„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от м. Гърдова глава и в.з. „Шумако“

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от м. Гърдова глава и в.з. „Шумако“

На 26 май 2022 г. (четвъртък) във връзка с извършване на строително-ремонтни работи по ул. „Петко войвода“, м. Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Панорамен път“, ул. „Петко войвода“, ул. „Сребриста липа“ и ул. „Бял равнец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петко войвода“ на кръстовището с ул. „Сребриста липа“.

На 26 май 2022 г. (четвъртък) във връзка с почистване на резервоар „Шумако“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

в.з. „Шумако“  

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ на отбивката за резервоар „Шумако“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 


 

Коментари

Напиши коментар

Откажи