Как да изберем калъф за iPhone 14 Pro Max?

Как да изберем калъф за iPhone 14 Pro Max?

Кои фактори е добре да съблюдаваме при покупка на калъф за iPhone 14 Pro Max?

 

Всяка година от Apple представят обновления на своите модели телефони. През 2022 излезе айфон 14, който се предлага в няколко модела – iPhone 14 Pro, Pro max, iPhone Plus, както и в стандартния айфон чист вариант. Моделите запазват високата си производителност, а при iPhone 14 Pro Max се наблюдава и подобрение в прореза на дисплея, новодобавената камера е с 48 мегапиксела, а новият A16 Bionic процесор, прави работата с устройството изключително бърза.

Въпреки всички тези подобрения на Max разновидността е необходим калъф, който да осигури допълнителна защита при ползване, споделят специалистите от онлайн магазин mobel.bg.

 

калъфи за iphone 14 pro max


Кои фактори е добре да съблюдаваме при покупка на калъф за iPhone 14 Pro Max?

iPhone 14 Pro Max е направен от здрави материали, но допълнителна защита никога не е излишна. В ежедневието си непрекъснато сме на телефоните, което налага да помислим за предпазването им при рискови ситуации, като изпускане, удар или друг вид непредвидими вреди. 

Ето и какво е добре да вземем под внимание, преди да се спрем на конкретен модел калъф за iPhone 14 Pro Max:

     - материал на изработка – препоръчва се да е изработен от устойчиви на удари материали. Такива може да са силикон, кожа, пластмаса и други. Калъфите не само предпазват нашето устройство от повреди, но и променят изцяло дизайна на телефона, спрямо предпочитанията на потребителите;

     - функционалност – освен да предпазва телефона, добрият калъф трябва да предоставя и функционалност. Това може да включва възможност за поставяне в изправено положение за гледане на видео, допълнителни джобове за карти или банкноти или дори възможност за монтиране на стойка за кола.

С изобилието от предложения на пазара е необходимо да се следват посочените основни насоки, чрез които изборът ни ще покрие всички тези критерии. Предлагат се варианти в голям ценови диапазон, като разликата се дължи основно на материала, използван за изработката. Това позволява достъпност на всеки един потребител – да може да се сдобие с такъв аксесоар. Също така, има модели във всякакви цветове, благодарение на които може да модернизираме дизайна на устройството си.

 

Между кои видове може да се направи избор?

Със сигурност всеки потребител на айфон иска да направи избор за калъф, който е модерен, лесен за използване, а в същото време и функционален. С изобилието от предложения на пазара, някой път се чудим на кой тип да се спрем. Прочетете от кои разновидности може да направите избор на калъф за iPhone 14 Pro Max:

     1. силиконови – този тип кейсове са сред най-предпочитаните от потребителите. Те са меки на допир и са изключително функционални при ползване. Позволяват магнитно прилепване както към ръката ви, така и към магнитните безжични зарядни. Притежават метален ринг за камерата, а заедно с това прозрачните кейсове не нарушават дизайна на устройствата. С избора на такъв кейс се предоставя висока защита и устойчивост от надраскване.

     2. тип гръб – разполагат с вградена magsafe функционалност, която позволява прилепване към безжични зарядни. Обикновено са изработени от поликарбонатна задна част и противоударни страни, даващи по-висока протекция на телефона от удари. Изборът на този вид ще осигури защита не само на дисплея, но и на камерата.

     3. магнитни кейсове – те са определяни като мултифункционални заради наличната метална стойка. Тя позволява удобно да позиционирате вашето устройство при гледане на видео или друг вид дейности. Изборът на такъв калъф дава възможност да се сдобиете с продукт две в едно. С него ще си осигурите удобство и солидна защита, благодарение на няколкото вида материали, вградени в изработката му. Задната част е направена от кристално прозрачен поликарбонат, а страничната рамка е от полиуретан, който осигурява защита от странични удари.

     4. тефтер – изборът на този вид за iPhone 14 Pro Max предлага защита за корпуса и дисплея. С тефтерите от естествена кожа може да имате и портмоне – чрез допълнителните джобове от вътрешната страна. Магнитното закопчаване дава допълнителна защита, а извитите ръбове са голямо удобство за поставяне в чанта или джоб.

При избор на предпазни аксесоари е добре да заложим на доказани източници, предлагащи оригинални продукти, тъй като чрез тях осигуряваме по-висока гаранция както за самото устройство, така и за функционалното му ползване.

Коментари

Напиши коментар

Откажи