Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Владая

Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Владая

Следвайте "Гласове" в Телеграм                                                                                                                       

На 14 декември (сряда) 2022 г. във връзка смонтаж на пожарен хидрант на ул. „Приплат“, с. Владая се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Приплат“ № 44, № 45 и № 47 
в.з. Приплат - ул. „Божур“, ул. „Перуника“, ул. „Калдъръмче“, ул. „Кърпи кожух“ и ул. „Чехълче“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Калдъръмче“ и ул. „Чехълче“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


 

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи