Фасада се срути в центъра на София (видео)

Фасада се срути в центъра на София (видео)

Фасада на сграда се срути върху улица "Асен Златаров" в София. Цяло чудо е, че няма жертви. Кадрите изпрати  на БНТ Анна Стефанова.

 

Снимки: Йордан Симеонов, "24 часа"

 

Коментари

 • XAXA

  21 Апр 2022 13:31ч.

  Който го може, си го може! На безхаберното населението не му пука за нищо - важното е да може да яде обилно и да се изхожда!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Некадърници

  21 Апр 2022 13:37ч.

  Гледайте какво ни е събарянето, пък се нАдайте после на качество в граденето...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Две момичета бяха убити от неизвестен извършител през 2006...

  21 Апр 2022 14:39ч.

  …"2 момичета убити от рухнала сграда в центъра на София". https://news.bg/bulgaria/2-momicheta-ubiti-ot-ruhnala-sgrada-v-tsentara-na-sofiya.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

  21 Апр 2022 14:59ч.

  Чуйте артистичните обяснения на женичката от видеото! Все едно луд говори на кура си - фуги 16 см (за нея това е нищо, такива по 16 ги поема без да й мигне окото), някакви паднали преди време покриви (Слава Богу, твърди пръдливката никого не убили) и т.н. В общитиските служби на София май вече работят само олигрофени. Фандъкова ще завърши мандата си с голяма поразия и поне 50 убити.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отново изгледах обясненията на женчето за срутилата се фасада на ул. "Оборище". И отново се възхитих от нея! Какъв вроден аристократизъм, какво артистично безразличие към злините причинени от човешката глупост!

  21 Апр 2022 15:51ч.

  Тази сладка кокошчица е родена да съобщава с ледено спокойствие за апокалиптични бедствия. С чаровна усмивка тя може да обяви срутването на киносалона "Сан Педор" в Лима. Той пада покосен от зейнала фуга към съседната сграда, в която влиза стадо слонове, избягали от гостуващия цирк.В руините на сградата са погребани 490 човека, между които и членове от експедицията на проф. Пимпирев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  21 Апр 2022 19:49ч.

  Сложна и опасна работа е събарянето. Затова и "подпорната стена" ще остане, и на бай Ахмед незаконните катайми ще останат, и на Вълка "работилницата".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи