Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Витоша“

Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Витоша“

 Следвайте "Гласове" в Телеграм                                                                              

Във връзка с пресвързване на водопроводпо ул. „Филип Кутев”, кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 часа на 28 ноември до 22:00 часа на 29 ноември 2022 г. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на адрес:

ул. „Сребърна“ № 33 и № 35 и Столичен зоопарк.

Район с понижено налягане : кв. „Витоша“ – ул. „Асен Разцветников“ от ул. „Ангел Каралийчев“ до ул. „Георги Райчев“ и ул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Александър Божинов“ до ул. „Георги Райчев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сребърна“ на кръстовището с ул. „Филип Кутев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 


 

Коментари

Напиши коментар

Откажи