Жена от Перник е задържана за домашно насилие върху своята майка

Жена от Перник е задържана за домашно насилие върху своята майка

Жена на 59 години е задържана за домашно насилие, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник. Сигнал за възникнал скандал между майка и дъщеря в пернишкия кв. "Изток", е подаден вчера. Пристигналите на място полицаи установяват, че е нанесен побой на 78-годишна жена от 59-годишната ѝ дъщеря. Възрастната жена е настанена в болница с различни травматични наранявания. Дъщерята е задържана за до 24 ч. с полицейска мярка и е започнато досъдебно производство срещу нея.

Това поредният случай на насилие срещу възрастен човек в региона. На 10 май в полицията в областния град бе съобщено за побой и грабеж на 78-годишен жител на пернишкото село Люлин. За посегателството сигнализира 61-годишна жена, роднина на потърпевшия, намерила го в безпомощно състояние. Възрастният мъж незабавно бе закаран в болнично заведение с установена травма на главата и фрактура на горен крайник.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • Колкото повече феминизация и еманципация...

  16 Май 2023 11:26ч.

  ...толкова повече жени надилнички. Това вече мяза на епидемия от женско насилие, не ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НПО - национална предателска организация

  16 Май 2023 11:36ч.

  Според нашите разчети и според Истанбулската конвенция жените не могат да упражняват насилие. Те само могат да бъдат жертви на насилие! Даже по подразбиране те са вече жертви, дори и да не са!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  16 Май 2023 12:15ч.

  Истанбулска конфекция???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи