"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 23 март 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Хубава Яна“, с. Яна се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

с. Яна.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

 

На 23 март 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Морени“, м. Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Панорамен път“, ул. „Петко войвода“, ул. „Райска градина“, ул. „Копрен“ и ул. „Меча поляна“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райска градина“ на кръстовището с ул. „Петко войвода“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


 

Коментари

Напиши коментар

Откажи