Стилове в ръководството за мъже – няколко съвета как да изглеждате страхотно с мъжки дънки

Стилове в ръководството за мъже – няколко съвета как да изглеждате страхотно с мъжки дънки

Всяка година в света се продават повече от един милиард чифта дънки и по всичко изглежда, че именно тази дреха е една от най-важните в гардероба на всеки от нас. Въпреки че дънките са основна част от мъжкото облекло, изборът на подходящ чифт не винаги е лесна задача. Материите, кройките, детайлите и марките са само част от факторите, които трябва да имате предвид при избора на модерни мъжки дънки. И разбира се, колкото и на мода да е даден модел, винаги трябва да се съобразите със собствения си стил и с фигурата си, защото в противен случай модата може да ви изиграе лоша шега.

Дънките, основата на мъжкия гардероб  

През годините дънките се носят от мъже от всички слоеве на обществото, включително фермери, войници, рокери, хипита и модни икони, което ги е превърнало в универсална дреха, подходяща за всички сезони, стилове и събития. 

Както при всяка дреха, съчетаването на модерните мъжки дънки изисква баланс между стил, комфорт и функционалност. Най-важното e те да ви пасват добре и да отиват на вашия стил. 

На пазара ще намерите богато разнообразия от модели, подходящи за всеки мъж, бюджет и конструкция на тялото. В онлайн магазина на MODIVO на https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/dunki ще намерите подбрана селекция на най-актуалните модели модерни мъжки дънки, както и класически кройки в различни цветове. 

Как да изберете идеалния модел дънки според формата на тялото?

В наскоро публикувания материал “Кои са любимите ви дънки за мъже?” вече споменаваме за различните видове модели, но в следващите редове ще ви дадем и кратки съвети как да изберете идеалният за вас модел. 

 Не всеки модел дънки е подходящ за всеки тип тяло, така че в следващите редове обърнете внимание на нашите съвети, за да изглеждате винаги добре в идеалния за вас чифт модерни мъжки дънки. 

Супер прилепналите дънки за мъже са абсолютна модна тенденция през последните години и оказват голямо влияние в света на мъжкото облекло. Тези дънки прилягат изключително плътно по крака, тъй като са изработени предимно от ликра. Независимо от това, колко ви харесват тези модели, запомнете, че супер тесните дънки са подходящи само за мъже с високо и стройно телосложение.  

Мъжките тесни дънки, които не са чак толкова прилепнали по крака, така наречените "skinny" са малко по-свободни в крачолите в сравнение с дънките "super skinny". При този тип дънки, правилото остава същото-ако сте малко по-едри от нормалното, избягвайте тези модели дънки. 

Мъжките тесни дънки, които са прави по крака, без да са прилепнали са може би най-популярният стил дънки. Този модел се характеризира с елегантен външен вид с тънък силует, тъй като не са толкова тесни в крачолите, колкото прилепналите дънки, но придават тънка кройка. 

 Тесните дънки подхождат добре на повечето мъже, но ако краката ви са по-едри, може да ви се стори, че те са прекалено тесни. Ако сте с по-едро телосложение и обичате тесни панталони, препоръчвам ви да изберете по-голям размер, така че те да стоят по-свободно около краката ви, но в същото време да придават издължен силует. 

Тесните панталони могат да се комбинират с множество стилове, така че имате голямо поле на избор. С бяла ленена риза и чифт мъжки еспадрили от новата колекция на MODIVO, които може да закупите тук https://modivo.bg/c/muzhe/obuvki/espadrili, ще постигнете идеалната лятна визия. 

Правите мъжки дънки са идеални, ако търсите чифт дънки, които не са тесни или прилепнали. Правите дънки изглеждат добре на почти всеки тип тяло, но все пак внимавайте да не избирате прекалено тесен модел, защото с тях може да изглеждате по-обемисти, отколкото сте. 

 

Коментари

 • софиянец

  25 Юли 2022 19:21ч.

  приготвяте си 150-250 гейро за дънки, ще имате стил, даже италиански, иначе си носите некви потури за 50-100 кинта и така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  25 Юли 2022 19:39ч.

  Levi's 501

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  26 Юли 2022 8:00ч.

  подобно на местното население в САЩ преди 300 години и нас ни купиха за шепа мъниста - в случая кока-кола и дънки. в замяна доброволно унищожихме цялта си индустрия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  08 Авг 2022 11:12ч.

  Ти нали си ходиш винаги с дочени гащи, що си губиш времето да коментираш неща от които не разбираш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  26 Юли 2022 10:06ч.

  Дъвки тоже!Все пак от троицата "джинси, дъвки, кока кола" джинсите са най-приемливи. Требе обаче да си уникално прост за да се тъпчеш с кока кола и МАК хамбургери ..... :))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи