„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Младост 4“ и ж.к. „Лозенец“

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Младост 4“ и ж.к. „Лозенец“

На 25 май 2022 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателни кранове в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бряст“ и ул. „Света гора“ от ул. „Кръстьо Сарафов“ до бул. „Свети Наум“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бряст“ на кръстовището с ул. „Света гора“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

 

 

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи