Читатели на “Гласове”: Не случихме и на русофоби

Читатели на “Гласове”: Не случихме и на русофоби

НБУ защити Дайнов: Всеки има право на обществена позиция, независимо дали ни харесва. "Кажете някъде на някого в НБУ нещо против ЕС, НАТО, САЩ или Украйна и ще видите нагледно как/дали всеки има право да защитава мнението си"; "Щом е имал руска жена, значи е имал и РУСКА ТЪЩА! Е от там са непоправимите щети"; "Тези които наричаш малоумни много добре виждат, че закриването на тецовете е удар не само по тях , а и по държавата. Чест им прави , че не се дават за шарени хартийки"; "Европа я скапват планово, а коренното население гледа невъзмутимо": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Срамът на един ВУЗ

Глупашка, противоречива и недостойна позиция на НБУ, но в съществото си съобразена и издържана в крайно политкоректен тон. От отговора на ръководството разбираме, че: "Проф. д-р Евгений Дайнов е преподавател в департамент "Политически науки" и директор на "Център за социални практики" в Нов български университет (НБУ) в София." Браво, Бочков! Много изчерпателно и информативно! Обаче, как се е изплъзнало от вниманието Ви, че същият този субект преподава, възпитава и оценява СТУДЕНТИ, а заедно с КОЛЕГИ дава АКАДЕМИЧЕН ПРОДУКТ в центъра. Как точно ВРЪЗВАТ тези обстоятелства, дейности и процеси с "обществена позиция" извън ВУЗ? Падение, срам, отврат, Бочков! Да не сте клонирали Дайнов? Държите вътре добрия, а навън пускате онзи със спиртосания мозък?

 

Хахаха

Кажете някъде на някого в НБУ нещо против ЕС, НАТО, САЩ или Украйна и ще видите нагледно как/дали всеки има право да защитава мнението си.

 

Ясен е той,

само не е ясно дали умишлено се е изпуснал. Не че е фактор, пък и знаейки му мурафета да се бъзика као модерен интелектуал, съм леко учуден от реакцията. Просто иска да напомни за себе си, обича да си чува името. "Но не забрава, ах, но не забрава!" Имаше такава песен, ако си спомняте, много хубава, на Катя Филипова.

 

The Pied Piper

Не случихме и на русофоби...

 

FTR

Щом е имал руска жена, значи е имал и РУСКА ТЪЩА! Е от там са непоправимите щети.

 

Необичаен

В такъв случай да върнат Веждичката в НС.

 

пешо

Развитие на индустрия с вятърни перки е "вятърничава работа". Няма да са засегнати 27000, а много повече, защото има съпътстващ бизнес и много хора, които са къде повече, къде по-малко свързани с мините и пр. Анализ може да бъде направен и съм убеден, че числото на потърпевшите семейства ще бъде над 100 000, което автоматически означава ликвидиране на тези райони. От негодници могат да се очакват само престъпления. Рано или късно ще се стигне до или ние тях, или те нас.

 

Факт е, Ник,

че тези които наричаш малоумни много добре виждат, че закриването на тецовете е удар не само по тях , а и по държавата. Чест им прави , че не се дават за шарени хартийки . На "други енергии" дали ще минем не се знае, но че се опитват от износител на енергия да ни направят вносител, със същите негативи както при газа( по-високи цени) е очевидно и за слепите. Перките и слънчевите панели са измама - не могат да заменят загубата на тецовете. Измама е и заплащането на данък "въглеродни емисии", въздуха не е станол по-чист макар, че скубят европейците с него от доста време.

 

не е вярно

На база въглищата и ТЕЦ-овете Китай в момента са световна икономическа сила и третия световен център по влияние и мощ. А ние закриваме и ликвидираме всичко, само защото тези от ЕС са ни наредили. Целта е да се унищожи и съсипе тотално България, за да сме им роби вечно. Да нямаме собствена промишленост, да нямаме собствено селско стопанство, да нямаме собствена енергетика - само да купуваме от тях прескъпо. А правителството вместо да защитава България и българските интереси, защитава интересите на тези евробюрократи и измамници. Вече този ЕС става изключително опасен за съществуването на държавата ни. Полша ги отсвири за съдебната реформа и ред други изисквания, Унгария ги отсвири за всичко, Словения ги отсвири за Украйна, Англия ги отсвири кардинално и ги напусна и т.н. Само нашите подлоги доброволно се натягат и клякат за всичко.

 

рис

Неуките деца на 90-те години си показват способностите (придобити на първо място в чужбина , но и в тукашните учебни заведения малко по-късно). Не знаят нищо за енергията, нито за обществото. И даже троловете, които иначе се надпреварват да леят тук омраза, си мълчат по въпроса. Само които искат да живеят от подаръци гласуват доверие на евроатлантиците. Но живота от подаръци води към ада.

 

онуфри

Абе чудя се нещо. Идват местни избори, а политиците се опитват всячески да вбесяват избирателите. Ако изборите са честни, то политиците ще получат масово протестен вот. Значи или целта е радикализиране на местната власт с протестен вот, или това няма никакво значение, защото изборните резултати ще бъдат контролирани и фалшифицирани.

 

Коментар

България в своята история никога не е имала толкова марионетно "правителство". Не виждам смисъл нито от Парламента, нито от правителството. Така или иначе ни командват от Брюксел (както от Москва не са ни командвали)-да се разтурят авгиевите обори вече и всички, зинали за милионите да заминават на съд!

 

длагнест

Аман от преходи вече. Откак се помня все сме в преход към нещо и все преходите служат за оправдания на политически безумия. Най-отявленото безумие бе преходът от традиционно към джендърско общество през последните 34 години.

 

Борел предлага догодина Украйна да получи 5 млрд. евро от ЕС

Схемата е готина. ЕС дотира Украйна, а парите се оказват в американските фондове, които я притежават. Найс, а?

 

Санитаря

Европа я скапват планово, а коренното население гледа невъзмутимо.

 

old_beggar

Димитър Димов („Тютюн“): „Над околийския началник стоеше Областният, над Областния – Министъра, над Министъра – Правителството, а над Правителството – Мафията: невидима, всемогъща и безчовечна!“

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Русофили е все пак израз на любов

  06 Окт 2023 10:58ч.

  А русофоби е израз на омраза.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • max772

  06 Окт 2023 11:13ч.

  Нов фармацевтичен продукт: уникално лекарство, което е в пъти по-добро от Виагра и е напълно безопасно за всяка възраст. С него ще имате силна и продължителна ерекция, и тестостеронът ще се повиши, което ще доведе до растеж на косата и загуба на тегло. Съветвам всички да опитат, прочетете сами:------ https://301.link/bioko

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  06 Окт 2023 11:22ч.

  Дайнов е поредния син от номенклатурата на БКП, коите се възползваха от постовете на родителите си, за да се издигнат в йерархичната стълба в новите времена. Те са хамелиони, които сменят бързо цвета си по необходимост. Изброяването на подобни нему, ще е досадно и дълго, но всички ги знаем- А.Атанасов, Мирчев, Плевнелиев, Крадлата, Паси, Терзиев... Срам е за НБУ да имат подобен професор, с език, недопустим и неприемлив, квалификациите относно протестиращите, призивите да се използва насилие спрямо тях от правителството! Езикът, обикновено е функция на мисленето и Евг. Дайнов би трябвало да го знае, преподава на студенти. Ако имах на времето такъв преподавател, бих се срамувала от себе си, а не от него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аня Юриевна Майорова

  06 Окт 2023 11:29ч.

  При това има син от жена си Аня Юриевна Майорова. По майка, детето e руснак. Дали не се е отказал и от сина си, както се е отказал от майка си - Партията БКП и от баща си КПСС, които са го е отгледали, откърмили, изучили, оженили, направили му дете, защото това дете е с майчин език руски и майка рускиня - Аня Юриевна Майорова? Вярвам, че го е направил.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  06 Окт 2023 12:23ч.

  Но случихме, на прости, жалки, отрепки конформисти, еничари и предатели соросоиди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пиян е

  06 Окт 2023 12:28ч.

  пиян е

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  06 Окт 2023 13:20ч.

  Не ме интересува дали е пияно това рошаво същество, никой не му обръща внимание. По-интересно е кои други "известни демократи" се вихрят из това заведение и дали то е финансирано от "Америка за България", тъй като така се чува!? Искам да знам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ пешо - Вярно е това: "...Развитие на индустрия с вятърни перки е "вятърничава работа"...

  06 Окт 2023 16:15ч.

  Но при нас е повече от само вятърничева - защото слънчевите панели са изключително токсични и вредни за ЗЕМЕДЕЛСКАТА и всяка земя над която се инсталират! "Възраждане" внесоха още в 47-то НС проектозакон забраняващ изграждането над земеделска земя на такива "паркове", с каквито искат да заместят всичките ни енергийни мощности, ЦЯЛАТА ни енергетика!!! Естествено - до сега още не му е дошъл реда за обсъждане в пленарна зала! А на 10 % от 45 000-те (само) семейства които уж щели да бъдат засегнати, обещават работа до края на 2026 г. (когато свършва мандата на тази сглобка) да правят какво - ДА РАЗРУШАВАТ ТЕЦ-овете и енергийните ни мощности - да ги режат за скрап, да засипват, да подравняват терена за новите слънчеви батерии... Магдалена Ташева: https://www.youtube.com/watch?v=gJIEyLRXo0o

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Шарлатанин

  06 Окт 2023 21:06ч.

  Всички рускини (дори наполовина) които познавам, са истерички. Причините вероятно се крият в трагичната и противоречива история на Русия. Този е бил женен за рускиня (това също е станало с клизма, но предвид тъмночервеното му потекло, нещата все пак са се случили). Реакцията му в случая с миньорите ясно показва кой всъщност е бил силната половинка в семейството и коя истеричната кокона.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Михаил Михайлов Константинов

  07 Окт 2023 2:48ч.

  Големите русофоби са или женени за рускини, или следвали в СССР и Русия, или правили дисертация в Русия, или родени в комунистически и ДС-семейства. Когато имаме комбинация от тези фактори, нещата са страшни. Бъдете здрави!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Снишаване, снишаване, снишаване...

  07 Окт 2023 9:05ч.

  но пък са си нашенци и няма как да се сбъркат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен

  07 Окт 2023 9:42ч.

  Не случихме на,,русофоби, ,но на русороби дал Бог,начело с вас слуги на КГБ и Путин от ,,Гласове,, точно вие сте най ретроградните комунистически същества всеки от Космоса чак ще ви познае,безродници жалки,знаете защо да плюете и заклеймявате Запада,но кожата стане дума за Русия ставате като пияния Матросов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  07 Окт 2023 10:19ч.

  Анонимнико, а нещо да напишеш за американоробите? Щото "русоробите" не управляват от 1997 г., когато официално, с предприсъединителни договори, пристанахме на Брюксел и Вашингтон, и поехме по светлия път на Евроатлантизма. Оттогава насам управляват американоробите и евроатлантягите, които с бесни темпове съсипват нищонепостроеното от "русоробите".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мина

  07 Окт 2023 13:48ч.

  Защо ни занимават с брътвежите на този човек. Ако му отрежат опашката и му махнат герданчето , ето ви един мърморещ и злобен чичак с облак винарки около главата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи