Делян Пеевски с писмо до Денков: Не се справяте с управлението. С тревога наблюдавам Вашата управленска безпомощност

Делян Пеевски с писмо до Денков: Не се справяте с управлението. С тревога наблюдавам Вашата управленска безпомощност

Председателят на ПГ на ДСП Делян Пеевски изпрати отворено писмо до премиера Николай Денков. В него той го обвини, че не се справя в качеството си на министър-председател и го определи като "онлайн премиер за собствен пиар", съобщиха от партията.

Ето цялото писмо на Делян Пеевски:

Г-н Премиер,

С тревога наблюдавам Вашата управленска безпомощност да се справите с климатично предизвикателство, снеговалеж, характерно за тези ширини по това време на годината.

Четири денонощия бедстват хиляди домакинства. Четири денонощия – близо сто часа, страната е скована от липса на електрозахранване, топлоенергия, затворени пътища, бедстващи населени места, затворени аптеки, заключени кабинети на спешна помощ, неработещ телефон за спешни случаи и т.н.

И вместо решителни и реални действия от страна на министър-председателя, Вие греете в новините с доста съмнителна пиар акция. Онлайн премиер, вместо отговорна изпълнителна власт. Това е много смущаващо.

Премиерът на правителството, видите ли, композирал влак, защото негова позната учителка му пуснала смс. Похвално. Но защо не вложихте същата енергия и старание, за да упражните необходимия контрол към друг свой близък познат, почти роднина, с когото редовно си пиете питието – шефа на „Електрохолд", така, че аварийните екипи да работят на пълни обороти и да възстановят електрозахранването в засегнатите райони.

И защо например не публикувате този свой личен телефон на сайта на правителството, за да се обаждат хората, да помагате.

Защото всъщност за вас спасяването на личния Ви, компрометиран имидж е по-важно, от това да служите на хората. Или както е казал народът – за един сте майка, за хората – мащеха.

Лошото, г-н Премиер, е че по този начин хората губят доверие в политиците и държавата си. А когато няма доверие, всеки започва да се спасява по единично. И не би следвало да се сочи като куриоз, а като опасна тенденция, че един човек нахлу в отчаянието си в офис на енергото, за да приготви храна за децата си. А той е в пълното си право да изисква точно тази грижа от държавата. От правителството. И лично от премиера.

Г-н Премиер, Народното събрание ще бъде на висотата на очакванията на хората и още днес ще внесем предложение за отпадане на изискването за изпълнение само на електронни рецепти. Защото последните дни показаха, че това недомислие застрашава живота и здравето на болните, останали без необходимите медикаменти, защото аптеките нямали ток.

Но Вашата неспособност да водите държавата и правителството в криза, не можем да компенсираме и няма да останем мълчаливи пред управленския ви провал.

Защото, отново ще Ви напомня, Вие сте премиер не за собствен комфорт и престиж, а за да служите на хората. И това е неотменимо.

 

 

Коментари

 • рукола Z

  29 Ное 2023 8:08ч.

  А да, да се чете... "аз съм човекът на глобалистите, ти си мека китка и освен да се въртиш като пумпал, друго няма да свършиш 😆 Ристю Бойкикев ме окъпа, облиза, подсуши и парфюмира, кът така че, ако обичаш, дай път на можещите, защото Мария Лептин иска българите ваксинирани, даже чрез армията, ако се налага!!! " https://twitter.com/i/status/1727685043802321065

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бензинджия

  29 Ное 2023 9:29ч.

  види се, след царо, баце, про100киро, иде ред на #кой. популацията тръпне в очакване.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Климент

  29 Ное 2023 11:35ч.

  #кой беше шеф на младежкото НДСВ. Друг пък беше царският бодигард. Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съратничка на #кой в НДСВ

  29 Ное 2023 12:11ч.

  Лекарствената милиардерка. Долорес Арсенова бръмчи с червено Порше за 400 бона. Бившата министърка на Мадридския Кретен е със завидно материално положение ... Колата, освен всичко друго, е и със специални номера. За да се отличава от простолюдието, возилото на лекарствената министърка е обозначено със СБ 121212. С дванайсетки са и останалите коли на фамилията...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Cicero

  29 Ное 2023 8:10ч.

  Прасчо кога е искрен, когато гласува с всички сили, за да остане Денков на вотовете на недоверие или когато се прави на загрижен за хората и за некомпетентното управление? Заслужил си е отдавна "Златната малинка" като един изключително слаб актьор, който непрекъснато преиграва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  29 Ное 2023 8:12ч.

  Прасчо е назначен от бай Пън за главен диктатор на страната, само дето още се чудят как да го чучнат начело, без да е печелил избори! Човекът се е съгласил да тероризира българите, само и само да спаси дебелата си увиснала кожа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Златната малинка

  29 Ное 2023 8:15ч.

  Съгласен съм с написаното. Но с кое Пеевски не е прав в случая. Все едно изпитваме някакво мазохистично чувство да наблюдаваме тази мъка на това правителство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  29 Ное 2023 9:16ч.

  Много е важно, кой отправя посланията и критикува правителството. Защото същия този Пеевски е символ на задкулисието!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до златната малинка

  29 Ное 2023 9:49ч.

  Той е неправ в това, че демагогства. От една страна право хортува за импотентността на властта да се справи с всичко друго, освен с окачването на жълто-сини и синьо-жълти парцали по фасадите на държавни и общенски учреждения, ала от друга страна цялата им котерия крепи това мизерно правителство под диктата на американския ментор от посолството. "Неправотата" му се изразява в това, че пак ще заблуди стотици хиляди прости хорица на следващите избори да отидат и да пуснат за герб-дпс, понеже това е едно от доказателствата, че през мандата е симулирана "дейност".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  29 Ное 2023 10:03ч.

  пеевски участва в това правителство, ляга и става с Путин и антируските санкции, ще го правят председател, последен опит да му свалят санкциите, че обедня, от милионер до заплата, заради която трябва всеки ден да ходи в парламента, преди не се мяркаше с месеци, борисов като личен адвокат ни уведомяваше, че е жив и здрав, не е в Дубай, а в страната - американците обясниха, че на лидери на партии не налагат санкции, защото това е намеса във вътрешните работи на страната, та така по този път се стараят дпс да му свалят санкциите и му върнат парите лидер на партия, после премиер, но просто няма да стане, не са опрели до пеевски, пък и той е болна тема за обществото, дори аз ще изляза на протести против него

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  29 Ное 2023 11:30ч.

  Борисов с нов лаф - "Нека оставим тези две момчета да спорят помежду си" https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/16368253

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  29 Ное 2023 8:13ч.

  Как се става диктатор, при 100% неодобрение ?!? 🤔... този не е чел и Винету даже 😆

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Страната на кривите огледала!

  29 Ное 2023 10:36ч.

  Много точно - Не е чел! Затова пък дава сериозна заявка за 1001% диктатор!:(

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • гаврата на Амбасадата

  29 Ное 2023 8:15ч.

  С туземното булгаристанско население - чупи нови рекорди. Очевидно ни подготвят Шишо за Премиер. Имам само един въпрос и той е към умно-красивите психо "десни" /да се чете ултралеви/ стоУичани. Тия които преди 10 години свалиха Орешарски и бламираха Станишев. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ ВАС САМИТЕ ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Срам ги е, ама търпят 😀

  29 Ное 2023 8:18ч.

  И те са същите гниди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  29 Ное 2023 8:19ч.

  Почакай да видиш как ще заквичат, когато дойдат за децата им... още не осъзнават, че Ристю ги продаде за паница леща 😆

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Срамът отминава, евроатлантизмът остава!

  29 Ное 2023 9:09ч.

  Какво тук значат някакви си принципи и клетви?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нема да се плашите!

  29 Ное 2023 9:35ч.

  Народ гласувал за Боко Тиквата и Кире Измамникот, не може да бъде уплашен с Феноменът Пеевски! Напротив, даже ще му стане хубаво и донякъде весело, че го управлява пешкин момче.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Европейската украинска мечта!

  29 Ное 2023 10:48ч.

  Нищо подобно! Ако внимателно се следят обществените изяви на този, както казвате Феномен, би трябвало на всички нас да ни светне червената лампичка! Този е следващият ЗелеВски на бг територия! Тук често се шегуваме, че идва Коледа, въпросът е за кого? Дали задокеанските КУРатори са решили, че на територия, която се готви за евентуален военен фронт е по-добре да се въведе диктаторски режим? Всичко може да бъде! Фактът, че той измести Тиквоний от първа позиция на Говорещ, означава, че вече е коронован за следващата Тиква на бг територия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ Нема да се плашите! 29 Ное 2023 9:35ч.

  29 Ное 2023 11:10ч.

  Прав си по един много ужасяващ начин...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  29 Ное 2023 13:54ч.

  никога няма да стане зеленски, защото е мразен, имам съмнения че дори електоратът му от българомохамедани го мразят (те самите се наричат така, ако някой ги нарече помаци, веднага го поправят, ние сме българомохамедани), зеленски беше избран с мажоритарен вот, като излъга украинците че ще спре войната в Донбас, всеки наложен след майдан в украйна после е бил свален при редовни избори - и тимошенко, и юшченко, и порошенко, а избраните след тях са били сваляни с майдан

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Този нов еничар

  29 Ное 2023 20:09ч.

  е следващият Караибрахим за българите - за християните и за мюсюлманите. Но не само за Родопа планина, а за цяла България. И няма да ни мъчи и набива на кол, за да станем мохамедани, а ще ни хвърли в месомелачката на окраинската гражданска война срещу братска Русия. Така ще изпълни волята на своя султан в посолствоТО на САЩ в София. Зорлем ще ни прави атлантици и войници на американо-британското оръдие нАТО. Умирайте за нАТО или ще умрете, защото не искате да умирате за нАТО! Такава ще бъде дилемата - как да умираме... Умно-красивите идиотчета първи ще потеглят за Източния фронт, където ще ги посрещнат руснаците, а отзад ще ги чакат заградителните отряди на юдео-фашистите и на укро-нацистите...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  29 Ное 2023 8:18ч.

  Корпулентната пешка, да се ограмоти, от Киро - Брейка! https://youtu.be/xkzXq22ixAA?feature=shared

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Текат последните дни на петата българска държава

  29 Ное 2023 8:19ч.

  А последният и ден ще влезе в историята като "Денят на Колесника". 😁

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  29 Ное 2023 8:27ч.

  На палячото Шиши тва му остава, да наблюдава. :) Всичко решава строгата господарка Галя с камшика... :))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • е че за това става дума

  29 Ное 2023 8:36ч.

  И понеже популацията НЕ ЗАСЛУЖАВА респект и уважение, както други подтиснати популации, впрочем, МАСА ЪНКАЛ САМ е решил да се изгаври с тази популация, назначавайки за колониален наместник урод. Това население никога не схвана. С теб се отнасят както ти се държиш. Може да си подтиснат, но ако показваш поне малка степен някакво достойнство, демонстрираш някаква съпротива, някакво собствено мнение /справка - унгарци, сърби, словаци.../ - пак ще си под зависимост от СИЛНИТЕ. Но няма да те бъзикат по този начин, както ни бъзикат. Сравнете Фицо , Орбан, Вучич... с Денков ! А със Шиши ?? Разбирате ли за какво става дума ? Една от най-неадекватните български поговорки днес е "Преклонена главица сабя не я сече".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Преклонена главица сабя не я сече".

  29 Ное 2023 8:40ч.

  Пълни глупости дрънкаш, за да си правиш шум и да не заспиш! Лесно е да се сравняваш с Унгария, ама си немаш Орбан, щот няма друга държава с толкова много провеждани избори!!! Не виждаш ли, че ти спускат от рядко по-рядко? Българите били неадекватни, затова насочиха цялата си артилерия в България! Глупав си по-цялата тиква!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • естествено че са неадекватни

  29 Ное 2023 8:49ч.

  Правят им избори, те ходят за гъби. Пълни неадекватници. А България е стратегически по-важна и от Словакия, и от Унгария, и от Сърбия... Така че ти си глупак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ти си глупак

  29 Ное 2023 8:57ч.

  Щом ходиш да гласуваш за доказани крадци и измамници, ама си вярвай, че си нещо повече...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • глупав глупак

  29 Ное 2023 9:02ч.

  Като ходиш за гъби пак ще те управляват доказаните крадци и измамници, но без да са избрани , глупако. Ако 90 % от избирателите идат да гласуват и гласуват ПРОТИВ това което им налага мейнстрийма /пример Турция/ - няма система която да фалшифицира такъв вот. Колкото по-малко гласуващи, толкова по-лесна фалшификация. И не ми връщай повече реплики, ГЛУПАКО.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • цивилната милиция в партиите

  29 Ное 2023 9:52ч.

  А за кого да гласуват, за англоамерикански марионетки ли пак?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • простия си е прост, ама не го разбира

  29 Ное 2023 9:56ч.

  Турция ми дава за пример, ти сериозно ли!? Те фалшифицират изборите в САЩ, той за Турция се съмнява /;D Не глупавичък приятелю, освен, че ги легитимираш, друго не правиш с избори, неслучайно родните ни управляващи се страхуват, те много добре знаят, че са неизбирани от никой. Продължавай да гласуваш и чакай промяната да дойде... с гаранция си си дал гласчето за простите като се появиха нахилени в началото :DDD

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да кажа

  29 Ное 2023 10:07ч.

  ако ще и 1000% да гласуват,все тая!Докато не се предостави достъп до информацията от прословутите флашки на машините,резултата ще е известен още ПРЕДИ изборите!Там,според мен,стават ала-балите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ простия си е прост, ама не го разбира 29 Ное 2023 9:56ч.

  29 Ное 2023 11:21ч.

  Ako ще и един да е гласувал, по нашето законодателство изборите са легитимни. Дори ако ще и от висотата на твоя диван вкъщи да не са, на никой не му дреме. Масовото гласуване прави изборните машинации и фалшификации трудни, ако не и невъзможни, но за това е необходимо политически грамотно население. И понеже такова няма, остават 3 варианта - мирно неподчинение като при Ганди (почти невъзможно), въоръжена съпротива (абсурд) или Ганю да си седи дома и да псува, докато гледа как го "оправят", което се и случва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • юридическата легитимност на тоя калпав закон не подменя моралната уродливост на манипулациите, свързани с него

  29 Ное 2023 11:31ч.

  Участието в отвратителен маскарад не е единственото и най-достойно дело за отговорния и критично мислещ гражданин. Негласуването е също политическа позиция и тя директно показва, че гражданинът съзнателно припознава такъв тип политически ритуал като маскарад и в името на морала не желае да му съучаства. А който му съучаства, сам се набутва в ада, защото очевидно се избират подставеници на чичко Сам. На мен (а видно и на много други съграждани) такива не ни минават обаче.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чудесно!

  29 Ное 2023 11:41ч.

  Значи корабът потъва и мнозинството граждани ще мрат с вдигнати чела, висок морал и поглед отгоре на нещата. И като е толкова висок тоя морал, как се докарахме дотук? Да не би да бъркаме "морала" с някакво криво разбрано лично удобство?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • при фашистка диктатура с цивилни милиционери навсякъде, не се гласува

  29 Ное 2023 13:04ч.

  Ами докарахте се с гласуване, демек правите ги значими тия никакъвци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радио Разградска Десница

  29 Ное 2023 8:34ч.

  Внимавайте с коменрарите! Шиши(КОЙ) вече е господин Пеевски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Господин Магнитски

  29 Ное 2023 8:40ч.

  И Шиши ... пардон ! Господин Пеевски да внимава ! Вече ще трябва ежедневно и ежечасно да прави театрални плонжове пред Галя. Как ще го постига с корполентното си тяло ? Не знаем и не ни интересува. Но ще трябва да плонжира за да ни весели и забавлява.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  29 Ное 2023 8:38ч.

  Само слепок или предубеден няма да види, че Киро и Асен ще използват Шишкото и Тиквата за да си прокарат промените в кобституцията!!! След тва ще ги захвърлят. А веднъж гласувани промените не могат да се върнат обратно.... Свиват перките на Радев и на нови избори без "ротация".Може би 2 в 1 с евроизборите....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за да си прокарат промените в кобституцията

  29 Ное 2023 8:46ч.

  Само че тази работа има времеви хоризонт да стане. Този хоризонт е до една година, знаем какво има в края на 2024 в САЩ. А ако не стане до тогава, щото нямат такива гаранции че ще стане, "промените" може и да хартисат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ТАЗИ конституция е без бъдещо значение, както и повечето съществуващо законодателство. Особено в тия си части, където се споменават ЕС и ОТАН.

  29 Ное 2023 8:48ч.

  Шестата българска държава няма да има много общо с петата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • dabedabe

  29 Ное 2023 12:38ч.

  И аз мисля, че в един батак сътворен от гламави сбърканяци не е зле да имаш патлак на гъза. Пардон! Какво им е на ченгетата като погледнеш? Живеят си рахат. Не говоря за полицаите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Демократичен бумеранг от 2014г

  29 Ное 2023 8:45ч.

  "Как Пеевски развя "Веселия Роджър" над парламента и прокуратурата." От виден демократичен източник. Доста по-валидна е сега, не ли? https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/kak-peevski-razvia-veseliia-rodjar-nad-parlamenta-prokuraturata.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  29 Ное 2023 8:45ч.

  Тва, че в сий сайт или пък Волгин и Карбовски постоянно говорят за Шиши нищо не означава.МЕЙНСТРИЙМ медиите здраво се държат от умнокрасивите.Трите основни телевизии. Пак повтарям за да вденете: Байдън изрично спомена Кирил.... ;))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чудо голямо, като го е споменал. Той а попа ще го спомене при опелото

  29 Ное 2023 8:50ч.

  Ако изобщо се води православен

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  29 Ное 2023 8:50ч.

  Шиши само тресе въздуха. Като толкова се пени да го махне Денков. По силите му е. Ами Галя кво ще каже? Нали пусто трябва да сменяте конституцията та дано го махнат Шиши от тоз пусти Магнитски. Мизерници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • DsDs

  29 Ное 2023 8:57ч.

  Мамин Прасчо сладък, ами грабвай греблото и помагай, нали се подкрепяте.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Овертон

  29 Ное 2023 8:58ч.

  Последните няколко месеца в медийното ни пространство се наблюдава галопираща "шишизация". Шиши тече отвсякъде, пускаш талавизия, радии, за информационните сайтове да не говорим. Вкл. сий дачковата платформа, непрекъснато - Шиши това, Шиши онова, какво казал господин Пеевски по всеки жизнетрептящ въпрос и малко въпросче касащо Татковината. Работата е ясна, готвят го за Новия колониален наместник. И самото повтаряне на името шишево е вече открехване на Прозореца на Овертон. Овченаселението трябва да забрави пейоративния смисъл на "Пеевски" от 2013-2014 , и да придобие съвсем новото усещане. Пеевски вече решава всичко ! Всеки въпрос на държавата изисква мнението и коментара на Шиши ! И понеже в персонален план става въпрос за едно много посредствено същество, като си отвори устата - от нея излизат опорките на Амбасадата ! Перфектно водена от американците кампания за обръщане на общественото мнение ! Ето бе, овце ! Имате си нов чобанин - слушайте какво ви говори и това е предвидено...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нищо няма да им се получи от тази история. Системата е ялова. Времето им много взе да изтича.

  29 Ное 2023 9:02ч.

  Цялата кампания само показва колко пари струва курвенската "журналистика".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  29 Ное 2023 9:01ч.

  Бил Джеферсън Клинтън, 42 президент на САЩ по адрес на Джордж Буш: Мистър Буш кукурига преди заьоряване и си мисли, че Слънцето изгрява заради него! Ахаха.. Голям беше Били... Който има акъш ще стопли какво искам да кажа...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ангел

  29 Ное 2023 9:06ч.

  До това Народно събрание постоянният народен представител - Пеевски мислех, че не може да се изразява, а сега виждам, че можел и да пише??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поп Вечерко

  29 Ное 2023 9:11ч.

  Предколедно намагнетизирани прасе срещу теляк с академичен стикер на челото. Може ли да е още по-гротескно?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  29 Ное 2023 9:21ч.

  Шиши е обул гащите от мю-метал и магнит не го лови. Затова е наперен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • американист

  29 Ное 2023 9:11ч.

  Впрочем колкото и да беше несравнимо по-интелигентен Клинтън спрямо Буш се оказа лузър. Спретнаха му петната по синята рокля и изхвърча. А кланът Клинтън се натовари с неимоверен негативен товар в САЩ. Обратно - Тъпото остана в историята като смелчага отмъстил за 11/9 на разни тарамбуки - талибани, садамовци, нищо че по-късно тези войни се провалиха. Американците са първосигнални и обичат незабавните отмъщения.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СМЕХХХ

  29 Ное 2023 9:14ч.

  Това не е държава, а пълна кочина! Един престъпник, иска сметка на друг такъв, като се самопредлага да го смени и то като държавник! Вместо отдавна да търка нара в затвора, тоя, заедно със съратниците си, търкат столовете на НС!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  29 Ное 2023 9:18ч.

  Репликата на Били беше по отношение на Буш баща, който си приписваше заслуги за падането на комунизма.Били му каза, че тва са "обективни процеси". По същия начин Тиквата и особено Шиши си правят кризисен пиар, че от тях нещо зависело.А всеки с две гънки мозък разбира, че всичко зависи от Козяк.Тече гигантски геополитически катаклизъм и тук няма място за самодейност. Все пак сме "фронтова държава".На пътя между Азия и Европа.Турция вече е несигурна.Фактически тя вече не е член на НАТО....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  29 Ное 2023 9:19ч.

  Шиши се готви да седне на премерския стол, преди още коши Кольо Академичето да е станал от него. С други думи той ще седне върху злощастния Денков. Между другото, от какъв материал е направен столът? Може ли да издържи Пеевски?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  29 Ное 2023 9:35ч.

  Ще седне га си види ушите без огледало.Разбирам ви, тва е компенсаторен механизъм да подтискате гнева си, че управляват "умнокрасивите космополити".Виждам го навсякъде.Един приятел вчера ми се пенеше "защо не било почистено" и ревеше срещу Терзиев. Ако въобще се стигне до ротация всичко отдавна е ясно.Перфектния незабележим евробюрократ в лицето на Лебедовата шия става формален премиер, но Асен Василев остава финансов министър.Фактически премиер какъвто е и сега! Парите, парите.Следете парите.Управлява този който контролира парите... :))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • психолог

  29 Ное 2023 9:58ч.

  Ако компенсаторните механизми не работеха, нямаше да бъде възможна каквато и да е промяна. Ала синтезът на удържане на свят не е един-единствен, нито се удържа сам по себе си. Затова субектът си има воля и разум, затова и се носи отговорност. Сума ти нововъведения са се утвърждавали именно компенсаторно. Изначално нищо не е по-важно от нещо друго, силата на промяната е в субекта, а не в реалността.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • dabedabe

  29 Ное 2023 12:47ч.

  ЗИП-е, вие сте реалист общо взето. Малко повече патриотизъм и оптимизъм не би ви навредил. С най-добри чувства!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  29 Ное 2023 9:55ч.

  той пък щото се справя, колко бизнеса му подариха, всички продаде, или беше решил да става милиардер, или е некадърен, дори лавките му фалираха, дето ги беше наредил на спирки и край училища и заради които дпс свалиха Орешарски, че не му ги разреши

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калпазанче

  29 Ное 2023 10:25ч.

  На прага на новия СВетовен ред тече борба за за по-голямо парче от нашата баница, която вече е "постна пица"! Кой ще излапа плънката - това е въпроса на въпросите? Безнаказано... Галя не спира да се вихри с подобни скудоумия пъхнати в устата на Шиши, на Баце, на служителя на 404 Тагаренко, и подобни зависими марионетки. Че Сапунджията не става е изначално ясно, дори за самия него. Мехурите от пяната изплувала на повърхността на помията един по един ще се пукат. И това не е руска пропаганда и пета колона, а е реалност осигурена ни от евроатлантизма и отнетия на народа СУВУРЕНИТЕТ!!! Борбата срещу чуждата зависимост избуява в Европа, и е сигурно,че няма да подмине и България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  29 Ное 2023 10:46ч.

  +++++х Най-после нещо, с хоризонт поне 6 месеца+ !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • dabedabe

  29 Ное 2023 10:54ч.

  Толкоз се бъхти тоз чиляк, а не отслабна. Яко замезва май.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  29 Ное 2023 13:57ч.

  от депресия

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  29 Ное 2023 11:01ч.

  нищо не наблюдаваи а вземаи лопатата и изчезваи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук

  29 Ное 2023 11:11ч.

  /Второ препоръчано писмо от Делян до Кольо, изпратено днес сутринта./ Г-н Премиер, С тревога следя Вашата безпомощност да се справите със сексуалните проблеми на съпругата си, уважаемата проф. Славка. Четири денонощия вие дори не надниквате във вашата семейна спалня. Четири денонощия – близо сто часа в нея лежи изкусително полегнала жена и тръпне в очакване. Сняг обилно се сипе, къса жици, кърши клонове, а вятър ги свива на венец. Пътищата масово затварят и отказват да работят като такива. Аптеките и кръчмите пускат кепенците, а пред тях провесили нос мръзнат хиляди вълци и снежни човеци. Масово се отлагат операции за смяна на пола. Родината ни се лишава от хиляди нови войници готови да се влеят в армията след съответната хирургическа намеса. И вместо решителни и реални действия от страна на министър-председателя, Вие греете в новините с доста съмнителна пиар акция. Как не ви е срам, господин Онлайн премиер! Премиерът на правителството, видите ли, композирал черен влак от Бургас за София, защото негова позната учителка му пуснала смс. А вашата съпруга през това време се тревожи, върти сама в леглото клетата и какви ли не мисли й минават в красивата главица! Ами както е тръгнало утре някоя гарова курва ще поиска от вас такива неща, че ме е срам да дори да ги изрека. С един най-обикновен смс ще ви накарат да издадете я евро тайна, я химическата формула за направа на смядовски суджук от маджун - 2К2 MnO4 +Cl2 -> 2KMnO4 + 2 KCl Снегоморът разкри Вашата истинска същност! Мъдрият ни народ отдавна е разбрал истината - нивата иска дъжд, жената - мъж! Призовавам ви да се приберете у дома и изпълните вашите съпружески задължения. Ако не го сторите, то поне си подайте оставката!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Акаденков

  29 Ное 2023 11:45ч.

  ...снегомор... много добре...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ма туй

  29 Ное 2023 12:57ч.

  жената иска мъж, много на място, Добре е момчетата по-рано да го разбират. Но култура трябва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русский "освободитель"

  29 Ное 2023 16:35ч.

  за финал вместо "Призовавам ви да се приберете у дома и изпълните вашите съпружески задължения. Ако не го сторите, то поне си подайте оставката!" предлагам: "Призовавам ви да се приберете у дома и изпълните вашите съпружески задължения.Ako не можеte да се справиte - аз ще дойда за 1 месец и ще свърша работата ви. Ако рейтингът ми е по-висок, ще остана":-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 123

  29 Ное 2023 11:48ч.

  Г-н Дачков, предполагам, че преди 10 години си марширувал по жълтите павета против Пеевски. Как се чувстваш сега?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • руски "освободител"

  29 Ное 2023 16:52ч.

  Копойко Копейкин може и да ревнува, но сега Свинчо е новият любимец на г-н Дачков

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  29 Ное 2023 11:49ч.

  България е заприличала на разкаляна кочина, и най лошото, че също се помещава в главите на хората... Гадна работа, гадаринска!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цунка

  29 Ное 2023 11:50ч.

  Украйна ликува: Академик Денков праща в братска Украйна металурзи, механици, трактористи и фурнаджии. Техните в Украйна мрат яко на фронта. Подарява и наште Ф16 блок от 70те години. БЪЛГАРИ, да защитим братята, обгърнете се със синьожълтото ЗНАМЕ НА ПОБЕДАТА, НE, ПО ТЕМАТА. Майката на бозавия Иво МОЧА Инджев е била шеф в ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ за проследяване на инакомислещите.... че нали видяхме до къде води това......????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи