Костадинов: Новината, че България е продала 14 Су-25 на държави от НАТО и те са се оказали в Украйна, не отговаря на истината

Костадинов: Новината, че България е продала 14 Су-25 на държави от НАТО и те са се оказали в Украйна, не отговаря на истината

"Определено тази новина не отговаря на истината", каза лидерът на "Възраждане", съобщава БТА.

Според лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов новината, че България е продала 14 самолета Су-25 на държави членки на НАТО и те са се оказали в Украйна, не отговаря на истината. В отговор на въпрос на журналисти в парламента той коментира информация на новинарската агенция "Блумбърг", която публикува вчера разбивка на основните оръжейни системи, които Украйна е получила. В списъка на агенцията се споменават 14 щурмови самолета руско производство Су-25, които държави членки на НАТО са закупили от България и които са били доставени на Украйна.

Министерството на отбраната не е продавало и/или предоставяло на държави от НАТО самолети Су-25, предназначени за Украйна, съобщиха по-рано днес от пресцентъра на ведомството за БТА.

В отговор на въпрос относно информацията на "Блумбърг", председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира, че това е абсолютно несериозно, това са самолети. "При условие, че имаме малко повече от 25 летящи самолета от всякакъв тип, не говорим само за изтребителите МиГ-29, ако трябваше да отговаря това нещо на истината, нали се сещате, че това трябваше да е извършено в някаква изключително грандиозна тайна конспирация, каквато в нашата държава не е възможно да се случи. Така че определено тази новина не отговаря на истината", каза той. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Изобщо не съм сигурен, че не могат да ги доставят тайно в Украйна

  16 Яну 2023 17:54ч.

  И в господина от снимката съща не съм много сигурен каква игра играе и на чия страна

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мариал

  16 Яну 2023 18:22ч.

  Господинчото от снимката е обикновено мекере, което кешира каквото докопа. Нищо повече, нищо по-малко. Елементарен и плосък тип.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спиноза

  16 Яну 2023 18:14ч.

  Руското разузнаване каза същото преди време.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • политическата класа спасява престижа си на пожар

  16 Яну 2023 18:28ч.

  Същото като Костадинов, или същото като Блумберг?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Диктатор

  16 Яну 2023 18:20ч.

  Питайте мерзавеца Костадинов, защо е саботирал гражданската инициатива за подписка за референдум за отхвърляне членството в еврозоната? Защото е искал това да не е инициатива на гражданите на Републиката, а да излезе като партийна инициатива на Възраждане. Справка - интервюто с г-н Сарийски. Сега тръгнал да се хвърля на амразурата. Абе, Копейкин, ходи си го заври отзад!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  16 Яну 2023 18:31ч.

  Ми не, ВМРО направи опит да я саботира, ама не успяха 😁

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ти си го заври

  16 Яну 2023 18:56ч.

  Пак си го заври и развърти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Диктатор

  16 Яну 2023 19:45ч.

  Нищо не е саботирал - Сарийски се съгласи да не бъде обявена като надпартийна инициатива, имайки предвид, че единствената парламентарно представена партия, която е против еврозоната, е Възраждане. Фактология, брат ми.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радко

  17 Яну 2023 0:01ч.

  Костадинов беше зам.шеф на каракачана във "ВМРО"-БНД, заедно с Дажмбазето и ДС-агент "Кремена" Райна Дрангова! Скараха се за парите от македпонските имоти и Костя бе маршеутиран от ДС+КГБ-босовете във Варна! Но Костя остана в управата на черната касичка Фондация в ЧАСТНА полза "ВМРО" (ЕИК 112602581) (но с включени заграбените ОБЩЕСТВЕНИ македонски активи и имоти?!) ( h t t p : / / b i t . l y / 2JwZ4Uj )

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Краставичар

  17 Яну 2023 15:14ч.

  @до Диктатор Действията на Копейкин са на обикновен измекяр, който доста неумело скалъпва едни приказчици за пред неграмотни и глупави хора (като мнозинството тук), като в същото време поставя тясно партийните си интереси над гражданските и националните. Защо не иска да подкрепи инициативата като гражданска? Защото си мисли, че като лепне името на сектата си отпред, на следващите избори ще получи повече гласове. Възраждане имат едвам-едвам 1% спрямо общия брой избиратели, докато несъгласните с еврозоната са над 80%. Пийте си хапчетата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коце, на твоите уверения ли да вярваме ?

  16 Яну 2023 18:39ч.

  Или на очите си ??? Су 25 е военна технология на половин век, няма абсолютно нищо скретно в нея , старо, старо, та чак антично ! Вместо да ни забаламосваш с репортажи от магистралите и катастрофите - тръгвай към Безмер ! И на место ни покажи СУ-шките , в хангарите !!! Ако не го направиш , просто си един от слугите на Козяк, но добре законспириран ! КЪДЕ СА САМОЛЕТИТЕ КОСТАДИНОВ ??? ФИЗИЧЕСКИ НИ ГИ ПОКАЖЕТЕ !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И Копейкин

  16 Яну 2023 19:18ч.

  Се оттече в канализацията. Сал един Путин ви остана.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сатанист

  16 Яну 2023 19:31ч.

  Изтъкан си от лъжи и ам.простотии, и пак имаш самочувствие да поучаваш нас...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До козяците

  16 Яну 2023 19:52ч.

  Ясно, откровеничиш че вие сте канализацията. Така е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос

  16 Яну 2023 22:00ч.

  И Костадинов какъв достъп има до самолетите, че да ти ги покаже? Костадинов не е премиер, не е военен министър, не е върховен главнокомандващ. От него ли зависи дали ще ни покажат самолетите или не?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аз си мислех че Костадинов...

  17 Яну 2023 8:25ч.

  ... е депутат и шеф на Парламентарна група ! Изглежда това нищо не значело...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пилето

  16 Яну 2023 18:49ч.

  Костя, не падай толкова ниско. Не е ли най добре самолетите да бъдат преброени, преди да се изказваме по темата? Това са самолети, а не хартиени макети. Пък и трябва да броим до секретната цифра минус 14. Децата в детската градина могат да броят до повече. Колко самолети Су25 има България и колко са в наличност на българска територия? Къде са липсващите? На кое гробище? На румънското ли? За да излезе самолет от България, не е зъдължително да мине на теглич по Дунав мост, той за това е самолет, щото си лети през натовските граници, като волна птичка невидимка, доста дрислива при това. Има само едно, но. За да излети такъв самолет е нужен обучен пилот, който после да се върне "пеш" през Дунав мост.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калински

  17 Яну 2023 10:22ч.

  Не, просто идва чужд пилот качава се на самолета и си го откарва...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • саа

  16 Яну 2023 18:51ч.

  българия има ли изобщо самолети ..... за да дава

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Костадинов много обича да е говорител на истината

  16 Яну 2023 19:01ч.

  ама дали го иска заради истината или само заради егото си е важния въпрос. Точно от такива "лидери" си патим и страната ни загива. Няма нужда от проверки, няма изчакване, няма колективно ръководство, има само поредния самозванец стремящ се да не изгуби такава възможност да се произнесе. Колко пъти се повтори това вече и през план-демията и после след нея когато ги изобличиха как лъжат че са против не само против ваксините ами само с пистолет на челото щели да се ваксинират, а пък те вече се ваксинирали преди месеци. Ама най-виновни са овцете които гледат такива хора в очите и виждат лидер, вместо един безотговорен лаладжия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рис

  16 Яну 2023 21:06ч.

  "Много обича да е говорител на истината..." - ти прочел ли си каквото си написал? Първо истината, е по-важна от своя говорител, а второ - Как така другите народни представители [много] не обичат да говорят истината? В парламента има хора, а не божества. Те си имат кусури както аз и ти. Но да се заяждаш с някой защото "много обичал да говори истината" е пълен идиотизъм.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прочети пак, помисли и ще ти светне

  17 Яну 2023 1:27ч.

  освен ако не се преструваш на неразбрал че да помогнеш на "говорителя на истината".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нищо не си разбрал от позицията му за принудителното ваксиниране

  17 Яну 2023 13:47ч.

  Човекът ясно и разбрано каза, а и продължава да твърди, че е против ПРИНУДАТА да те инжектират с недоправени препарати, по нова неизпитана технология, и против твоето желание. Това, че някои от хората му, като Дренчев, бащата на 6 деца, в онази насадена от медиите паника, са избрали да се ваксинират, не означава, че всички "ТЕ" са се ваксинирали, и то "преди всички". Те бяха и си остават против принудителното ваксиниране. А животът в следващите месеци или години, ще ти докаже, колко много си сгрешил, лично ти, като си се ваксинирал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Животът още тогава показа

  17 Яну 2023 14:12ч.

  чрез загубата ни на население за една година, сравнима само с военната 1918 г. По същото време Костадинов агитираше за отмяната на каквито и да са мерки, да няма дистанции, носене на маски, никакви. Може ли един патриот да бъде толкова краен и да не търси средния път между крайностите на задължителното ваксиниране и липсата на каквито и да са мерки. И за мен грешиш, не съм се ваксинирал, но носех маска в обществени затворени места, миех си ръцете с дезинфектант.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мерките бяха хем вредни, хем неадекватни, да не се връщаме чак до демонтирането на пейките за доказателство..

  17 Яну 2023 14:34ч.

  Особено с оглед на това, че въпросния вирус е напълно измислен медиен конструкт и не съществува реално в Природата.. Високата смъртност бе в резултат на насадения у популацията страх и неадекватното лечение на вирусно заболяване с множество тежки антибиотици плюс погрешно използване на обдишващите апарати

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не бъркай лечението с превенцията на заразата

  17 Яну 2023 18:06ч.

  те нямат нищо общо. Всички зарази се разпространяват в популации които живеят нагъсто, от прилепи до хора, нашите прадеди са го знаели и дори в селска България са хващали гората, докато чумата (например) отмине. Големите загуби на население са били в урбанизираните територии, които от немай-къде са развили методи за превенция. В Далечния изток и преди план-демията имаше хора по улиците и обществения транспорт с маски, просто защото не се чувстват добре, но се налага да работят и не искат да заразят околните. Останало им още от Испанския грип и други епидемии. Не може без спазване на мерки за елементарна превенция от зарази, щом искаш да живееш в урбанизирано общество.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Който го е страх от мечки, не ходи в гората

  17 Яну 2023 20:04ч.

  Превенцията, определено не включва насаждането на страх у популацията, посредством ежедневни черни хроники с умишлено некоректни данни А маските предпазват от вируси, толкова колкото рибарската мрежа от комари..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Козю Шеснайсети

  16 Яну 2023 19:11ч.

  Всеки си има слабини. Всеки го държим за слабините. Има и верижно стискане за топките. Ние стискаме едни турци, а те от своя страна стискат един "русофил" с техни имоти. Много е просто. Само Махатма Ганди е бил неподкупен, защото нищо не е имал, освен едно сари...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Интересно защо

  16 Яну 2023 19:16ч.

  Толкова много снабдяват Украйна с оръжие, а сал един Иран - Русийката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защото възможностите на "тия много страни" са нищожни в сравнение с усраинските нужди, поради историческата нефелност на западния тоталитаризъм

  16 Яну 2023 20:30ч.

  Русия от своя страна общо взето се справя сама. Вълкът защо му е дебел врата? Вие на чужди гробища не ревете, ами се замислете къде ще живеете след като приключи всичко. В България няма място за вас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • МИХАЙЛОВ

  16 Яну 2023 19:47ч.

  ...КОЦЕ..., КОЦЕ..., ...А ТИ КОЦЕ КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЩЕ ПРЕДСТАВИШ ЗА ИЗЯВЛЕНИЕТО ТИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ДОСТАВИЛА ТАЙНО /ПРЕЗ ПОЛША И РУМЪНИЯ/ ЩУРМОВИТЕ СИ САМОЛЕТИ СУ - 25... ...И КАТО НЯМАШ НИКАКВИ УБЕДИТЕЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЗАЩО ТАКА СИ СЕ РАЗБЪРЗАЛ ДА ПРАВИШ ТАКИВА КОНКРЕТНИ ГОЛИ ИЗЯВЛЕНИЯ БЕЗ ДА ИМАШ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА... ....ЗАЩО БЕ КОЦЕ? ....ЗАЩО НЕ ПОИСКА ОТ МНО И ВВС ПОНЕ ЕДНО ПОСЕЩЕНИЕ НА ЛЕТИЩЕТО В ХАНГАРИТЕ КЪДЕТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ НАМИРАТ ВСИЧКИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ САМОЛЕТИ СУ - 25... ...КОЦЕ, ЕТО КАК СА ИЗНЕСЕНИ БЪЛГАРСКИТЕ САМОЛЕТИ СУ - 25 - - ЕДНА ЧАСТ СА ОТЛЕТЕЛИ УЖ НА УЧЕНИЕ НА НАТО В ЕДНА НАТОВСКА ДЪРЖАВА..., ....АМА ОТ ТУЙ УЧЕНИЕ ПИЛОТИТЕ И АВИОТЕХНИЦИТЕ СА СЕ ВЪРНАЛИ БЕЗ САМОЛЕТИТЕ СУ - 25... ....ПО ПОДОБНА СХЕМА БЯХА ИЗНЕСЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ДОСТАВЕНИ НА УСРАИНСКАТА ФАШИЗИРАНА ХУНТА И ЕДНА ЧАСТ ОТ ТАНКОВЕТЕ Т - 72, ГАУБИЦИ И БРОНЕТРАНСПОРТЬОРИ... ....А НЯКОЛКО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СУ - 25 БЯХА ДОСТАВЕНИ ТАЙНО В ПОЛША В РАЗГЛОБЕН ВИД НА ЧАСТИ, А В ПОЛША БЯХА СГЛОБЕНИ И ОБОРУДВАНИ И ДОСТАВЕНИ В УСРАИНА... ...И ОЩЕ НЕЩО... ...ОРАТНО В БЪЛГАРИЯ БЯХА ДОСТАВЕНИ НА ЧАСТИ ДРУГИ АБСОЛЮТНО АМОРТИЗИРАНИ, БРАКУВАНИ САМОЛЕТИ СУ - 25, КОИТО БЯХЯ СГЛОБЕНИ И БОЯДИСАНИ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ..., ЗА ДА БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ ПРЕД МИСИРКИТЕ КАТО УЖ ЧЕ ТОВА СА СИ БЪЛГАРСКИТЕ СУ - 25, АМА НЕ ЛЕТЯТ, ЗАЩОТО НЯМАЛО РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ... ...НО МНО И ВВС ВСЕ ОЩЕ НЕ ДОПУСКАТ БЪЛГАРСКА КОМИСИЯ ОТ ДЕПУТАТИ, ЕКСПЕРТИ И ЖУРНАЛИСТИ ДА ПОСЕТИ И ДА ВИДИ И ПРЕБРОИ "БЪЛГАРСКИТЕ" СУ - 25 ЗАЩОТО ИМАЛО ВИСОК РИСК НЯКОИ ОТ ЕКСПЕРТИТЕ МНОГО БЪРЗО И ЛЕСНО ДА УСТАНОВЯТ, ЧЕ ТОВА СА БРАКУВАНИ СУ - 25 И НЕ СА БЪЛГАРСКИ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОСТАДИНОВ

  16 Яну 2023 19:56ч.

  НЕ ПРАВЯ КОНКРЕТНИ ГОЛИ ИЗЯВЛЕНИЯ, А ГОЛИ ПЛОНЖОВЕ (цари паника в пилотската кабина)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ МИХАЙЛОВ 16 Яну 2023 19:47ч.

  17 Яну 2023 13:59ч.

  Друже, известно ли ти е, че да се пише само с главни букви е равносилно на крещене, при нормален разговор?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Джон, пазач на зона 51

  16 Яну 2023 20:03ч.

  Как си позволявате да искате да видите самолетите СУ 25 ! Та това е военна тайна, това е секретно въоръжение от младостта на Джина Лолобриджида /светла й памет, както и на сушките/ . Узнавайки че имаме СУ 25 , и особено виждайки ги в хангарите на свръхсекретната база в Безмер, коварният руски враг ще с втрещи от тази невиждана летателна техника ! Ще ахне от възможностите на българските ВВС , стълб в НАТО ! Руснаците ще започнат трескаво да търсят повече информация за тази уникална свръхсекретна военна техника... не ! В никакъв случай да не се нарушава военната тайна, да не се издава такава класифицирана информация, нека руснаците се пръснат от яд ! Че ако получат информацията може да се пръснат от смях...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Когато се хванем с казуса за войната в Украина и за обявеното“единодушно“ отношение на България(по-скоро- българските политици) ...

  16 Яну 2023 20:19ч.

  започвам да се замислям дали нашия политически елит имат завършено начално 7-класно образование и могат да правят елементарни разсъждения. Общо –взето когато някъте наблизо съседите ти се бият по между си (народа казва“когато къщата на комшиите ти гори...“) да вземаш страната на единия се изиска яснота какво ще стане, ако другия трябва да загине. Да ни се натяква, че Украина трябва да победи и Русия да изгуби означава: 1. Съгласно виждането на Запада – Русия трябва да ЗАГИНЕ! 2. Загиването на Русия означава, че на 300км от България ще възникне атомно пепелище с поне 20 годишен карантинен период 3. Черно море ще се напълни с радиация така че за следващите 10 години цялата материална база на Морски туризъм трябва да се запечата (съответно разграби и частично разруши) След което водещи български градски агломерации като Варна и Бургас трябва да се обезлюдят поне на 80% 4. Всички материално-икономически потоци от Русия (петерол, газ, до някъде желязо и възможност за транспорни и рекреационни (половината Поморие и голяма част от СлънчевБряг) услуги) трябва да се отпишат и изхранването на почти 20% от българите да ИЗЧЕЗНЕ 5. Като наблюдаваме „бежанците“ от Украина, то България ще я чака подобно на мутраджийското завладяване от началото на 90те години на миналия век, но в значително по-жестока форма. Как си представяте да „цивилизовате“ ПОБЕДИТЕЛИТЕ – украинци, за които светът трябва да бъде в краката им??? Да наистина Америка може да иска смъртта на Русия и половината Евразия, но тя е относително ДАЛЕЧЕ! И трябва да се съобразяваме с несъвместимостта на техните и нашите национални интереси...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • панамериканизмът - развъдник на глупаци

  16 Яну 2023 20:28ч.

  Много уместно и прозорливо написано. Но повечето от феновете на САЩ даже не се сещат за това, а камо ли да го осмислят дълбоко последствията, защото са или тийнейджъри, или идиоти. Нормален човек знае, че няма никакви сериозни аргументи в полза на САЩ - последните обират фенове само благодарение на медийни лозунги и клишета, както и дрогирайки или зомбирайки чрез масовата си култура и симулакрумните си технологии и финанси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е, и NOVA (ЦРУ) TV помага

  17 Яну 2023 14:06ч.

  а и US4BG (със задължителните им съветници във всеки областен отдел на Образованието) допринасят... Да не говорим за такива "независими" разследващи журналисти като онзи Христо и приятелите му от Биволъ, Bird, Belingcat, DW...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Костадинов

  16 Яну 2023 20:20ч.

  Може дс вземе един вестник с дата от днес и да се снима със самолетите. Има близки в русе и силистра, които твърдят, че нон стоп са летели самолети в посока българия румъния.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • папеса Йоана

  16 Яну 2023 20:31ч.

  Не е достатъчно да се снима до Су-25 с вестник с Джина Лолобриджида на първа страница. Нужни са серийните номера и пълната документация по ремонта, на невъзможното да се ремонтира. Полски лиценз, а ? Ленче-кремче, а? Триморска уруспия, а?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вървях един следобед...

  16 Яну 2023 20:42ч.

  Голем резил, Коце. Даже и Блумбърг да лъже или да приказва ангро, нали всичко, което казват партньорските агенции е верно. Що да не ги изобличим, като проверим наличностите и ги покажем. От кво ви е страх? Така и така Русия верва, че имаме съветски сушки, щото СССР ни ги е завещало. Ако ги имаме още, толкова по-зле за Русия. Не ли? Ако ги немаме толкова по-зле за льотчика, щото нема кво да дига, освен хартиеното фърчило наречено Фърчило-16 и фустата на баба.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  16 Яну 2023 20:48ч.

  "Сал един Путин ви остана." Охоо! И Пригожин, и Вагнер!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Манол Кехая

  16 Яну 2023 20:52ч.

  Костадинов ме изненадва много този път. Ако има някакви доказателства за това което твърди, да ги предостави. Има много източници, които твърдят, че сме дали самолети, така че да бъде така добър да ги опровергае. Иначе издиша много.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дорде пропеят пръви петли

  16 Яну 2023 21:11ч.

  Трижди ще сме предадени. Снощи над Гълъбово прелитаха Апачи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съгласно виждането на Запада – Русия трябва да ЗАГИНЕ

  16 Яну 2023 21:31ч.

  Вижте, без илюзии към Русия, нито към Путин... който днес на ясна глава мисли че Русия ще загуби тази война, камо ли да "загине", той не е наред с главния си мозък и коровата му дейност. Русия НЕ МОЖЕ да загуби тази война, обясни се вече стотици пъти от интелигентни , и обикновени коментатори. Защо и как , няма да повтаряме. Няма такъв филм ! Ще има кръв, ще има убити, от двете страни и не само от тях...и накрая Русия ще вземе своето. Путин не е анонсирал много - само 4-те области, които вече са в РФ. Ако питат какво искат 90 % от руснаците - искат 404 на пепел , до Лвов ! Така че Путин е минималист. Това което иска Путин, Русия има абсолютния капацитет да го направи и ще го направи. Машината вече е задействана... Както пее една БГ рокбанда - "Няма връщане назад. По пътя поел съм , не мога да спра" . Осъзнавайте се на територията какво ни чака, няколко неправилни хода днес - гарантират много страдание утре. Гледайте Орбан.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • късай билета за вход

  17 Яну 2023 9:33ч.

  Има и една друга подходяща песен, на "Атлас" - "Играта свърши". Вникнете в текста й, много е актуален за момента.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  16 Яну 2023 22:02ч.

  Не мисля, че са основателни нападките към Костадинов, както и подозренията към него. На прима виста, сещам се, че неговият близък съратник, Николай Дренчев /същият, когото Цънцарова нападна, че се е ваксинирал, макар че не й беше работа да разнася из медиите персонална медицинска информация/, е бивш военен летец. Може да се допусне, че е добре запознат и със сегашното състояние на авиацията ни. Не че уикипедията е надежден източник на информация, но в нея пише, че сме имали 10 броя от въпросните самолети Су-25 и сме ги продали на Грузия. Не пише кога, но Саакашвили към началото на СВО вече не е бил на власт, а сегашният, макар и да го гнявят Блинкен и остальная, не иска да се намесва в конфликта и макар да се присъединява към санкциите, държи и на добрите си взаимоотношения с Русия. Не вярвам, че са го накарали да купи от нас самолети, за да ги продаде на Украйна, по-точно - не ми се иска да вярвам. И последен аргумент, ако е вярно инфото за самолетите, Веселина Томова от Афера досега да е попиляла и изяла с парцалите виновниците за сакатлъка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Манол Кехая

  16 Яну 2023 22:27ч.

  Веселина Томова ли ви е мерило? Ужас, недейте така, пишете интелигентно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пак криете истината за ръководството си

  17 Яну 2023 1:21ч.

  Дренчев сам се похвали че не само е против ваксините, но само с опрян пистолет на челото би се ваксинирал. Никой не го дърпа за езика да лъже така бомбастично и то в НС, пред журналист и камера. За такъв гаф никой журналист не би простил на политик, навсякъде по света. В България мина метър наистина, "вожда" Костадинов го покри. Сърдете се на себе си, защото само овце вървят зад подобни "лидери" говорещи "истината", пък после се оплакват че пак са ги прекарали, а и цялата държава покрай тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поп Алагьоз

  17 Яну 2023 10:00ч.

  Айде де, друго не се ли сети, че да плюеш? Ами не е излъгал човека- просто си е купил сертификат, като повечето от нас. Разумно и пправил о решение. Хем не си вредиш на здравето, хем си пътуваш където си искаш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И като те хванат в лъжа подаваш оставка

  17 Яну 2023 13:41ч.

  така е навсякъде по света, пито-платено, а останалите политици си правят сметката какво дрънкат и особено обещават. У нас обаче, хем се оплаквате от политиците, хем им прощавате за провалите. А пък то ясно че един лъжец пак ще излъже, природата му е такава. Само че като се случи резултатът да е за ваша сметка, тогава се сещате за предишните лъжи, за които сте си премълчали защото бил от "нашите". Може ли един лъжец да бъде от "нашите", ако ние не сме лъжци като него?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СРЕД ТЕЗИ "УМОВЕ", КОИТО КОМЕНТИРАТ ИЗКАЗВАНЕТО НА КОСТАДИНОВ НЯМА МИТО ЕДИН МЪЖ, КОЙТО РАЗБИРА, КАКВО ЗНАЧИ ЗА СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ТВУРДЕНИЕТО НА БЛУМБЕРГ

  16 Яну 2023 22:11ч.

  Отвратиелно е да наблюдаваш тоталното дебилизиране на сънародниците си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  16 Яну 2023 23:52ч.

  Су-25 — Википедия (wikipedia.org) Ако към 2017 г. сме имали 10, няма как да сме продали 14 сега. Намерих информация, че сме продали 6 бр. на Грузия през 2012. Нищо чудно впоследствие да сме продали и останалите. А защо трябва да вярвам не на Костадинов, а на Блумбърг? Защото са от Амеуика? Тези дни проследих една доста популярна здравна информация, че термичната обработка увеличавала съдържанието на ликопен в доматите, до нейните амеуикан „Trusted Sources“ и с изненада установих, че в посочените източници не пише нищо, ама нищичко подобно. Промотират си кетчупа завалиите и явно са опрели и до колониите, както се казва, шамар да е, гювеч да е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това трябва да се провери

  16 Яну 2023 23:54ч.

  По начало "Блумбърг" и "Дневник" са вражески на Р. България медии и е твърде вероятно да подготвят общественото мнение или просто да компрометират и без друго компрометирания ни триморец, забъркал се в кашите на нато, като миролюбив/войнолюбив български главнокомандващ. Нужно е самият върховен главнокомандващ, Радев триморски, да потвърди или да опровергае вражеските на България медии. Това са камани директно в градинките на президентството и на МО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Н.Н.

  17 Яну 2023 0:40ч.

  След всички лъжи за войната, дето изсипаха по западните медии, сега остава да са почнали да казват истината... :) Аз лично не им вярвам. Сигурно е поредният опит да дразнят руснаците и да ги настроят срещу нас. Или искат да компрометират Костадинов сред българските русофили, за да си помислят, че и той е "като другите" (което може и да е вярно, но няма доказателства).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чекист разведка

  17 Яну 2023 0:15ч.

  Ако информацията на Блумберг се окаже вярна, на Костя & Компания копейки ще им спрат финасирането поради това, че са излъгали, че са изпълнили Заповедтта из Центра да не се изпраща оръжие за Украйна! Затова Костя "спасява и замазва положението", като обявява, че информацията не е вярна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос

  17 Яну 2023 0:25ч.

  Като какви точно е трябвало от Възраждане да изпълнят "заповедта" да не се изпраща оръжие за Украйна? Да не би случайно да са участвали в управлението, че да е зависело това от тях? В парламента да не би да са гласували "за" оръжията?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  17 Яну 2023 0:59ч.

  Нищо не е виновен.Ветропоказател за какво да е виновен.Веднъж е за задължително ваксиниране,втори път е против че и демонстрации спретва.Предстои да си смени жената като Сидеровс по-млада.Ама неговата лесна,пари има,булките им се продават.Закона пречи ама колко му е-ще го сменят.Ванко1/Костя2

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Малък Тошко

  17 Яну 2023 10:04ч.

  Лъжеш и пишеш тъпни. Никога Костя не е бил за задължителна вакса.Той беше единственият, който се бореше за правата ни на неваксани. Пишеш тъпотии и лъжи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban-напроти,напротив

  17 Яну 2023 12:17ч.

  Документирано е черно на бяло.Всъщност клипче.И никой не е оспорвал съществуването му. Но когато почна протестите никоя медия не го попита кога е искрен? С други думи градят му образ.Кой има такова влияние в медиите?Днес вече темата е закрита във ВСИЧКИ МЕДИИ.А самолетите са заминали Май 2022г. когато и укр.правителство се похвали.За 8м. Костя и да не иска ще знае!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ай да сме коректни

  17 Яну 2023 13:21ч.

  Цитираното изказване на Костадинов за задължително ваксиниране се отнася до ваксините включени в Имунизационния календар. Повечето от здравомислещите хора също са за. Виж, що се отнася до препаратите на Пфайзер наричани на ваксини, но не отговарящи на медицинското условие за такива винаги е бил против, също като останалите здравомислещи хора.. Желев, получавате двойка по предмета дезинформация Нефелна ви е пропагандата..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Като си коректен кажи докрай

  17 Яну 2023 13:55ч.

  какво дрънкаше Костадинов. А именно, че няма нужда от каквито и да са мерки, нито дистанции, нито маски, нищо. Не само ваксините, всичко да отпадне. Може ли толкова краен "говорител на истината" да е годен за лидер, дори и в собственото си семейство, да не говорим за повече? Загубихме толкова много население за една година, че почти стигнахме загубата през 1918 г., ама "говорителят на истината" знае най-добре от всички какво трябва да се прави и вие като овце вървите след толкова безотговорен човек.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прав бе човекът

  17 Яну 2023 14:03ч.

  Никакви мерки не бяха необходими с оглед несъществуващия вирус. Високата смъртност на територията бе резултат от неадекватно лечение и насаждане на страх.. А овци сте вие дето повярвахте на западната пропаганда..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ясно и Русия, и Китай са овце

  17 Яну 2023 14:25ч.

  че си направиха собствени ваксини, каквито и ние можехме, че наложиха и спазваха мерки за дистанции и носене на маски, щото вярваха на западната пропаганда и нямаха собствени институти със специалисти за справка. Вие като не сте овце, разбирате ли поне колкото един овчар, който няма нито микроскоп, нито е чувал за Кох и Пастьор? Ама когато смъртността ма стадото му надмина средната и няма промяна я храната, температурата и другите жизнени условия, значи има болест която му мори стадото и търси някакви мерки, иначе ако я кара както обикновено може да остане и без стадо. Едно е да плямпаш, друго е да носиш отговорност. Христос и той говори за себе си като "добрия пастир който живота си дава за стадото", папите затова държат гега, макар и златна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Смъртността, байно

  17 Яну 2023 14:55ч.

  е функция на лечението.. Дали случайно имаш отговор защо в годините на таз страшна "пандемия" световното население достигна котата 8 млрд.. Демек, увеличи се вместо да намалее както е характерно когато върлува истинска епидемия.. По време на Испанския грип да речем световното население е намаляло с бая проценти, за разлика от годините, в които върлуваше измислицата Ковид 19 . Знам че критическото мислене е дефицит у евроатлантиците, ма все пак пробвай..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да бе, китайците що взеха мерки

  17 Яну 2023 17:47ч.

  те нали имат бол население? Ганювски дрънканици на ангро, иди в Китай за да разбереш как много хора могат да живеят нагъсто и организирано и то не отсега, а от хилядолетия. Имат население, щото знаят как да го образоват, използват и се грижат за него, не питат някой Костадинов да им каже че няма нужда и че им липсва критическо мислене. Знаеш ли колко струва един образован и обучен човек на обществото и колко ще загуби производството ако него вече го няма? Едва ли такива прозаични въпроси имат място в глави пълни с клишета, на тях им стига каквото каже вожда и учителя Костадин Костадинов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не съди за другите по себе си.

  17 Яну 2023 20:15ч.

  За разлика от теб аз не се влияя от това кой какво е казал, а си правя изводи чрез наблюдения и анализ. Костадинов определено не ми е нито вожд, нито ментор. Просто разсъждавам логично. Пак те питам, каква е таз пандемия при която световното население се увеличава, вместо да намалява. Според елементарната логика такава може да съществува само във въображението на такива без критично мислене като теб.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban-14 Cу 25 са добра цена

  17 Яну 2023 0:52ч.

  За една партия да се отече в канала,Оказва се жизнения цикъл на про-сащ партиите е 1-2 години.Да обобщя ; партията мюре Възраждане не издаяни и на половина на Атака.И въобще няма значение дали Су25 са подарени или тук в България.Изказването на цъ.....ци...е красноречиво.Бас ловя че на Шипка няма да се качи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ясно :)

  17 Яну 2023 2:08ч.

  Значи евроатлантическо компроматче срещу Костадинов. Пускат фейк в "Блумбърг", който да възмути българските русофили. Ако Костадинов яхне вълната на недоволство и почне протести, евроатлантическото правителство казва "Костадинов лъже, ето ги самолетите", показват ги и го карат да изглежда като идиот. Ако мълчи, питат "що мълчи", сигурно е купен от САЩ? Ако каже "не е вярно", правителството също официално казва "не е вярно", но не показват самолетите, за да има слухове, че са изпратени и пак пускат троловете да приказват "Костадинов да докаже, че не са изпратени, като иде да се снима с тях", все едно някой ще го пусне там.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фасул

  17 Яну 2023 8:43ч.

  Информация - дезинформация - контрадезинформация - контра-кантрадезинформация ... Лъже ли Костадинов ? Или Блумбърг лъже ? Патриот ли е възрожденецът ? Или е добре маскиран агент на Козяк, играещ русофил пред русофилското население ? ... Всъщност това са въпроси от друга тема. Българската публика е достатъчно елементарна и никога не може да се концентрира на същността. Винаги тръгва по колатерали и разводнява, и философства... А въпросът от дописката е прост като фасул ! Имаме ли физически самолетите СУ 25, българските, или са изчезнали ? Това е въпросът, много конкретен и много ясен. И няма нищо "класифицирано" в един самолет на половин век служба ! Просто ги покажете, има си начини стига да искате да го направете. Но не искат, защото НЯМА КАКВО ДА ПОКАЖАТ. Извършено е покушение срещу националната ни сигурност, срещу отбранителната способност на БГ. Престъплението е брутално, това е държавна измяна. Толкова брутална, че вадят от джоба последния коз - лидера на "проруската опозиция" който да замаже скандала...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Грах и леща

  17 Яну 2023 9:41ч.

  Присъединявам се към казаното. Просто в методите на тайните служби морал липсва, защото разполагат с цялата информация и по този начин си спестяват ония празни увлечения и надежди, които замъгляват съзнанието на обикновените граждани. Това при службите също е вид параноя, но не може да се отрече, че на тоя свят поначало докато едни са като горещ шоколад, други са като буца лед.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пеко Такоф

  17 Яну 2023 10:10ч.

  Доста злоба се лее тук. Костя ли дава самолети за осраина? Кой е единственият, дето открито е против замесване на България в тази война? Кой друг е толкова остро и непреклонно против? Какви са тия тъпи опорки? На кого друг разчитате да се изтъпани инда каже истината в Народното събрание? Кокорчо или Толупа? Корни?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разбира се че...

  17 Яну 2023 11:45ч.

  Разбира се че... Не Костя дава самолетите. Сигурно дори темата му е доста неприятна. Но ТОЙ скача с кризисен ПиАр да оборва Блумберг, защо ? Защо просто не си мълчи ? Кой го кара да се бута в тарапаната , и то по такъв нелеп начин ? Нелеп, защото за да има тежест в думите му, трябва да се представят физически доказателства за наличието на самолетите ! А Костадинов представя само голи декларации ! Значи Някой му е натиснал копчето и го е накарал да плонжира в ... защита на Властта ! Същата Власт, на която Костадинов се пише опозиция ! Не сме глупаци. Затова сме напълно разочаровани от него. ако досега сме имали подозрения, с този скандал със СУ 25 подозренията станаха увереност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точно така колега в 11:45 ч. и ние - сме напълно разочаровани от Костадинов

  17 Яну 2023 12:21ч.

  А Костадинов представя само ГОЛИ ДЕКЛАРАЦИИ ! Значи Някой му е натиснал копчето и го е накарал да плонжира в ... защита на Властта ! Същата Власт, на която Костадинов се пише опозиция !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  17 Яну 2023 10:10ч.

  Не Министерството на отбраната е продавало и/или предоставяло на държави от НАТО самолети Су-25, предназначени за Украйна, а ЧАСТНИ фирми.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Атлантическият клуб е най-влиятелната сила в България

  17 Яну 2023 10:29ч.

  И никой и нищо не може да му се противопостави. Главокомандващият стана такъв благодарение на съпорта на АК. ..... Очеизвадно виждаме и чуваме от медиите всичко това. ..... Толкова отвратително се гаврят и подиграват с ИСТИНАТА и с мъжете - БЪЛГАРИ войници офицери, че нямаме думи. .... Присъединяваме се към мнението на всички, които НЕ ВЯРВАТ на уверенията

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Присъединяваме се към мнението на всички, които НЕ ВЯРВАТ на уверенията, че нашите Су-25 са си в България

  17 Яну 2023 10:34ч.

  То бива и бива угодничество, ама това минава всякакви граници. ... Вечна памет за загиналия напълно БЕЗСМИСЛЕНО летец пилот ас Валентин Терзиев! Смъртта му тежи на много съвести и все някой ден възмездие ще има.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Може пък да има сделка - давате Су-25 за Украйна, даваме ви да купите Грипени, за да не ЗАЗЕМИТЕ летците!

  17 Яну 2023 10:50ч.

  Толкова е отвратителна лъжата, както и целите за предизвиканата война в Украйна - дори ПАПА ФРАНЦИСК в началото каза истината за войната 2 май 2022: .......... Защо НАТО лае пред портите на Русия? ........ "Може би „лаенето на НАТО пред вратата на Русия“ е накарало ръководителя на Кремъл да реагира зле и да отприщи конфликта. „Гняв, който не знам дали е бил провокиран – чуди се той, – но може би е отслабнал, да“ , заяви Папа Франциск пред италианския вестник Corriere Della Sera. ......... После през ноември 2022 г. папата взе да говори за жестокостите в Украйна ... Нямаме думи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Каква сигурност, какви 5 лв.?

  17 Яну 2023 11:13ч.

  В България броят на генералите и адмиралите надвишава броя на самолетите и корабите..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Игрите на дявола

  17 Яну 2023 12:20ч.

  Към 11,40 чл. - от 61 публикувани постинга само 9 принадлежат на разпознаваеми и редовно списващи форумци. Към една трета от останалите има присъединени някакви никове, които изглеждат за еднодневно (уникално) ползване. Над половината от публикациите са тотално анонимни, предимно пълни с гадости, спекула, внушения и откровени екскременти, с евроатлантическа воня. Тук има един изявен специалист по проследавяне на айпи и мак адреси, който при това е изключително мотивиран по моралните аспекти на интернет изявите, макар и да проявява сериозна и нездрава маниакалност и фиксираност. Защо мълчи той?! Вероятно защото той също е маскиран и вече активиран агент за оказване на влияние. Нищо чудно - мръсотията е навсякъде! А Гласове си преследват своята редакционна политика и бизнес модел за поощряване на анонимността, което има защитимо и смислено обяснение. Имаме сериозен повод за поредно замисляне - кай, кой е и към какво се стреми да постигне в този форум. Отвратителните внушения и изговорените гадости по повод на Възраждане и лично към Костадинов на този етап са последица от душевна нечистотия. Ясно е, че абсолютно всеки подозира абсолютно всички в страната ни, но това трябва да бъде само и единствено лично преживяване, до момента на излизане на ясни и необорими доказателства. Съмнението и недоверието, разпространявани по такъв мръсен и агресивен начин, са грях! Остана ли въобще нещо неоцапано в тази страна, което да оправдава нейното съществуване?! Официалната власт в момента опровергава изпращането на су25 в У. (пряко или индиректно). Тази сутрин бившият шеф на отбраната и отявлен атлантик и русофоб К. Попов отново в пряк ефир потвърди. Всичките налични 14 бр. са в авиобаза Безмер. Бг. притежаваше 15, но един отиде тотална щета в катастрофа, резултатите от разследването не са официално обявени. От 14-те - в периода 2021-22, 8 бр. са изцяло обновени по договор с Белорус. Попов твърди, че към 2000 г. е имало продажби от страна на БА към частни компании на су25. Не посочи брой и купувачи. Отделно знаем, че Бг е продала самолети на Грузия. Не е странно, в СССР Грузия е била републиката, която ги е произвеждала, общо са произведени около 1060 бр. Много добър самолет, знаете за случката с руския су от вчера, буквално уникално! Става дума за щурмови самолет. За незапознатите - предназначението му е да се атакуват основно наземни цели с различни боеприпаси. Не е предназначен за въздушен бой! Първият боен (не в условия на изпитания) полет е бил през 1975 г. Не става въпрос за тотално остаряло и неадекватно оръжие. Ако все пак нашите су са били някак предадени и не са под българско командване, а участват в чужда война, това е тежко престъпление против републиката - има си нарочни текстове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • длагнест

  17 Яну 2023 13:16ч.

  Оставете Гласове, и стига с тоя редукционизъм към "едното име" - платформите на интернет, ако не заплашват животи и не подронват устоите на гражданствеността, са критична алтернатива на едномерното и едносигнално общуване... Не можете да накарате всички хора навсякъде да се представят с имената си по паспорт или да ги включвате в единния регистър на тайните агенти, които следят за реда - все пак демокрацията за това е такава, защото трябва да сведе до минимум параноята на службашите да контролират всичко, дори и да се представят за самата невинност със стокаратови усмивки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Грешите, просто ни омръзна от безотговорни политици

  17 Яну 2023 18:21ч.

  и не искаме такива за лидери и в новите партии, които уж се борят за нов морал в политиката. Само че лидерите не говорят за морал, ами се оказват същите слуги на егото си като държат да се изкажат неподготвени, без да се чувстват отговорни за резултатите от подобно говорене. С Костадинов това не е отсега, а особено през план-демията когато агитираше дори против превантивните мерки, не само против задължителното ваксиниране. Затова си губим времето и нервите да пишем.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Игрите на дявола

  17 Яну 2023 14:09ч.

  нов сте, въобще не разбирате разиграващите се драми, междуособици, амбиции, фобии и омрази, да не говорим пък за "платената любов", нараненото честолюбие и още много други, но за проявеното добро желание и демонстрираната активност, получавате награда. Обърнете внимание преимуществено и съдържателно на смрадта, която обилно се лее и изследвайте каузалността с "устоите на гражданствеността", която ви е на сърце! Препоръка е!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дяволе, хайде без дяволии, ако обичаш !

  17 Яну 2023 14:41ч.

  Остави тази трудова патетика и контраморал на морална позиция. Не ни вменявай любови или омрази към политически фигури. Дай кратък и логичен ( а не патетичен ) коментар. Защо Костадинов се втурна на пожар да оборва Блумберг ? Кой дявол го накара ? Ако е от искрени подбуди, той трябва да даде доказателства за декларациите си. А не дава ! Ако Костадинов беше "не причем" по въпроса със СУ-шките, не беше ли логично именно той да се възмути , Именно той, като "опозиционер" да поиска пълно разследване от МО и факти ? Аз ако съм шеф на опозицията, новината от Блумберг ми идва като "идеална топка за забиване" ! Ако се окаже че Блумерг лъжат, а самолетите са налице, значи БЛУМБЕРГ ЛЪЖАТ ! А аз само съм настоявал за разследване и ето ! Сега съм удоволетворен (от МО) , самолетите са си у нас ! А Блумберг са лъжци ! Ако ли пък изнесеното от Блумберг се потвърди, ето пак ! Аз (лидерът на опозицията ) вдигнах шума ! Още по-голяма червена точка ! ... Обаче Костадинов не реагира нито по единия, нито по другия начин ! Той, ни в клин, ни в ръкав се хвърли матросовски на амбразурата на властовия бункер ! И вместо министри, военни, президент (главнокомандващ) да влизат в обяснителен режим , точно Костадинов се нагърбва с това ! И то на минутата след новината ! Не виждате ли че това противоречи на всяка политическа логика, даже на всяка човешка логика ? Какво морализирате пред ЛОГИКАТА ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За мен - Костадинов просто е скептичен към чуждите медийни "бомби"

  17 Яну 2023 15:01ч.

  и също не е черноглед. И двете са добри качества за български политик, особено това, че е оптимист (НЕ Е черноглед). Например той не вярваше (а може би и сега не вярва), че с избирателните машини (внесени от СиелаНорма, по технологиоята SmartMatic) се извърши манипулация, която отне гласове от Възраждане и ги прехвърли към ПП и ДъБъ, дори към БВ. Беше доста изненадан и дори разочарован от резултата на последните избори, но възприе това като недостатъчна работа в избирателната кампания. И какво лошо има в това? За него използването на техника (машините) в изнурителния процес на броенето на бюлетините е добро, прогресивно нещо. Например в Швейцария по няколко пъти годишно (чести референдумуи) гласуват с хартиени бюлетини, дори по пощата, НО ги броят с табулатори (машини за механично преброяване, без използването на Интернет) по секции (общински). ..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чичо скрудж

  17 Яну 2023 15:46ч.

  абсолютно прав си, ясно и точно

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • К като Коуега, К като Коуеуо

  17 Яну 2023 14:25ч.

  По пътя на логиката стигаме до заключението, че няма как да е така, значи фактически не е така. А може ли да ги покажете сушките къде са?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Щом не ги показват

  17 Яну 2023 14:57ч.

  значи ги няма.. Инак всеки може да има мнение по казуса

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • България не е изнасяла за Украйна танкове Т-72, комплекси С-300, МиГ-29 или Су-25, заяви министърът на отбраната

  17 Яну 2023 15:18ч.

  Министерството на отбраната не е продавало самолети Су-25 повече от 10 години, заяви министър Димитър Стоянов, коментирайки публикация на "Блумбърг", че България е продала 14 щурмови самолета съветско производство Су-25 на страни-членки на НАТО, които са ги предали на Украйна. "20 броя самолети Су-25 са продадени в периода 2005 - 2012 г. на четири фирми. През същия период 2005 - 2012 г. част от тези бойни самолети са изнесени. От самолетите, закупени тогава от български фирми, шест броя са в България, собственост са на българска фирма, и не са продадени", поясни той, предаде БНТ. -----> https://bntnews.bg/news/balgariya-ne-e-iznasyala-za-ukraina-tankove-t-72-kompleksi-s-300-mig-29-ili-su-25-zayavi-ministarat-na-otbranata-1220510news.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  17 Яну 2023 15:55ч.

  Насилих се да прочета коментарите. Ясно се вижда как българите вярват на фейк новините на лъжливите западни медии, а не на единствения политик, застанал твърдо на позиция против войната. Преди няколко дни и седмици повечето коментатори казваха, че е време да се даде шанс на Възраждане да приведе в действие намеренията си, като се гласува масово за нея. Сега разпъват на кръст Костадинов, защото е казал истината и опровергал лъжите на Блумберг. Как ще се оправим с подобен народ? Как можем да излезем от блатото, където ни натикаха верноподаниците на САЩ и Англия? Как не можете да различавате истината от лъжата? Колко пъти ви предаде Възраждане и колко пъти ви предадоха евроатлантиците? Коя партия единствено гласува против отварянето на пътя на С. Македония в ЕС? Коя партия една година повтаря, че не бива да се затварят мариците и Планът трябва да се предоговори? Коя партия е против въоръжаването на Украйна? За един ден забравихте всичко това и започвате да храчите срещу тази партия и по-конкретно срещу лидера й. Кой от вас ще се извини, след като официално бе опровергана лъжата? Никой, нали? Смелчаците пред компютъра, на колко протеста излязохте, да обявите недоволството си? Но колко по-лесно е друг да държи горещите кестени, а вие само да се възползвате от неговите постижения. Срам за вас, срам! Ще следя, дали поне един ще се извини.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иване, принципно си прав

  17 Яну 2023 16:05ч.

  Но е изключително странно, че никой не предприе най-логичното действие ,да покаже прословутите самолети. Тогава не би имало място за допълнително тълкуване на ситуацията и съответните коментари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да припомним факта, че правителството на Петков гръмко обяви, че е готово да даде всичко на хунтата

  17 Яну 2023 17:39ч.

  Те може да са се презастраховали с предварителни снимки и клипове на самолетите, още преди да ги изнесат от хангарите. Настанало е време, да не вярваш на нищо и никого.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сега разпъват на кръст Костадинов, защото е казал истината

  17 Яну 2023 16:08ч.

  Много сте нагъл. КЪДЕ СА САМОЛЕТИТЕ ? ? ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи