Временно спират водата в някои части на столицата на 21 декември

Временно спират водата в някои части на столицата на 21 декември

Следвайте "Гласове" в Телеграм

На 21 декември (сряда) 2022 г. във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран в с. Владая, в .з. Приплат се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на в. з. Приплат - ул. „Божур“, ул. „Перуника“, ул. „Калдъръмче“, ул. „Чехълче“, ул. „Кърпи-кожух“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чехълче“ на кръстовището с ул. „Калдъръмче“.

На 21 декември (сряда) 2022 г. във връзка с извършване на стрително-ремонтни работи в с. Подгумер, м. Хумни дол се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хумни дол“ и ул. „Горска ягода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хумни дол“ на кръстовището с ул. „Св. Димитър“.

На 21 декември (сряда) 2022 г. във връзка с извършване на стрително-ремонтни работи по ул. „Челопешко шосе“, м. Япаджа се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Челопешко шосе“ от бул. „Ботевградско шосе“ до р. Лесновска.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: м. Япаджа пред № 1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи