Временно спират водата в част от ж.к. „Зона Б -19“ и гр. Нови Искър

Временно спират водата в част от ж.к. „Зона Б -19“ и гр. Нови Искър

Следвайте "Гласове" в гла

На 13 декември (вторник) 2022 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Зайчар“, ж.к. „Зона Б -19“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Зайчар“ от ул. „Д-р Калинков“ до ул. „Три уши“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Зайчар“ и ул. „Три уши“.

На 13 декември (вторник) 2022 г. във връзка с диагностика на уличен водопровод по ул. „Шипка“, гр. Нови Искър, кв. „Изгрев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бачо Киро“, ул. „Шипка“ и ул. „Ракета“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Надежда“ и ул. „Бачо Киро“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи