Байдън: Транссексуалните американци формират душата на нашата нация

Байдън: Транссексуалните американци формират душата на нашата нация

Прокламация за Деня на транссексуалните. 

Джо Байдън, Белият дом, 30.03.2023 г.

Денят на транссексуалните празнува радостта, силата и абсолютната смелост на едни от най-смелите хора, които познавам - хора, които твърде често е трябвало да излагат на риск работата, връзките и живота си, само за да бъдат истинската си същност.  Днес ние показваме на милиони транссексуални и небинарни американци, че ги виждаме, че те принадлежат и че към тях трябва да се отнасяме с достойнство и уважение. Тяхната смелост е дала сила на безброй други хора, но никой не трябва да бъде смел, само за да бъде себе си. Всеки американец заслужава тази свобода.

Трансджендър американците формират душата на нашата нация - гордо служат в армията, лекуват смъртоносни болести, заемат изборни длъжности, управляват процъфтяващи бизнеси, борят се за справедливост, създават семейства и много други.  Като деца те заслужават това, което заслужава всяко дете: възможност да учат в безопасни и подкрепящи училища, да развиват значими приятелства и да живеят открито и честно. Като възрастни те заслужават същите права, на които се радва всеки американец, включително равен достъп до здравеопазване, жилища и работни места, както и възможност да остареят спокойно като възрастни граждани. Но днес твърде много транссексуални американци все още са лишени от тези права и свободи. Вълна от дискриминационни щатски закони е насочена срещу транссексуалните младежи, ужасява семействата и наранява деца, които не вредят на никого. Епидемията от насилие срещу транссексуални жени и момичета, по-специално цветнокожи жени и момичета, отнема животи твърде скоро. Миналогодишната стрелба в клуб Q в Колорадо беше още един болезнен пример за този вид насилие - петно върху съвестта на нашата нация.

Моята администрация се бори за прекратяване на тези несправедливости от първия ден, като работи за това транссексуалните хора и цялата ЛГБТИ+ общност да живеят открито и безопасно. В първия си ден като президент издадох изпълнителна заповед, с която наредих на федералното правителство да изкорени дискриминацията срещу ЛГБТИ+ хората и техните семейства. Назначихме рекорден брой открити ЛГБТИ+ лидери и с гордост отмених забраната открити транссексуални хора да служат в армията. Работим и за това обществените места и пътуванията да станат по-достъпни, включително с по-приобщаващи полови маркери в паспортите на Съединените щати. Подобряваме достъпа до обществени услуги и права като социалното осигуряване. Противодействаме на дискриминацията в областта на жилищното настаняване и образованието.  А през декември миналата година подписах Закона за зачитане на брака, който гарантира, че всеки американец може да сключи брак с човека, когото обича, и този брак да бъде приет.

Междувременно работим и за облекчаване на огромното напрежение, което дискриминацията, тормозът и преследването могат да причинят на транссексуалните деца - повече от половината от тях сериозно са обмисляли самоубийство през последната година. Министерството на образованието например помага да се гарантира, че транссексуалните ученици имат равни възможности да учат и да се развиват в училище, а Министерството на правосъдието се противопоставя на крайни закони, които се опитват да забранят основаните на доказателства здравни грижи за потвърждаване на пола.

Има още много работа за вършене. Продължавам да призовавам Конгреса най-накрая да приеме Закона за равенството и да разшири отдавна необходимата защита на гражданските права на всички ЛГБТИК+ американци, за да им осигури безопасен и достоен живот. Заедно трябва също така да продължим да оспорваме стотиците омразни щатски закони, които бяха въведени в цялата страна, като се уверим, че всяко дете знае, че е създадено по образ и подобие на Бога, че е обичано и че ние се застъпваме за него.

Америка е основана на идеята, че всички хора са създадени равни и заслужават да бъдат третирани еднакво през целия си живот. Никога не сме я спазвали напълно, но и никога не сме се отклонявали от нея. Днес, когато празнуваме транссексуалните хора, празнуваме и основното право на всеки американец да бъде себе си, което ни доближава до пълното осъществяване на обещанието на Америка.

А сега, ПРЕДВАРИТЕЛНО, аз, Джоузеф Р. Бидън младши, президент на Съединените американски щати, по силата на властта, предоставена ми от Конституцията и законите на Съединените щати, обявявам 31 март 2023 г. за Ден на видимостта на транссексуалните. Призовавам всички американци да се присъединят към нас, за да издигнем живота и гласовете на транссексуалните хора в цялата ни нация, и да работим за премахване на насилието и дискриминацията срещу всички транссексуални, несъответстващи на пола и небинарни хора.

В ДОКАЗАТЕЛСТВО НА КОЕТО, положих ръката си на тридесетия ден от месец март, в годината на нашия Господ две хиляди двадесет и трета и на независимостта на Съединените американски щати двеста четиридесет и седма.

Превод: "Гласове"

Източник: whitehouse.gov

 

 

Коментари

 • Капитан Блът

  31 Март 2023 9:55ч.

  За това не съдят все още убийцата на 3 деца на 9 г. и двама учители в училище от трансджендърката- представляваща душата на САЩ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ввв

  31 Март 2023 14:05ч.

  Миналогодишната стрелба оплаква пък тази в църквата от трнасджендър е просто израз на несъгласие :) Нека сега се избиват тия всичките краври...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ще го позволим ли?

  31 Март 2023 22:25ч.

  Целта на трансджендърството е унищожението на християнството. Сатаната иска да победи Господ Бог.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  01 Апр 2023 0:27ч.

  Дядката е изкукуригал окончателно . Жалко за бездействието на ку клукс клан !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • САТАНисти

  31 Март 2023 9:56ч.

  гопода!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да ви имам нацията

  31 Март 2023 13:16ч.

  Това обяснява всичко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Народеее ????

  31 Март 2023 9:57ч.

  Развращават хората и погубват животите на милиони хора ! Кланят се на сатаната и колкото хора увличат в дяволският си план толкова лошото и злото ще се увеличава в борбата срещу нормалните вярващи хора!Няма да се дадем в тази война на живот и смърт!Избирам кръста !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Тръмп

  31 Март 2023 12:17ч.

  Педерасти сър! Само не знам кой от тях му пише речите. Иначе няма лошо, колкото по - бързи са темповете, толкова по - близо е краят им. Примерите започват от Содом и Гомор, древна Елада, Римската империя... Не се учат от историята и това ще им изяде главите. А дано!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мдааа

  31 Март 2023 13:05ч.

  На много хора продължава да им е неясна ролята на ЛГБТ в глобалната политика и си мислят, че защитава правата на някакви хора, които използват задните си части с двойно предназначение ! Много, мнооого голяма заблуда! Разпространяването на човеконенавистните практики на тази и подобни организации има за цел ограничаване и израждане на човешката популация, както и унищожаване на основни права и свободи на хората!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сатанистите

  31 Март 2023 9:58ч.

  нямат душа! Единствен Бог твори, Сатаната само разрушава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и покланящите се на сатаната да не смеят да въвличат

  31 Март 2023 10:11ч.

  в извращенията си обикновените американци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  31 Март 2023 14:47ч.

  Нямат душа, погубена е. Законен грях е грях, както и незаконен: срива или най-малкото деформира душата. Ето и законът за защитата им, и самите те, обезобразяващи телата си и 'консумацията' им - на какво приличат и какво правят. Бездушни безскрупулни вредители. Какво следва? Срам и гняв на всеки нормален американец, защото там е инкубаторът на тази практика. И срам и потрес в света.Срамът обаче става мобилизация и действие против злините на джендърите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  31 Март 2023 14:54ч.

  Джендърите стрелят и по деца - извратеността избива и в престъпления. Прикриха ненормалния урод. Но тепърва хората ще се защитават от ненормалните вкл. с Президентските избори пред 2024. Ако разбита се, не са откраднати като предишните. Но ако това стане отново, нишката на живота за американеца ще се скъса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Душата на Ю ЕС Ей

  31 Март 2023 9:59ч.

  Явно е бая извратена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • САЩ съсипват света

  31 Март 2023 10:02ч.

  Умствено не е компетентен. Този е опасен за света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хомофобия и език на омразата

  31 Март 2023 10:03ч.

  ще подам сигнал до

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да приемем трансджендърната валута

  31 Март 2023 11:17ч.

  ...до (евро)комисията на трансджендърния съюз.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами като не знаеш до кого да го подадеш, подай го до мен!

  31 Март 2023 12:26ч.

  Ама го напиши на хубава, здрава и дебела хартия, че малката ми масичка нещо се клати, да мога да го подпъхна под единия крак, поне да свърши някаква работа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Трансджендър американците формират душата на нашата нация"

  31 Март 2023 10:08ч.

  Тва казва всичко за тоя болна извратена вечно кръвожадна "нация"! Пфу!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лошото е, че няма да успеят зда измрат безболезнено за света, а ще убият и света...

  31 Март 2023 11:18ч.

  Както казва Пол Крейг Робертс вчера на американците: Живейте си живота, не се безпокойте за бъдещето! Неоконсерваторите ви гарантират ЛИПСА НА БЪДЕЩЕ - няма да го имате!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Тръмп

  31 Март 2023 12:26ч.

  Лошото е, че няма да успеят зда измрат безболезнено за света, а ще убият и света... 31 Март 2023 11:18ч. Дядо Господ си знае работата. Засега държи на стендбай Йелоустун, но не се знае кога ще му писне.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  31 Март 2023 10:08ч.

  Ако някой още не е разбрал откъде идват “най-хубавите“ евро атлантически ценности, да прочете казаното от Байдън! И ще ни ги налагат със всички средства както от Империята на злото, така и от ЕС! В ада да вървят с техните ценности!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Замислен

  31 Март 2023 10:10ч.

  Дъртата деменция съвсем е изпушила. Надали изобщо разбира смисъла на това, което са му дали да прочете. А "душата" е излишно да се коментира, да си заврят където слънце не огрява.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Батко

  31 Март 2023 10:11ч.

  Гласувайте за ПП/ДБ - те ще осигурят най-добри условия за трансджендърите у нас. Те са нашата надежда за светло бъдеще.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Казахме ти вече БЪДЕЩЕ НЯМА! за НИкого!

  31 Март 2023 11:21ч.

  Дори и да си въбразяваш светло бъдеще, - това е било само в мокрите ти сънища! Освен ако водиш за светло бъдеще отрязване на пиштката ти или циците ти...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  31 Март 2023 10:11ч.

  Харесвам нации с педерастки души!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • F-тринаесе

  31 Март 2023 10:13ч.

  Америка е пред вътрешна война, за добро или лошо...според мен, за добро.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киек

  31 Март 2023 10:15ч.

  Гласувайте на 02.04.2023г. ПРОТИВ местните поддръжници на трансджендъризма, ЛГБТ-общности и като цяло за Истамбулската перверзия, които са и Партиите на войната! Знаете как да се отървем, и това може би е последен шанс на НАРОДЪТ български!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  31 Март 2023 10:19ч.

  Дъртият не е за пред хора, те ни го бутат по света! Джо, дето всеки час пада, и Зелчо с тениската! А пък поддръжниците им от ЕС, думи нямам! Колко народ си отиде за тоя що духа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мери, съсредоточи се, тук сега става дума за педерасти,

  31 Март 2023 10:22ч.

  а не за кой си е отишъл и кой е духал

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • kkk

  31 Март 2023 10:25ч.

  Супер. Колкото повече изроди стават там, колкото повече пушки си продават да се стрелят, колкото повече деградират...толкова по скоро ще се отървем от тоя цирей

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НЯМА ВРЕМЕ да се самоизбият...

  31 Март 2023 11:22ч.

  Това е проблема на света - ще го запалят докато се самоунищожат всичките...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тази работа ще завърши зле

  31 Март 2023 10:38ч.

  Ще горят клади…???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  31 Март 2023 14:00ч.

  Подкрепям с малко уточнение - ще завърши зле, ако не горят клади.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евоатлантически идиоти!

  31 Март 2023 10:44ч.

  Поредния гнусен словесен бълвоч, повърнат от сатанинската мумия. Америка се предвижда от такова същество! Отврат!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами какво чакаш?

  31 Март 2023 10:46ч.

  Хайде, беж да си смениш пола!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маги

  31 Март 2023 10:50ч.

  Този вече съвсем изкуфя!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  31 Март 2023 10:53ч.

  Заглавието е красноречиво... Дори не си направих труда да прочета докрай тази помия. Е, щом тези дефектни същества са "цвета на нацията", значи краят на САЩ е подсигурен. Интересно само, какво ли мислят останалите 99.5% "нормални" хора в Америка?... Явно никой не ги пита, но и на това ще му дойде края. Гарантирано.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сащ са сатанисти

  31 Март 2023 10:54ч.

  Започнах да чета статията, стигнах донякъде и спрях. Това са твърдения, написани от психопат, откачалник, но излизат от устата на откачалката джо бидон! Някой може ли да ми обясни какво трябва да значи "небинарни американци"?!?!?!?!?!?!? "създават семейства"?! Айде бе, как ги създават?! Ненормалниците, като си сменят пола, няма как да създават! Най-хубавото от всичко е, че всичките откачалки от целия свят и то най-многото се намират в страната на злото, в страната на сатаната - сащ! Това са ненормални, откачени, нямащи морал, но не мога да ги нарека хора, защото не са! Те отдавна се приемат за повече от хора, откъснали са се от Бог! Това са богоборци! Призовавам, докато е все още на власт, джо бидон моментално веднага да се подложи на операция за смяна на пола и да стане каквото си избере - трансджендер, хомоджендер, небинарен (каквото и да означава) или да се нарече безполов джендер. Важното е да е ненормален. За сащ отдавна бушува тезата, която прилагат по целия свят, че да си хетеро е ненормално! За тях да си джендер, безполов или небинарен е нормално! Т.е. ненормалните неща за американците се приемат нормално! Отдавна в сащ цари извращение! В сащ отдавна не знаят какво е значението на думата морал! сащ е Содом и Гомора!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Накои спират да четат,

  31 Март 2023 12:23ч.

  болезнено отвратени. Но други, умопомрачени по евроатлантическите "ценности", се подмокрят от умиление.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ловец на глави

  31 Март 2023 11:01ч.

  Сигурно сте чували, че президент Байдън е роден и израснал в гр. Скрантън, Пенсилвания. Малко градче, което действително не е някъде в (ръждивото) нищото, но все пак е на 200 км. от Ню Йорк и 300 от Филаделфия. Опитайте си да си представите средата, в която е расъл и е бил възпитаван той. Това са военните години, провинциален, традиционен дух, закостенялост, дори консерватизъм. Католическо семейство с ирландско и английско наследство. Всяка неделя задължително черква и проповед! Хора, прогледнете! Какви ЛГБТК+, какви транссексуални, каква американска душа?! Какви 5 лева бе, хора?! Това е социален, инженерингов проект! За срам и съжаление дяддо Джо - президентът на САЩ е превърнат в говорител и пропагандатор на чужди идеи и планове, напълно смахната и напълно чужди на традиционната американска култура и душа. Е, да, по крайбрежието и в големите градове е пълно с всевъзможни откачалки, но твърдението, че американец=откачалка е абсурдно. Американецът е преди всичко традиционалист с подчертано консервативен уклон. Това превръща дядо Джо в лице от типа - ГОВОРЕЩА ГЛАВА, което е тъжно! Няма начин! Изключено е той да вярва в тези пълни дивотии! Съвсем отделна тема е - чий е този проект? Защо и как той бива замислен и вече отдавна се реализира. Обширна тема, която е засягана бегло дори тук, но сега не става дума за това, а и не е място за обемисти писмени изложения.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • trassporter

  05 Апр 2023 19:17ч.

  Имайте предвид, че Байдън е заклет демократ - избранник на Демократичната партия и трябва да провежда нейната политика, в т.ч. и в областта на ЛГБТ. За съжаление, справя се успешно. Президент на САЩ не може да е ГОВОРЕЩА ГЛАВА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "едни от най-смелите хора, които познавам"

  31 Март 2023 11:15ч.

  Дядка, изпращай ги на фронта да правят контранастъпление към Крим. Ще ги гледаме, цъкайки с език на смелостта им, както се казваше за тия смелчаци в оня виц: "г*з стисни, в плен води".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ......

  31 Март 2023 11:18ч.

  Байдън ще преименува САЩ на ТСАЩ /транс сексуални американски щати/.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  31 Март 2023 11:20ч.

  В САЩ започва да е страшно да имаш деца и да ги дадеш в детска градина или училище - тази кастрация на деца е углавно престъпление!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Даваш ли, даваш, Балканджи Йово

  31 Март 2023 11:30ч.

  Това ли искате за децата и внуците си? Питам избирателите на Боко, Христо Иванов и Киро? Струва ли си България да бъде удавен в тая гняс за няколко милиарда свежо напечатани долара?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "положих ръката си на тридесетия ден от месец март, в годината на нашия Господ"

  31 Март 2023 11:40ч.

  Кой ли ще да му е Господът на тоя?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това виц ли е?

  31 Март 2023 11:49ч.

  Егати нацията, щом уродите са цвета й!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ///

  31 Март 2023 11:49ч.

  Допускам, че душевност има и друго значение, но местата където е налице или са вече бомбардирани, или ще бъдат ако гъкнат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сащ са сатани

  31 Март 2023 11:54ч.

  Нагло, арогантно, платено натрапване на обратността! Уродите от сащ съвсем нагло си заявяват, че да си хетеро е ненормално! Изчадията от сащ изказват тезата, че да си обратен е правилно! Българското общество трябва да сочи с пръст такива хора, такива послания и да ги подиграва! Извращенията са за сочене с пръст! България е християнска страна и всякакви евроатлантически/джендератлантически извращения да си ги отглеждат в страната на най-многото изчадия на планетата - страната на злото и страната на сатаната - сащ! България трябва да прекъсне всякаква дипломация със сащ и незабавно да закрие посолството на сащ, заедно с всичките им бази в България! Носят се слухове, че агресорът сащ в базите извършва биологични операции в лабораториите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поручик Ржевски

  31 Март 2023 11:54ч.

  Да ви таковам и ценностите.Как може целия обществен елит да се занимава със сексуални практики?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • урод сащ

  31 Март 2023 11:56ч.

  Изкуфелият джо байден заяви, че бялата ХЕТЕРОСЕКСУАЛНА раса трябва да се заличи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пешо

  31 Март 2023 11:56ч.

  Техните слуги в България са същата трансджендърска сган, включително и тролната им компания подвизаваща се този сайт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕдНа

  31 Март 2023 11:56ч.

  А онези нещастници, които не са от ЛГБТ, трънсджендъри или нещо подобно, те дали и какво формират в щатите? Ами да вземат да напрвят един– два резервата за такива и да ги показват за назидание на всеки, помислил си, че може да мине и без смяна на пола! Този писач на изказванията на дядката, мозък има ли , или е с чип от остаряла пералня?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самотният вълк

  31 Март 2023 11:57ч.

  Дядката и цялата му прогнила джендърска нация са прред умствен колапс .Гледайте него и мислете що за народ са американските терористи Това е краят“: поведението на Байдън се обсъжда в мрежата Мрежата обсъжда посещението на Джо Байдън в Северна Каролина, където той демонстрира поведение, което уплаши американците. Американският президент многократно се ръкува с невидими хора, обръщаше се и тръгваше в неизвестна посока и правеше странни уговорки, но за първи път външни хора чуха как ескортът му дава наставления като на дете, а шефът на Белия дом послушно повтори ги. "Тук? — Да, сър, надолу по рампата. И тук имаме хора, подредени отляво. Някои синдикални лидери и работници. - Хей, дами и господа. Знакът ви ще бъде син. Наляво. - Как си? Имаш синя маркировка, нали? „Ще застана на моя син знак и ще кажа няколко думи на всички. - Да сър. Ще ти помогна да започнеш." Всичко това не му попречи в крайна сметка да се изгуби след среща с работниците от Дърам: Байдън вероятно забрави откъде идва и започна да се втурва объркано, а пазачите се преструваха, че всичко е наред. Особено внимание заслужават каменните лица на работниците. Американците в Туитър коментират без оптимизъм поредния "трик" на своя президент. Това е краят"; "Какво следва?"; „Обикновено в такива ситуации на сцената трябва да излезе вицепрезидентът, здравето му не му позволява да изпълнява задълженията си“, пишат американците. Към материала има и видео каква жалка особа е дъртият кокунделник байдън rusfact.ru

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • гейсащ

  31 Март 2023 11:57ч.

  Истината е винаги не тази, която публично я разпространяват, а обратното на разпространеното! Никога няма да повярвам вече на всичко, което плюе по Русия, защото не гейсащ е освободила България! гейсащ ни донесе извращенията, педализма и само отвратителното от изчадията от гейсащ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • транссексуални щати

  31 Март 2023 12:00ч.

  Изметта на човечеството са изчадията от гейсащ! Мъж да целуне жена уродите от гейсащ го квалифицират като сексуално насилие! Уродите от гейсащ пропагандират само хомосексуализъм, вижте им новите филми, вижте им новите сериали - само хомосексуална пропаганда!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Lu111

  31 Март 2023 12:02ч.

  Вчера по Евронюз някакво същество от щатите на екскурзия във Флоренция пред статуята на Давид на Микеланджело се изтропа , че може би това било вид порнография !?!??? Американците нямат култура за пукната стотинка , обаче имат тъпотия за целия свят. Искат да управляват света , но не могат и за това беснеят. А не могат , защото 7 милиарда човека не са си дали съгласието да ги управляват олигофрени. Въпреки това , шепа платени кресливи идиоти вдигат врява като за милиони по медиите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Извратени са и думите им

  31 Март 2023 12:13ч.

  Такава ви е душата - извратена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до американофилите:

  31 Март 2023 12:15ч.

  ...еха, сега ще се наложи да си смените пола или да станете безполови, драги джендъри и либерасти! Честито!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • разложение и поквара - краят на САЩ

  31 Март 2023 12:15ч.

  Всичко, което казва този, е една голяма лъжа. Никой не ограничава джендърите и пендълите в нищо. Те си имат своите права навсякъде. Това, че те искат да променят билогичните закони, да обърнат света с главата надолу и да пренапишат всички биологични, обществени и социални науки на 180% в полза на извратените си задници, не е право. Това е либерал-джендърска диктатура. А това, че искат насила да направят децата такива без съгласието на родителите им, е престъпление от най-висш порядък и тези престъпници, които го подкрепят, трябва да получат най-тежките и ужасяващи наказания.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  31 Март 2023 12:36ч.

  Те не искат нищо, те биват използвани, но самите те позволяват да бъдат купувани като стока. В детските градини обработват децата, само едно дете да каже, че иска да е момиче или момче и бива подложено на принудителна кастрация, даже в момента има заведени дела от момичета с отстранени и млечни жлези, които се чувстват момичета, но са преминали през месомелачката в САЩ! Там има закон, ако кажеш, че искаш да си от другия пол, те оперират - независимо на колко години си и ако родителите ти се възпротивят и те отнемат от тях, или ги затварят и пак те кастрират. Твърде далеч са стигнали нещата и не само в САЩ. ... само за протокола, всички деца като малки искат да са от обратния пол, защото са им интересни и това се използва масово там, в Европа сега навлиза.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • джо бидон трябва да стане транссексуален, в момента той не е цвета на нацията!

  31 Март 2023 12:28ч.

  Да видите/прочетете от първо лице къде ни тикат депесе, герб, пепетата, дебетата (ристюфците), левицата (новата партия), армани сбърканяни с някой си хаджиджендер0ф, левон хампарцулайняни, код не петер моск0ф и разбира се создормон прасе! Ето на това му казват "атлантически ценности"! Някой ще гласува ли за тези партии, пренасящи в България тези "атлантически ценности" и колко българи искат душата на нацията да бъде ненормална/обратна?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  31 Март 2023 12:39ч.

  Витановци, станишевци и мая маноловци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • уроди от гейсащ

  31 Март 2023 20:29ч.

  божанкофците, крум бездаркофците са все джендери!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  31 Март 2023 12:46ч.

  До мери, съсредоточи се, тук сега става дума за педерасти, 31 Март 2023 10:22ч.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  31 Март 2023 13:00ч.

  До Мери, съсредоточи се, тук сега става дума за педерасти, 31 Март 2023 10:22ч. Аз се съсредоточавам светкавично, приятелю, но може би не винаги съм разбрана, вината вероятно е моя, което много не ме интересува. Под "педераст", в случая метафора - художествен похват, се разбира индивид, който е толкова объркан, алчен, тъп, прост и неинтелигентен и поради тази причина е невероятно жесток, че изпраща милиони на безмислена смърт! За по-отвратително нещо от войната, в която загиват невинни хора и се унищожават цели държави, паметници на изкуството и културата, унижават се велики писатели и музиканти, аз не мога да се сетя. Толкова е тъпо! Жал ми е за педалите, но тяхна си работа! Само да не са ми пред очите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  31 Март 2023 13:21ч.

  Провокация най низка и сатанинска, двоен стандарт и инверсия на абсолютно деградирали изверги, които ползват травеститите за параван, докато унищожават Америка отвътре, и разграждат устоите на държавността, насъсквайки хората едни срещу други! П.П Едно трябва да се признае на тази зла мумия, че всичко което прави на останалият свят като мерзости, го причинява на американците в двоен размер, емиграция, извращение, разсипя и безумство!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  31 Март 2023 13:22ч.

  И по случай празника (Денят на транссексуалните), да поздравя не-бинарните с песента на Svetlio & The Legends - Боли ме гъза: https://www.youtube.com/watch?v=PfLNuS7EclQ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Духът на времето

  31 Март 2023 13:24ч.

  Тези, които се чудят на изкукалия Бидон, да не се чудят, а да прочетат за намерените дневници на дъщеря му. Как се къпели заедно и какво правел с нея. Деменцията му е най-малкият проблем на тоя сатанист.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • разбираемо е

  31 Март 2023 13:28ч.

  За Байдън е извинимо да плещи такива глупости. Все пак е един сенилен дядка на 80+ г., който не знае кои от наборите му са живи и ги търси, не помни имената на внуците си, губи се в собствената си градина. Ама другите!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мечо Кух

  31 Март 2023 13:28ч.

  Малей! Само да натъртя, че хибридите са сляпа еволюционна пътека..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ние не искаме да имаме нищо общо с "транссексуалната душа на американската ви нация" президент Байдън!

  31 Март 2023 13:29ч.

  СВЕТОВЕН РЕФЕРЕНДУМ и да питаме човечеството 7.5 милиарда човеци в 196 държави: ИСКАТЕ ЛИ ДА ИМАТЕ НЕЩО ОБЩО С ТРАНССЕКСУАЛНАТА АМЕРИКАНСКА НАЦИЯ?! Допитването да се проведе при пълна прозрачност с видеонаблюдение пряко, с хартиена бюлетина и без подкупи! ........ Ако не дават милиони и милиарди за да ги харесат, американците са нежелани навсякъде.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  31 Март 2023 13:37ч.

  Боже, прости им!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не гласувайте за компрадорите (местните слуги) които трябва да изпълняват желанията на транссексуалната душа на американската нация!

  31 Март 2023 13:38ч.

  Не ходете до урните този април! Нали не сме забравили, че Киро беше посочен от Байдън, защо да обясняваме ли? - Ами за да изпълнява поръчките на чуждите интереси - частно-корпоративни, дори не държавни интереси на чужди страни. Местните компрадори работиха в ущърб на интересите на българския народ! ........... НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПОРЪЧКОВИТЕ РЕЗУЛТАТИ на обслужващите компрадорски социологически агенции. На Костадинов няма да допуснат 500 К щот това го прави Първа политическа сила, а целта е да се изпълняват поръчки на Амбасадата, ОБраян дойде и лично се разпореди! НЕ ХОДЕТЕ до урните ТРЯБВА ДА СИ СПАСИМ ДЪРЖАВАТА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Простете,

  31 Март 2023 16:51ч.

  често пишете. Не мога да разбера как негласуването ще промени фалшифицирането на изборите, т.е резултатите от изборите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тарильома

  31 Март 2023 13:57ч.

  Душата ми се възрадва! Да имаше как всики американци да са транссексуални! Всички американки да си направят операции и да станат мъже и да не могат да раждат. Всички американци да си направят операции и да станат жени и да не могат да раждат и да създават деца. Само като си го представя!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • МАМАТА

  31 Март 2023 14:02ч.

  Бай Гън си признава - от педерастка нация чакай само педерастки номера. (Заб. Педераст не е мръсна дума и доскоро фигурираше в учебниците по медицина и означава човек с отклонения от нормата.) Тука влизат всичките "цветни революции", насаждането на дермократия, неподписването на договори и съглашения за биологически, химически и пр. оръжия, несдържането на договореностите по обединението на двете Германии, разширяването на Северноатлантическата Терористична олганизация и много други впечатляващи дейности. Като избиването на укрите за интересите на чичо Сам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГВВ

  31 Март 2023 14:06ч.

  Душата отдавна е напуснала тялото на тази нация. Време е и тялото да изчезне.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  31 Март 2023 14:27ч.

  ""всички хора са създадени равни ""-именно. Касае се за хора - мъже и жени, други няма. Другите са активно оръжие на ненормалността и неморалността. Защо Дем. партия ги утвърждава? За електорална подкрепа, за нужна им пропаганда с цел объркване и поквара. Но няма Содом и Гомор, издържали на Божия гняв. У нас - да се опазим от заразата на трансджендърите и всякакви джендъри. Напр. сега, в неделя на изборите да не се гласува за пратии, които ги признават. Те са и същите, които напират за войната. Анатема!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Америка е основана на идеята, че всички хора са създадени равни и заслужават да бъдат третирани еднакво през целия си живот

  31 Март 2023 14:30ч.

  Индианците врезерватите, негрите в гетата и латиносите, дали я знаят тая работа?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук

  31 Март 2023 15:36ч.

  В САЩ мощно набира сила ново движение. То се нарича "Трансджендъри - първенци в труда". Преди 4 месеца в каменовъглена мина"Маси Енерджи" в Западна Вирджиния бе създадена първата миньорска бригада, която се състои само от трандсджендъри. Те вече са първенци във въгледобива в Атлантическото крайбрежие. Всички от бригадата живеят задружно, неразделни са в труд и отдих. Местните жители ги разпознават по усмихнатите им лица и пъстрите работни дрехи, декорирани в цветовете на дъгата. Шегаджии твъртят, че дори и въглищата изкопани от джендър бригата са шарени, а не черни. По почина на миньрите-джендъри бе създадена и първата бригада джендър кукурузници. Те прибират реколтата от царевица без да оставят никакъв въглеводороден отпечатък. И беритбата на мамулите и роненето им джендърите ще извършват само чрез използване на задниците си си с изкуствен интеллект.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Някога това беше място за интелигентни дискусии

  31 Март 2023 19:13ч.

  Сега е сцена за представленията на самовлюбени зевзеци

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук

  31 Март 2023 21:24ч.

  Уважаеми мислителю, не унивай, ами хващай яловата си хурка, качвай се на сцената и запридай мериносовата нишка на истинската интелектуална дискусия. Дискусия за определящаттаа роля на джендърите, този вътък на новата американска душа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Значи САЩ не са имали душа по време на гражданската си война да речем

  31 Март 2023 15:37ч.

  Сатанизмът е лошо, много лошо. но американският сатанизъм е гроб!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОКО

  31 Март 2023 15:46ч.

  В неделя гласувайте за евроатлантическите партии и после се чудете като по закон ще имате деца, но няма да смеете да кажете какви са- момчета или момичета. Ей тези @мерикански простотии ни чакат. Сега само БСП се опитва да ни държи очите отворени, но в НС не гласуваме ние. Хора мислете за кого гласувате.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • изборите вече са решени

  31 Март 2023 16:13ч.

  Предвид бурната геополитическа ситуация в момента, за Козяк и ЦРУ не е проблем да дадат пак властта на своите хора. Другият полюс - говорят много добре, но не могат да направят абсолютно нищо и те биха паднали под тежка зависимост от Вашингтон и Брюксел заради пустия кокал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОКО

  31 Март 2023 16:39ч.

  Гласувайте, не се отчайвайте че всичко е предрешено. Тези нещастници искат ниска избирателна активност за да натежат гласовете на олигофрените гласуващи под строй.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • свобода

  31 Март 2023 16:50ч.

  Изборите не решават нищо. Отдавна в американските посланици и администрации съставят резултатите във всички страни от ЕС. Така подмениха резултатите и във Франция, Австрия и на много места. Та на една България ли ще разрешат да си гласува както иска. Отдавна са дали на когото трябва списъка с резултатите от изборите. Явно ще се налага пак да чакаме Русия да ни освобождава от това гнусно робство. Много народи на това чакат и затова сега реват като магарета. Не заради някаква си Усрайна, дето изобщо не ги интересува, а защото властта им над колониите може да се разклати.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Валентин Катасонов

  31 Март 2023 16:42ч.

  Сривовете на банки разкриват тесните им връзки с ЛГБТ общността Експерти, които обърнаха внимание на факта, че трите американски банки и швейцарската CS са били ангажирани с ценностите на ЛГБТ общността, заключават, че това е причината за техния крах. https://zavtra.ru/blogs/krahi_bankov_obnazhili_ih_tesnie_svyazi_s_lgbt-soobshestvom

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тръмп да бъде обвинен

  31 Март 2023 16:48ч.

  1. Голямото жури в Ню Йорк гласува за повдигне обвинение срещу Тръмп. 2. В рамките на следващата седмица прокуратурата на Ню Йорк трябва да повдигне редица обвинения срещу Тръмп и да го задължи да се яви в съда. 3. Съдът в Ню Йорк трябва да повдигне обвинение срещу Тръмп следващата седмица. Основното обвинение е подкупване на порно актриса. 4. Тръмп отрича всички обвинения и ги нарича политическо преследване и намеса в изборите. 5. Поддръжниците на Тръмп в Конгреса на САЩ призоваха за импийчмънт на Байдън. 6. Председателят на Камарата на представителите нарече обвинението на Тръмп злоупотреба с власт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тръмп да бъде обвинен

  31 Март 2023 16:49ч.

  Като цяло във всичко това се вижда изостряне на вътрешните противоречия в САЩ, породени от отслабването на позициите на Демократическата партия, която се стреми на всяка цена да попречи на Тръмп на изборите през 2024 г., в което намира подкрепа от част от естаблишмънтът на Републиканската партия, който би искал да замени Тръмп с всеки друг кандидат, но е принуден да вземе предвид простия факт, че Тръмп остава най-популярният републикански политик в Съединените щати. Репресиите срещу Тръмп може да получат мълчалива подкрепа от част от висшето ръководство на неговата партия, така че за агент Доналд това е война на два фронта. Относно импийчмънта на Байдън, той със сигурност не може да мине. Републиканците могат да го прокарат през Камарата на представителите, но той ще бъде 100% блокиран на ниво Сенат. Така че това е по-скоро пропагандна кампания и отмъщение за опитите за импийчмънт на Тръмп през 2019-2020 г. PS. Междувременно в Кентъки местни трансексуали превзеха Капитолия и настояват да бъдат наричани както искат, а не той или тя.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пепе неро

  31 Март 2023 17:50ч.

  Шантав и малоумен две в едно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • без имена

  31 Март 2023 19:02ч.

  "...положих ръката си на тридесетия ден от месец март, в годината на нашия Господ...". Къде е положил ръката си? Върху Библията? Да говориш едновременно за транссексуални и Господ ? Сигурно това го е написала Мари Жан Пиер. Нали първото, с което се представи е, че е лезбийка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сащ са сатани

  31 Март 2023 20:27ч.

  В следващата си реч джоусеф бидон: трябва да заличим хетеросексуалните американци, те са подчовеци, транс и джендер бинарните американци носят ценностите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • АААААААААААА

  31 Март 2023 20:30ч.

  Скандалният николай хаджиджендер0ф се е изпуснал и е казал на всеослушание, че на мястото на руските паметници задължително трябва да се поставят паметници на еднополови двойки — държащи се за ръце и целуващи се! Скандалният николай хаджиджендероф лично е поел ангажимента да се поставят паметници на хомосексуализма, тъй като самият той е върл поддръжник на лъгъбътъ извращенията на сащ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • банкянска мафия

  31 Март 2023 20:31ч.

  Вземете властта от американските представители (политици), управляващи България! Спрете доставките оръжия за терористична усрайна, изгонете всеки сащнически посланик от България и всичкия им персонал + шпионите им, изгонете и забранете сащническите нпо-та, забранете и изгонете БХК, забранете лъгъбътъ извращенията на сащ! И моментално отвхърлете еврото, което русофоб румен радеф силово налага в България! Чак тогава се наречете БЪЛГАРИ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йку

  31 Март 2023 20:32ч.

  Времето е подходящо за изгонване на всеки сащнически посланик и персонала им от България! Време е България да вземе суверенитета си от Козяк! Атлантиците водят със себе си Содом и Гомор, но носят и тотално опустошешение на всичко българско и родно! Атлантиците и партиите им имат и друга цел - тотална подмяна на християнството с лъгъбътъ извращенията на сащ! Атлантиците в България не са българи, а са антибългари! Българското общество трябва да покаже, че иска суверенитета в свои ръце, но преди това е нужна малка крачка - изгонване на всеки сащнически посланик, късане на дипломацията със сащ за неопределено време! Атлантиците (антибътлгари и русофоби) тласнаха България като плацдарм на военни действия, вместо да сме миротворци, тези атлантици разпространиха по света, че България дава оръжия с цел "прекратяване" на специалната военна операция! Българското общество единно трябва да ОТХВЪРЛИ ЕВРОТО ЗАВИНАГИ! Не ни трябва шенген, дори Андрей Райчев многократно обясни, че не ни трябва този шенген! Щом някой или някои се определят за "евроатлантици" или "атлантици", или ориентацията им е такава - това са чужденци в България! Те се определят с ориентация, която не е българска, но не се определят за българи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хййй

  31 Март 2023 20:34ч.

  Супер корумпираният американски шпионин ристю ифан0ф скочи на църквата: Трябва да забраним християнството, то е руско! Време е да предложим на българското общество от величието на LGBT!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГАВРА

  31 Март 2023 22:06ч.

  Отвратително и долно! Произнасянето на тези думи веднага след като поредната транс-шибана откачалка отне живота на шестима, включително три малки и невинни ангелчета, е гнусна ГАВРА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Светата инквизиция

  31 Март 2023 22:37ч.

  Настават тежки времена за хетеросексуалния бял мъж в Америка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какви велики ценности!

  31 Март 2023 22:42ч.

  Този какво разбира под "душа"? Защо говори за нещо, което нито притежава, нито знае какво е? Впрочем никой от демонократическата партия не притежава (тази партия си е стопроцентова комунистическа секта), нито дори семействата им.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДОРИ ЧЕТЕНЕТО НА ТАЗИ 'ПРОКЛАМАЦИЯ" Е БОГОХУЛСТВО

  31 Март 2023 23:18ч.

  Господи Исусе Христе, Сине Божий, помилуй нас грешниците и ни пази от зли духове! Амин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джо ,никога не е късно да станеш за посмешище

  01 Апр 2023 0:35ч.

  Ден на нормалния бял,семеен, хетеросексуален мъж християнин (основата на тая нация) няма ли да има? От кога болните претендират за равенство с нормалните? Утре ако масовите убийци, крадците или педофилите поискат правото "да бъдат себе си"? Джо ,точно страха от Бога го няма вече в цялата ви демонократска империя!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  01 Апр 2023 5:47ч.

  А нормалните американци какво формират?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Трансхуманизъм

  01 Апр 2023 8:10ч.

  Нали разбираме, че глашатаите пропагандират планове, замислени много преди частичното им огласяване1969 г. "Сектата" мечтае за човек без пол, глобален, окабелен, следен, контролиран, облъчван с единици и нули. Не ги интересуват истинските страдания на хората с небалансирана хормонална система. Свидетели сме на последната фаза: Глобално управление, правителство, финанси, икономика, пред очите ни се роди под претекст "СВО в Украйна" Евразийският регион, след европейски такъв. Лисабонският Договор стана писаната диктатура на антиЧовеците, тъй като Европейската Конституция бе отхвърлена в няколко държави преди това, просто смениха името. Става въпрос за съдбата на човечеството, "да бъдем, или не?".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поморийски

  01 Апр 2023 11:23ч.

  И у нас т. нар. системни партии са настроени на същата, Байдъновата вълна, затова ни слагат министри като Асенчо и Наско, а не са само тези, които финансират НПО-та и извращенски органозации.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи