Кирил Петков: Ако имаше вълшебни кодове, щяхме ли да дадем на г-н Борисов 25%?

Кирил Петков: Ако имаше вълшебни кодове, щяхме ли да дадем на г-н Борисов 25%?

Следвайте "Гласове" в Телеграм

„Гледам „шоуто на г-н Борисов“ – въглищните централи, Gempcorp, сега използва думите на г-н Свиленски за кодовете. Вместо да се занимаваме с фалшиви новини, хайде г-н Борисов да направи една визия за България, да покаже програма, да започне коалиционни разговори с другите партии – минаха 60 дни“, каза Кирил Петков пред бТВ. Той подчерта, че кодовете са в Централната избирателна комисия и всяка партия може да ги изисква.

“Това, което казах, е, че ние сме готови да подкрепим одит от експерти на кода преди изборите, след изборите, за да получат сигурност и да махнат своето съмнение от машините. След това г-н Свиленски, според мен, използва лъжа. Дадох му втори шанс, но той отново повтори изказването си. Затова ще подам иск“. Това заяви в предаването „Тази неделя“ на бТВ съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. Зам.-председателят на БСП Георги Свиленски обяви от парламентарната трибуна, че Петков им е предложил да оттеглят връщането на смесеното гласуване, а в замяна „ще им даде кодовете“. 

„Аз казах – „одит върху кодовете“. Аз никога не съм ги виждал. Абсолютно безумно е да съм го казвал – такава инсинуация. Гледах г-н Борисов. Идеята, че някой има „тайните кодове“. Ние сме втора сила. Нашите най-близки партньори са шеста сила. Ако имаше някакви вълшебни кодове, щяхме ли да дадем на г-н Борисов 25%?“, коментира бившият премиер.

„Аз този разговор съм го водил много пъти с г-н Свиленски и Корнелия Нинова в пленарната зала. Нека подкрепят промяната в Изборния кодекс за одит“, обясни той.

Според него в момента има опит за дискредитиране на машините за гласуване. Петков подчерта, че кодовете са в Централната избирателна комисия и всяка партия може да ги изисква.

„Гледам „шоуто на г-н Борисов“ – въглищните централи, Gempcorp, сега използва думите на г-н Свиленски за кодовете. Вместо да се занимаваме с фалшиви новини, хайде г-н Борисов да направи една визия за България, да покаже програма, да започне коалиционни разговори с другите партии – минаха 60 дни“, посочи той.

Бившият министър-председател обясни, че е водил разговор с Корнелия Нинова за възрастово разграничение при гласуването с машини, но в предишния парламент и осъзнава, че това би било дискриминационно.

Правителство в 48-ото Народно събрание

„Ние няма да подкрепим първия мандат. За втория мандат сме дали заявка за правителство на малцинството с „Демократична България“.

Той допълни, че няма да има техническо правителство.

Източник: бТВ

 

 

Коментари

 • отвратително

  27 Ное 2022 9:49ч.

  Това същество обръща вътрешностите на човек с хастара навън.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  27 Ное 2022 10:10ч.

  Абсолютно! Крайно неподходящ избор на хероин мусака 🤣 ... толкова и разбира главицата 😆

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  27 Ное 2022 10:24ч.

  Ристю марсола и и го завел на козяк, да я омайва като назе... и тя нъл си е кифла с фъстъчено масло, бързо му е поддала на парапета 🤣

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кой стои зад тази марионетка?

  27 Ное 2022 10:10ч.

  Борисов получи 25% въпреки криминалната намеса на софтуерно овластените Полезни Идиоти..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  27 Ное 2022 10:15ч.

  Господин Киркорчо, отново се опитваш да заблуждаваш бабичките, които си мислят, че си им повдигнал полич... пенцията, но УВИ! Ще ти се да изтриваш цели партии, но не става така 🥱 скучен си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тадеуш Доленга-Мостович

  27 Ное 2022 10:31ч.

  Кариерата на Никодем Дизма

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за жалост

  27 Ное 2022 10:31ч.

  Този човек е много объркан.Мислите и действията му са една каша. Едва ли нормален човек може да го разбере.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пепи

  27 Ное 2022 10:38ч.

  Това хюмне трябва да го затвориш в една стая и само бой през устата и в дупето!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Просто

  27 Ное 2022 10:41ч.

  Кирето е слаб актьор в лош сценарий.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не, не

  27 Ное 2022 12:11ч.

  тоя и актьор не е; тоя е от ония дето колкото и да ги бъхташ пак ще им е малко

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • про100$$$ к!ро е сащнически шпионин

  27 Ное 2022 10:43ч.

  про100$$$ к!ро е сащнически шпионин

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  27 Ное 2022 10:52ч.

  "...щяхме ли да дадем ..."-защо не го попитаха, кои са ТЕ, които дават проценти на която и да е партия? Потвърди, че се е водил разговор за възр.ограничение за гласуване с бюлетини/Нинова каза истина/, но осъзнал, че е дискриминация! За мен се превръща в изпитание да слушам речевите конструкции на Кики и да се питам-дали съм го разбрала правилно?! :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • paradigma

  27 Ное 2022 10:53ч.

  Аз го разбирам чиляка. Учил, недоучил алхимик. Бъркочи, кокичета и балами. Сега е същото-балами. Той не е виновен. Толкоз му е капацитета. А, хилядите дет го предпометоха, сашо, радеф, тях ко да ги прайм ? Вчера в Силистра има-няма сто човека се разписаха срещу доставките на оръжие. 20 човека на масовката. Минават, гледат - страх и простотия. Не е народ....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  27 Ное 2022 22:28ч.

  Така е! Но те и украинците така не им пукаше, когато укронациската армия избиваше руснаците от Домбас, палеше и избиваше всеки имнакомислещ, но сега, като дойде видов ден май не им е добре на тъмно! Това и нас ни чака, защото сме големи тарикати и чакаме някой друг да ни свърши работата и някой друг да ни спаси!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Този човек

  27 Ное 2022 11:26ч.

  ама никак не е объркан! Той е тарикат, лъжец и алчник за забогатяване на чужда сметка. И същевременно хитрец, умеещ да измисли такива невероятни лъжи и да ги поднесе на публиката едновременно убедително и, най важното с невинен вид! Честни "сини " очи, в отдавна прожектирания филм. Рядък екземпляр сме родили на човечеството...За Гинес.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е, не е само наше творение Кирчо

  27 Ное 2022 11:56ч.

  не забравяйте от чие гражданство се отказа за да ни "оправи" икономиката, а после и цялата ни държава с вековната й външна политика. Президентът ни Радев и той толкоз познава хората, щом се изказа че с още 2-3 такива министри ще се промени България. Верно се промени, чак не може да я познаем, такъв ступор в управлението не се помни в писаната ни история, откакто Киро дойде на кирия в родината на дедите си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На Запад това е задължително

  27 Ное 2022 12:22ч.

  или както Фердинанд го е написал в "Съвети към сина ми": "Лъжи, но лъжи искрено!". Само че, колко пъти минават лъжите и хитрините? Преди няколко дни в Бали Си сви сърмите на премиера на Канада Трюдо, че веднага издрънкал всичко от разговорите с него на пресата. Трюдо веднага се изниза сконфузено от залата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  27 Ное 2022 12:01ч.

  Не елъжица за вашата уста Киро, който си е спечелил сам парите. Вашите кумири са бай Тошо,бодигарда му, чиято първа работа беше да паркира крадените коли на Маргина и Копейкин, чиято първа работа беше на си направи 2 крила на вилата с партийната субсидия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  27 Ное 2022 12:06ч.

  спечелил е сам на баба ти фърчилото...т.е. мошенника е герой, когато с мушингии печели ....така ли ве...джендърче

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба Яга

  27 Ное 2022 12:09ч.

  Напразно си се нарекъл Ким Чен Ун, по-прост си и от него. Киро сам не е спечелил и един лев. От тук от там е откраднал и това е. Освен ако ти не смяташ кражбата за печалба. Тогава не е чудно, че му се радваш на Киро.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какви пари?! хаха

  27 Ное 2022 14:03ч.

  Киро ходеше месеци наред с едни и същи панталони, изкривени /и непочистени/ обувки, едно опърпано палтенце, на което само сукното беше останало и сако, което видимо беше останало от по-добри времена. Има десетко снимки. Чак месеци по-късно, като заглади косъм финансово взе че си купи някоя и друга нова дрешка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нищо не сте им дали

  27 Ное 2022 12:28ч.

  Те си ги взеха със стройните си редици от местни чиновници и семействата им, назначени и покровителствани от ГЕРБ. Не посмяхте да пипнете неговите гласове ОТ СТРАХ, че ако се разрови като нерез, ще ви изтърбуши, при най-малката сянка на съмнение... Откраднахте гласовете на Възраждане и си ги делнахте с ДъБъ и достатъчно за БВ, колкото да го вкарате в НС и евентуално да инсталирате янки Янев като МП, защото се изплашихте... Същият страх затресе и вашите покровители от ЕС - че Костадинов ще поведе народа и можеше да НЕ се случат нито оръжията за Украйна, нито шенген, нито приемането на еврото... Лично ССтанишев си дойде да наблюдава изборите и ако може да си отмъсти на Корнелия. след тях... И гласовете на ДПС се уплашихте да пипнете, по същата причина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  27 Ное 2022 13:08ч.

  Най-важното е всеки човек да има усещане за САМООЦЕНКА! Това мога да правя и това ще правя, това ще работя.... Така ще вървят нещата. А хората, които могат да ръководят държави, са единици и Господ им сочи пътя. Не мога да се сетя за такъв от години. Фактите са на лице - последни в Европа! Невъзможна мизерия и простотия, деца и студенти с 20 думи в речника!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ТОЙ НЕ РЕЗБИРА ЛИ, ЧЕ КУКЛОВОДИТЕ ИМАТ НУЖДА И ОТ ДВЕТЕ КУКЛИ В ПАРЛАМЕНТА - И ОТ БОРИСОВ И ОТ ПЕТКОВ

  27 Ное 2022 13:57ч.

  Това е причината и двете партии да имат процентите, които имат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  27 Ное 2022 14:50ч.

  Имам досадна бенка на гърбът и утре съм на лекар.Ще се намерят ли "лекари" да премахнат политическите бенки?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „Аз казах – „одит върху кодовете“

  27 Ное 2022 16:03ч.

  Абе, Киро, толкова си прост, че няма накъде. Първо, НЕ кодовете, а кода. Толкова ти е английския, source code/сорс код се нарича.... Второ, одит върху кода? -- който съществува в няколко работни версии, щото така се пише код. Одит е нереалистичен и супер измама за глупаците. Никой компютърен човек не вярва на такъв одит, освен ако е като тебе специалист по социалните мрежи :))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • вълшебни кодове - да, нали така спечелихте вие от Продължаваме Провала

  27 Ное 2022 16:13ч.

  "щяхме ли да дадем на г-н Борисов 25%" -- чуй бе, уйчо, тъп аргумент, всеки човек си дава сметка, че "вълшебните кодове" не дават 100% нито 99%, нито дори 70% победа, иглежда НЕ–реално, а амо колкото да спечелите, или да излезете напред, с цел да изглежда РЕАЛНО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киро явно се мисли за много умен, а другите за много прости

  27 Ное 2022 16:17ч.

  По-добре да си мълчи. Когато си отвори устата, ръси бисери на тъпотата. Ао някой ги е събирал тези бисери, досега има поне за една 50 до 100 стр книжка за издаване.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кирил, вълшебникът от няма такава държава

  27 Ное 2022 16:39ч.

  затова пък господин кирил има вълшебна кърпичка, която снася яйца.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • вервайте му!

  27 Ное 2022 16:40ч.

  нали бил чаровен, джон траволта и там още кво беше.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да бе , чаровен за бабите и гласуваха за него

  27 Ное 2022 16:54ч.

  :)) Кировата е много зъбата и залепена усмивка, като вълкът от Червената шапчица

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дело

  27 Ное 2022 18:48ч.

  Какво дело се надява да спечели Кирчо, като поне пет човека от БСП, казаха, че са чули същото. ДБ и Български възход на Янев - проект "Вълк в овча кожа", нямаше да влязат в парламента, ако ги нямаше машините със софтуерен алгоритъм: 7 гласа за ДБ по изброени хартиени разписки, 77 гласа за ДБ отчита машината, ура за софтуера на машината!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба

  27 Ное 2022 19:35ч.

  Някой обръща ли внимание, че този тиквеник директно си признава, че ако може ще фалшифицира изборите...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  28 Ное 2022 7:37ч.

  Само мога да гадая коя политическа сила щяха да бъдат поред при реални резултати, според мен борбата им е била да бъдат втори, а не първи, понеже разликата е била огромна, дори машините не могат да стопят подобна разлика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи