Новият посланик на Украйна у нас Олеся Илашчук встъпи в длъжност

Новият посланик на Украйна у нас Олеся Илашчук встъпи в длъжност

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Новият посланик на Украйна у нас встъпи в длъжност. Олеся Илашчук връчи копия на акредитивните писма на зам.-министъра на външните работи Костадин Коджабашев.

По време на срещата с посланик Илашчук заместник-министър Коджабашев отбеляза отличните отношения между България и Украйна, които са израз на дълбоките исторически и културни връзки между двете страни. Той подчерта, че мост помежду ни е и най-голямата българска общност зад граница, наброяваща над 200 000 души.

Снимка: МВнР

В хода на разговора бе препотвърдена твърдата и последователна подкрепа на България за Украйна в контекста на непредизвиканата руска въоръжена агресия, както и приноса на страната ни в подкрепа на Украйна. Бе акцентирано върху факта, че сме на 6 място по принос на база брутен вътрешен продукт, както и върху оказаната съгласно решенията на Народното събрание подкрепа, включително за подпомагане на цивилното население и украинските бежанци, посочват от Министерството на външните работи.


Източник: бТВ

 

 

 

Коментари

 • Бай Тръмп

  28 Март 2023 16:32ч.

  Конкуренцията става голяма. Вероятно Кобилкина ще вземе мерки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  28 Март 2023 16:35ч.

  membership of The Whorehouse?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • отвратен

  28 Март 2023 16:37ч.

  Нашичкият нещо много се озъбил...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И как само

  29 Март 2023 0:20ч.

  му се е повдигнала вратовръзката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Народеее ????

  28 Март 2023 16:45ч.

  Вещицата сатанистка стана посланик!Ужас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • карикатури някакви

  28 Март 2023 17:00ч.

  Нещо вратовръзката му много се е натопорчила...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  28 Март 2023 19:05ч.

  Току-що вратовръзката му се провали на теста за евнуси https://www.youtube.com/watch?v=GpxBeOMyiB4

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • интернетна уроспия

  28 Март 2023 17:01ч.

  Стана посланник ! Божке, и тва доживяхме. Что ли еще будет, ай,ай,ай ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тарильома

  28 Март 2023 17:18ч.

  България може да е в Европа, но е африканска страна и всичко е възможно по желание на господарите. Но и в африканските страни вече не е така. В евро-атлантическата менажерия на американците е така. Значи, всичко си е на мястото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Градски Либераст

  28 Март 2023 17:46ч.

  Бойче вече е взел баня и е проснал пешкира , чака майсторката на френската да лобира за танкове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Щурмовак

  28 Март 2023 18:08ч.

  Да уточним: Не е паднал възнак, а е легнал напреки на леглото по очи. Отработвано е вече и е илюстрирано - дава добри резултати, особето при прекрасните госпожи. Тя е хвърлила пешкира върху него и е отишла до банята (най-много мряза този женски номер - в решителния момент тя изчезва в банята и я няма поне половин час). Опитните в любовните дела имат разни похватчета да отлагат сюблимния момент като зареждат цялата околна атмосфера с настроение, очакване, обещания и надежда за нечувани и невиждани наслади. Всичко е от Лукавия, но преживяването се разтяга във времето, интензифицира се (ако господинът не заспи, де) и създава измамно впечатление за един протяжен до неприличие акт. За танкове нищо не знам, но съдбата на щурмовите самолети остро ме интересува! Да не стане така, че Олеся ги е "цунала"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нелепица

  28 Март 2023 18:08ч.

  Кой е сексологът от двамата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  28 Март 2023 18:09ч.

  Тази снимка е достойна за перото на Карачибук.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • паф

  28 Март 2023 18:13ч.

  тоз много се радва, ама няма да го огрее - наш кирчо първи ще я прецапа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не е сигурно,

  29 Март 2023 4:51ч.

  че може! Иначе може да се хили като олигофрен! Предател.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Муцун(к)а

  28 Март 2023 18:15ч.

  Много тъпо! Дествително вратовръзката му е тръгнала да излиза от строгия костюм навън. Някои мъже имат отвратителен навик да я захапват с коланчето на панталона. Току-виж нещо я избутало оттам?! Нашият заместник много приповдигнат. Като посланик на една воюваща и захваната в смъртоносна захапка страна, кака ви Олеся трябваше да положи известно усилие и да сложи на лицето си една по-сериозна физиономия. Не очаквам от жена като нея да е със сурово и набраздено от белези лице на амазонка , но тази екзалтирана муцунка стои неподходящо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Let’s Make Love

  28 Март 2023 18:29ч.

  Това със сигналите за бомби, как така съвпадна с пристигането на Олеска? Два поредни дни държавата се тресе от бомбени имейли и гореща телефонна линия, а то украинската бомба си връчвала акрдитивните писма пред натопорчени зелени вратовръзки. Казват, че някой го предпочитат горещо, а други с очистително. Да живей българо-украинската връзка, пардон вратовръзка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • МИХАЙЛОВ

  28 Март 2023 19:43ч.

  ...ТАЯ УСРАИНСКА ДИПЛОМАТКА СИ ИМА БАЯ ОПИТ - НАД ПЕТ ГОДИНИ НА КОНКРЕТЕН АДРЕС В ХОЛАНДИЯ НА ЕДНА МНОГО ИЗВЕСТНА УЛИЦА В АМСТЕРДАМ - УЛИЦАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ... ...ОТЗИВИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ ЗА РАБОТАТА И СА ПРЕВЪЗХОДНИ И ФАНТАСТИЧНИ... ...БИЛА МНОГО РАБОТЛИВА, СТАРАТЕЛНА И ПРЕЦИЗНА В ЗАНАЯТА И ВСИЧКИТЕ И КЛИЕНТИ ОСТАВАЛИ ДОВОЛНИ... ...ПРЕД ВИТРИНАТА НА КАБИНАТА И ВИНАГИ ИМАЛО ДЪЛГИ ОПАШКИ ОТ ТЪРПЕЛИВО ЧАКАЩИ РЕДА СИ КЛИЕНТИ... ...ТАКА ЧЕ ИМА СИ ПРЕДОСТАТЪЧНО ОПИТ ТУЙ УСРАИНСКО ДЕВОЙЧЕ... ...ПОД ВЪПРОС Е САМО ДАЛИ ТОЯ ОПИТ СЕ ПРИЗНАВА ЗА ДИПЛОМАТИЧЕСКА РАБОТА... ...АМА ТУЙ ВЕЧЕ СА НЕЗНАЧИТЕЛНИ ПОДРОБНОСТИ... ...НАЛИ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  28 Март 2023 19:44ч.

  Нейно прелъстителсво Олесия Идасчук има мракобесна мисия - да разкрие все още неизджендърясалите мъже на ръководни позиции в нашата държава, т.е. неджендърите под прикритие. Понеже знае, че няма да издържи теста за евнуси, външният министър е изпратил своя заместник. Той поне външно има подобаващ вид. Но дали е така? Неговата вратовръзка го издава. Обикновено вратовръзката се прикрепва за ризата със специална щипка, но в случая тя не е на разположение, защото бива използвана не по предназначение, а именно да удържа това, което би издало всеки един неевнух. Ала вълнението е толкова силно, вихровите токове толкова нестационарни, че вратовръзката се повдига по индукция, въпреки че главният палавник е неподвижно защипан за панталона.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • с две думи

  28 Март 2023 20:43ч.

  твърдо и дълбоко

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Медии в Киев: Новият украински посланик в България е ''сексолог без дипломатически опит''

  28 Март 2023 22:18ч.

  27 декември 2022. Авторитетното украинско издание "Європейська правда" твърди, че Олеся Илашчук, назначена от президента Володимир Зеленски за нов посланик на Украйна в България, "няма опит нито в дипломацията, нито в държавната администрация и досега се е представяла като специалист по сексология и скъпоценни бижута". ............... В друг профил, който доскоро е бил редовно актуализиран, дамата се представя като "клиничен психолог, системен семеен терапевт, гещалт терапевт, сексолог-консултант". В неделя вечерта този профил беше блокиран, пише "Європейська правда". .... https://glasove.com/novini/medii-v-kiev-noviyat-ukrainski-poslanik-v-balgariya-e-seksolog-bez-diplomaticheski-opit

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вратовръзката издава въздействието

  28 Март 2023 22:29ч.

  Как е възможно този, който е снимал, да не обърне внимание на министъра да си опъне вратовръзката, да бъде в изряден вид. ... И прав, и седнал, зелената вратовръзка на мъжа, не е на място. Дамата както пише горе за професионалните умения, очевидно има силно въздействие и всички в стаята (министър, фотограф) са се изгубили като хипнотизирани в дълбоките сини очи... .... "Європейська правда" пише, че новият посланик в България НЕ Е свързан с Министерството на външните работи. Изданието твърди, че информацията му е потвърдена от няколко източника в дипломатическите среди в Украйна. ......... Тогава?, да внимаваме всички!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  29 Март 2023 1:39ч.

  Не знам кой е този клоун с чаршафа на врата, но за Украинката имам чувството, че за пръв път в живота си е смутена от присъствието му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тоя е готов

  29 Март 2023 2:53ч.

  Всичо, което превъзходителството пожелае!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • обективен

  29 Март 2023 5:15ч.

  Изпращайки една абсолютна курва като украински посланик в България е подигравка и гавра с нас и означава само едно, че възприемат България като един публичен дом и който откъде дойде или мине може да си поръча поредната БГ политическа курва и да прави всичко в тази територия и да заповядва на всички в онзи бардак наречен НС.. клиента трябва да е доволен. ПОГНУСА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • +++

  29 Март 2023 5:53ч.

  Кратко, ясно и точно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • честното овчарче

  29 Март 2023 6:20ч.

  Вижте сега, нашите така наречени политици до един се държат като жрици на любовта с нашите така наречени партнйори. И те съответно ни изпращат своята най-добра жрица на любовта за посланик. Просто и ясно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пълен резил

  29 Март 2023 6:44ч.

  С това назначение на някаква лека жена , уж сексоложка за посланик, Украйна ни се подиграва и се гаври с нас, а ние им лазим в коленете. По-долни от сегашните политици няма. Унижение и срам за страната. А този на снимката какво е натопорчил вратовръзката . .. все пак е на работа. Иначе явно уменията на събеседникът му предразполагат...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КАКВО МУ СТАВА НА ТОЗИ ЧОВЕК? КАКВА Е ТАЗИ УСМИВКА КАТО НА СЕМЕЙНА СНИМКА?

  29 Март 2023 7:48ч.

  Българиьо, отвсякъде се продънваш!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи