Утре спират водата в "Младост" и други части на София

Утре спират водата в "Младост" и други части на София

На 9 март 2022 г. (сряда) във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Околовръстен път“, старата отбивка за ж.к. „Младост“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 23:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

 

ж.к. „Младост 2“

ж.к. „Младост 3“

ж.к. „Младост 4“

ул. „Околовръстен път“ от кръговото за ж.к. „Младост 4“ до шоурум "Хюндай"

м. Детски град - района между ул. „Самоковско шосе“, ул. „Синя светлина“, ул. „Проф. Асен Киселинчев“, ул. „Синаница“, ул. „Хитър Петър“

ж.к. „София Вилидж“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адреси:

ж.к. „Младост 2“ – пред РУМ

ж.к. „Младост 3“ – пред общината

ж.к. „Младост 4“ – ул. „Самара“ ъгъла с ул. „Филип Аврамов“

м. Детски град – ул. „Сияние“ ъгъла с ул. „Проф. Асен Киселинчев“

 

 

Повече информация за реконструкцията можете да намерите на страницата на „Софийска вода“.

 

На 9 март 2022 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция за уличен водопровод над с. Световрачене се налага спиране на водо-подаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Синчец“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Железопътна“ и ул. „Пунга“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синчец“ на кръстовището с ул. „Пунга“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 9 март 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Драговица“, кв. „Подуяне“ се налага спиране на водо-подаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

 

ул. „Драговица“, ул. „Гълъбец“ ,бул. „Ситняково“ и бул. „Мадрид“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Драговица“ кръстовището с ул. „Козница“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Коментари

Напиши коментар

Откажи