Радев, направи го! Господин Президент, длъжен сте!

Радев, направи го! Господин Президент, длъжен сте!

Автор: Иван Генов, доктор по международно право Следвайте "Гласове" в Телеграм

Лявоцентристкото политическо пространство в България отдавна жадува своя адекватен, волеви и смел водител. А по-точно казано - БУДИТЕЛ! Няма време за чакане.

Общобългарското социалистическо гражданско движение като спасителен и озониращ политически проект е точка първа от дневния ред на страната. Внедрените изкуствени евроатлантически джуджета (борисовчетата, шарлатанчетата, дянковчетата, тагаревчетата...) лишават България от настояще и бъдеще, с мръсни ръце се докосват и до историческата памет. Насочват ни във военна улица без изход. Геополитическата катастрофа е на българския праг, на българския бряг. Военнолюбците трябва час по-скоро да се изметат от властта. 

Има два начина, г-н Президент, да вървите уверено по пътя към храма. Първият е да Ви гласуват импийчмънт малките десни човечета, което още повече ще вдигне народното доверие към Вас и народното презрение към тях. Предизвикайте ги!
Вторият начин - в навечерието на предсрочни парламентарни избори да си подадете оставката и много скоро вече като неизбежен премиер да поемете кормилото на държавното управление. Нека си правят поправките в Конституцията (там ще е лобното им място) - така ще улеснят Вашето пълноценно ново управление, а не епизодичното служебно. Следва да се има предвид, че и при двата варианта Вие ще оставите президентската институция в надеждни и доказани ръце - на вицето Илияна Йотова. 

Връщам се към потенциалния и мащабен именно по Вашите мерки политически проект. В лявоцентристкото пространство (характерно с неизчерпаемия си потенциал) у нас бродят десетки многоупотребявани политически лица. Някои от тях бракониерстват. Като единици са значими, но като някакви частично обединени са крайно неефективни. Така, докато лявото буксува - дясното пирува, мародерства и ни готви челен удар с новите международни реалности. Затова е крайно необходим политически синтез на българските ПАСОК и СИРИЗА, чийто фундамент да са българските национални интереси и човешката солидарност.

Имате най-високия рейтинг в България. Имате подкрепата на повечето народни слоеве. Имате най-дълбоката и многочислена банка - кадри. Имате впечатляващ международен и национален авторитет.

Действайте още по-смело, г-н Президент! Радев, направи го!

 

 

Коментари

 • smb

  11 Авг 2023 17:17ч.

  Всички това чакаме и той го знае!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Личността на особата не е от такъв мащаб

  11 Авг 2023 17:33ч.

  За жалост.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • smb

  11 Авг 2023 18:11ч.

  "Личността на особата"?! Айде бегай от тука палячо!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  11 Авг 2023 19:44ч.

  нищо от това не трябва да върши, той е президент и го мразят точно затова, защото те никога няма да бъдат, изпълнява си задълженията, това е достатъчно

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това вопли за президентска републике ли са, или за налагане на Йотова като президент

  11 Авг 2023 20:16ч.

  Писанията на този доктор по международно право вопли по президентска република ли са ? Особено ме впечатли обаче изводът му " че и при двата варианта Вие / Радев / ще оставите президентската институция в надеждни и доказани ръце - на вицето Илияна Йотова. " Интересно с какво се е доказало вицето Йотова- чистокръвен соросоид, с нито един ден трудов стаж, администратор от БСП, движела се само по вертикала нагоре. Човек на Станишев, който я изпрати евродепутат. А снимките от сватбата на сина й в едно от именията на Валентин Златев само доказват тесните връзки - на нея и на Радев с Георги Гергов, допринесъл изключително много за разбиване точното на лявото пространство. А уж автора бленувал за лявото. докторска титла.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • знаете ли че

  11 Авг 2023 23:09ч.

  Гумен Гадев не е социалист, а е неолиберал. Неговата партия е Стефан Янев, Герджиков, Кирил Петков, .... Той се изсра върху надеждите свързани с него, и Слави го направи с Ники Маус и недоразумението Каримански.. все неолиберални хитлеристки изпражнения. ( Г. Лозанов папионката е синът на Лозан Лозанов главен архитект на Тодор Живков. Защо САЩ и неоконите, неолиберализмът, МВФ, финансовият интернационал и ЦРУ, Сорос, се доверяват на кадрите и децата на живковата номенклатура? Защото НЕОКОНИТЕ ГО КАЗВАТ, ОПОРКАТА НА БУРЖОАЗНОТО СТАТУКВО И ДИКТАТУРА. - НЕОКОНИТЕ: Неоконите: „Ако има класова война – а има – важно е тя да се управлява с финес и умения. [...] Консерваторите не искат свобода; това, което те искат, е вид свобода, която ще поддържа съществуващото неравенства или възстановяване на изгубени“. ..... Под изгубени неравенства имат предвид Източна Европа и СССР преди 1990та. И сега Китай. Те са на една планина, под тях са техният народ, а наоколо има други върхове с други елити - сродни на тях, но в тази планина. Има и други планини, с други елити и народи, но те трябва да си останат ниски върхове и ниски планини. Финансови, икономически, научни, образователни, културни и военни планини... Живковата олигархия, БКП-ДС олигархия, живковата номенклатура не са народът. Народът състоящ се от РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА. Освен, че живковата номенклатура са евреи, не са българи, те са висшата класа, която мисли отрицателно за нисшата класа, и възприема тези десни идеи от висшата класа от запад - буржоазната диктатура. Георги Лозанов, Станишев, Прокопиев, Нинова, са захранени със златна лъжичка, и са чужди на народът - нисшата класа - работническата класа. Пише го и в последната глава на оруеловата фермата на животните. Господар с Господар не се отличава и са заедно срещу нисшата класа. ЧЕРВЕНАТА БУРЖОАЗИЯ - НЕ РАБОТНИЦИТЕ, ЛЮБИ ИДЕИТЕ НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА БУРЖОАЗИЯ.. БКП и КПСС се фашизираха: Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество")

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  12 Авг 2023 1:17ч.

  Той също чака, защото никога не е правил движение без команда, пионка е, не е той генералът в собствения си екип. За съжаление българите така свикнахме с жълтопаветното говорене, че всичко обратно на него ни изглежда патриотизъм. Само че Радев първо не говори обратно, неговият скрит проект за конституция е соросоиден и второ, има световни задкулисия, които искат да върнат реалности от студената война, особено разцепление в Европа и имат интерес да насъскват България против ЕС и да играят с руснаците, това не ги прави нито партриотични, нито русофили, в момента опитите за поляризиране на обществата е политически хит. Задкулисията аплодират и двете страни, подпомагат и двете страни, защото имат полза от враждите. Сценаристите не са глупави, обществото, което никога не се задълбочава след прочитане на подобна статия, просто лесно се води. Високият рейтинг на Радев има и друга дума, безизходица - човек иска да се хване и за сламка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • само за мислещи

  12 Авг 2023 17:51ч.

  Защо американците не взеха умни българи за компрадори и администрация в България? Защото само глупавите са проститутки. И взеха проститутките на Тодор Живков.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ахам

  11 Авг 2023 17:28ч.

  Айде стига циркове. Зеления чорап е част от сглобката. Системата ви е умряла и може единствено да ражда мъртви плодове. Докато и тези дето я крепят с гласуване си отидат с нея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Системата ВИ"

  11 Авг 2023 17:35ч.

  Ти какъв си бе? Да не пишеш от фермата за тролове на Пентагона в Бахрейн?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кобус

  11 Авг 2023 17:30ч.

  Малко вероятно. Радев е синергетик и триморец. За съжаление и той като Тагарев е бил на обучение в САЩ. Мозъците им са преформатирани в една или друга степен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • преформатиран мозък

  12 Авг 2023 11:18ч.

  (Колективният) Запад продължава да загнива, но как упоително ухае... Изглежда, че не обученията (ученето, получените знания) ТАМ са чак тъй трансформативни, колкото системата за притискане / отплащане СЛЕД това. Ето как става: още при приемането във ВУЗ човек неочаквано получава стипендия (което изглежда като невероятен късмет, благодеяние от системата на "Загниващия Капитализъм", малко незаслужен и задължаващ дар от Бога)... Изключително поласкан от тоз късмет човекът се втурва да учи и старае, както само той си знае... След като се е претрепал от натягане и съвестно изпълнение на всички изисквания на Програмата - блестящ финал с отличия, награди за отличната работа... След това започва поредица, цяла система от подсещания да отвърнеш на "добрия жест" и "възможностите за израстване" чрез изпълнение на дребнички "поръчения" - тук да гласува както е правилно, там да се подкрепи някаква политически коректна европейска / хамер. инициатива, Коледна закуска в Амбасадата или покана от Посолството, персонално поздравление за голям празник... И ето как в очите на слепите човек вече е един многоуважаван великан... Удивително е как добре са запознати с психиката на българския ученолюбив нихилист. Потресаваща е "лоялноста" на нашите стипендианти от прочути световни университети към "алма-матер-а" им... Не към СУ или друго българско учебно заведение, където може да са получили фундамента на знанията си в тяхната област, а към прочутото заведение където са специализирали... Само Виктор Орбан се оказа тотален "неблагодарник" и системно пренебрегва поръченията на благодетеля си от ОО за сметка на националните интереси на държавата си...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  11 Авг 2023 17:37ч.

  За съжаление, едва ли Радев е "човекът"... Прекалено много се опитва да лавира, освен това дава противоречиви сигнали, относно политическата си ориентация. Има и разминавания между това, което декларира и това, което прави. Това, че изглежда категоричен не го прави такъв на практика... Има голяма разлика между Радев и един Орбан, например, от какъвто лидер всъщност имаме спешна нужда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • трети март

  11 Авг 2023 17:46ч.

  Прав си, но все пак трябва да се тръгне от някъде. Като няма Орбан, има поне Радев. В момента е принуден да лавира, но като получи сериозна подкрепа, ще бъде по-уверен. Освен това резки движения в момента са опасни. Спомни си как когато Сириза в Гърция се опитаха да се откопчат от лапите на гадовете, от ЕС ги смачкаха за 48 часа и докараха държавата до фалит. Затова сега бързат да ни вкарат в еврозоната, защото чрез нея контролът вече ще е пълен и няма мърдане. В този аспект най-важното за спасението на страната е спешно да се разкарат тези родоотстъпници, подлоги и шарлатани в момента, а после може вече да се мисли за по-подходящ човек. Като народът усети силата си и факта, че неговите управници са с него, а не против него, ще роди своя Орбан. В момента той е смачкан и унизен роб, който само безропотно приема съдбата си. и българското Освобождение на Трети март не ни е дало веднага пълната свобода, а само частична автономия, но то срива старата система и става възможен възхода на новата българска държава. Затова сега първостепенна задача е опасните родоотстъпници да бъдат спрени, преди да са ни вкарали във войната, защото на една Украйна в момента едва ли и пука, кой ще я управлява.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  11 Авг 2023 18:25ч.

  Така е, при положение, че на хоризонта няма друга алтернатива и Радев е временно решение, но все пак не забравяй, че многократно бяхме подведени и излъгани от не един "месия" през тези 33 години преход. Да не забравяме също и да имаме едно на ум, че не някой друг, а точно Радев ни набута КирчА и КокорчА... Няма значение, че вероятно и той самия е бил подведен, защото от неговата позиция такива грешки са фатални, както се оказа...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Орбан им се прищял, в подкрепа на Орбан излязоха 1 млн. унгарци

  11 Авг 2023 21:19ч.

  и тази разлика с броя на излезлите в подкрепа на Радев в София ми се види къде-къде по-голяма, отколкото разликата между Радев и Орбан. Ако мислите че в Унгария няма фактори срещу Орбан, много грешите, но има също и активно гражданско общество което му дава гръб.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • възможност

  11 Авг 2023 17:40ч.

  Този господин е прав, но бърка в едно. Казва "докато дясното мърсува". Защо решихте господине, че честните и почтени хора у нас с десни убеждения одобряват това управление. Така само ги отблъсквате. Та това в момента не е дясно управление, а ляволиберална и неолиберална джендърска диктатура. Зад президента Радев още на първите избори застанаха доста десни хора, пак ще го направят. В момента членовете на ГЕРБ са от погнуса от това, в което насилствено превръщат партията им. Истинските седесари също са крайно недоволни от това, че употребиха идеала им за развита и демократична държава и ни превърнаха в кочината на света. ДПС никога не вземат окончателна позиция, а само чакат къде да се насочат в последния момент. Като усетят накъде духа вятъра, и те ще подкрепят / или поне частично/ президента. Шарлатаните са до време - днес ги има, утре ги няма. В момента те служат само за подигравка на всеки разумен и интелигентен човек. Единствено жълтопаветната ЛГБТ секта от ДБ е яростно не само срещу Радев, а и срещу българските народ, език и памет. Но те са нищожни като процент и също се разглеждат от останалата част от обществото като индивиди със сериозни отклонения. Един по-умерен, а не само ляв проект на президента Радев, ще привлече много повече гласове. Освен това ще отвори изключително смислен дебат между умни хора /независимо дали леви или десни/ за по-добро бъдеще на България. Тогава цялата тази мътилка на ДБ сектантите и шарлатаните, от която тръгна всичко, ще изтече за минути в канала.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  11 Авг 2023 19:01ч.

  Генов не казва "десните мърсуват", а "дясното". Има разлика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  11 Авг 2023 17:41ч.

  Можеше да се получи нещо добро, имаше огромно доверие и одобрение, но никой няма да забрави, че ПП е негова рожба и едва ли ще може да направи нещо голямо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПП е рожба на Козяк

  11 Авг 2023 18:15ч.

  а Радев назначи Петков и Василев за служебни министри преди 3 години, после имаше избори няколко пъти в които ПП участва без подкрепа от страна на Радев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  11 Авг 2023 19:46ч.

  но без него нямаше да има нито ПП, нито петков като премиер

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А защо след като Радев публично съжали че ги е покрепил

  11 Авг 2023 20:39ч.

  на следващите още два пъти избори, ПП бе пак на първо и второ място? Значи не Радев е бил факторът за избирането им, но той стана удобен за да се оправдаят гласувалите за ПП. За намиране на оправдания няма прости хора, българите винаги имат няколко под ръка за всичко което правят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защото са направили "ала-бала с президента"

  12 Авг 2023 0:53ч.

  Р. Радев назначи А. Василев, К. Петков, Н. Събев, Стойчо Кацаров, Бойко Ноев и други десни фашистки престъпници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ала-балата беше в началото

  12 Авг 2023 1:31ч.

  после Козяк пое, явно не следите нещата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • никога не бива да се подценяват машините на Сиела

  12 Авг 2023 11:43ч.

  по технологията SmartMatic. Тази технология донесе победата на Бай и отвъд океана... Ще се чудите какъв неочаквано добър резултат ще имат ПП ДБ и на следващите избори, ако не заменим тези машинки с българските табулатори по проекта на БАН (акад. Бл. Сендов)... Естествено такава смяна е невъзможна защото трябва да се гласува в Парламента, а при сегашното одобряващо мнозинство в НС...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Така е, но в "ала-бала" участваха и социолозите

  12 Авг 2023 14:58ч.

  защото предсказаха точно това, което е запрограмирано в SmartMatic. Обаче гласувахме и с хартия и малко им объркахме процентите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  12 Авг 2023 15:53ч.

  Не, не са на първо и второ място ПП-тата на изборите, машинната манипулация с вота им даде второ място. По признаията на Кирчо и това е рядка истинност за него, ПП имат 7 %. Президентът пръв им изсърба попарата. Така че Радев не е причина за избирането им. Манипулация на вота, смазване на ГЕРБ като първи на изборите, лъгане и пак лъгане, натиск и пак натиск върху българина без верни основания, това са ПП на власт. Макиавели може само да им чиракува.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Безразличието на мнозинството е ахилесовата пета

  13 Авг 2023 16:11ч.

  на българите, не соросоидните машинации. Като са манипулирани изборите и протестите по улиците ли са манипулирани, че толкова малко протестират, дори след като отказаха да зачетат референдума за запазване на лева? Винаги най-важни са вътрешните причини за всичко, след това идват външните, а резултатът идва от интеракцията между тях, между действие и противодействие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Етикетите

  11 Авг 2023 17:49ч.

  Леви, десни се обезмислиха. Има слуги и патриоти. Президентът е патриот и ще вземе правилното решение в нужния момент. Ще бъде подкрепен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аха!

  11 Авг 2023 17:57ч.

  Територията отдавна остана без истински мъже, които да поемат кормилото на управлението и! Тъжно, но факт! И не е нужно да влизаме в спорове, защото това е истината! България днес не се нуждае от мрънкащи и сервилни люде, а от опитни политици и държавници! 30 години самочувствието на българина се мачкаше целенасочено и стръвно! Радев не е българинът, който може да поеме отговорност и да се изправи срещу статуквото! Честно да си призная, аз не познавам такъв човек в България!:(

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • smb

  11 Авг 2023 18:25ч.

  Всъщност точно Радев се изправи срещу стуквото, но там някъде го изпързаляха с промяната, за да може статуквото отново да се върне. Не за първи път се слува това в България, а и не само. Иначе ми е интересно колко точно човека познаваш, че смяташ, че трябва да е от твоите познати?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Щом е нужно уточнение!

  11 Авг 2023 19:41ч.

  Става въпрос за обществено познаваема и приета с доверие от хората, живеещи на територията личност!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мародер

  11 Авг 2023 18:04ч.

  Този т.н. доктор по межд. право да ходи да се застреля. Първо, в България няма дясно. Всички до един са леви екстремисти, неолиберали или такива искащи да са. Лявото е толкова в дясно, че още малко и ще са насрещен трафик. Тотално е объркал посоките на света господина, а съвета му Радев да подавал оставка и да ставал МП е повод за наздравица, бурен смях и много съчуствени усмивки. Къде го изкопахте това архаично насекомо, бе? Дачкооооффффф, жегите не ти се отразяват добре!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радев

  11 Авг 2023 18:17ч.

  Има две лица и постоянно обърква българския народ. Той донесе разделението в обществото с НЕЯСНИТЕ знаци. В 2005 г. поради каква причина Сакскобурготски и О.Герджиков ПРОМЕНИ КОНСТИТУЦИЯТА за да се ПРОДАВА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ на държави, с които сме имали международни спогодби? ............ Да се продава българска земя, за която са дали живота си, загинали са стотици хиляди българи мъже, жени и деца. Радев направи О.Герджиков служебен премиер. Вярвате ли му?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ./.

  11 Авг 2023 18:28ч.

  Ами да не забравяме все пак, че и Радев и Борисов са зодия "Близнаци"! Какво друго да очакваш? ;-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Направи го, ама на жълтите павета има всекидневна тълпа

  11 Авг 2023 18:35ч.

  от лумпени платени от соросоидите, които техните телевизии редовно показват. Колко софиянци ще отидат там да подкрепят Радев? Точно в това ни е проблема, че имаме много лаладжии, малко вършещи нещо. Може да го подкрепят в социалните мрежи и дотам, да излязат на улицата явно им се струва голяма жертва от тяхна страна. Санким много ще се прекарат като излязат през почивния си ден да подкрепят Похода за мир и суверенност. Следващият е на 6.9.23 от 18 часа, дано минем 1%, тоест един от сто живеещи в София и големите градове. Затова не призовавайте Радев, ами призовавайте безучастните да променят участта си! Ако се съмняват, че изборите са манипулирани и затова не ходели да гласуват, Походът за мир и суверенност и той ли е манипулиран? Ако такова участие смятате за прекарване, значи сте свикнали да ви прекарват и най-малко Радев ви е виновен че сте робски душици.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разкажете

  11 Авг 2023 18:38ч.

  за ретроградния Сатурн и девечера се обадете на екстрасенса Иванка да питате що ви е толкова скапан живота

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  11 Авг 2023 18:41ч.

  Радев не е чист, затова и си натиска парцалите… помните ли с какъв въпрос се обърна веднъж към Конституцията?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Късогледец

  11 Авг 2023 18:53ч.

  Разделението по хоризонтала - ляво/дясно, в момента настройва хората, довежда до ожесточено противопоставяне. Собствениците и средната класа провиждат в това стремеж, щото потурковците искат да им вземат честно спечеленото. Разбирателство на тази база е невъзможно, доказано е с всички възможни подходи и аргументи. Забравете! По-подходящо е да се разсъщдава във вертикалната равнита, където от едната страна ще застанат умерено (или дори повече) консервативно мислещи хора, мислещи ПАТРИОТИЧНО, ценящи Род, Родина, Вяра, История, Държава, СУверенитет, Семейство, Върховенство на Правото, ДУХ, ТРАДИЦИЯ, ОБИЧАИ. А от дрегата страна нека останат девиантите - ляволиберални, глобалисти, егоисти, соросоиди, ЛГБТК, федералисти, американисти, евроисти, центаджии и други видове отровна гмеж! Палете лампите и тръгвайте да търсите човека! Може и да е късно, но вие пак го търсете! Аз не виждам нищо по чаршията, ама си падам претенциозен и леко късоглед!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Айдее, фамашкия съюз

  11 Авг 2023 18:56ч.

  Се заформя. Зелените чорапи ще гласуват за зеления чорап. Смех.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Смях се от сърце - любовницата на Първанова-

  11 Авг 2023 18:59ч.

  Бъдещ президент, а Мунчо, който никой никъде не го кани бил международен авторитет.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Помнещ

  11 Авг 2023 19:04ч.

  Скъпи другарю Живков! Както казваше едно време "априлският поет " Любомир Левчев, не можете да ми забраните да Ви обичам! Не мога да повярвам, че след 30 години години все още има хора с подобно мислене. Радев с подизпълнители Копринков, Узунов и сие да оглави ляво движение? Сериозно? "За "Синергетика, тримореца" този "другар" чувал ли е? Един въпрос към пишещите във този форум: Има ли тролчета наречени "кутевчета"? Ако някой се познае, не се сърдете. Все пак трябва и да се яде.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Номинатор

  11 Авг 2023 19:10ч.

  Нека отгатна! Ти предлагаш кандидатурите на Иван Костов (кажи си, Ваньо), лапацалото Петьо президентина, Сашо Дебелото, Надето, Попкремчева, Монито, Михайлова. Това са хора СИМВОЛИ, темелна работа, устояли на бурите на времето,

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Помнещ

  11 Авг 2023 19:59ч.

  Помолих "кутевите тролове " да не се засягат. "Номинатор", изпуснал си "Галя от американското посолство" . Поне ще знаем какво да очакваме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kily

  11 Авг 2023 19:08ч.

  Радев е щатски човек на ляво прикритие. Фактите са тези - американски кадър,натовски генерал,Три морета... Генов, не играй чужди игри.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  11 Авг 2023 19:21ч.

  аз не гласувах за радев заради подкрепата му за трите морета

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Без беля

  11 Авг 2023 19:30ч.

  Бабче, да не искаш да кажеш, че си гласувал за Герджиков/Митева??!!! Всъщност, поддадох се на емоцията и бих се радвал да не ми отговориш, че ще стане беля!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  11 Авг 2023 19:38ч.

  Що, аз си гласувах за Коцето, проблем ли има?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Къса ти е мислата

  11 Авг 2023 19:50ч.

  за да разбереш Бабчето

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прозорлива

  12 Авг 2023 11:37ч.

  Мила Бабке, нещо си объркала датите. Вторият мандат на Радев започна ПРЕДИ изявите му в подкрепа на 3-морието. Недопускането му до срещата в Прибалтика поради фалшивото твърдение на НОЩ (ГЕРБ), че бил ковидясал от ръкостискане с болен генерал беше героично - спасиха общността от зараза!!! ГЕРБ извършиха чутовен подвиг - обадиха се където трябва, и въпреки че президентът беше пристигнал във Вилнюс, не беше допуснат до участие в срещата, и така предотвратиха разпространението на заразата!. Сякаш не помним злрадото изказване на прясно детронираната Мутра, че "Радев бил изпуснал банкета на срещата"... Така че може да не си гласувала за него, но то е по други причини, известни само на тебе... Но не е изключено още преди изборите за 2-ия му мандат да си прозряла истинската му лоялност към нейто - и затова - поздравления!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Непомнеща със сигурност, а за прозорлива "загори тенджера" не съм чувал

  13 Авг 2023 15:59ч.

  Ковид истерията и Триморието на Радев бяха през 2020 г., а изборите за втори мандат на Радев бяха в края на 2021 г. Малко преди тях той въведе задължителен зелен сертификат и затова не гласувах за него на първия тур. Винаги съм се чудил на неспособността на много хора да забелязват протичането на времето, как "то нас обръща и как ние го обръщаме". А за феномена "загори тенджера" при жените много може да се каже, в чужбина ми се наложи да му потърся превода на английски, той е "she does'nt have sense of time".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • аз мисля,ЧЕ....

  11 Авг 2023 19:23ч.

  НеМА ДА СТАНЕ!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Скрий се бе!

  11 Авг 2023 19:24ч.

  Като депутат блъсна и уби човек. В затвора не отиде, а сега пак е изпълзял от някъде и готов да бъде “въшка на чело”. Доктор по международно право! Жестоко! Всички вицове за Иванчо му пасват от воле!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • San Diablo

  11 Авг 2023 19:34ч.

  80 % бемозъчни десни, бесни ПеПета, ДеБета, герберастко-седесарски ДеПеСарски продажни мекерета осмърдяхте, развоняхте хубавата ни Родина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЦЯЛАТА "БАНКА КАДРИ" НА СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА БЕШЕ НА СОРОС

  11 Авг 2023 19:54ч.

  Наивността е по-опасна дори и от глупостта.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Безпристрастно казано

  11 Авг 2023 21:26ч.

  Това е призив за "кадифен" преврат. Мисля, че от пролетта на 2021 г. сме свидетели на поредица от "кадифени" преврати.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Продължаваме подмяната

  11 Авг 2023 22:11ч.

  Това прилича на опит да се обере протестния вот за Възраждане чрез по-умерена алтернатива и протестната енергия да се насочи в по-безопасна посока.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анушка

  11 Авг 2023 22:27ч.

  Американците нямат представя кой е Радев и затова се правят, че го няма

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефанов

  11 Авг 2023 23:38ч.

  Съгласен съм, но преди това някой да ми обясни какво означава "Ала-бала чрез президента...".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Я да попитаме публиката (на нормален език - народ)

  12 Авг 2023 1:41ч.

  Кой иска, настоява, държи и е съгласен да има либерастки леви?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван Генов, веднъж убиец, завинаги убиец

  12 Авг 2023 7:39ч.

  Неслучайно този престъпник иска още смърт, в случая на украинския невинен цивилен народ, защото корумпирано отърва присъдата за това, че блъсна и отърва присъдата да поеме отговорността за това си престъпление. И вие го защитавате?! Защитавате убиец?! Защо стадата се нуждаят от даровете на свободата? Те трябва да бъдат отрязани или подстригани. В Руснята техните дядовци бяха разстреляни от Сталин, а те ненавиждат Бандера?! Воюват в Донбас със САЩ, но убиват украинци! Досега нито един ботуш на НАТО-вец не е стъпил на руска земя, но главният им враг е НАТО?! Всичко започна Путин, но ввиновна им е Америка?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 007

  12 Авг 2023 12:26ч.

  Няма вече ляво, всичко е мешана скара от крадливи и лъжливи пишман политици. Масонът Радев няма фронт да налага каквито и да е политики, т.к. Посолството го държи с компромати за това му качество, т.к. настоящи и бивши членове на тайни общества не може да заемат постове на каквито и да е стратегически позиции в Р България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пурко

  12 Авг 2023 12:28ч.

  Цялата държавна администрация трябва да бъде прекарана на полиграф. Особено военни, ДАНС, НСО, НАП, местните власти и пр.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не знам

  12 Авг 2023 18:50ч.

  Как си представяте, че един зрял човек след някакво си обучение си променя светогледа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • левичар

  13 Авг 2023 20:34ч.

  Генов, ти поради каква причина се опитваш да внушиш, че Радев е ляв? Вярно е, че сигурно е по-ляв от теб. Ти преди години като съпредседател на една лява партия се опита да я разцепиш и унищожиш. Радев такива опити не е правил, но това се отнася и за целия останал български народ. Сега може би целта ти е ляво ориентираният български гласоподавател да припознае един натовски генерал като носител на лявото. А може би се опитваш да отблъснеш от него дясно ориентирания гласоподавател?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи