Временно спират водата в част от кв. „Витоша“

Временно спират водата в част от кв. „Витоша“

На 16 януари (понеделник) 2023 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод  на ул. „Филип Кутев“, кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на к-с „Рейна София апартментс“  на ул. „Марин Тодоров“ № 4  и  ул. „Могилата“  от № 2 до № 10.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марин Тодоров“ № 4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи