Зеленски: Украйна не може да бъде сплашена от руските ракетни удари

Зеленски: Украйна не може да бъде сплашена от руските ракетни удари

Последвайте "Гласове" в Телеграм.

Украинският президент Володимир Зеленски увери, че страната му не може да бъде сплашена от масираните руски ракетни удари, които повредиха важна енергийна инфраструктура и взеха най-малко 11 жертви, предаде Франс прес.

"Украйна не може да бъде сплашена. Само още повече да бъде обединена. Украйна не може да бъде спряна", каза Зеленски в емоционално видеообръщение, разпространено в социалните мрежи и записано от мястото на един от руските ракетни удари на кръстовището между улица "Володимирски" и булевард "Шевченко". Украинският президент обеща "още по-жестоки" боеве за руските сили на фронта.

Зеленски съобщи, че е разговарял по телефона с американския президент Джо Байдън за доставка на системи за противовъздушна отбрана след масираните руски ракетни удари, предаде Ройтерс.

"Проведох плодотворен разговор с американския президент Джо Байдън", написа украинският президент в Телеграм и добави: "Главната тема на разговора ни беше противовъздушната отбрана. В момента това е първостепенен приоритет на нашето отбранително сътрудничество".

Източник: БТА

 

 

Коментари

 • Украйна не може да бъде сплашена. Украйна трябва да бъде ужасена до писък и обилно поръсена с чугун и огън.

  11 Окт 2022 8:29ч.

  Слава на Россията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  11 Окт 2022 9:08ч.

  много смешно съвпадение на статии и избраните снимки към тях - над статията за Зеленски има статия за захарни проблеми във Франция. бял прах на снимката и Зеленски се допълват прекрасно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  11 Окт 2022 9:14ч.

  Зеленски, това е предупреждение! Русия ще започне да води бойните действия както САЩ го прави с унищожаване на инфраструктурата! Украйна всеки ден обстрелва Донецк и други градове, убива хора и деца! Европа това не я интересува, но ти ще бъдеш наказан за тези престъпления!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  11 Окт 2022 10:39ч.

  Нормално фунциониращо разумно същество би се изплашило ако му види прииждащото си унищожение. Тези, които не се плашат, вече са паднали от вискои сгради , мостове, размазали са се с коли покрай пътищата. Зеленски говори на едро, но драсна от Киев веднага, а по-нататък може и по-далеч, накъм Полша или Флорида. Защо, храбрецо ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сплашен хохол

  11 Окт 2022 10:53ч.

  Аз съм сплашен, защото не гледах речта на Володимир. Нямаме ток. Не се очертава да имаме...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи