Утре спират водата в някои части на София

Утре спират водата в някои части на София

На 22 март 2022 г. (вторник) във връзка с пресвързване на уличен водопровод по ул. „Хайдушка гора“, ж.к. „Белите брези“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Дойран“ до ул. „Кюстендил“ и ул. „Царево село“ от ул. „Хайдушка гора“ до ул. „Кюстендил“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Царево село“ на  кръстовището  с ул. „Лерин“.

 

На 22 март 2022 г. (вторник) във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на бл. 132, ж.к. „Хиподрума“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

 

бл. 132, вх. А и вх. Б -висока зона.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 132.

 

На 22 март 2022 г. (вторник) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на ул. „Христо Фотев“, ж.к. „Люлин-център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Христо Фотев“, бл. 769 и бл. 769А

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Фотев“ на кръстовището с ул. „Добри Немиров“.

 

На 22 март 2022 г. (вторник) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности на бул. „Проф. Цветан Лазаров“, ж.к. „Дружба 1“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

бул. „Проф. Цветан Лазаров“ от бул. „Асен Йорданов“ до бул. „Христофор Колумб“

бул. „Асен Йорданов“ № 5 и бул. „Асен Йорданов“ № 2 – „Национална гвардейска част“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Проф. Цветан Лазаров“ пред № 29.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи