Принц Хари обвини брат си Уилям в акт на насилие през 2019 г.

Принц Хари обвини брат си Уилям в акт на насилие през 2019 г.

Принц Хари обвини брат си Уилям в акт на насилие през 2019 г., съобщиха АФП и ДПА, позовавайки се на откъс от книгата на принц Хари, публикуван във в. "Гардиън". По-малкият син на Чарлз Трети е в хладни отношения със семейството си. Сега, според откъс от автобиографичната му книга, той обвинява Уилям, че го е блъснал, вследствие на което Хари паднал на земята. "Паднах върху купата на кучето, която се счупи и парчетата се врязаха в гърба ми", разказва Хари. Падането оставило драскотини и синини по гърба на Хари.

Принц Хари и съпругата му Меган преустановиха задълженията си към кралското семейство през 2020 г. и заживяха в САЩ. Двойката критикува многократно британското кралско семейство, в свои интервюта, както и в биографичната документална поредица по "Нетфликс". 

В книгата си "Spare" ("Резервен"), която трябва да излезе на 10 януари, Хари разказва, че е бил атакуван физически от по-големия си брат Уилям по време на скандал между тях в Лондон през 2019 г.
Принц Хари обвинява брат си и за това, че е наричал съпругата му Меган "труден характер" и "невъзпитана".  Според книгата големият брат се държал като престолонаследник и не можел да разбере, че по-малкият брат не се чувства добре в ролята си на "резерва". Заглавието на книгата "Spare" ("Резервен") идва от реплика, изречена от баща им пред покойната майка на принцовете - принцеса Даяна. При раждането на Хари Чарлз казал, че работата му е свършена, защото вече имат и престолонаследник, и резерва.

След разгорещен спор Уилям хванал брат си за яката, разкъсал я и после проснал Хари на земята. "Паднах върху купата на кучето, която се счупи и парчетата се врязаха в гърба ми", разказва още Хари в книгата си. Той останал на земята и помолил брат си да си тръгне. Уилям не се извинил веднага. Падането оставило драскотини и синини по гърба на Хари.

В интервю, публикувано в понеделник, принц Хари заяви, че би искал да възстанови отношенията с баща си и брат си, с които изглеждаше много близък преди време. Връзките между тях обаче изглеждат далеч от затопляне. В документалната поредица, разпространена от "Нетфликс" през декември, Хари и Меган обвиняват кралското семейство в лъжи. Според Хари брат му Уилям му крещял по време на семейно събиране през 2020 г. в присъствие на покойната кралица Елизабет Втора. Херцозите на Съсекс обвиняват принца и принцесата на Уелс, че са в основата на негативния им медиен образ, защото искат да са единствените "звезди" в кралското семейство. През март 2021 г. Меган и Хари обвиниха кралското семейство в расизъм и липса на чувствителност. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • рукола Z

  05 Яну 2023 10:45ч.

  Що ни занимавате с неволите на това болнаво семейство, чи са не сещам?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  05 Яну 2023 10:47ч.

  Ако не знаете на какво нещо сложиха короната, погледнете това: https://www.youtube.com/watch?v=t17T7hnGTTc

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  05 Яну 2023 10:51ч.

  Грешка, гледайте: https://youtu.be/uHqgvWivkyY

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дълбоко копае Харалампи Мегански

  05 Яну 2023 11:45ч.

  О, ужас - престолонаследникът се държал като престолонаследник, без да се съобрази с наранените чувства на непрестолонаследника. Това е истинска футболна драма, ша си рАзкъсам ризата от съчувствие...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хари да си направи ДНК тест

  05 Яну 2023 12:36ч.

  Чарлз не му е баща .. Видно е от самолет, дори..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Айдееее, и в кралското семейство...

  05 Яну 2023 14:45ч.

  изскочи митутник. #meToo. Този очевидно не е чувал, че тарикат мъж не писка. И като детенцето от зъболекарския кабинет, на което майка му му обяснява, че е юнак и трябва да търпи, казва: "не съм юнак, дрисльо съм, само ме махни оттука".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи