Борисов: В Украйна имат само един агресор, Путин, а ние имаме двама – Кирил и Асен. Нормално е там да е по-ниска инфлацията

Борисов: В Украйна имат само един агресор, Путин, а ние имаме двама – Кирил и Асен. Нормално е там да е по-ниска инфлацията

Последвайте "Гласове" в Телеграм

Бойко Борисов: „В Украйна имат само един агресор, Путин, а ние имаме двама – Кирил и Асен. Нормално е там да е по-ниска инфлацията“.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургаско. Заедно с него са водачът на листата в областта Жечо Станков, вторият в листата Любен Дилов-син, както и председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев. 

"Изборите зависят от президента Радев - дали ще бъдат честни. Ако направят същите далавери с машините, какво значение има какъв ще е резултатът. Ако така продължи да пада цената на нафтата и бензина, означава, че сме били прави, че от България се изнасят огромни суми - 30 млн. лв. на ден. Виждате, че 30 дни откакто ги няма Киро и Асен, нафтата и бензина пада всеки ден. Ако така продължават да излизат наяве далаверите им, при това големи далавери... 30% е паднала цената. Кое се е променило? Няма ги от "Промяната", каза Борисов. 

"В сряда ще извадим лъжите им за Брутния вътрешен продукт. Всичко лети надолу при тях. Нагоре само вървят инфлацията и задлъжнялостта", отсече лидерът на ГЕРБ. 

Ако така продължат да падат цените на бензина и нафтата, значи сме били прави, че се изнасят големи суми, далавери в огромни размери. За 30 дни, откакто ги няма "Промяната", с 30% паднаха цените. Те са работили да ощетяват българския народ, всеки ден са ви бъркали. Всеки ден по стотинка от джоба на всеки ви, коментира Борисов.

За разлика от другите държави, България е производител и е престъпление да се говори за скъп ток, коментира Борисов. Инфлацията в България идва от цената на тока. И това не е небрежност, а е направено с умисъл за определени кръгове, допълни той.

Цени, инфлация, хаос - навсякъде го има. Виждате какви далавери излизат в МВР, по границата. То е било чудо! Затова сега трябва да се опитаме да нормализираме държавата, допълни Борисов. И обясни, че старият модел никога не може да се върне.

Ние произвеждаме всичко - жито, царевица, ток, сол, всичко, допълни той.

И като ги слушам - толкова самонадеяни и самоуверени, критикува той предишните управляващи. Реалният живот всеки ден опровергава тях и потвърждава казаното от нас.

Не очаквах толкова да са счупили държавата. Ако народът знае реално какво са правили тези хора, какво са причинили, то е се едно да минете през тези солници и да ги разбутате, а после да искате да се изпари водата. Да, ама идва зимата и слънцето вече не е толкова силно. Няма как да се оправи счупеното. Сега искат от нас да се върнем и да оправим държавата, няма как да стане и да я върнем на нивата отпреди това, коментира още Борисов. 

То е счупено, та счупено. Изборите ще си дойдат и ще минат. Въпросът е как да стабилизираме държавата. Това е най-важното", заключи Бойко Борисов. 

Той разказа, че на конгреса на ХДС в Германия са му обяснили как по негово време България е била отличникът на Европа с най-нисък външен дълг, а сега дългът расте стремглаво нагоре.

С деца от Украйна, които почиват на нашето Черноморие благодарение на ГЕРБ, разговаря лидерът Бойко Борисов по време на посещение в Поморие.

Харесва ли ви тук, как се отнася кмета, попита Борисов. Много сме доволни, много от децата са за първи път на море, а и най-важното е, че тук е спокойно и могат да изкарат една седмица без сирени в небето, отвърна ръководителят на групата и благодари на лидера на ГЕРБ за това.

Да свършва тази война бързо, защото за Украйна лошо, за хората - лошо, за света - лошо, а хората не трябва да страдат. Децата най-малко. Затова решихме като партия, вместо кампания, да дадем парите за този лагер, обясни Борисов. С организацията му са се били заели Любен Дилов и Георг 

В нашата централа стои вашето знаме, обърна се Борисов към украинчетата, с които той се срещна в Музея на солта в Поморие. "Щом сте доволни, няма какво да кажа. Поздравете родителите си, сприятелете се с нашите младежи. И трябва така да стане - всяка година да идвате", обърна се лидерът на ГЕРБ към децата. "Слава Украйна!", обърна се Борисов към тях, "Слава!", отвърнаха му децата в хор.

Борисов също разгледа музея. "Какъв робски труд е било, а, Любе", обърна се той към Любен Дилов, който е с него на обиколката. Заедно с него са и водачът на листата на ГЕРБ в Бургаско Жечо Станков и кметът на Поморие Иван Алексиев. Лидерът на ГЕРБ разгледа и солниците.

В Европа, в Америка, тези жестове с децата от Украйна се приемат много добре, допълни той.

 

Източници: "Епицентър", "24 часа"

 

 

Коментари

 • Но това никак няма да ви пречи,

  12 Sep 2022 11:42ч.

  ако заради властта решите да се коалирате с тях! Така че само дрънканици за пиар.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да гласуваш за тоя

  12 Sep 2022 12:41ч.

  И за БСП -СДС -ДА-ДПС- ПП-ИТН е все едно да повърнеш и после да си изядеш повърнята. Ако нашият народ направи това на изборите това ще е последното преди унищожението му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ибрахим

  12 Sep 2022 13:09ч.

  Леле, Боко пак достигна дъното. “Цени, инфлация, хаос - навсякъде го има.” При тебе не беше ли тока бе пич? Не Путин, а простите ви глави и тези на европейските ти куратори ни докараха до това дередже. А от този род “ тези жестове с децата от Украйна се приемат много добре, допълни той.” и “Слава Украина” няма да ти помогнат в тези избори, народът не е по-прост от тебе, а току виж и че е…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Торазин и електрошок три пъти на ден

  12 Sep 2022 11:54ч.

  Шизофренията ходи по хората! И християн-демокрацията също! Каквото каже Шолци, нъл тъй?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  12 Sep 2022 12:12ч.

  Най-добре служебното правителство да изкара 4-годишен мандат, без това няма за кого да се гласува, то само партийни тулупи, на всеки сантиметър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Водачът на листите в София и Бургас проф. Нако Стефанов осъществи инициатива за изготвяне на общобългарска платформа – „България – Зона на мира“.

  12 Sep 2022 12:27ч.

  Светът навлезе в криза с глобални измерения. Решаването на социално-икономическите, здравните, технологическите, природно-климатическите и прочее проблеми, предизвикани или свързани с тази криза, изискват съвместните усилия на цялото човечество.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  12 Sep 2022 12:30ч.

  Всички от форума се питаме: ЗАЩО МУТРАТА НЕ Е В ЗАТВОРА?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • от село Козяк

  12 Sep 2022 18:32ч.

  Защото е един от извършилите геноцит на Българският народ по заповед от село Козяк

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тралала

  12 Sep 2022 12:39ч.

  Всъщност агресорите в България са доста - иван костов, орешарски, станишев, царят, бойко, кирчо, асенчо, нинова и т.н., въобще много да вътрешните "приятели" на България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  12 Sep 2022 14:40ч.

  Пропускате депутинизаторитр Хр. Иванов и Гнома, кастраторът на българския лъв Паси, фактчекърите и оня от сайта бивол, дето ще се бори с руските пропагандатори и дезинформатори и др.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  12 Sep 2022 12:41ч.

  Значи този “народен“ човек Бориов с това си изказване одобрява нацизма в Украйна, одобрява геноцид над руското население там, одобрява помпането с оръжия на Украйна след Майдана. Одобрява даже преврата изършен на Майдана финансиран и организиран от САЩ, одобрява и готвената агресия на Украйна срещу Русия! Какво може да се каже за такъв човек, просто поредния слуга купен от Козяк!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • простотия до шия

  12 Sep 2022 13:14ч.

  Ето, той си го казва, че такива жестове с децата се приемат добре от Америка. Той затова го прави. Всичко е театър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да , одобрява го ,

  12 Sep 2022 15:54ч.

  той одобрява всичко, което го държи на власт тези години. Историята ще го описва като феномен в това отношение. Имам списък на цял куп предателства, направени за тази негова "кауза"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Златният телец

  13 Sep 2022 7:11ч.

  Кое може да е по-мило на Тиквата банкянска: умопомрачителния блясък на златните кюлчета и тихото шумолене на безбройните пачки евро в шкафчетата му или някакакъв си там мир в родината му, Европа и света. Непреодолим за него еблясъкът на жълтия метал и заради него той и майка си би продал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • kurev

  12 Sep 2022 12:47ч.

  формен идиот!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СМЕХХХ

  12 Sep 2022 12:55ч.

  Завършен идиот! Лошото е, че има по-големи идиоти от него и си го избират!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Почитателю на Винету,

  12 Sep 2022 12:56ч.

  не забравяй как хленчеше на Путин: "Като има грешка, има и прошка!" Помниш ли, банкянска шушумиго? Ама сега вече прошка няма да има! Путин ще окачи скалпа ти на колана си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разбира се

  12 Sep 2022 12:59ч.

  Не само инфлацията, ами и средната температура на болните в България е също по-висока от тази в Украйна. Българските болни са най-болните болни в света (по същата причина).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  12 Sep 2022 13:11ч.

  а ние си имаме Баце. спокойни сме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зайчарка

  12 Sep 2022 13:11ч.

  Ех, градлива мутро, добре ли напълни чекмеджето на г-н Дачков?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма ли кой да светне Баце,

  12 Sep 2022 13:20ч.

  че колкото повече се отваря срещу Путин и Русия, толкова по-малко гласове ще получи! Козяк, спите! Обяснете го внятно на човека с героите от "Винету"! Анадънму?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сабрутко Сабрутев от сабрутчетата на киро и кокоро

  12 Sep 2022 13:26ч.

  Козяк зачеркна новата си рожба "Продължаваме Проституцията", както и Дай България и залага отново на "цЕлия в бЕло" банкански прост Толуп. Ножът е опрял в кокала и байдъновци са активизирани до краен предел, за да не изпуснат управлението на колонията. Въпросът е доколко чавка е изпила акъла на народа, за да гласува за такива национални предатели ИЗРОДИ! Народе????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос:

  12 Sep 2022 13:35ч.

  Кой виден банкянски простак, любител на златни кюлчета, банкноти и прекрасни госпожи се прегръщаше с Путин, че и кученце му подари в знак на вярност, а сега плюе срещу него повече дори от Zeления клоун и мумията в Белоя дом взети заедно? Кое накара Агент Буда рязко да се обърне? Кое го накара да стане категорична проамериканска марионетка?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всекиму своето!

  12 Sep 2022 13:37ч.

  Страхът от "Възраждане"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  12 Sep 2022 14:00ч.

  Борисов, искаш да управляваш държавата, а говориш като на кирковския пазар! Не си ти, който ще определя кой какъв е!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  12 Sep 2022 14:04ч.

  Гледай си канчето и не се бъркай, където не ти е работа. Помним и не сме забравили и вашите гафове!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  12 Sep 2022 14:22ч.

  Къса е паметта.Забрави Боко възродителният процес в БГ.Не вижда същото в уСрайна +забрана на език+забрана на тв и радио и книги на руски +Майдана и снайперистите+Одеса убитите хора в домът на плофсъюзите+избитите над 10000 в Донбас и Логанск 2014-22 от нацистите(Гражданска война)+ спирането на водата към Крим +нацистката идеология станала държавна политика+много станаха...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  12 Sep 2022 14:24ч.

  Категорично няма да гласувам.И 4 години не съм се връщал до колонията.Няма за какво.Може би 2024 ще......Мъчно ми е за вас ,хора.Опропастиха Ви живота тия гадове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Трима са, трима........... и ти си като тях!

  12 Sep 2022 14:28ч.

  А за Украйна нидей рива, там нивото е много по-високо от байганьовщината ти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  12 Sep 2022 14:40ч.

  Бегай се скрий зад полата на хероин мустака бе клептоман 🤣... Да живее Путин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Котарака в чизми

  12 Sep 2022 14:54ч.

  Колко прозрачно и смешно е да си на каишка и да мънкаш врели некипели по адрес на този на когото щеше да му целуваш ръка и му дари и куче. Прост и глупав народ който даде на тази мутра 13 години а след това и докара отявлените мошенници от ПП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • коментар

  12 Sep 2022 16:58ч.

  Ако трябва да сме точни, агресорите са много повече, но се открояват трима... Просто Киро, просто Асенчо и най-просто Борисов от Банкя. А, обидно е да се изключваш от дружинката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дочев

  12 Sep 2022 17:05ч.

  Боко,ти си част от мракобесната история на България.Сто и тридесет килограмов тулуп, обикаля държавата ни с парите на спящите зимен сън българи.Трови атмосферата,с цел да си увеличи милиардите,а обикновеният човек,еб.л съм му мамата.Това е в кратуната на олигарха,който ненавижда хората,особено хората от т.нар. трета възраст.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  12 Sep 2022 17:11ч.

  Скелета в гардероба, още не осъзнава мястото си

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Полковник от ГРУ Александр Мусиенко

  12 Sep 2022 18:19ч.

  https://stalingrad.life/video/prichiny-razgroma-balakleya-kupyansk-izyum-aleksandr-musienko/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Загрижен гражданин

  12 Sep 2022 20:52ч.

  Обидно и отвратително ми е, че този индивид от Банкя все още обикаля страната, бръщолеви неговите небивалици, които нямат никаква стойност и народа дами търпи присъствието. Няма ли свършване на този отвратителен фарс???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Някой

  12 Sep 2022 20:55ч.

  Сигурно е едно - в България има само един топ глупак, който лъже и плещи глупости до припадък. Името му е Бойко Борисов /Тиквата/ от Банкя.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Смерш

  12 Sep 2022 21:35ч.

  Айде стига си се мазнил на САЩ бе нещастник. Никой вече няма да гласува за теб ти ни продаде без пари, направи ни треторазрядна колония.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • софиянец

  12 Sep 2022 21:37ч.

  ако се направи вместо в Сърбия, в България тиквогейпарад, ще се съберат много гейктивисти на наша сметка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • !!!

  13 Sep 2022 9:52ч.

  Хора ,моля ви не ни предлагайте пак този ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи