Читатели на “Гласове”: Путин няма закъде да бърза. Враговете му дружно работят за него

Читатели на “Гласове”: Путин няма закъде да бърза. Враговете му дружно работят за него

“Ама признайте, че беше безценно да гледаме как украински евреин аплодира офицер от Вафен СС "Галичина"...Заедно с парламента на държава от антихитлеристката коалиция. На крака!! Безценно!!”; “Ако не се бяха разбунили еврейските лобита по света всичко щеше да си остане незабелязано. Тъжно но факт”; “Очаквам темата с адмирациите на канадския парламент и Зеленски на един бивш нацист, само защото се е сражавал срещу руснаци през Втората световна война, да бъде разисквана и по нашите национални телевизии”; "В крайна сметка Путин ще излезе прав - Западът и Украйна реабилитират нацизма и ние ги подкрепяме"безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Ина

целият парламент на крака аплодират нацистки престъпник, срам

 

Какво се правят на ударени?!

Всички са знаели кой е този човек! "Воювал с руснаците". Воювал, ама в тила. Щото 14 Вафен СС дивизия " Галичина" е била там, а не на фронта. Задачата и е била да чисти окупираните територии от нежелателни елементи- евреи, цигани, неукраинци, комунисти и.т.н....За да ти каже някой, че е бил срещу руснаците на източния фронт през ВСВ, не е нужно да си гений, за да се сетиш къде може да е служил. Да ви имам западните "герои". Бабий Яр- голямо геройство, няма що.

 

горд евро-гей

Гледах видеото. Председателя на канадския парламент представи Хунка като- "" украйнски и канадски герой, който се сражавал срещу руснаците за свободна украйна "" . ВСички невежи парламентаристи станаха прави и ръкопляскаха.. Никой от тия циркаджий не се замисли как този човек е канадски "герой" при положение че по време на втората свет. война Канада и СССР- руснаците са били съюзници. Еврейските организации се надигнаха и изкупителната жертва е председателя на парламента, който подаде оставка. Вчера полски министър писа че ще настоява ХУнка да бъде екстрадира в Полша и съден за военни престъпления.. Канадския цирк продължава..

 

Наблюдател 13

Ако не се бяха разбунили еврейските лобита по света всичко щеше да си остане незабелязано. Тъжно но факт.

 

Стефан д-р Чолаков

Цирка ще е пълен ако Израел поиска екстрадацията на канадския "" герой "" Хунка за да го съди за военни престъпления. Да видим циркаджията Трудьо къде ще се крие тогава.

 

кун

A Защо ръкопляскаха, Америка, Франция, Англия.... От тях също трябва да се иска публично изказване и наказания! ТЕ не може да не знаят историята!

 

>>>

Явно Путин няма за къде да бърза. Опонентите и заклетите му врагове сами се закопават ден след ден... Оказва се на практика, че те всички дружно "работят" за него! ;-)

 

Бай Петко на Кирча

Имало един канадец с малко достойнство. Моят простоват синковец кога???!

 

очакване

Очаквам темата с адмирациите на канадския парламент и Зеленски на един бивш нацист, само защото се е сражавал срещу руснаци през Втората световна война, да бъде разисквана и по нашите национални телевизии. А Бандера какъв е бил, на него са кръстени улици в Украйна. И в крайна сметка Путин ще излезе прав - Западът и Украйна реабилитират нацизма и ние ги подкрепяме.

 

Ама признайте,

Че беше безценно да гледаме как украински евреин аплодира офицер от Вафен СС " Галичина"...Заедно с парламента на държава от антихитлеристката коалиция. На крака!! Безценно!!

 

smb

Делян Пеевски е реалният Министър председател на територията, наречена България

 

Призив

Всички, които протестираха през лятото на 2013 и дебело осребриха това изгубено лято срещу делян пеевски, незабавно да върнат придобитото - кариерно, финансово и "морално".(Последното се отнася за някои "букъри") Пфу!

 

Su38

Можем ли изобщо с наличната техника да опазим държавата си? Ако не можем, щото всичко е изпочупено, за какво ни е министерство на отбраната и министър на войната? Явно и без армия Господ ни пази. Ми да се надяваме на него и да спестим някой лев....

 

Като са "дефектни" -

Тогава ЗАЩО ГИ ДАВАТЕ на Украйна ? Нали уж искате да помагате на украинските военни, излиза че им пречите ! Давате им ментета, дефектни оръжия, организирате им саботаж ! Нещо май правите публиката на глупаци...

 

Всичко тече, всичко се променя

"Никой няма да си позволи да спре евроатлантическия път на България", каза още Делян Пеевски. И в невежеството си пропусна ролята на една салфетка, която има силата да спре този път. А много скоро отново ще се пише върху салфетки. Защото никой, дори делян пеевски, няма да си позволи да спре интересите на Великите сили. Ако в името на тези интереси САЩ трябва да се откажат от България в полза на Русия, ще го направят. Ако в името на тези интереси Русия трябва да се откаже от България в полза на Турция, ще го направи. Няма вечни приятели, нито вечни съюзи. Виж, с продажниците и предателите нещата са различни. Те са вечни.

 

>>>

Едно е ясно, американският Титаник потъва. Въпросът е дали беззъбата бабичка Европа ще има сили да скочи навреме през борда... Тава, че на Запад започва пробуждане и осъзнаване на реалностите е факт, но това не променя ситуацията, предвид силата на глобалната "дълбока държава", този клуб на престарели старчета-сатанисти, чиято цел очевидно е да унищожат Света, просто защото на тях не им пука - те така или иначе са пътници...

 

.......

А местните идиоти се напъват конституционно да се определят като пътници на "Титаник" и то в трета класа....

 

Тарильома

Във външнополитически план се цели да се наложи на БПЦ да провежда в междуцърковните отношение русофобската политика, която вече е наложена от едно малцинство като поведение на държавно ниво. Във вътрешнополитически- да се уплашат и потиснат миряните, било то черкуващи се или не.

 

Гост

БПЦ не се усещат как ги сваряват като жаба(с извинение че все пак се отнася за Църквата, но си е така) и им готвят украинския сценарий. Паметта им е къса. Преди двадесетина години поради някакви сантименти Царят помогна да се преодолее разкола, но този път харвардците не страдат от никакви сантименти, а напротив имат я Църквата за нещо което пречи на тяхните велики цели да направят България "модерна" държава. Баце толкова се е навел в стремежа си да не го пипнат че им е безполезен вече. Владиците явно се изпокараха и патриарха се чуди как да седне на два стола.

 

Евфемизация

В Европа по политическите върхове няма автентични, национални елити. Какви има тогава? Има селекционирани, специално, подготвени (или надлежно обработени) и инсталирани! Редно е да отбележим и признаем, че селекцията и подготовката са едностранен американски процес, но по отношение на ИНСТАЛАЦИЯТА те категорично разчитат и получават "нашето" съдействие. Последното се случва мълчаливо, бездейно и направо отчаяно, което илюстрира и доказва ДОКЪДЕ СМЕ СЕ ДОКАРАЛИ! Има и друга страна този процес. Споменахме политическите елити на страните, които не съвпадат задължително с истинските. Бербок, Шолц и Макрон що за елит са?! Кой ще наблюдава така хладнокръвно как му отмъкват сделки за милиарди - френските подводници и ... дори българското оръжие, което логично трябваше да бъде поръчано в Европа. А това е невинно на фона на умишленото обезкървяване на Европа, което се свучва пред очите ни! Откъдето произтича истинският въпрос - къде е автентичният национален европейски капитал, къде е националният елит на Европа, което включва далеч не само капитал, а много повече неща - като се започне от философията, теоретичната физика, демографията, та се стигне до битови аспекти на загрижена регионална политика?! Няма ги, просто ги няма, ... или не ги виждаме. Европа е заприличала на една немощна и склерозирала старица, която отчаяно и обречено чака края си. На пръсти се броят обществата, които видимо не са се предали. Великобритания, Унгария, Турция. Вероятно Швейцария, ама там е особено! Моля допълнете ме, обосновете се! Е, също Русия! Те си решават техните проблеми. Част от елита им правилно разчете и разбра онзи процес от Малта, усети се за готвеното и въстана. Някои от изброените страни имат още ресурс, огромен ресурс - природен, демографски, финансов и видимо има на какво да се опрат! Вероятно само Унгария се опира на воля и патриотична решимост. Кръв ми капе от сърцето, но нашата страна видимо приключи, приключиха я, докато тя бездейно и безидейно наблюдаваше! А този двуличен мръсник горе, щял да интегрира напълно, ... след вече почти 20 години ... все по-пълна интеграция! Що за свят е това?! Интеграция е евфемизъм на ликвидацията!

 

Помнещ

Петко Славейков го е казал.... Не сме народ, а мърша.... И най-мършите ни управляват....

 

кирчо

ЦЕНЗУРА, ЦЕНЗУРА И ПАК ЦЕНЗУРА. ВСЯКО ДРУГО МНЕНИЕ Е ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. Не сме имали по продажни еничари на власт

 

Капитан Кук

Що не си го кажат по-простичко: "Всичко, което не ни е изгодно на нас, е дезинформация и медийна манипулация. Всичко, което е изгодно за нас, е свещена истина, която не подлежи на съмнение и опровержение!" Това е, както толкова? Така живяхме 45 години в комунизма, свикнали сме да различаваме дезинформацията и медийната манипулация от най-простичката истина. Затова сме и благодарни на комунистите: техните лъжи бяха толкова тъпи, че те самите не им вярваха; а ние, като виждахме, че те самите не им вярват, също не им вярвахме - това беше най-ценното, на което ни научиха и тренираха. Сега същото се повтаря под етикета "демокрация", ама вече нъцки!" Прав е бил Платон: "Демокрацията винаги води към тирания!" (Диалог "Държавата", Книга VІІІ).

 

Необичаен

Мили активирани тролове. Вие, които изливате диванната си злоба върху събития и процеси, които не разбирате. Вие, които заработвате сребърници през фондации и политически партии. Уважавам труда ви, но не забравяйте, че плюете върху гробовете на поне две поколения преди вас.Спрете и се опомнете ! Не забравяйте, че Бог поругаван не бива. Не забравяйте, че вероятно сте включени в игра на хора на които не знаят за вас и не им пука за вашето интернет съществуване. И, че както в младостта си сеете раздори, утре в старостта си ще жънете самота и немощ. И дори да се молите Богу, Той може да не иска да чуе разкаянието ви.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • мда

  27 Sep 2023 13:33ч.

  на зеленски по-лошо от това не можеше да му се случи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нови агенти получават нови права

  27 Sep 2023 14:08ч.

  Зеленски с тържествуваща физиономия, юмручето стиснато! А до него, морална подкрепа оказва със светнали очи, кой?! Вижда ми се, че това е г-жа Зеленска! Женените мъже чудесно познават тази доминанта - на госпожите трябва регулярно да се осигуряват интересни преживявания и изяви, иначе започва привидно необяснимо напрежение у дома, което се преодолява с много по-скъпи подаръци и воаяжи. Може и да греша, кажете си и вие мнението - на какво Ви прилича това?! Със сигурност президентът е знаел, че това ще е гвоздеят на програмата. Не приемам, че го е научил на влизане в залата! Хипотезата, че е нямал представа за нациста не върви, той има апарат, съветници, делегация, а де не говорим, че съвременният свят позволява за всичко да се направи справка в реално време! На какво Ви прилича това?! На мен ми се струва, че Западът вече е узрял до идеята и дори практикува присъединяване на враговете на Русия КОД 00007. Има някаква връзка със знаменития Дж. Бонд. Не само имат право да убиват, имат право да заличат живота на Земята!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • KitCat

  27 Sep 2023 17:10ч.

  Титаник не е американски, а европейски, пътниците - също, дори и българи има. Аналогията е че Европа ке потъне, САЩ остава, но дай боже да ги изгони някой от Сирия че само крадат сирийския нефт и то пладнешки. Та да се научат да живеят според джоба си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много просто!

  27 Sep 2023 17:47ч.

  Върви скрита реабилитация на фашизма! Само той се е доказал като ефективен срещу Русия! Мълчанието в западните медии просто е убийствено! 31 секунди ръкопляска залата!!! Това обаче едва ли ще им помогне! От историята е известен факт: Един път на 100 години Европа тръгва срещу Русия, за да си получи заслуженото и за да си ближе раните през следващите 100 години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи