Повече гъвкавост в дигиталните развлечения у дома с новите ТВ планове на А1

Повече гъвкавост в дигиталните развлечения у дома с новите ТВ планове на А1

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Клиентите на А1 вече могат да адаптират ТВ каналите и дигиталните и стрийминг услуги в съответствие с нуждите и приоритетите си веднъж месечно. 

Иновативните ТВ планове на А1 са първите в България, които предлагат на потребителите възможност в рамките на месечната си такса за ТВ да добавят до 4 услуги по избор, сред които Netflix, HBO и Cinemax, MAX Sport и Diema Xtra.

С новите ТВ планове абонатите получават 50% отстъпка за първите до 12 месеца.

Нововъведението при фиксираните ТВ планове е продължение на концепцията за гъвкавост, която А1 въведе по-рано при мобилните тарифи. 

A1 е първият телекомуникационен оператор в България, който предлага иновативни фиксирани ТВ планове, предоставящи на потребителите свобода и гъвкавост да избират от разнообразни избираеми ТВ канали, дигитални и стрийминг услуги като част от абонамента си. С новите ТВ планове абонатите получават 50% отстъпка за първите до 12 месеца от договора. По този начин компанията отговаря на всички нужди на клиентите от дигитално развлечение в дома на конкурентна цена, започваща от 11,50 лева/месец. 

Телекомът предлага три варианта на ТВ планове (A1 100+, 200+ и 200 MAX) и богат избор от до 200+ канала, включително до 70 в HD качество. Благодарение на новия гъвкав подход, ТВ абонатите на А1 могат да добавят до 4 дигитални услуги за домашно развлечение според предпочитанията и нуждите си и да ги променят веднъж месечно. Клиентите могат да избират между различни абонаменти за стрийминг и развлекателни дигитални услуги, сред които Netflix, ТВ канали на HBO и Cinemax чрез достъп до HBO MAX и спортни ТВ канали, като MAX Sport и Diema Xtra. План A1 TV 200+ предлага избор между Netflix, HBO и Cinemax, MAX Sport и Diema Xtra, а TV 200 MAX предоставя възможност клиентите да добавят всички изброени като част от плана си. Потребителите могат да използват избраните услуги без допълнително заплащане като част от месечния си абонамент. 

Клиентите могат да активират Netflix в Моят А1 на свободна позиция в Услуги SELECT и да използват услугата безплатно според промо периода, посочен в абонаментния им план. Отскоро популярната стрийминг услуга Netflix, която A1 предложи като част от ТВ и мобилните планове през ноември, е на разположение и на ползващите Xplore TV през приемник (Set-top Box). По този начин потребителите на А1 могат да достъпват бързо и лесно пълното съдържание на Netflix директно през STB на телевизора, независимо дали той разполага със смарт функционалности. 

Новият подход на А1 е в унисон със световната тенденция потребителите да получават достъп на едно място до цялото съдържание и да го гледат на устройство по техен избор, когато пожелаят. Клиентите на А1 могат да адаптират не само фиксираните си планове, а и мобилните, тъй като възможността за добавяне на дигитални услуги според променящите се нужди и предпочитания е възможна още от 2021 година.

Всички ТВ планове на А1 предлагат достъп до мобилното приложение Xplore TV GO MAX и до MAX Видеотека, която включва атрактивно съдържание от National Geographic, Nickelodeon, Shvargalo, Comedy Central и Pulse Plus. Планът A1 TV 200 MAX включва също каналите 7/8 TV и Multi SD.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 г. A1 България отчита приходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надхвърлят 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.