Читатели на “Гласове”: Докато ни вкарват във войната, за заблуда вече цяла седмица ни прожектират трилъра „Домашно насилие“

Читатели на “Гласове”: Докато ни вкарват във войната, за заблуда вече цяла седмица ни прожектират трилъра „Домашно насилие“

Снимка: БТА

"Дойде ли лято, започват приятните разходки из центъра на София. Демократични, достйни, смели, умни, безкомпромисни и величави хора, с бебета, кучета, тротинетки и селфита придават плам и разум на деня, и засрамват недемократичните, несводолюбивите, недостойните, не-европейците , по-глупавите и по-грозните със своите позиции в обществото": безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

Пълна безизходица

Когато ситуацията влезе в тупик, правиш такива неща: или кадрова чистка или тръгваш да сменяш Конституцията и Националния празник или да събаряш съветските паметници и откриваш фронт за борба с домашното насилие. Може и всичките на веднъж, за да видят хората, че правиш все пак нещо. Да почерпи опит от нас. Дето се вика акъл без пари ще му дадем. Толкова оръжие му дадохме на вересия, че за един акъл ли ще се късканим.

 

нов филм

Докато ни вкарват във войната, за заблуда вече цяла седмица ни прожектират трилъра „Домашно насилие“. Той е заснет по препоръка на Посолството; с финансиране от грантовите фондации; с активното участие на ДБ и ЛГТБ, както и дежурната жълтопаветна масовка; и масово отразен от продажните медии. Понеже участието се плащало добре, обещавам, ако ме наемат, срещу 10К, да направя следното: - Да си подстрижа главата; - Да си сложа два-три нарисувани шева на лицето и пет бутафорни синини по ръцете; - Да си спомня, че преди 30 години съм била жертва на емоционално насилие, защото мой състудент ме е нарекъл грозна; - Да си спомня, че преди 20 години моят работодател е осъществил насилие над мен, като се е осъмнил, че съм обратна. - Да свидетелствам, че преди 10 години новият ми работодател ме е остригал пак, защото съм отказала да обслужвам клиенти, след като той ми е платил 20 бона за силиконови джуки и гърди, както и ми е давал една година по 200 лв. вечер за дискотека, пиячка и дрога. - Да нося непрекъснато над главата си плакат с надпис „Искам Истанбулската конвенция“ - Да крещя непрекъснато „ Стига вече“. Какво стига, няма значение. Важно е да се крещи. Срещу допълнителен бонус може да си спомня или да направя още неща.

 

Това е отвличаща маневра.

Важното е да се занимаваме с глупости, докато закриват държавата, или поне това, което е останало от нея, под диктата на Чичо Сам.

 

Манол Кехая

И аз не вярвам американски самолетоносачи да минат Босфора, но ако това се случи, ще е началото на пълномащабна война между Русия и САЩ. Но всичко, което се случва до сега - струпване на сили, оръжия - говори, че сериозният конфликт е неминуем. Много хора си представят световната война, като нещо случващо се и стартиращо бързо, но всъщност това е погрешна теза. Всичко ще се случва поетапно, ескалация след ескалация, и в даден момент като бавносваряващата се жаба, ще броим ковчезите на загиналите българи.

 

пак подлогите

От няколко дни по ФБ активно върви поредната помия на Атлантическия клуб под мотото да се спре пагубното разделение в обществото чрез тотални репресивни мерки срещу инакомислещите. Същите предатели, чужди подлоги и дебили трябва да отговорят на следните въпроси: 1. Ако 80% от българите са против войната, а 20 са за нея – кой разделя обществото 2. Ако 80% от българите са против военната помощ за Украйна, а 20 са за нея – кой разделя обществото 3. Ако 90% от българите са против Истанбулската конвенция, а 10 са за нея – кой разделя обществото 4. Ако 70% от българите не одобряват правителството, а 30 го одобряват – кой разделя обществото 5. Ако всички българи искат по важните теми да има референдум, а тези проскубани и самопровъзгласили се „атлантици” искат еднолично да нареждат какво да се случва – кой разделя обществото. 6. Ако 75% от българите са за запазване на Трети март като национален празник, а 25 са против него – кой разделя обществото. 7. Ако 70% от българите са против еврото, а 30% са за въвеждането му – кой разделя обществото? Отговорът е ясен. Именно те са това мразено и ненавиждано от всички малцинство, което разделят българското общество по заповед отвън. И ако има държавни органи, трябва да се заемат именно с тях заради разпалване на вражди и омраза сред хората, както и за заплаха за демократичния ред. Не може само заради кресливостта си, жълтопаветния джендъриат и подлогите от този клуб да унищожават България и неините будни граждани, като искат мир, свобода и демокрация.

 

Гост

За изверга и правосъдието ни нямам думи. На БХК да им напомня как направиха човек на годината австралийския убиец на едно българско момче и му издействаха амнистия. Защо ли нямаше тогава агитки от млади и образовани пред съдебната палата?

 

Народен съд

Направил съм си труда да прочета Истанбулската конвенция. Три момента ми направиха впечатление: - Първо, държавата се задължава (чрез конституционни промени) да слуша НПОта, които се финансират от чужбина - това в същност е корупция и унищожаване на държавноста. - Второ “жертвата” няма нужда да се оплаква “справедливостта” сама се задейства така да се каже. - Трето, полът е социална роля. В резултат като погледнем какво се прави в “цивилизована” Европа, от норвежките и вече немските служби за закрила на детето, на човек му се изправят косите. В Калифорния и Канада за сега са най-напреднали в “защитата” на детето. След като травестит в детската градина му обясни, че то не е момиченце или момченце съответните служби го кастрират химически - без съгласието на родителя естествено, ако е нужно го отнемат и затварят родителя в затвор ако продължава да нарича детето си дъщеря или син, или ако откаже да му плати кастрацията, или се опита да я възпрепятства. Тази политика е придвижвана от глобалните финансови елити и се втъкава в законодателствата заради глупостта на избирателите и слабоумието и продажността на политиците.

 

Обръщение към българските жени

Мили дами, вече сте защитени от конвенцията, но не се успокоявайте. С напредването на войната в Окрайна, тамошните жени скоро ще останат без мъже. А това вече е твърде опасно за Вас, тъй като знаете, че те не ви отстъпват по красота , а по амбициозност със сигурност надделяват. Пазете си мъжете!

 

Тази сатанистка шайка се влачи през вековете...

Първите комисари цъфват по времето на Френската Революция ! Те колят и бесят /в прекия смисъл/ и удавят френския народ в реки от кръв ! Под светлия лозунг "Свобода, равенство и братство" комисарите избиват планини от човешки същества, френските реки се оцветяват в червено. Върхът на терора са якобинците , тръгват дори да сменят календара и налагат нови месеци /десетични/ с нови имена като "термидор" ... За щастие на французите и цялото човечество , на Революцията се поставят "юзди" от по-нормалните французи, якобинците са избити, а властта се поема от диктатор Наполеон, който избива агресията от вътрешен терор към "по-нормалното" за онези времена - завоевателни войни... Следващите комисари цъфват след само 128 години в Русия ! Пак същата работа - реки от кръв и неописуем терор под благовидните лозунги за "Мир и хляб!" . И за щастие на руснаците след реките от кръв идва неизбежния НЭП , а после националиста, диктатор и патриот Сталин. Който превръща Русия от страна на волове и рала в Ядрена Суперсила, смачквайки междувременно Нацистка Германия... И ето пак ! Един век след ВОСР - нови комисари , сега брюкселски ! Същите цели - терор, икономическа разруха, контрол над масите, разрушаване на националните държави, разрушаване на морала, разбиване на семейството ! Нищо да не разбираш от история , ще почне да ти просветва - през век се появява един и същ феномен КОМИСАРИТЕ !!! И все с едни и същи цели - терор, депопулация, сатанизъм, прикрити зад благовидни лозунги !

 

Лицемерни

Дойде ли лято, започват приятните разходки из центъра на София. Демократични, достйни, смели, умни, безкомпромисни и величави хора, с бебета, кучета, тротинетки и селфита придават плам и разум на деня, и засрамват недемократичните, несводолюбивите, недостойните, не-европейците , по-глупавите и по-грозните със своите позиции в обществото. А някои, като Кирил, редовно протестират срещу себе си. Има нещо не-интелигентно в ухилените им протести, нещо папагалско в изтърканите им приказки. Всичко се принизява , всичко се използва за самоизтъквани и външни ефекти.

 

Поздравления за коментара!

С всяка медийна истерия е добре човек да си отговори първо на следните въпроси: 1. Защо ни се показва това? 2. Какъв интерес има да бъдем накарани да мислим по определен начин по представения въпрос? 3. Може ли информацията да бъде проверена от независими източници? 4. Коя гледна точка е показана и как? Чия гледна точка е изключена? 5. С какъв език се описва проблема? 6. Какво ни кара да мислим тази новина?

 

Ганю Б.

И да добавя: не искайте от мен да се вглеждам дълбоко в себе си и да търся истинските причини за проблемите, които разкъсват на парчета света, в който живея. Това е трудно, а да реагирам на чукчето по коляното е лесно. И ми помага да излея насъбрания гняв срещу другите. Иначе, току-виж съм намерил нещо, което трябва да подобря в себе си, а това е трудно и боли да си го призная. Това го избягвам на всяка цена.

 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Кой си спомня за истерията "Me too!"

  07 Авг 2023 15:09ч.

  Тази истерия беше параван за налагане на джендър идеологията в САЩ и най-вече в щатите доминирани от демократическата партия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ТАЙНА

  07 Авг 2023 17:10ч.

  Един другар ... ми вика: Другарю Живков, не вкарваме ли ние вълка в кошарата? Ах, викам ... вярно е, вкарваме вълка в кошарата, но ... вълкът ще изяде мършата, а това което е здраво, то ще остане ... .......... Предстои цялото здравеопазване да мине на акционерен принцип ... Ако желае, всеки гражданин или фирма може да се включи, давайки нещо ... Ако не го задоволява лекаря или менюто в болницата – ще си доплати. Свободно частната практика. Така ще постъпим и с пенсионния фонд ... Акционерната фирма ще обхване като ракови образования цялото общество. ======== БСП-НЕГОДНИЦИ, наричат народът лайно и мърша щом не правел протести!?? Няма ЛИДЕРИ, ВОДАЧИ!!! БСП Е ЛАЙНО!!! ОЩЕ КРИЕТЕ ЕВРЕИТЕ ОТ ЖИВКОВАТА НОМЕНКЛАТУРА КОЯТО СМЕНИ МАРКС С ХИТЛЕР И МОСКВА С ВАШИНГТОН. Така само доказвате - че сте от тях, от статуквото, измислена опозиция за да не дойде истинската. ЛАЙНА ТАКИВА!!! ПсИходесните, консерваторите, неолибералите, псевдо демократите, ДЕСНИТЕ, ФАШИСТИТЕ. Имат една опорка срещу левите политики, че СВОБОДАТА Е ПОВЕЧЕ НЕОБХОДИМА ОТ СИГУРНОСТТА. Та, десните държави, тези с 90% дясна политика, като Ориентът и Източна Европа, Балканите.. НЕСИГУРНИТЕ ДЪРЖАВИ. Разчитащи на индивидуализмът, всеки сам да се справя, с ниските заплати заради десните партии и антисиндикализмът. Разчиташ само на наследството и на семейството. Квартирата и храната, струват повече от заплатите, а дори няма заплати - няма работни места - само пропаганда - че има. Ето защо страдащият от семейно насилие остава в семейството, гората ли да хване - дясна държава е липса на държава. В такива десните държави, фашистките. 60% ОТ населението живее в бедност и пренаселени жилища. Дето уж всички били собственици? Но три поколения са собственици на жилището??!! Как младите да напуснат жилището на родителите, та жилищната площ в България и десните държави е 4 пъти по малко, на глава, спрямо социалните държави. Там държавата строи с големи темпове, в десните се смалява и унищожава всяко държавно, строителство и работни места.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба

  07 Авг 2023 15:45ч.

  А почна да се прокрадва информация, че случаят "Дебора" май не е това, което е. Ми ако вземе да се окаже, че Дебора се е напушила и сама се е наранила... Джендъризма май доста ще е олекне...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе кой ще ти разреши такъв автогол?

  08 Авг 2023 11:10ч.

  Спомняте ли си преди двадесет и кусур години един бунт на таксиджии в София, който аха и да смъкне Костов от власт заради престараването на неговия Гном- министър на тайните служби, който за да отвлече вниманието на публиката беше удавил/удушил едно дете, а после се напънаха и изхараха, че майма му сама го убила, вкараха я в лудница, бащата изпратиха в Норвегия да таксиджийства, а ...Костов остана на власт, но ОЩЕ МАЛКО... Тия дни изведнаж се върна бумеранга срещу Гнома - ще съдят България за милиярд евра, отмъкнати от Ершов, по идея пак на този "генерал" - социалистически "прокурор" и типичен милиционер по душа, а днес върл Евроатлантик-антикомунист? Интересно, новата "прокуратура" като ни глобят с милиард, няма ли да седне да разследва ЗАЩО се случва това и КОЙ Е ВИНЕВОН за това? Или те, Българските пари- кучета ги яли, важно е едни НАШИ хора да ги докопат...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Vorik

  06 Sep 2023 16:16ч.

  Започна и подготовката за новия корона вирус, през вечер пускат - Зараза. Денят Z , хубави филми иначе то веднъж вече го направиха, тъпо е да ни смятат за глупаци и да повтарят сценария - алооуу измислете нещо ново!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи