Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

 Следвайте "Гласове" в Телеграм

На 15 декември (четвъртък) 2022 г. във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Хемус“, ж.к. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хемус“ от ул. „Светлоструй“ до ул. „Симеонов век“
ул. „Калина Малина“ от ул. „Проф. д-р Георги Павлов“ до ул. „Хемус“
ул. „Проф. д-р Георги Павлов“ № 3 и № 7, ул. „Симеонов век“ № 4, № 6, бл. 266 , 67 ОДЗ „Мечо пух“ ул. „Горазд“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Хемус“ и ул. „Калина Малина“.

На 15 декември (четвъртък) 2022 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. 663, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 663 и ул. „Кукуряк“ от № 24 до № 34.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. 663 и ул. „Кукуряк“.

На 15 декември (четвъртък) 2022 г. във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на ул. „Ицхак Грациани“, ж.к. „Люлин“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи във:

висока зона на бл. 263 и бл. 264.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга пред бл. 263.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 


 

Коментари

Напиши коментар

Откажи