Анна Нетребко се завръща на сцената с помощта на лобистка фирма

Анна Нетребко се завръща на сцената с помощта на лобистка фирма

Световноизвестната руска оперна певица Анна Нетребко e наела фирма за кризисна комуникация, лобира пред оперни театри и концертни зали за възстановяване на изявите и е подала жалба срещу Метрополитън опера в Ню Йорк за прекратяване на ангажиментите ѝ. Това съобщи ТАСС, като се позова на в. „Ню Йорк Таймс“. 

Изданието не уточнява за коя лобистка фирма и за кои концертни зали става въпрос. В същото време вестникът отбелязва, че Нетребко е успяла да изнесе два самостоятелни концерта в Париж и Милано през последните месеци, както и участия на певицата в представления в Монте Карло. 

От своя страна Метрополитън опера все още няма намерение да преразгледа решението си за отмяната на сътрудничеството с Нетребко. Генералният директор на оперния театър Питър Гелб е цитиран от вестника да казва, че би било „неморално“ да покани Нетребко преди края на конфликта в Украйна.

Източник: БТА

 

 

Коментари

 • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

  23 Юни 2022 12:16ч.

  а Достоевски продължава да гледа през дупката от руски снаряд в стената на украинска детска градина

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунайска уфсъ с евразийски манталитет 23 Юни 2022 12:16ч. а Достоевски продължава да гледа през дупката от руски снаряд в стената на украинска детска градина

  27 Юни 2022 12:16ч.

  ...и да вижда през дупката вън скриятият в подножието на детската градина изпепелен укро-танк, а вътре в детската градина унищожената снайперска позиция на Азоя ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маги

  14 Юли 2022 15:43ч.

  Докога политиката за жалост ще е главен участник и съдия в останалите човешки дейности?Та тя е най-малко достойна и некомпетентна за тези и намерения и от това страда и ще продължава да страда качеството на живот на цялото човечество...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи