Кирил Петков: Пенсионерите да получават по 50 лв. за лекарства, ако се ваксинират

Кирил Петков: Пенсионерите да получават по 50 лв. за лекарства, ако се ваксинират
Министърът на икономиката Кирил Петков предложи пенсионерите да получават по 50 лв. за лекарства, ако решат да се ваксинират. Идеята дошла след разговори с бизнеса. Министърът я сподели по време на изслушване в Икономическата комисия на парламента. Министърът на туризма Стела Балтова от своя страна одобри идеята и дори допълни, че такива стимули от по 50 лева трябва да има за всички българи, които се ваксинират.

 

Тази тема е абсолютно доброволна. Нищо задължително. Просто тези пенсионери, които решат да се ваксинират да имат възможност на този допълнителен стимул. Тази мярка би се финансирала от бюджета. Не говорим за чак толкова много пари, защото средствата при затваряне на бизнеса ще са в пъти повече”, коментира Петков.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • ха ха ха

  31 Авг 2021 23:50ч.

  Хората не виждат ли каква змия в пазвата си бе? :DDD

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  01 Sep 2021 0:06ч.

  Я, Кирил Петков бил от сектата на ковидарианците.) Аз пък ще гласувам за партия, която ще обяви ваксинациите за незаконни и ще спре опитите за вкарване в човешкото тяло на неизвестни субстанции.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  01 Sep 2021 0:33ч.

  Това което Петков лансира е чиста дискриминация! Тези които не се ваксинират или са прекарали този вирус наистина се грижат за здравето си и не застрашават никого. Не искат да се подлагат на това напълно рисково ваксиниране с ваксини които не са направени според изискванията и имат тежки последствия които тепърва ще наблюдаваме. Това означава, че те се грижат за здравето си! Това е жалко, смешно и в същото време трагично, защото не отговаря на никаква разумна логика. Това е практика която е използвана от фашистите и в никакъв случай не бива да се допуска в България, ако наистина сме българи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спрете лъжливите PSR-тестове и ковид

  01 Sep 2021 0:45ч.

  "болестта" ще изчезне.И ние пенсионерите не пасем трева.Така наречената ваксина не е предназначена за предпазване,а за екзекуция на хора! Хенри Кисинджър към членовете и спонсорите на СЗО:„Веднъж само стадото да приеме принудително ваксиниране и работата е готова...Който контролира умът на овцете,той ще контролира и цялото стадо.Производителите на ваксината,ще печелят милиарди,а в този бранш мнозина от вас са и спонсори.Това е огромна победа. Ще разделим стадото и при това то самичко ще ни плати услугата за това,че го изтребваме.А сега какво има за ядене,ха.“-казано в реч пред органите на терористичната им СЗО-финансирана от банкерите терористи-(тема за евгениката)25.02.2009г. https://www.youtube.com/watch?v=vAJTB7LSKcQ(от3:08 до 4:26 мин.видеото е от сръбски сайт).От повсеместната им пландемия с короналъжатa,само със съжаление можем да констатираме, че не само правителствата на държавите от ЕС са купени и усилено работят против народите си, а и всички останали! Особено след изявата на мариела Габриел,че "ваксината" лекувала и 4-ри вида рак,как да не се ваксинира човек.Спрете се бе.Тази реклама много ама много бие на очи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Г=н Петков, ако четете този сайт, моля НЕ си играйте с пенсионерите!

  01 Sep 2021 1:23ч.

  Не е честно просто... Тези хора са работили ЦЯЛ живот, а през последните години са подложени на толкова унижения, че такъв "стимул" е просто гавра... Крайно време е да проумеете до къде са докарани чрез контролираната мизерия в която живеят. Идеята за тези стимули е много непочтено нещо и не бива да ги лансирате! По-добре им осигурете ваксина Спутник V за да се предпазят, и Ивермектин, с който могат реално да си помогнат, в случай че се заразят... В Индия и Мексико, а и в Япония от тази седмица го правят и много успешно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тоналд Дръмп

  01 Sep 2021 1:34ч.

  Петков - борецът за правдини и просперитет, лекичко взе да сваля маската. Като се каже, че предприемачи, бизнесмени, финансисти или юристи, влизат във властта, всъщност да се разбира - спекуланти, тарикати, кариеристи, хищници по професия и призвание.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

  01 Sep 2021 2:11ч.

  Петков знае, че ако предложи стимул за пенциите, те ще се изплашат, надушвайки задните му мисли за неговата "Чиста дискриминация"(по Кубис). Той знае, че с ваксинацията ще оцелеят, а като не се ваксинират, ще умрат, което е неговата истинска идея да се отърве от пенциите. Ей, гаден човек, а :-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

  01 Sep 2021 2:17ч.

  до колегата "Спрете лъжливите PSR-тестове и ковид на 01.09.2021 в 00:45" Хенри Кисинджър никога не е казвал такова нещо за задължителна ваксинация и овцете, със сигурност това произлиза от ЕЖК(която си е получила рублите за лъжата) https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-henry-kissinger-quote-manda/false-claim-henry-kissinger-quote-about-mandatory-vaccinations-idUSKBN22Y251

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Тоналд Дръмп на 01.09.2021 в 01:34

  01 Sep 2021 2:31ч.

  Тони, моля ви разберете - това не е маска. Нашият народ го е казал отдавна "Здрав на болен вяра не хваща", просто не е в състояние да го проумее...Още. Млад е, ваксината, (ако се е ваксинирал) изобщо не му се е отразила зле, защото изглежда да е в добро здраве. В добавка - в университета Харвард, където е учил, активно им промиват мозъците и им насаждат либерални възгледи, и човек може да проумее, че става въпрос за промивки, но трябва да гледа с нашите очи. Освен това Канада, на която е бил доскоро (или все още е) поданик, има различен стандард на живота и доброволно е превърната в пилотен проект на глобалистите, т.е. там са въведени всякакви мерки, които у нас още не са... В тази държава със 170 годишна история!!!!! обществото е космополитно, младо, океанът им е до колене... Половината от семейството му (от страната на жена му) живее там, и това което вижда човек когато е здрав и млад е различно от онова, което забелязва когато не е (млад и здрав)... Така че не е задължително да има зла умисъл при него, просто друго световъзприятие. За мен е достатъчно, че иска да работи за България, и че е готов на лишаване от лични придобивки заради такава възможност. Също не изглежда да е дебелокож, или да не се съобразява с хората / условията, а това е важно... Така че където вие виждате, че "лекичко взе да сваля маската" може изобщо да не е вярно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунайска уфсъ с евразийски манталитет на 01.09.2021 в 02:11

  01 Sep 2021 4:49ч.

  Поредната овча логига. А " менталист" при чифтокопитните?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво! Един държавник да признае официално, че ваксинирането НОСИ проблеми на хората,

  01 Sep 2021 6:22ч.

  За жалост, поразиите, които причиняват тези генетични препарати, едва ли могат да се поправят само с 50 лв. на човек, ако изобщо са обратими...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тиква

  01 Sep 2021 7:44ч.

  Евалла, пич! Уверено вървиш по нашите отъпкани пътища. Ти си достоен наш наследник и бъдещ коалиционен наш партньор. Пропусна само да предложиш 50 лева на оръфаните пенсионери, ако гласуват за вас и нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Единствените,

  01 Sep 2021 7:45ч.

  които не само говорят по тези пандемични въпроси, но и говорят истината, са "Възраждане" и АБВ в лицето на Мангъров. Никой друг не смее и дума да обели - ДПС, ДБ, БСП, ИТН "Те идват" и пр. Мълчат като пукели и се ослушват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мунчо

  01 Sep 2021 7:51ч.

  Кире , симпатичен си ми , ама това с тез ,, сакрални 50 кинта " за активиране на долната човешка алчност , когато става въпрос за изконни и конституционно защитени права ( ДОБРОВОЛНОСТ и ИНФОРМИРАНОСТ - в случея с ваксините: ХАУС и МАНИПУЛАЦИИ - при вземане на решения относно индивидуалното здраве на всеки ЧОВЕК ! ) някак си не ти отива , бе. Това ли си учил в Харвард ? Срамота.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доктор Остап Мария Кирил Бендер

  01 Sep 2021 7:51ч.

  И този мошеник стана "доктор" , разбира от ваксинации и призовава ! Забийте си душегубки - получавате 50 лева, а после ? Идеята е които вземат тази година 50 лева, да отпаднат дефинитивно от бюджетните разходи от догодина нататък...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сартъров следен

  01 Sep 2021 8:04ч.

  Болниците се напълниха с млади хора и деца, а Кирето се загрижил за пенсионерите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кирил Петков: Пенсионерите да получават по 50 лв. за лекарства, ако се ваксинират

  01 Sep 2021 8:10ч.

  Дълбоко се съмнявам, че 50 лева за лекарства ще са им достатъчни след ваксина...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Унизително!

  01 Sep 2021 8:15ч.

  Кирè Харвадò канадскио гражданин /или селянин/ би трябвало да е наясно, че за участие в медицински експеримент с препарати заплащането в Канада, а вероятно и в България е далеч повече от еднократни 50 лева. Ако не ме лъже паметта в родната на Кире Канада сумата се въртеше около USD 5000.00 или повече в зависимост от степента на риска?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Болниците се напълниха с млади хора и деца

  01 Sep 2021 8:23ч.

  Тролски лъжи, приказки на ангро. Не те ли е срам да лъжеш, бе ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христофор Милов

  01 Sep 2021 8:30ч.

  Много ми прилича на социалистическо стимулиране. На всичкото отгоре създава предпоставки за поне 2 порочни практики: дискриминация и черна борса за сертификати. Социализъм на квадрат, но на Запад от известно време така управляват обществата - доста по-тоталитарно дори от добрия ни стар соц.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • стимули от по 50 лева трябва да има за всички българи, които се ваксинират.

  01 Sep 2021 8:32ч.

  Потрес ! И това е навсякъде, не само в България ! Предлагат дребни пари за да се набодеш с "ваксини", защо ??? Поставете се на Тяхното място, на мястото на властимащите ! Каква мотивация могат да имат , че да ДАВАТ пари за набождане ? Ако наистина имаше "пандемия" , болни, умиращи - то хората сами щяха да се натискат да се ваксинират ! Хората щяха да ДАВАТ пари за да се доредят до ваксини ! Значи нещо не е както трябва, логиката е обърната на обратно ! Каква ли мотивация ги кара да предлагат пари ? Мотивацията е само една - ЗАПОВЕД ОТ ГОРЕ ! Някой който стои НАД политиците им нарежда с цената на всичко /дори с разходи на дребни средства/ масите, стадото, да бъде набодено... Тогава става кристално ясно че за този НЯКОЙ грижата за здравето на масите са последната му грижа ! И набождането има съвсем, съвсем, други цели ! КОНТРОЛ. ДЕПОПУЛАЦИЯ. Не се бодете, това са пари за да умрете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 50 кинта

  01 Sep 2021 8:33ч.

  Господин Петков явно е забравил, че за българите не всичко е пари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Имайте срам от белите коси на пенсионерите

  01 Sep 2021 8:34ч.

  Не престанаха да тероризират пенсионерите - ниските пенсии гарантират финансовата стабилност и пачките по чекмеджетата, тъпите телевизии предлагат унизително глупави сериали на възрастните хора, които нямат особен избор, сега пък ги изнудват да се ваксинират. Гнилост и зараза по високите етажи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Имаше един филм "Обичам парите на другите"

  01 Sep 2021 8:39ч.

  Не стига, че ще дават от бюджета пари на селскостопанските производители за щетите от градушките тоест заради това, че сме гвоздей под американския чук, сега от бюджета ще плащат, за да си играят на ваксиниране. Май наистина много обичате парите на другите. Петков да извади от своя джоб тези 50 лв. за пенсионерите. А министерството на отбраната да не получава заплати и да плати щетите на селскостопанските производители, като взимат неадекватни решения.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  01 Sep 2021 8:48ч.

  Те си го казаха бе, ама вие все вярвате на пачи усмихнати: "Българите нямат доверие на Борисов, затова не се ваксинират" ... следват славита, ристьовци и кирчовци, a БОКО публично си постави ваксина с капачка на иглата за да каже на глобалистите: "Вижте, готов съм да изпълня заръката, повече няма да ви се опъвам" - все още ли имате доверие на Румен Радев? Той ще ви вакса хубавичко :DDD ... Една и съща ръка държи конците на тия всичките ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Единствените, на 01.09.2021 в 07:45

  01 Sep 2021 8:59ч.

  Това не е вярно, Атака са също много активни от самото начало, а Сидеров дори бе тормозен от прокуратурата миналата година за свои думи против ковида. Въпросът е, че Атака въобще не получават медийно внимание, а не всеки има достъп до тяхната тв /която гледам сравнително често/. АБВ и Възраждане също са неглижирани и въобще резултатът на трите партии ми се струва, че бе изкуствено занижен на предишните избори, за да не шават много и надигат глас. Обединение на тяхната основа му е майката, а има достойни хора и в ИТН - проф.Чорбанов например, и в БСП, които също не са в общия ковид хор. Ляво-дясно вече се изпразниха от съдържание, на преден план е неолиберално-консервативно, национализъм-глобализъм и т.н. Под национализъм се разбира такъв от типа на съхраняване на държавите и добрите отношения между тях и народите им, а не агресивен шовинизъм, какъвто проповядват и налагат именно САЩ и то по-скоро овладелите ги неолиберали глобалисти. Именно последните шетат по света, палят войни, съсипват държави и се прозинасят като месии от последна инстанция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  01 Sep 2021 9:01ч.

  Доста арогантен подход. Човешкото здраве и живот е оценено на 50 лв. Да беше обещал 50 девици, за да е ясно, че е талибан.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Комодор

  01 Sep 2021 9:09ч.

  Ситуацията е такава, щото имаме такива "специалисти" като Мангъра и Чорбанов, дето заради политическа кариера си плюха на дипломите! На първо място сме по смъртност Европа, защото сме на последно място по ваксинация, на друго място явно нямат толкова идиоти. Ние българите искаме свободно да се заразяваме и разболяваме! Един руснак за една вечер успял да зарази хиляда и петстотин човека по барове и дискотеки. Но Русия е свобода, а де тук такъв кеф... Тия ваксини много бъркат в джоба на фармацевтичните компании, колко народ ще се лиши от приходите по аптеки, болници и фарма- индустрията, със продажбата на съмнителни профилактични и лечебни препарати, ако се прекъсне заразата с евтините ваксини. Чорбанов беше ербап да вземе пари за създаване на негова ваксина, ама в политиката е по-лесно... Хора от 80-те % на Иво Христов, Вервайте.... Ама и на колко народ ще се наруши удобството да не ходят до офиса, дистанционна работа и обучение в училище... Междувременно, в Англия, при 62% ваксинирани, неваксинираните са 95% от лежащите в интензивните отделения. И то при 66% ефективност на ваkсините към новия делта вариант. Случайност... А в България, 0 (НУЛА) ваксинирани с две дози са сложени на апаратно дишане. Друга случайност...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до примата от 08:23

  01 Sep 2021 9:26ч.

  DW:Опасно усложнение при децата след Ковид-19 тревожи експертите!.....BNT:Ръст на COVID при децата в Русе.....Darik:Бебета с коронавирус са настанени в болниците в Бургас.....Коронавирус при децата: съветите на педиатъра!......COVID-19 (coronavirus) in babies and children - Mayo Clinic..... Coronavirus in Babies and Kids: Symptoms and Prevention, hopkinsmedicine........

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мечо Кух

  01 Sep 2021 9:37ч.

  Уж "борец за справедливост",а призовава за корупционни практики.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А тия дето са се минали и са се ваксинирали?

  01 Sep 2021 9:49ч.

  За тях ще има ли 50 лева?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос

  01 Sep 2021 9:55ч.

  А вие ще гласувате ли за партия на Харварда, Цъкльо и Културиста?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ана Кирилова

  01 Sep 2021 10:08ч.

  Край! И този човек ме изгуби като симпатизант! Той не е ли чувал за дискриминация? Това, което предлага, си е здравен фашизъм!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ром с лимон

  01 Sep 2021 10:14ч.

  Недей така, бе, како. А на нас що само кебепчета давате. И ний искаме по 50 лв., веднага изкарвам документи за вакулинация, шофьорска книжка, сичко. Ай, спри се, че ша та давам на комисията по дис... дис... дислокация, ма, како.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мичио

  01 Sep 2021 10:26ч.

  La stampa публикува, че Япония е спряла 1.6 млн. дози с наличие на метали и магнитни свойства, но 170К вече са боцнати в Осака. Никоя медия не коментира този факт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нема да повтарям!

  01 Sep 2021 10:30ч.

  50 лева за лекарства, ако се.....ваксинираш? Излиза така, че след като се ваксинираш разходите ти за лекарства нарастват, а не намаляват? Нали 50-те лева бяха заради пандемията т.е. извънредни и чакахме ваксините? Няма ли кой да го разкара тоя палячо, бре?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  01 Sep 2021 10:34ч.

  Браво ! Дано тази мярка бъде приета и бъдат спасени човешки животи. И още една радостна новина - Словакия спира използването на руската уж ваксина Спутник поради слабо търсене. Всички имунизирани в Словакия със Спутник са 18000 - това е под 1% от всички имунизирани. Горе долу толкова са и процентите на ненормалниците в една цивилизована държава, т.е. онези които биха гласували за компартия, вярна на Москва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  01 Sep 2021 10:35ч.

  Браво ! Дано тази мярка бъде приета и бъдат спасени човешки животи. И още една радостна новина - Словакия спира използването на руската уж ваксина Спутник поради слабо търсене. Всички имунизирани в Словакия със Спутник са 18000 - това е под 1% от всички имунизирани. Горе долу толкова са и процентите на ненормалниците в една цивилизована държава, т.е. онези които биха гласували за компартия, вярна на Москва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Явор Дачков

  01 Sep 2021 10:56ч.

  От ден първи на служебното правителство Асен Василев и Кирил Петков се държат като щурмова група за завземане на позиции, освободени от Пеевски и леко ударения ГЕРБ. Пеевски ги освободи по волята на американското посолство, което го отстрани след дългогодишно успешно сътрудничество с него. Същото американско посолство инсталира новите играчи на властови позиции. Първата им работа беше да овладеят НАП и да се насочат към ББР и Фонда на фондовете, назначавайки светкавично мрежа от свои хора. Блицкриг, осъществен за по-малко от 100 дни. Държат се като ОПГ с харизма. Асен Василев, който ми прилича на социопат, е мозък, Кирил Петков е палячо, който събира телевизионната лепта. Денков стои уж леко встрани, като независим експерт, но всъщност е експерт по усвояване на финансиране по иновации и други абстракции, а културиста Спецов с мускулите е потопен дълбоко под вода. Екстравагантна трупа, която прилича на нещо средно между секта от киборги, фокусирани единствено и само върху властта на парите и захаросана пудра за телевизионни домакини. Асен Василев краде софтуер от съдружник и го продава на Китай (историята е напълно истинска). На Петков жена му прави веган торти, а той произвежда веган пробиотик. Очевидна налудност блика от всичко това и поради тази причина привлича. Няма да спечели изборите. Ще отмъкне гласове от Христо Иванов и от заблудени фенки на Румен Радев. Ще влезе в парламента и ще отиде при властта. Независимо откъде идва тя. Най-вероятно от Бойко Борисов, който ще спечели следващите избори и ще покани всички на трапезата. Точно тези хора не ми приличат на глупаци, които ще останат извън нея. А и от американското посолство ще им посочат правилната позиция. В известен смисъл се радвам на присъствието им, въпреки, че очевидното им мошеничество дразни, защото ще разкажат играта на умните и красивите от градската десница. С нейните камъни по нейните глави. Мая Манолова и Хаджигенов ще потънат под бариерата от 4 %, а фанатичните фенове на Радев ще изпитат леко неудобство за скромния си принос към тази очевидна измама. Корнелия Нинова ще продължава да кани всички на срещи с грижа за хората и да ги чака в някоя полупразна зала в Народното събрание, а българският народ ще се успокои, защото ще получи повече от същото, което псува от 30 години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Елена Гунчева

  01 Sep 2021 10:57ч.

  Има слухове, че на определени инфлуенсъри и представители на българите в чужбина са им платени пари, за да рекламират Кирето Прекрасний. Всички, които разбираме от нещо, виждаме, че зад Кирето стоят много интереси и пари. Най-вече пари. Но съм оптимист – времето винаги разкрива истината. Жалкото е, че за 32 години тоя народ се не научи да мисли!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Чарлз Хоф: Експерименталки гарантиранo ще избият уболите се с тях до няколко години поради сърдечна недостатъчност и микро кръвните съсиреци

  01 Sep 2021 10:58ч.

  https://thebulgariantimes.com/ Д-р Чарлз Хоф: Експерименталки гарантиранo ще избият уболите се с тях до няколко години поради сърдечна недостатъчност и микро кръвните съсиреци /https://thebulgariantimes.com/%d0%94-%d1%80-%d0%a7%d0%b0%d1%80%d0%bb%d0%b7-%d0%a5%d0%be%d1%84-%d0%95%d0%ba%d1%81%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%b8-%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  01 Sep 2021 11:01ч.

  РАЗВЕНЧАВАНЕТО НА ПСР ТЕСТОВЕТЕ Науката победи! Чакам този момент от година и девет месеца. Истината и медицината, основана на доказателства, възтържествуваха – митът за крайната дума на ПСР тестовете при диагностицирането на Ковид-19 и откриване на SARS-COV-2 у хора с грипоподобни симптоми, най-после получи опровержение и то не от кого да е, а от Центъра за заразни заболявания на САЩ. Те си издигнаха този тест в култ, те си го свалиха. Сега се уплашиха, защото почтената научна общност се окопити и организира. На бял свят бяха извадени данни от проучвания, доказващи по безспорен начин грешката в отчитането на резултатите от ПСР теста и невъзможността му да разпознае SARS-COV-2 между над 46 различни вида РНК вируси, някои в пъти по-опасни от него. Почти две години по-късно, когато масовите протести заплашват да пометат политическия и псевдоекспертен елит на пандемията и от цялата схема замириса на международен съд, истеричният фанатизъм за нашето спасяване вече е неудобен за властта. Започва смяна на посоката и първият глинен крак, върху който се крепеше цялата Корона-пандемия, се счупи. Остават още няколко стъпки, за да се разграничат заболелите и починали от други респираторни вируси (в т.ч. сезонен грип), които мистериозно изчезнаха от март 2020 до юли 2021. Междувременно, мнозина трупат грандиозни печалби от страховете и страданията на милиони хора по света. За останалите остава философското утешение, че накрая всеки плаща собствената си сметка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До "Имаше един филм "Обичам парите на другите" на 01.09.2021 в 08:39

  01 Sep 2021 11:07ч.

  "Имаше един филм "Обичам парите на другите" на 01.09.2021 в 08:39 Не стига, че ще дават от бюджета пари на селскостопанските производители за щетите от градушките тоест заради това, че сме гвоздей под американския чук, сега от бюджета ще плащат, за да си играят на ваксиниране. Май наистина много обичате парите на другите. Петков да извади от своя джоб тези 50 лв. за пенсионерите. А министерството на отбраната да не получава заплати и да плати щетите на селскостопанските производители, като взимат неадекватни решения." ПОЗДРАВЛЕНИЯ за коментара!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • една досадна тетка

  01 Sep 2021 11:09ч.

  Тези 50 лева не са за лекарства, а за хлаб и мляко! За парното и без поскъпване да не говорим - това е невъзможен люкс за повечето пенсионери. Да изнудваш така хора в нужда - няма нищо по-долно от това!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  01 Sep 2021 11:11ч.

  След 1989 г., Портиерът на американското посолство издаде заповед, според която в туземната колониална на чичо Сам администрация да се инсталират само същества, подбрани според принципа на отрицателната селекция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Веска от Варна

  01 Sep 2021 11:16ч.

  "...Американското посолство го стиска за топките и „натовският генерал“ си свива сърмите и предава всички, които са му градили къщичката за „нов проект“. Нататък служебното му правителство е апотеоз на американското посолство и Херо Мустафа. Американският посланик нагло, демонстративно и показно обикаля и се снима с де що има министър, шеф на агенция и само дето не се селфи и с американските служители, които работят във всяко министерство – поне един задължително! От първия миг масирано по медиите и телевизиите се лансират „харизматичните“ лица на Кирил Петков, Асен Василев и Румен Спецов /последният го скриват след като става известно, че с бая кинти е завлякъл държавната хазна/. Кирил Петков като един ухилен фанфарон и бледо копие на гениалния измамник Остап Бендер, но пък достатъчно евтин измамник, за да омае българското ехале, не слиза от екраните. Плещи глупости, но е усмихнат по американски „кип смайлинг“ и същото това ехале, което първо доброволно се подложи на измамата на пирамидите, после го измами Костов, Царя и Боко, овчедушно ръкопляска и за пореден път се подмокря от новия „месия“. Кирил Петков, Асен Василев, Румен Спецов, Николай Денков са абсолютно продуктово позициониране на американското посолство, като соросоидни „десносектанти“, а Радев ги легитимира, защото отдавна се е подложил именно на „десносектантите“, под диктовката на Херо Мустафа, в болестната си амбициозност на всяка цена и с всички начини и средства да докопа нов втори мандат, а и цялата власт чрез новите „юпита“. Дневният ред на България става дневен ред „в синергия с дневния ред на САЩ“. Глупавата мажоретка на президента Радев – Мая Манолова отива даже още по-далеч като избълва, че „евроатлантизма е родолюбие“. Впрочем, през цялото това време президентът Румен Радев брутално цепи БСП и работи срещу нея. Чрез Гергов и бутиковите му масони, които по „случайност“ са съветници и на президента. Чрез Кирил Петков и вся остальная. Корнелия Нинова, която знае всичко това, няма политически ход да го огласи, защото няма как в прав текст от екрана да разкажеш на червените избиратели, влюбени в Радев, как той е долнопробен предател. Вътре в БСП все по-ясно се чува истината, но недостатъчно за да бъде прозряна тя от отдалечените от задкулисието в политиката фенове...."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  01 Sep 2021 11:23ч.

  А аз имам оше по добра идея, да прати Линда и ще и дам на нея 50 лв и ще я "ваксинирам", че с такъв джендър мъж знаели се, и тя си има нужди! Тръгнал баба си да трепе, за да и вземе имотите, това му е икономиката, на тоя КЕЛЕШ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разделяй и владей или divide et impera

  01 Sep 2021 11:23ч.

  Разделяй и владей или divide et impera Това е прийом в държавната власт, към който често прибягват правителствата на държави, състоящи се от разнородни части, и съгласно който най-добрият метод за управление на такава държава е разпалване и използване на враждата между отделните групи. В по-широк смисъл това е тактика (често скрита) на създаване, усилване и използване на противоречия, различия или разногласия между две или повече страни за контрол над тях. Често се използва от по-слабото малцинство за управление на мнозинството. Новото противопоставяне е ваксинирани (малцинство) срещу неваксинирани (мнозинство).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Комодор

  01 Sep 2021 11:26ч.

  Вчера: Англия: 63% ваксинирано население - 32 181 новозаразени, починали - 50 Русия: 24% ваксинирано население - 17 813 новозаразени, починали - 795 При 2 пъти повече заразени в Англия, в Русия умират 16 пъти повече хора. Ваксините работят. Вчера: Белгия: 69% ваксинирано население - 1 854 новозаразени, починали - 6 България: 16% ваксинирано население - 2 053 новозаразени, починали - 56 При еднакъв брой заразени, в България умират 9 пъти повече хора. Ваксините работят, но туземците тук се занимават с конспирации и не им е до ваксини.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  01 Sep 2021 11:29ч.

  Правилно, пенсионерите да ги ваксинирате всички - на всеки месец - с нова доза... Зер много са се навъдели и нито се самоубиват масово заради богат и щастлив живот, нито приемат мааната небесна на фарма-паразитите и дори не умират масово. В Италия там примерно поизмряха добри количества. Гледам и двама ощетени от Бога по рождение тъдява бръщолевят опорките ИМ. И то без да се задавят сами - явно са дълбоко промити с ЕА-ценности и от темето до краката - всичко е куха обвивка. * Не може да има съмнение по какъв сатанински сценарии се играе натресената над света изкуствена пландемия на сатанистите. И естествено САЩисаните мекеретата се подрискват чак от престараване. Каква щедрост! По 50 лв. за собствената преждевременна смърт, със сериозно облекчаване бюджета на НОИ и здравната Каца! - Разбира се, че е високо патриотична цел да се набоцкат не само хората от третата възраст, ама и всички останали! Щото нали МЕНТОРЪТ на либерастията - Жак Атали, проповядва: - Всички над 60 години трябвало да се изпратят на оня свят! Самият той обаче е в доста напреднала, задпенсиона възраст...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, безпардонен, безогледен -

  01 Sep 2021 11:29ч.

  това са новите проксита на Посолството. Наивен, по-наивен, най-наивен, безнадеждно инфантилен - това пък е масовият български избирател. Поради което хвърчи от прокси на прокси да го "спасява". Поради това от 800 легитимни дни вече е готов на 100-200 служебни дни да го "спасяват", И даже ръкоплещи на "спасителите". На един пък "спасител" му отпусна цели 12 лета за спасяването си. Е, с тия харвардско-президентско-Хероични проксита най-накрая на бърза ръка ще го спасят - в синергията с дневния ред на САЩ, в Триморието, в ойрото, в Истанбулската конвенция, в Северномакедония, в още американски бази по Черно море за деокупация на Крим.. Изобщо спасението го дебне отвсякъде с тия харизматици.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  01 Sep 2021 11:34ч.

  Много полезно предложение на Петков ! Браво ! Иначе пропагандата руска ще затлачи имунизационния процес в България. Впрочем, това дори е изящен ход - спасяваш човешки животи и подпомагаш пенсионерите, съсипани от комуноидната олигархия. Браво, Петков ! Браво, Канада, браво, Америка !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin на 01.09.2021 в 11:34

  01 Sep 2021 11:48ч.

  Не просто СУПЕР А МЕГА "полезно", така като не се изплащат пенсии ще потекат, реки от изобилие!! Бил Гейтс, казва че вместо един пенсионер, ще могат да се плащат заплатите на 2ма млади учители...да преподават джендаризъм! Практично, много се наживяха старците и ще е по добре за околната среда без тях, нали? Уморените коне ги убиват, нали? Какво ще стане с него и Линда като остареят?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  01 Sep 2021 12:05ч.

  Не му се коси на Бил. Все ще се уреди някак. Виж - за Москвича Спутник помисли. Че Словакия го отказа поради СЛАБ ИНТЕРЕС ! А това е саблен удар по-него, ликвидиращ. "Слаб Интерес" за Европа означава просто - боклук. Никой и не иска да го пробва дори. Край.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КАКВО ЧУДНО

  01 Sep 2021 12:06ч.

  Кирил Петков ще води партията на Румен Радев "Напред България Заедно", в проектът участва и нова партия на Виденов. Кирил ще е новият премиер.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВАКСИНАЦИЯТА като КРИМИНАЛЕ на Куентин ТАРАНТИНО / Quentin Tarantino

  01 Sep 2021 12:08ч.

  ВАКСИНАЦИЯТА като КРИМИНАЛЕ на Куентин ТАРАНТИНО / Quentin Tarantino Куентин ТАРАНТИНО / Quentin Tarantino: КРИМИНАЛЕ Черен хумор: Bad Kings [озвучка] https://www.youtube.com/watch?v=P-tSqZ3HMSE

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ТРЕНД

  01 Sep 2021 12:09ч.

  Годишно 5 милиарда са нужни за всички пенсии да се увеличат с 200 лева, и социалната пенсия ще стане 350 лева, а минималната за стаж ще стане 500 лева.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  01 Sep 2021 12:09ч.

  Да отбележим заедно 9 септември... https://1.bp.blogspot.com/-JoFwRgJRAl8/YSpBf5qteaI/AAAAAAAAa1U/PCBZ8UMSqssrzK1aWUcWT9PJEFR_JvSMwCLcBGAsYHQ/w640-h496/ad-deveti-aleia-niga.jpg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sin

  01 Sep 2021 12:22ч.

  Да, пак тролски мръсотии. Sin на 01.09.2021 в 12:09 не е от мен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алоооу, Харвардо-канадецо,

  01 Sep 2021 12:40ч.

  Българските пенсионери са диабетици, хипертоници, инфарткници, инсултници благодарение на "здравните реформи" на предишните от твоето котило. Да ги утрепеш с тромби ли целиш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Иначе пропагандата руска ще затлачи имунизационния процес в България"

  01 Sep 2021 12:44ч.

  Да, да, от Тексас през Франция, Германия и България главно "пропагандата руска" е крива за антиваксърството. Това, горецитираното, ако не е тежка ирония, е много тежка диагноза.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гергана

  01 Sep 2021 13:08ч.

  За какво са им лекарства, ако са ваксинирани?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • веган

  01 Sep 2021 13:33ч.

  Как му се е отворила устата на този робот, за да направи такова грозно ,,предложение,,? Знае, че за много пенсионери 50 лева са малък подарък, не са за пренебрегване и точно това прави думите му толкова аморални. Не обичам обобщенията, но е очевидно, че по-възрастните хора у нас не са възпитали добре децата си. Сещам се за една притча или приказка за мъж на средна възраст, който пратил възрастния си баща да живее в колиба на двора, за да не пречи на младите, а на другия ден видял как малкият му син нещо кове на двора и го питал какво прави,а момчето отговорило, че прави колиба, за да го прати там, когато остарее. И след този житейски урок, тъпанарят се осъзнал и прибрал баща си в къщи. Вашата карнистка цивилизация е такава-вие издевателствате един над друг, тъпчете по-слабите, отнемате достойнството и жизнената им сила, както постъпвате с живот-ните. Човек не може да има морала.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • към една досадна тетка!!!!

  01 Sep 2021 16:25ч.

  Ти прочете ли заглавието, Тетке?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никола Тесларов

  01 Sep 2021 16:30ч.

  Лют виц от днешната Галерия! Цар Симеон Първи: - Какво ви стана за 12 века бе, българи? Покръстването ви мина по-гладко от имунизацията!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  01 Sep 2021 18:06ч.

  Ако пенсионерите се ваксинират, пригответе им по 500 лв. за лекарства на месец. Последните изследвания доказват, че ваксината срива имунитета и ще прави ваксинираните податливи към това да се разболяват от всичко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе г-н Петков с това си

  01 Sep 2021 19:00ч.

  предложение отблъснахте много хора ,които Ви вярваха и подкрепяха,кой ще иска да затрие майка си с тези "ваксини". Тези трудолюбиви хора които изградиха икономиката на България през Соца,която повече от 31 години се разсипва и ограбва,а сега ще им се отблагодарите с " ваксина"и 50 лева, това е гавра със старото поколение!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  01 Sep 2021 19:08ч.

  Това което е казал е чиста проба дискриминация. Класическа. Или така му е наредено от неговите ментори или е одиозен глупак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи