Борисов представя младите в листите на ГЕРБ: В сравнение с вас Кирил и Асен са дърти вампири

Борисов представя младите в листите на ГЕРБ: В сравнение с вас Кирил и Асен са дърти вампири

В сравнение с вас Кирил и Асен са дърти вампири. С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към младите лица в листите на партията, които бяха представени днес. Знаех, че сте по-умни, по-красиви, сега искам да видя, че сте и отговорни, заръча им Борисов.

Имаме могъщ враг, откраднаха огромни количества пари, ще ви търсят компромати, внимавайте, от днес сте отговорни пред партията и обществото, каза лидерът на ГЕРБ.

"Хаос и безредие, а ние, като млади хора, трябва да оставим своя отпечатък на просперитет“, заяви председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев в началото при представянето.

Георгиев се обърна към новите лица в листите с думите: "Ако утре станете депутати, то това няма да е привилегия, а огромна отговорност".

"Горд съм с вас и с онова, което постигна Младежката организация на ГЕРБ и съм благодарен на г-н Борисов, който видя всичко това", каза Георгиев.

"Всичко започна с Бойко Рашков и неговите обвинения за корупция в магистрала "Хемус". Нищо няма една година след неговите твърдения. След това се появиха Петков и Василев, които заявиха, че ще строят по една магистрала на година докрая на мандата, няколко тунела. Много хора повярваха на тази демагогия. Да, мандатът е свършил преждевременно, те дори не започнаха нито един проект. Бившият транспортен министър Събев си позволи да обещае конкретни неща на Русе - магистрала до Велико Търново, летище, ферибот за Гюргево и трети мост на Дунав“, каза областният координатор на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев, който е част от листата на партията.

Рая Назарян, която е адвокат от 10 години, взе думата и обясни подробно как от ГЕРБ ще направят така очакваната съдебна реформа.

Десислава Трифонова благодари на лидера Бойко Борисов и на Георг Георгиев за шанса да бъде водач на листата на ГЕРБ в Пловдив-област. Трифонова, която беше депутат в 47-ото Народно събрание, благодари и на парламентарната група, че е била плътно зад нея в краткия живот на онзи парламент. 

"Голямата инфлация не е привнесена, не ги слушайте, като ви говорят. Тя е от предишното управление“, отсече Трифонова. 

"В последната година, каквото можеше да се случи по грешен начин, се случи по грешен начин", заключи Десислава Трифонова и предупреди, че трябва да се очаква страната ни да има забавен икономически растеж. 

Мартин Харизанов, който е втори в листата за Враца, също благодари на Бойко Борисов за дадения шанс. "Огромни благодарности към всички вас, ние сме един отбор, един екип. Не знам дали има друга младежка организация, която да е толкова задружна. Аз съм предприемач, по образование - доктор по икономика“, представи се той на младежкия партиен актив. 

След това изброи какво са направили трите правителства на Борисов за 12 години в областта на спорта.

"Станах кмет на 34 години, но никой не ме покани от младежката организация. Затова се присъединявам към нея след 15-16 години", започна с шега изявлението си заместник-председателят на партията Томислав Дончев. 

Той заяви, че младите са гаранцията на партията, че има приемственост. Освен това мъдростта и дързостта били двете неща, които водят до добро управление. 

"Мъдрост без дързост е бездейна и не поражда никакъв резултат, а дързост без мъдрост, може да доведат до някоя глупост“, продължи той.

"В тези мракобесни времена, когато комунистическите сатрапи ни плашеха, вие удържахте заедно с нас. Понеже е много модерно да се говори за съдебна реформа, ние сме дали, но не чух нашите политически опоненти да кажат е ли е тая съдебна реформа по Рашковски, която не признава съдебните решения. Е ли е съдебна реформа, когато вицепремиер от националната телевизия заплашва всички вас с пет години затвор? Той какъв е? Съдия, прокурор...? Ние не вярваме на тези хора, че могат да направят съдебна реформа. За нас е реформа, когато човекът не определя нищо, който и да седи отгоре, да няма значение. Върху това ще се борим да се случи в следващия парламент. Рамката, която ГЕРБ ще търси, е независима съдебна система, независимо от човека“, каза Бойко Борисов. 

"Видяхте, че не е много страшно. Разследваха, проверяваха и си заминаха. Ние, с колегите от Изпълнителната комисия, оценихме го, в момента, тук е една част, има на трето, водачи, които ги няма, днес с разрешение отсъстват, имат мероприятия. Над 80 човека имаме, като над 25 са на избираеми места, което е нашата благодарност, че вие не се огънахте. Бяхте припознати като основен враг на Кирил Петков и Асен Василев, които ги пенсионираха млади. В сравнение с вас, те са едни дърти вампири. Виждате, че един Делян Добрев, който е набор на Асен Василев, не е тука, Дани Митов не е тука", продължи той. 

"Властта, управленската, в партия ГЕРБ, защото аз съм я създал, не за да ме обслужбва, а за да пребъдва и след мен, стана една сплав, мисля, че го направихме добре, между опита на дългогодишните партийци и младите, мисля, че бъдещето на ГЕРБ е гарантирано“, каза Борисов. 

"Има ли здравомислещ човек, който да има пари в семейството и всяка седмица да тегли кредити, за да връща от заплатата си с високи лихви?“, коментира още той. 

"Три бюджета прави Асен Василев и те все не стигат, взима нови и нови кредити, които ние да плащаме. Трънчани казват: “Три пъти го режа и то все късо и късо“, заяви още Бойко Борисов.

 

Източник: "Епицентър"

 

 

Коментари

 • рукола Z

  31 Авг 2022 13:05ч.

  Тамън тия къде ги фалиш са за някой ХХХ канал и заедно с киркорий мое скалъпят добра оргийка 😆

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  31 Авг 2022 13:06ч.

  тоя... дегазификатора 🤣 БОКО, не си мисли, че някой ти е простил за нещо 😜

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  31 Авг 2022 16:53ч.

  За Ленчето пак нищо ?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  31 Авг 2022 13:14ч.

  Откакто Борисов взе да се поглежда в огледалото, стана специалист по въпроса що е то дърт вампир...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  31 Авг 2022 13:30ч.

  Ало, каскетурата КАРЕНИН! Мутрата от СИК защо не е в затвора?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • млади, стари вамипири ... все тая... комунистически вампири

  31 Авг 2022 13:33ч.

  герб се отекоха в канавката; тези брюкселски номера със замазване на мръсното петно няма да минат; по никакъв параграф; ни на майк помпео с шистовия гаф ще му минат номерата; то отдавна беше ясно какви мрасотии пак кроят с всичките си изцепки с газа;

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  31 Авг 2022 13:35ч.

  какъв е този култ всички благодарят на борисов че ги е набутал в листите и да получите наи много гласове коалиция с вас не става така че връщате веднага мандата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Курти

  31 Авг 2022 13:38ч.

  Баце, паа се е обградил със свежа плът. Гози Георг го зная–истински сутеньор. Голямо лумборене ке пада. Само така, нема некакви МАТА Харита– селски уруспии. Голям берекет чака Баце.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • вампиролог

  31 Авг 2022 13:40ч.

  Виждам млади вампири, водени от престарял вампир, да влизат в битка с дърти вампири. Резултатът от такъв двубой може да бъде само още изсмукана българска кръв.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  31 Авг 2022 13:41ч.

  Бей , на тоя народ вече кръв не му остана от все нови и нови гладни вампири, ама нали трябва дружно да мрем в името на Европейската глупотевина !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  31 Авг 2022 14:23ч.

  Тиквата мина през пералня, химическо и сушилня,чист и напарфюмиран.Но отдолу си е наакан.Тия "младите" са същите наакани готованци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • асса

  31 Авг 2022 14:27ч.

  Как ги избират в Герб все прости и елементарни хора, не знам

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • съждител

  31 Авг 2022 14:32ч.

  Млад човек, който се предполага, че има лични спомени от скечовете на БХ и унищожителното присъствие на партията геппс в живота на България, да стане нейн член с надежда за политическа кариера в редовете и, се предполага, че е семпъл и отчаян кариерист, безкритичен, всеяден, дезориентиран опортюнист, напълно опериран, с отстранено чувство за цел, мисъл, посока, приличие и мярка!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  31 Авг 2022 14:45ч.

  Томислав Дончев е соросоид, служил дълги години за Отворено общество

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Моите имена

  31 Авг 2022 15:14ч.

  Нови народни песни ще произлязат и това защо да е лошо - "Дърт вампирин млади си вампири думаше.."...:-):-):-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • митов

  31 Авг 2022 17:59ч.

  дъртия бухал ,си умира от страх защото американците го мислят, Кирчо след изборите хич яама да го мъчи-до пъпа ще му го нагъчи,никоя партия не иска такъв тъп ортак , Митов и другите едвам го понасят щото заради тюфлека губят постове и пари, изобщо мурука е за бунището

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  31 Авг 2022 18:01ч.

  Шланга е побеснял,че ПП може да са първа пол. сила,след което се последва съд,затвор,връщане на заграбеното и още други изненади за герберската пасмина като цяло.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тез убави въмпири

  31 Авг 2022 20:24ч.

  Тез млади засукани вампирки в листите на Гербопитеците, стават само за парламента. Да покажат тоалетче, да покажат прически, едни такива натокани и шлайфани, диаманти същи. С тез убавици направо ще падне и Шенген, и еврото ла отнесем, па и целия ЕС барабар с вампирестата Урсуз дер Лайнен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи