Жена с меч атакува офиса на новозеландската премиерка

Жена с меч атакува офиса на новозеландската премиерка

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Новозеландската полиция задържа жена, нападнала с меч срещу офиса на министър-председателката на Нова Зеландия Джасинда Ардърн в Окланд, предаде ДПА. Не се съобщава за пострадали, по време на инцидента в офиса не е имало хора.

Полицията съобщи, че е арестувана 57-годишна жена. "Задържаната съдейства на разследването, в момента не издирваме друг човек", каза говорител на силите на реда.

При нападението е бил счупен прозорец на офиса на Ардърн, а според местните медии в сградата е била хвърлена и димка.

Понастоящем Ардърн е в Антарктида за отбелязването на 65-ата годишнина от създаването на новозеландската научна станция База "Скот" (кръстена на британския полярен изследовател Робърт Скот - бел. ред.), както и за първия пълен сезон на антарктическите изследвания и действия за опазване на околната среда след двегодишно прекъсване заради ковида.

Източник: БТА

 

 

Коментари

 • Зодия Прасе

  27 Окт 2022 9:00ч.

  Това е бил Мечът на Елендил, острието сразило Саурон. Елфите са го изковали наново. Битката срещу злото предстои.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  27 Окт 2022 11:33ч.

  Да, възрастна жена хванала едно голямо мачете и пробила дупка в стъклената врата на провинциален празен офис с две бюра вътре, за да може да хвърли една димка. Злото е победено. Иначе нямам против малко елфи да дойдат на помощ, под мъдрото ръководство на Елронд, защото у нас липсва основно момента с „интелиджънса“, луди си имаме (протестъри де).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жена с меч...

  27 Окт 2022 9:46ч.

  Вуондър Воман?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи