Временно спират водата в част от община Панчарево

Временно спират водата в част от община Панчарево

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

На 5 декември (понеделник) 2022 г. във връзка с ремонт на уличен водопровод в с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 12 до 17 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Кокаляне, в.з. Китката, в.з. Дебело гуно, в.з. Бяла нива, в.з. Терасите и в.з. Свлачището.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кръстан Младенов“ № 1 (пред кметството).

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи