Русия санкционира актьорите Бен Стилър и Шон Пен

Русия санкционира актьорите Бен Стилър и Шон Пен

Русия обяви в понеделник, че забранява на 25 американци да влизат на нейна територия. Сред тях са актьорите Шон Пен и Бен Стилър, предадоха Ройтерс и АФП. Забраната е в отговор на американските санкции спрямо Москва.

Руското външно министерство обяви на страницата си в интернет, че решението е взето заради все по-големия обхват на санкциите, наложени от администрацията на американския президент Джо Байдън срещу руските граждани.

Актьорът и режисьор Шон Пен, двукратен носител на „Оскар“, беше в Киев, Буча и Ирпин през юни. Той многократно е заявявал подкрепата си към украинския президент Володимир Зеленски след руската офанзива.

Звездата от „Зулендър“, „Запознай се с нашите“ и „Големи топки“ Бен Стилър също посети украинската столица през юни. Тогава на среща, излъчвана по телевизията, той каза на президента Зеленски: „Ти си моят герой“. 

Актьорите са в забранителния списък редом с членове на Конгреса на САЩ и бизнесмени.

Източник: БТА

 

 

Коментари

 • Не виждам отвратняк а Шон и

  06 Sep 2022 9:02ч.

  еврейчето

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  06 Sep 2022 9:41ч.

  ако Иисус можеше да се върне при нас рашистите и него щяха да сложат в тоя списък понеже със сигурност ще е против войната в Умрайна

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Настъпление в стил Холивуд

  06 Sep 2022 10:21ч.

  Каквито клоуните, такова им и настъплението.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  06 Sep 2022 10:28ч.

  Ами Анджелина, що така са я пропуснали, тя толкова много съпричастно се стара, чак и закуската си подари за снимката с децата ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи