Мъск огласи документи как Туитър е укрил скандал със сина на Байдън

Мъск огласи документи как Туитър е укрил скандал със сина на Байдън

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Новият собственик на Туитър Илон Мъск публикува на страницата си в социалната мрежа линк към публикации на журналиста Мат Тайби, на когото предостави доказателства за укриване на скандала от Туитър с Хънтър Байдън, син на президента на САЩ Джо Байдън.

Става дума за историята с дадения за ремонт лаптоп на Хънтър, в който бяха открити снимки на непълнолетни и кореспонденция с 14-годишно момиче, както и материали, сочещи участието му в трафика на наркотици и използването на политическото влияние на баща си за лобистки дейности.


Това се случи през 2020 г., малко преди президентските избори в САЩ. Документите, които Мъск е дал на Тайби, показват, че Туитър е предприел извънредни мерки, за да „потуши“ скандала.

Линкът на Илон Мъск бе придружен с призива „да започваме”, след като преди това той обеща да публикува документи за ролята на социалната мрежа в скандалът с лаптопа Хънтър Байдън.

Тайби написа в профила си, че „Туитър е предприел екстремни мерки, за да скрие тази история, като премахна връзки и публикува предупреждения, че (тази информация) може да е „несигурна“. Те дори блокираха директно съобщения и информация, като такъв инструмент е предназначен само за изключителни случаи, например по отношение на детската порнография“. И това е само един пример от много случаи, в които Туитър е възпрепятствал свободния поток на информация.

Според журналиста социалната мрежа е получила и уважила искания за преглед на съдържанието както от кампанията на Джо Байдън, така и от бившия началник на кабинета на републиканците Доналд Тръмп. В същото време, според журналиста, ръководството на социалната мрежа поддържало по-тесни контакти с демократите, отколкото с републиканците.


Все пак автентичността на информацията, предоставена от Тайби, все още не може да бъде потвърдена.

Вторият син на президента Байдън погасява данъци със заеми

През октомври 2020 г., малко преди президентските избори в САЩ, вестник „Ню Йорк пост” публикува поредица от материали, базирани на кореспонденция, за която се твърди, че е намерена в лаптопа на Хънтър Байдън, открит в сервиз за ремонти на компютри в щата Делауеър. Собственикът на работилницата направил копие на твърдия му диск, което беше дадено на Руди Джулиани, личен адвокат на тогавашния американски президент Доналд Тръмп. По-късно лаптопът бе конфискуван от ФБР.

Британският вестник „Дейли мейл” пише, че снимките, намерени на лаптопа, може да показват участието на Байдън-младши в престъпни дейности в областта на трафика на наркотици и проституцията.


Републиканецът Джеймс Комър от Комисията за надзор на Камарата на представителите обеща през ноември разследване на президента на САЩ Джо Байдън за това дали семейството му е участвало в международни бизнес схеми и дали американският лидер представлява риск за националната сигурност.

Според законодателя, на когото се позоваха медиите, президентския син Хънтър е влязъл в бизнес връзки по света и може да стане милионер просто като осигури достъп на заинтересовани лица до високопоставени членове на семейството си. Освен всичко друго, както бе посочил Комър, Хънтър Байдън може да е свързан с трафиканти на хора и доказателства за противоречивата дейност се съдържат в неговия лаптоп. 


Източник: NOVA TV

 

 

 

 

Коментари

 • stevo

  03 Дек 2022 17:44ч.

  И продължавайте да твърдите, че Светът е в ръцете на НОРМАЛНИ И РАЗУМНИ... КОИ са водачите и така смело нарични ВОДАЧИ на световната политика - оказва се , че това са завършени сициопати и психопати, завършени дегенерати с мания за величие и преследване, обладани от животински инстинкти за секс и доминация.. безумци облечени във власт.. ТЕЗИ изверги НЕ МОГАТ да са МЯРКА за НОРМАЛНОСТ!!! Всяка техна дума и дейтвие ТРЯБВА да се приемат супер критично и ГЛАСЪТ на ХОРАТА т.е ЖУРНАЛИСТИТЕ трябва да водят този критичен преглед...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това се предполага

  03 Дек 2022 18:28ч.

  от самото естество на системата управляваща планетата. Ако не ти харесва, дай да те чуем каква система предлагаш, която би била почтена и разумна и най-вече как да се инсталира подобна божествена система, за да замени днешната порочна такава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Напиши Коментар

  03 Дек 2022 20:22ч.

  Ех, че готино! Свобода на словото? Демокрация? Ценности? Некой друг път!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДОСИЕТАТА "МАРКО ПОЛО"

  03 Дек 2022 21:03ч.

  /за Байдън-син, чичото Байдън и Президента Байдън/, са известни и публични в цял свят вече, а само тук в България, не се говори за тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Елон Мъск е самозабравил се самодоволен сатанист.

  04 Дек 2022 13:26ч.

  С публикуването на позорната информация за Байдън, Елон Мъск се кандидатира поне за бъдещи президентски избори... И да, всеки има право да се стреми към върха, но Мъск има много по-големи глобалистки амбиции да повлияе на човешката еволюция като постави микрочип в мозъка на всеки жител на планетата оцелял след пЛандемията и да промени човечеството по пътя към трансхуманизъм. Мустакатият начело на Третия Райх беше свален от въображаемия си трон; сега предстои да видим следващия аспирант към трона на Четвъртия Райх... https://www.bitchute.com/video/osdr10YRd9Oa/ Жалко, че животът ни загуби досегашното си спокойствие, очарование и нормалност, като например да кръстиш детето си с името на родител?... Що за човек е баща, който дава името "X Æ A-12" на новороденото си дете? https://www.cnet.com/culture/internet/how-elon-musk-pronounces-x-ae-a-12-his-new-sons-name/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • captain Kirk to Spoke (Star Trek)

  04 Дек 2022 16:52ч.

  "It appears to be a planet where pedofile elite is keeping citizens in submission by hyping up seasonal flu" -- "изглежда на тази панетa педофилски елит държи населението в подчинение чрез преувеличаване на сезонния грип"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи