Мадона е обвинена в трафик на хора и сексуална експлоатация на африкански деца

Мадона е обвинена в трафик на хора и сексуална експлоатация на африкански деца

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Поп звездата Мадона е обвинена в трафик на хора и сексуална експлоатация на деца, предават световни медии. Обвиненията срещу Мадона  са повдигнати от благотворителната организация -  Етиопска световна федерация. Уебсайтът на компанията гласи, че EWF е „организация на гражданска служба, която прокарва политики и се застъпва за промени в законите за помощ на чернокожите“, пише thesource. Към този момент звездата запазва мълчание.

Мадона е осиновила четири малки деца от Африка. По-късно  основава благотворителна организация, която цели да подкрепи сираци и деца в риск чрез здравни и образователни програми.

Етиопска световна федерация твърди, че Мадона е използвала своя осиновен син за "сексуална експлоатация и социални експерименти". Публикувани са снимки на Дейвид, облечен в женско облекло, с грим и бижута.       

Етиопската организация също така твърди, че Мадона е направила неверни изявления, че бащата на Дейвид е отсъствал, когато е подала молба за осиновяване.

Организацията на Мадона, както и самата Мадона, все още не са коментирали твърденията, съобщава Нова тв.

 

Източници: "24 часа", NOVA 

 

 

 

 

 

Коментари

 • rusnak

  23 Яну 2023 17:26ч.

  Западните боклуци имат навика да се правят на ударени за децата. Донбас е хубав пример. Иначе за тази проститутка се знае отдавна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • badfinger

  23 Яну 2023 18:46ч.

  Не мога да разбера как живееше Гай Ричи с тая куха лейка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хохол

  23 Яну 2023 18:53ч.

  Тая развратна бабичка трябва да си го получи,най-накрая.Айде сега да видим в БЛМ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Тая развратна бабичка"

  24 Яну 2023 3:19ч.

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мадона е сатанист

  23 Яну 2023 18:55ч.

  Никога не го е криела. Гаври се с религията, кръста, облича се сатанистки... моралът й е такъв , че най-долната магистралка ще се засрами. Абсолютен боклук и декаданс. Лесбийства, содомитства.. Не виждам какво чудно има в новината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русийката такива сатанисти не ги трае

  23 Яну 2023 19:00ч.

  Разбрахте ли сега защо Мужикът-Копейкин-Бандеровката не обичат Матушката - защото който мрази Майка си, обича Мадона.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Един ден ще срещнеш грешница с име на светица"

  23 Яну 2023 19:55ч.

  Това Ванга предсказала на една руска певица, на която и предстояло да работи в чужбина. Певицата решила, че ще и се случи някакво нещастие, при което в последния й земен миг ще й се яви образа на някоя свитица, но не щеш ли, докато мерила очила в италиански бутик, във въпросния бутик , преследвана от папараци, влязла звезда пазена от половин дузина бодгардове и попитала : " Мога ли и аз да премеря същите?" Оказало се, че преследваната била именно грешницата взела името на светица - Мадона. А името на малко известната руска певица която се е срещнала с името на светица, ще оставя забулено в тайна, защото не случайно точно това име е трябвало да премери очилата на Ванга, за размяната им с предсказаното име. Тълкуването оставям на вас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба Кабала Чиконе

  24 Яну 2023 0:37ч.

  Еврействаща сатанистка или обратното, тази особа е рекламно лице на дефинитивната дегенерация определяща Холивуд като содомитска сатанинска клоака. С две думи - пълна гнус! Само един Авангард ще реши този проблем, но може и Посейдон.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи