Клиентите на Yettel сърфират свободно в новата роуминг зона „Балкани и Турция“

Клиентите на Yettel сърфират свободно в новата роуминг зона „Балкани и Турция“
Телекомът пуска и два пакета с още по-изгодни цени за мобилен интернет

Yettel пусна най-новата си роуминг зона „Балкани и Турция“, в която сваля драстично цените на мобилните услуги. Клиентите на телекома могат да се възползват от по-изгодните условия при пътуване в Албания, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Черна гора, Сърбия и Турция. Така с новата роуминг тарифа в шестте държави изходящото обаждане поевтинява значително от 3,49 лв. до 0,59 лв. на минута, а цената за мегабайт мобилен интернет пада от 15 лв. на 0,99 лв.

В допълнение към по-ниското стандартно таксуване операторът пуска и два роуминг пакета с още по-изгодни цени за интернет за зоната „Балкани и Турция“, с които потребителите да бъдат спокойни при използването на мобилни данни по време на пътуването си. Те ще отговорят на нуждите им от бърза мобилна връзка зад граница и ще им помогнат по-лесно да планират разходите си. Пакетите Roam & Surf Balkans & Turkey се предлагат в два варианта с включени съответно 400 МВ мобилен интернет за 5,99 лв. или 1000 МВ за 11,99 лв. за 24 часа.

Основно удобство на пакетите за клиенти на абонаментни планове е възможността за предварително безплатно активиране, което става още в България през търговската мрежа, приложението или интернет страницата на Yettel. Така потребителят влиза в държава от зоната „Балкани и Турция“  с вече активирана услуга, а таксуването започва едва след свързване с мобилна мрежа в конкретната страна.

Таксуването и подновяването на мобилните данни в пакетите се случват автоматично на 24 часа, докато клиентите се намират в страна от зоната, като имат възможността да деактивират пакета във всеки момент.

След използване на наличните мегабайти от избрания пакет в рамките на 24 часа потребителите имат избор да управляват потреблението и разходите си за сърфиране онлайн – те могат да закупят нов пакет, да ползват услугата на стандартните роуминг цени или да преустановят ползването на мобилни данни.

Коментари

 • България

  25 Авг 2022 12:04ч.

  Това е нещо като намек. В смисъл - свиквайте с новия голям комшия , Тюркието. Все още не са започнали да рекламират в румелията - учете тюркски, така че има надежда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И от какъв зор ще да обикаляме

  25 Авг 2022 13:13ч.

  из Турция и другите ислямизирани балкански страни?Аман(както се изразяват из Ориента)от такива нахални и определено гадни предложите ли на подобен род услуги!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами стой си у дома с омразата

  25 Авг 2022 16:52ч.

  Какво се бъркаш на хората. Пък българите току прескочат до Одрин, напазаруват си евтино, хапнат вкусно, а местните ги посрещат сърдечно и гостоприемно. И по-надолу да отидеш, пак е така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ето затова трябва да има граници

  26 Авг 2022 10:55ч.

  заключени с десетина катинара и задължителни визи за които да чакаш 5,6 месец аз!Мразя глобализма+либерализма и затова преди 1989г. всеки си знаеше мястото а не като днешно време разни новозабогатели цигани от миене на западняшки кенефи да се държат просташко-нагло със самочувствие на новозабогатели парвенюта!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи