четири критични пункта в политиката им, които трябва да се следят и да напътстват всеки разумент човек по време на изборите, но хвърлянето им на вятъра от простаци, обединени във фашистки сили, протръбявани, за да изглеждат приемливи, трябва решително да се пресече. Иначе, икономически, като намерения, ПППП са на прав път—правителството трябва да освободи бизнеса от кражби и опека, а и, изобщо, крадените пари трябва да отидат при хората, а не в чекмеджетата и банките в обединените арабски емирства. Това, даже и ако е само намерение, се чува единствено от тях. ДБ си бърборят някакви абстракции за промени в съдебната система. Хаджигеновци изобщо не знаят на кой свят са, а ГЕРБ, БСП и ДПС си остават хищници, които знаят единствено да крадат и грабят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Този път

  12 Ное 2021 20:03ч.

  Процентите на Възраждане са 7-8 и се надявам този път да не успеят да им окрадат гласовете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прогноза

  12 Ное 2021 20:08ч.

  Отново ви казвам, че за ужас на Иво МОЧА-та този ще влезе в парламента

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДД: От зле на по-зле

  12 Ное 2021 20:11ч.

  Ти освен че си и наивник, си и много зле с разсъдъка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От зле на по-зле на 12.11.2021 в 21:58

  12 Ное 2021 22:02ч.

  За по фашистка изява от въвеждането на зеления сертификат не се сещам

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От зле на по-зле

  12 Ное 2021 22:05ч.

  Няма как да не се съглася с 22:02, но сега само това ни липсва, в допълнение да дойдат още по-фанатизирани и тъпи фашисти от сорта на "Възраждане".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поредният

  12 Ное 2021 22:15ч.

  Костадинов, искрено се надявам да влезете в парламента и ЦРУ да не те убият.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ама, разбира се!

  12 Ное 2021 23:27ч.

  Без този путинофил и демагог във властта!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Безочие

  17 Ное 2021 15:23ч.

  Какъв е тоя клип с тая хлебарка с номер 6 вмъкнат в статията? Тоя човек е зле с граматиката на българския език,а ми рекламира Тримореца. Това е безочие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На обратно

  17 Ное 2021 15:27ч.

  Съжалявам,но Златан Стойков е безкрайно необразован за да ми дава акъл за кого да гласувам. Това значи да гласувам точно на обратно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи