Кабинетът "Денков" е факт, договориха и конституционно мнозинство с ДПС

Кабинетът "Денков" е факт, договориха и конституционно мнозинство с ДПС

Премиерите в ротация, излъчени от ГЕРБ и ПП-ДБ Мария Габриел и Николай Денков обявиха заедно състава на кабинета. В него има само по един политик от всяка от трите политически сили - Габриел от ГЕРБ, Асен Василев от ПП и Атанас Славов от "Демократична България". Останалите са експерти.

Успоредно с министрите от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ получиха подкрепа и договориха с ДПС конституционно мнозинство, след като проведоха две срещи в парламента.  

Мандатът за кабинет те ще връчат на президента в понеделник в 11.00 часа. 

Съставът на кабинета стана ясен след финални преговори в парламента и последващо одобрение на предложенията за министри от националните ръководства във вътрешнопартиен формат. Двете коалиции се разбраха за общо правителство с премиер Николай Денков и вицепремиер Мария Габриел, която ще оглави МС впоследствие на ротация.

Днес обаче изненадващо в совалките се включиха и от ДПС, след като лидерът Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски проведоха две поредни срещи в парламента, в стаята на движението, с мандатоносителите от ПП-ДБ и партньорите им от ГЕРБ-СДС. 

В последния момент в проектосъстава на правителството, по време на вчерашния дълъг преговорен ден, от него бяха извадени няколко политически фигури на ПП и заменени с експерти. Така единственият политик остана Асен Василев - министър и вицепремиер. В състава на кабинета обаче в последния миг влезе и депутат от ДБ - юристът Атанас Славов, който ще оглави правосъдието.

"Осъзнаваме двамата с Мария Габриел колко трудно ще бъде в следващите дни, но сме убедени, че тази крачка е полезна за България", заяви номинираният за премиер с първата ротация Николай Денков, като наблегна, че без бюджет следващите месеци могат да бъдат много тежки. Поемаме този риск с ясното съзнание, че ако тези промени тръгнат в грешна посока, ние сме казали, че ще си подадем оставката. Така че, не трябва да има илюзия в това отношение.

"Много дълги бяха разговорите, преговорите изключително тежки", добави и бъдещият вицепремиер Мария Габриел. Габриел, която сега ще бъде вицепремиер, изчете декларация от името на двата премиери в ротация.

Ето ги и финално одобрените от политическите сили имена на министри в кабинета "Денков": 

Николай Денков - ротационен министър-председател за първите 9 месеца;

Мария Габриел - вицепремиер и министър на външните работи, ротационен министър-председател за вторите 9 месеца;

Асен Василев - министър на финансите и вицепремиер по еврофондовете;

Калин Стоянов - министър на вътрешните работи;

Тодор Тагарев - министър на отбраната;

Юлиан Попов - министър на околната среда и водите;

Румен Радев /зам.-председател на АИКБ/ - министър на енергетиката;

Андрей Цеков - министър на регионалното развитие и благоустройството;

Кирил Вътев - министър на земеделието и храните;

Проф. Галин Цоков - министър на образованието и науката;

Кръстю Кръстев - министър на културата;

Богдан Богданов - министър на икономиката и индустрията;

Милена Стойчева - министър на иновациите и растежа;

Иванка Шалапатова - министър на труда и социалната политика;

Атанас Славов- министър на правосъдието;

Георги Гвоздейков - министър на транспорта и съобщенията;

Проф. Христо Хинков - министър на здравеопазването;

Зарица Димкова - министър на туризма;

Александър Йоловски - министър на електронното управление;

Димитър Илиев - министър на младежта и спорта.

Така в понеделник в 11.00 часа Николай Денков - номинираният за премиер от ПП и ДБ, ще връчи папката с изпълнен втори мандат на президента с имената на министрите, въпреки апела на Румен Радев да я върне празна.  

Срещу кабинет на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се обявиха не само президентът, както и БСП и "Възраждане". От ДПС смениха позицията си и вече заявиха, че няма да пречат на кабинета.

 

Коментари

 • Жив еврофашизъм. Това е предсмъртното плюене на отрова от Запада

  02 Юни 2023 17:53ч.

  Последните гърчове на древния враг на човечеството ще са най-опасни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • емигрант

  02 Юни 2023 19:31ч.

  СИАМСКИЯТ БЛИЗНАК НА ГЕРБ -ДПС ЩЕ ДОУНИЩОЖАТ БГ. НИКОГА НЕ СЪМ СЕ СЪМНЯВАЛ ЧЕ ДПС НЯМА ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ. ТА НАЛИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ ОТИДОХА В ТУРЦИЯ.РАЗРУШЕНА ОГРАБЕНА ЛИКВИДИРАНА ДЪРЖАВА НА 1340 ГОДИНИ ОТ ЕДНИ ПОДЛЕЦИ ПОДЛОГИ ПРЕДАТЕЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С.А.М.

  02 Юни 2023 22:17ч.

  Какъв фашизъм, това е чиста проба простотия, чиста проба незаинтересованост на един деградирал народ, който обитава тази красива територи? Я потърси в YouTube колко предупреждения има от такива като Вацев, че точно така ще стане! Колко пъти се оитвахме да предупредим - Ей хора, забравете далаверата на ГЕРБ, макар да сте били част от чиновническия апарат назначени на синекурни длъжности през тези 12 години, колко пъти повтаряхме - Ей хора, нито ДБ, нито ПП са десни партии, а това са далавераджии, които ще ограбят каквото има да се граби, ще направят колкото се може повече борчове, ще фалират държавата и ще се изнесат, колко пъти повтаряхме - ей хора, ДПС няма нищо общо с интересите на българските турци в България или както се определят там. Колко, ама колко пъти повтаряхме по социалните мрежи, че ще стане точно така, както стана. На мен честно казано ми писна на кура от тези деградирали тъпанари, които се смятат за интелигетнтни, масово впиянчени и вече дрогирани. Еми, върви се към тотално изтребване, включване във войната. Аз с дрогирани простаци, които имат самочуствие на нобелови лауреати не мога да общувам повече. Много, ама много ме е яд защото съм част от този народ, но след като имаме случай на един организъм на наркотици от дълго време, освен това болен съвкупно от Алцхаймер, рак и с нарушенна имунна ситема, то края е ясен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганьо Тагарев

  02 Юни 2023 22:42ч.

  Да пребъде вечната дружба между евро-атлантизма и евро-балканизЪма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кофти

  02 Юни 2023 17:54ч.

  Значи ще си готвим вазелин и една пръчка да държим между зъбите докато ни го вкарват. И друг път (ако има такъв) да внимаваме за кого гласуваме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гласуването няма отношение към състава на парламента, а още по-малко към поведението на назначенците в "народното" събрание

  02 Юни 2023 17:56ч.

  Както се убеждаваме днес, гледайки ги наживо в реално време по телевизията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Тръмп

  03 Юни 2023 6:24ч.

  Просто доживяхме политико джендърска сватба с кум мюсулманин. Кой е булката ще видим следващите месеци. Само не знам защо нас пак не ни поканиха да тропнем едно хорце. Ако и този път не се самопоканим, а гледаме пак зад оградата със сигурност ще продължим да си стоим бити, гладни и жадни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Денков хамелеон ли е?

  02 Юни 2023 17:54ч.

  Защо Асен Василев е политик, а Денков не? Вторият е във властта от около 10 или малко повече години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не е хамелеон

  02 Юни 2023 17:57ч.

  Денков е само малко гущерче (рептилче, геконче). Ще си имаме Жирафка и Гущерчо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Академика

  02 Юни 2023 21:06ч.

  Е физико-химик. Специализирал се е в правенето на пяна на сапуни, шампоани и бира, там където търговията върви и се правят пари. Абе с една дума мушморок.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Държавен преврат

  02 Юни 2023 17:58ч.

  Инсталираха фашистка хунта. Всеобщ бойкот и гражданско неподчинение ! Костадинов да призове за действия, например за обща стачка ! Иначе и той играе с тях .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • песимист

  02 Юни 2023 18:02ч.

  Ха на бас, че Възраждане и БСП ще гласуват "въздържал се"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сетила се Мара

  02 Юни 2023 18:03ч.

  Да се побара. Вие спите после Костадинов ви виновен че сте заспали боклуци

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария...

  02 Юни 2023 18:16ч.

  песимист, ха на бас, че не позна

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На Мара ти барата

  02 Юни 2023 18:18ч.

  Това ще го казваш на който е спал. Въпреки резервите си и подозренията си, гласувал съм за Възраждане. Сега чакам Костадинов да поведе протести , а не да легитимира хунтата !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ала-бала-яла-спала-сган

  02 Юни 2023 18:21ч.

  Вчера Костадин вече призова да влезем в понеделник заедно с Възраждане в народното събрание (facebook, youtube) https://youtu.be/Fg1DcGiujdo?t=643

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефанд-р Чолаков

  02 Юни 2023 18:36ч.

  Какво гражданско неподчинение и стачка бе брачед... Те не искат да отидат да сласуват във училището на 300 метра от къщата а ти искаш революция със тия хора да правиш... Едно нещо са мечтите, друго-реалната действителност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хвърляйте бастуните

  02 Юни 2023 18:42ч.

  По Козяк 16.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • То неслучайно

  02 Юни 2023 20:11ч.

  Няма нито един българин да се бие за Русия. Врякат само по форумите между 2 пенсии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  02 Юни 2023 20:55ч.

  Засъжаление сте прав! Гледам моите познати, как реагират на политическите събития напоследък и съм отчаян! Интересува ги само резултатите от фудболни или баскетболни мачове, кога и къде ще се съберат да се наядат и да се напият и толкова! Изобщо пълна трагедия! Така е било и когато сме били под турско робство и ако не е била Русия да ни освободи, до сега да сме изчезнали, като народ! Имало е разбира се единици, като Левски и Ботев, но една птичка пролет не прави!Дано пак имаме историческия шанс благодарение на Русия пак да оцелеем, но ми се струва, че руснаците вече няма да са толкова благосклонни към нас. Особенно след като нашите заводи изградени от тях и произвеждащи оръжия по техни лицензи, произвеждат денонощно и въоръжават нацистите в Покрайна за да се убиват, колкото се може повече руснаци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  02 Юни 2023 22:06ч.

  Ако не сте забелязали, преди началото на войната имаше големи совалки мужду двата големи участника, а после всичко започна да работи за едната или другата страна, всички ставате ТЕХНИ хора, протестирайте, но на страната на истината, която няма как да съвпада с интереса нито на едните, нито на другите, тези мегасили унищожават всичко около себе си и имат интерес да враждуват до смърт, обаче смъртта ще е на съюзниците им първо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иначе нищо чудно

  02 Юни 2023 18:02ч.

  И Прасчо се гушна с либерал-фашистите. Се пак да се не забравя ! Той е в списъка “проект Магнитски” още от преди Банкянския толуп 🐷

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • заПек анов

  02 Юни 2023 18:04ч.

  Тая сбирщина е толкова експертна, колкото агент Буда е космонавт!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  02 Юни 2023 18:06ч.

  Герберастите верно ли ще се подчинят на таз подставена калинка, джендъринка? 🤣🤣🤣

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  02 Юни 2023 18:07ч.

  Да бъде проклет от Бога този кабинет, просто да си кажа да ми е "чиста" съвестта, бял ден да не видят всичките предатели и миг покой, нито на този свят нито в следващият!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Амин!

  02 Юни 2023 18:31ч.

  Така да бъде!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евроатлантик

  02 Юни 2023 18:09ч.

  Чудесна новина, пътят ни към Шенген и приемането на еврото е открит.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зехтин

  02 Юни 2023 18:21ч.

  Ти по скоро внимавай в някоя късна доба Анушката ти да не разлее олиото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе бастун

  02 Юни 2023 18:48ч.

  не разбра ли че еврото е само лост за натиск, за изнудване. Ако не теглиш кредити и не плащаш и участваш в американските войни получаваш само до 30 евро от банкомата, като в Гърция, а със CBDC може и нищо да не получиш. Аман от зомбирани дебили.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цървул

  02 Юни 2023 19:22ч.

  Кога последно тегли пари и плаща с карта в Гърция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И украинците

  02 Юни 2023 19:54ч.

  така ги подлъгаха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Верно тука цялата

  02 Юни 2023 20:12ч.

  Измет на нета се е събрала.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  02 Юни 2023 23:40ч.

  Това пък беше голяма глупост. Внимавай, после ще ревеш. Ни Шенген ще видиш, ни евро... Пък ако Шенген е разменна монета да изпълняваш само това, което ти казват... Робът си остава роб. Разбираш го много добре, нали атлантико?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  02 Юни 2023 23:54ч.

  Не, бе! Само няколко соросоидни олигофрена сте тука.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  02 Юни 2023 18:09ч.

  Не ги е срам- обявяват кабинета в деня за почит на Ботев и загиналите за свободата на България! Безродници сте, лицемери, нагаждачи, послушковци, а може би и национални предатели! ГЕРБ+ПП/ДБ и с любезното съдействие на етническата партия. Позор!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вуйчето

  02 Юни 2023 18:10ч.

  Имам усещането, че ми пикаят на главата и ми казват, че е от времето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  02 Юни 2023 18:15ч.

  Ако сме оптимисти - доброто, което може да произлезе от това е, че другия път на изборите ще внимаваме да излезем колкото се може повече и ще внимаваме за кого гласуваме. Ако сме песимисти - това бе началото на края на Третата българска държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  02 Юни 2023 21:08ч.

  Другия път на изборите шарлатаните ще се погрижат да има още повече "Ала, Бала" и може да вземат и 51 % от гласовете на "гласувалите"! Те за какво искат с незаконни средства да овладеят службите и да сложат навсякъде свои хора! Това е "евроатлантическа демокрация"! Ето затова някои скачахте по площадитепрез 1990 г.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да бе, ние ще гласуваме,

  02 Юни 2023 21:13ч.

  а те ще правят ала-бала....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ангел

  02 Юни 2023 18:21ч.

  Тази новина може би не случайно идва на Задушница(След 17 часа по църковно му е вече Задушница). Дали няма контекст във всичко това, дали няма с този кабинет-франкенщайн да погребат България?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Народен съд

  02 Юни 2023 18:29ч.

  Да ни е честита 3-тата национална катастрофа! Специален поздрав на всички глупаци, които се мислеха за аполитични интелектуалци и постваха сърчица и басейни, коктейли и почивки през цялото време вместо да се позаинтересуват от бъдещето си и това на децата им, “Ами аз не гласувам” и “Няма да гласувам, защото няма за кой”. Е, вие като не намерихте умножихте 10-кратно гласовете на ДПС и предателите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  02 Юни 2023 21:11ч.

  И улесниха шарлатаните да направят "Ала-Бала" с броенето наа гласовете от изборите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария...

  02 Юни 2023 18:32ч.

  Някой виждал ли началната страница на тагарев във FB ? https://www.facebook.com/todor.tagarev/?locale=bg_BG

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пълен изрод е този фашист

  02 Юни 2023 18:37ч.

  Съвсем е изплискал легена, готов за български Химлер

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и хунтата my

  02 Юни 2023 18:59ч.

  приятели - предатели

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • включително и

  02 Юни 2023 19:04ч.

  Тъпото парче от "Бобец"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мимето

  02 Юни 2023 18:34ч.

  Отврат! 🤮🤮🤮

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анатема!

  02 Юни 2023 18:37ч.

  За всички, които се канят да загробят окончателно суверинетета на България! Ако това ще бъде нейната смърт, кръвта й да падне върху предателите, децата им и рода им. Ако оживеем, ще трябва да простим и да помним. Моята анатема, разбира се, няма власт, но по9силни думи не намирам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • истината

  02 Юни 2023 18:39ч.

  БСП,ДПС, ГЕРБ, ПП, ДБ = мафия , която си подава топката в синергия , а тъпия народ едва свързва двата края, живее скотски и даже и погребение вече не може да си позволи ..но защото този народ е такъв, живее така…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фашизъм ще бъде ако

  02 Юни 2023 18:44ч.

  Арестуват вашия Копейкин и го хвърлят от 6 тия етаж като в Матушката ви. Ама сме демокрация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Матушката е на руснаците

  02 Юни 2023 18:57ч.

  Ние си имаме родина. Технически сме демокрация, по същество –не. Формално никой няма все още да арестува никого, но евентуално би станало така, че някой да предпочете самоубийството пред живот в тази държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма да можеш да се зарадваш

  02 Юни 2023 19:03ч.

  твоите избранници ще вземат детето ти, ще го кастрират химически, а теб ще пратят на украинския фронт. Но каквото повикало такова се обадило.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нямате родина

  02 Юни 2023 20:10ч.

  Комунетата и никога сте нямали.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Глупако, от 02 Юни 2023 20:10ч.

  02 Юни 2023 20:49ч.

  Аз ,от 02 Юни 2023 18:57ч., съм на 42 години. Други аргументи да изтъквам, ли?Какви комунета? Аз не си спомням вашите протести от 90–те, но все пак знам от родителите си как за няколко месеца се е формирала несъществуващата дотогава опозиция от децата на " баш комунетата". Трябват ви врагове. Имахте Бойко за такъв, защо го прегръщате?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мандатът на Посолството! :)

  02 Юни 2023 18:45ч.

  Народът ни ще преодолее и тази "целувка" с отвращение и както се шегуват вече - доживяхме да гледаме как се изпълнява МАНДАТ на Посолството! Унижението не е за народа, унижението за цялата политическа клика на България, както и за цялата съдебна система, и за българската олигархия! ............ Както казваше Георги Марков, конст.съдия - не изгоним ли Сорос, който НЕ Е държавата САЩ, няма да се подобрим!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Затова трябва да занулим отношенията си с наследниците на САЩ

  02 Юни 2023 19:01ч.

  Нулево взаимодействие - политическо, икономическо, всякакво.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хахаха

  02 Юни 2023 18:55ч.

  ПП-ДБ скачаха по площадите и клеймиха ГЕРБ, че насилва България вече толкова години...Ко стана? Борците с насилника се съюзиха с него. Сега заедно ще насилват България...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Честито!

  02 Юни 2023 18:57ч.

  Пожелавам на всички министри и желаещи да управляват да си окачат в кабинетите или за по-сигурно да си татуират на ръката великите думи на един случайник: "Егати държавата, щом аз съм министър!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Процедурно питане

  02 Юни 2023 19:00ч.

  Какво следва след връчването на папката, ако президентът не е съгласен с някои аспекти на нейното съдържание? Питам, защото не знам. Ако някой знае, моля да сподели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  02 Юни 2023 20:17ч.

  Нищо не може да направи. Приема я и после съставът на МС се гласува в НС и с мнозинство (121 гласа) се приема или отхвърля.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  02 Юни 2023 20:52ч.

  Допълнение - може да тупа топката, тъй като в Конституцията няма срок, след като му връчат папката с проектокабинета: https://www.facebook.com/groups/404635318315438/permalink/593150702797231/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Благодаря ти

  02 Юни 2023 21:07ч.

  В момента, значи, му устройват протест срещу евентуално тази възможност – да задържи мандата, щото иначе няма за какво.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  02 Юни 2023 19:05ч.

  Един от основните виновници за сегашната ситуация е Трифонов!!! Народът му даде Благословията си да състави правителство, а той се изплю в лицето на Народа си, чрез шахматистката. Несъмнено Трифонов е патриот е едва ли щеше да допусне това "навеждане" към РСМ! Така че не да се дърви от съседната статия, а да си посипе главата с пепел!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Буги Барабата

  02 Юни 2023 19:14ч.

  Тагарев какъв експерт е и по какво?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @Буги Барабата 02 Юни 2023 19:14ч.

  02 Юни 2023 19:36ч.

  да зигува

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оставка!

  02 Юни 2023 19:14ч.

  Оставка!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Препоръчвам!

  02 Юни 2023 19:16ч.

  СХЕМАТА НА МАФИЯТА! ПОД ДИКТОВКАТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ВСИЧКИ „ПАРТИЙНИ БОКЛУЦИ“ ИЗПРАНИ. НИКОЙ ОТ ПП/ДБ, „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ И ДПС НЯМА ДА БЪДЕ ПИПНАТ ОТ ГЕШЕВ! ЕДИНСТВЕНАТА МИШЕНА ЩЕ БЪДЕ БОКО ТИКВАТА. ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ. ОПЕРАЦИЯ „ЧИСТИ РЪЦЕ“ С РЪЦЕ В ЗАДНИКА! https://afera.bg/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Днес отново

  02 Юни 2023 19:47ч.

  убиха Ботев...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Профилактика

  02 Юни 2023 20:25ч.

  Ние сме си го убили Ботев. Едва ли някой вече се съмнява. Всеки втори българин е готов да се продаде за пари на господаря си и да стане "ловец на глави" - български.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • медиен експерт

  02 Юни 2023 19:52ч.

  Не бива да позволяваме да убиват Ботев и всички, които не са мислили за корема си, а за достойнството и свободата на майка България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Cicero

  02 Юни 2023 20:12ч.

  Мафиотските кланове най-накрая се спогодиха под давление на амбасадата, но едва ли единството им ще трае дълго.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • медиен експерт

  02 Юни 2023 20:22ч.

  Президентът не трябва да внася правителството с така наречения Николай Денков - ротационен министър-председател за първите 9 месеца, защото българското право не познава такова животно, а че кривото познава какво ли не, е повече от ясно, но се надявам, че президентът не е почитател на кривото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГрОbOkopachI

  02 Юни 2023 20:24ч.

  Идиотите погребват България. Ние спим ли????? Наследниците на Левски и Ботев,Вапцаров.Това ли е?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мара Подробната

  02 Юни 2023 20:28ч.

  Честит ни еврофашизъм, официално!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доктор

  02 Юни 2023 20:34ч.

  С това налудно правителство сме готови за 51 щат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 007

  02 Юни 2023 20:34ч.

  На тия изроди моментално да им се дават по 10г. строг тъмничен без право на обжалване, и марш в Белене да копат!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  02 Юни 2023 20:47ч.

  Феновете на Копейката и Радев са силни само в нета, на живо събират 50 стареца закърмени със съветски идеали и им се налага да плащат на люлински наркомани по 50 лв, за да не им се смеят :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мани, мани...

  02 Юни 2023 20:58ч.

  Едно бабе на 80се от ДБ оня ден носеше плакат "Долу мафията". Другия път ще я питам коя мафия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • медиен експерт

  02 Юни 2023 20:59ч.

  Доколкото разбирам, подкрепяте да се нарушава конституцията с някакъв иновативен ротационен министър-председател тоест вие сте фен на нарушаването на законите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ама друго си е

  02 Юни 2023 21:03ч.

  да не ти се налага да събираш люлински наркомани, защото имаш 6–7 % подкрепа от целокупния български народ. Тогава събираш дегенерати, заработващи в някой кол център, за да призовават към насилие и да дискредитират напълно идеята за онази абракадабра евроатлантизма, който не съм прочел някой смислено да го дефинира какво значи СЕГА. Какво значеше някога, знам. Той включваше РУСИЯ до Владивосток.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мани, мани...

  02 Юни 2023 21:08ч.

  В Люлин от 13. 00 часа няма вода. Путин е виновен! И Радев! И Копейкин... Срещу 50се лева ще им разбия на Софийската вода кепенците... Русофили и Путинофили недни...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Градация

  02 Юни 2023 21:14ч.

  Първо стана ЛъжеЗИП, после БоклукЗИП!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лъже ЗИП

  02 Юни 2023 21:24ч.

  е тъп аватар. И той безопасно в нета дразни, ама в реалния свят кой знае къде на кого подгъзва с едно такова.., абе евроатлантическо достойнство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  02 Юни 2023 21:08ч.

  Аз ще изразя [граждански] протест, стига да го организира някои, надявам се Възраждане да не са в схемата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евроатлантически идиоти!

  02 Юни 2023 23:12ч.

  Изпуснал си, днес американското посолство организира един срещу президента. Но този път си стиснаха кесийката и не платиха на полуголата Свобода да предвижда народа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ник

  02 Юни 2023 21:24ч.

  Това им беше на ППДБ. Сгеа ще гледаме как ГЕРБ бавно и сигурно ще ги изчегъртат, а по някое време може да стане и гражданска война. Едни тъпаци се коалират с едни престъпници, резултатът е Банския Харвард

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ник

  02 Юни 2023 21:55ч.

  Освен това едно име - Костов! Тая комунистическа останка, която продължава да се прави на голям демократ, работи в полза на Борисов. Той се появи в точния момент да убеждава "дясното" да се коалира с Борисов. Самият Борисов го призна в интервю преди време, и по-точно - че не го е оставил без работа през годините, давал му е по някой лев на тоя надценен измамник. Да, всички са един дол дренки, не може да им се вяра, особено след това, което направиха. Този отживял робот пък, Мария Габриел, дето не може да създаде и едно оригинално изречение, какъв премиер с позиция може да бъде? Тя просто не може да мисли самостоятелно, това е очевидно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фортран за начинаещи роботи

  02 Юни 2023 22:30ч.

  Много вярно наблюдение по отношение на Неделчева. Всичко при нея се заключава в тестване и реакция на най-семпли логически схеми. If, тоест ако чуеш произнасяне на дума/фраза, go to, тоест иди и прочети съдържанието на еди коя си клетка. При нея обикновено става дума за повтаряне на наизустено съдържание на някакви предварително записани файлове. Нищо повече не може да се чуе от тази жена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пор ошенко

  02 Юни 2023 23:08ч.

  Булката е Денков, съпругът е Габриел, баджанакаът е Карадайъ. Ротационно се изреждат на булката, по стар евро-босфорски обичай! Важното е кума Тиквоний да спаси тиквата и кожата си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос към мисирките (гласове не са сред тях)

  02 Юни 2023 23:19ч.

  На Денков малкото име Академик ли е?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария...

  03 Юни 2023 0:44ч.

  Гледам Недялко Недялков от пик изживява катарзис-https://pik.bg/нe-унивай-народе---няма-как-да-стане-по-гадно-срамът-е-за-борисов-и-кабинета-на-войната-news1178108.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тва ся тройна +

  03 Юни 2023 0:45ч.

  Ил четворна коалиция съ води!? Щот едни много люеха Доана пък ся се прегърнаа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕДНА Е БЪЛГАРИЯ

  03 Юни 2023 0:52ч.

  Сега е наш ред!!! Да изметем тези европодлоги!!! Заедно сме много , заедно сме значими, заедно сме непреодолими. Няма как да забършат евроатланттическия си задник!!!!!!! Днес чествахме Тези , които са дали живота си за БЪЛГАРИЯ, да с главни букви, защото НИЕ НЕЯ ИМАМЕ, ТЯ Е ЕДИНСТВЕНА, НЯМАМАМЕ ДРУГА РОДИНА. ЕДНА Е БЪЛГАРИЯ И ЕДНИ СМЕ НИЕ НЕЙНИ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ! ДА СИ Я ВЪРНЕМ!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Атнас Славов е роден в Усогорск СССР 1979 г,

  03 Юни 2023 4:27ч.

  Аз държа да се знае, че най- виден атлантик като Атанасчо Славов е Роден е на 3 декември 1979 г. в Усогорск, СССР. Всякичкомсине ясно и наред ......... ха ха

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ало, ало хер Флик Денков

  03 Юни 2023 4:29ч.

  Ало, ало хер Флик Денков - нацист

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И ДПС

  03 Юни 2023 6:06ч.

  изживяха силен катарзис и забравиха за Рамбо, Роки и сродните им.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бандеровка

  03 Юни 2023 7:52ч.

  Българин няма да остане за семе. Всички ще отидат мърша. Слава на Украйна! Украинците ще бъдем на тази нова земя.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Апокалипсис, викаш, ново небе и нова земя

  03 Юни 2023 9:02ч.

  А, да, украинците след смъртта си заживяват втори живот в телата на някой, който си е платил да получи органи от здрави хора. Тя транспантологията даже не е черна, защото Зеленски й облекчи процедурата един месец преди войната.А иначе за земята, дето ще живеете и пребъдавате, ще трябва да се разберете с Black Rock и други сериозни инвеститори.Опасявам се, че те не взимат случайни хора сред себе си и им е много изгодно земята на Украйна да бъде изчистена от дегенерати, бандеровци, излишни бедни хора във втората по бедност европейска страна след Молдовия и т.н., за да живеят те, а не вие.За мършите, вещице, всички ставаме такива в един или друг момент. Това неизбежно чака и тебе, и децата ти и там, с когото си свързанА?, ако изобщо си човек.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хахахахаха

  03 Юни 2023 15:55ч.

  На тази нова земя, викаш. Хахахаха! Напразни мечти. Казаха ти го ясно: войната ще се води до последния украинец. Не им трябвате никъде. Територията на Украйна им е нужна. Украинци -не.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • аноним

  03 Юни 2023 10:02ч.

  До Бай Тръмп-Относно въпросът ти-коя ще е булката?Напоследък стана много модерна една клетва-Дано синът ти докара в къщи зет!!!!Та ще видим в скоро време-коя ще е!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи