Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

Следвайте "Гласове" в Телеграм

На 21 август (понеделник) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект по бул. „Ломско шосе“, ж.к. „Обеля“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

с. Мрамор
с. Волуяк
с. Житен 
с. Доброславци
с. Балша 
ул. „Васил Левски“ от бул. „Ломско шосе“ до с. Мрамор 
бул. „Ломско шосе“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Околовръстен път“
Складова зона на ул. „Академична“ № 14.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

с. Волуяк – в центъра
с. Мрамор – в центъра
с. Житен – в центъра
с. Доброславци - в центъра
с. Балша- в центъра.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


 

Коментари

Напиши коментар

Откажи