Спално бельо - от какво се нуждаем

Спално бельо - от какво се нуждаем

Покупката на спално бельо до голяма степен е свързана с личните предпочитания на потребителите, но в същото време има някои фактори, които са универсални. Ето на какво да обърнем внимание преди покупка.

 

Гъстотата на нишките - какво означава

 

Следващият път преди да поръчате спално бельо, непременно прочетете за гъстотата на нишките. По принцип броят (или гъстотата) на нишките представлява количеството нишки на квадратен сантиметър в двете посоки на тъчене на плата.

 

 

Елитните марки изписват гъстотата на нишките на видно място върху опаковката, така че да ви улеснят в опита да намерите това, което търсите.

 

Запомнете едно нещо - колкото по-голям е броят на нишките, толкова по-меки ще бъдат чаршафите и по-елегантно ще “падат” по краищата на леглото (вижте в PoPijami.bg).

 

По-голямата гъстота на нишките, обаче, си има и недостатък. Обикновено точно този тип спално бельо се предлага на значително по-висока цена, тъй като и здравината му е доста по-голяма

 

 

От какво количество спално бельо се нуждаете

 

Важно е да имате на разположение повече от един комплект чаршафи за леглото си по няколко причини. Първата е просто от гледна точка на практичност. Когато перете чаршафите на леглото си, ще искате нещо да поставите на мястото, което е съвсем естествено.

 

Освен това, ако имате няколко комплекта спално бельо, ще можете да удължите живота и на всички тях във времето, тъй като няма да се амортизират толкова лесно.

 

 

Какъв цвят и стил да изберете

 

Цветът и стилът на вашите чаршафи, както и на спалното бельо като цяло, са от решаващо значение за да получите желаната цялостна завършеност на стила на вашата спалня.

 

Подходящият цвят ще ви помогне да създадете успокояваща среда, която е изключително благоприятна за почивка и за презареждане на фона на забързаното и стресиращо ежедневие.

 

 

Колко да похарчим

 

Уверете се, че при покупка на спално бельо инвестирате в най-качественото, което имате възможност според наличния бюджет. Имайте предвид, че по-евтините чаршафи обикновено са по-малко издръжливи и могат да се повредят много скоро.

 

Това ще доведе до точно обратния резултат на този, който сте се опитали да постигнете, а именно - ще похарчите повече, отколкото сте предполагали в началото. И обратно - по-скъпите модели спално бельо винаги са по-устойчиви, което до голяма степен се дължи на по-голямата гъстота на нишките.

 

 

Коментари

 • Zpkyug

  12 Май 2022 12:15ч.

  bactrim canada - <a href="https://xviagrpill.today/">order viagra generic</a> buy sildenafil 50mg pills

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Zehvum

  25 Юни 2022 11:08ч.

  buy flexeril 15mg online - <a href="https://rketorolac.com/">order toradol 10mg online</a> purchase inderal

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Trjzcz

  28 Юни 2022 21:51ч.

  losartan 50mg over the counter - <a href="https://topamaxn.com/">generic topiramate 200mg</a> buy promethazine 25mg generic

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Wcjpyd

  30 Юли 2022 11:50ч.

  sildenafil next day delivery <a href="https://sildalispl.com/">sildenafil online</a> losartan 25mg sale

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Hvduao

  07 Авг 2022 17:40ч.

  tadalafil 5mg canada <a href="https://provipill.com/">buy modafinil 100mg for sale</a> sildenafil citrate 50mg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Wjqvxl

  11 Авг 2022 13:44ч.

  order cleocin 300mg pills <a href="https://budesonidec.com/">generic rhinocort</a> buy rhinocort generic

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи