Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Борово“ 

Утре „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Борово“ 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

На 12 декември (понеделник) 2022 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на кръстовището на ул. „Ладога“ и ул. „Родопски извор“, кв. „Борово“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

бул. „Тодор Каблешков“, ул. „Ген. Стефан Тошев“, ул. „Света Марина“, ул. „Ястребец“, ул. „Природа“, ул. „Родопски извор“, ул. „Ладога“ от ул. „Родопски извор“ до ул. „Солун“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Света Марина“ и ул. „Ястребец.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

 


 

Коментари

Напиши коментар

Откажи