България осъди пред Общото събрание на ООН референдумите в Украйна

България осъди пред Общото събрание на ООН референдумите в Украйна

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Незаконната военна агресия в Украйна излага на опасност международния правов ред, каза министър Николай Милков пред ООН. 

Във встъпителното си слово по време на Общия дебат на 77-та сесия на Общото събрание на ОOH в Ню Йорк на 24 септември, външният министър в служебния кабинет Николай Милков заяви, че незаконната военна агресия в Украйна, подкопава глобалната сигурност и излага на опасност международния правов ред, съобщиха от МВнР.

Българският първи дипломат определи като най-голям риск пред сигурността в момента войната в Украйна, която нарушава основните международни правила и Устава на ООН. „Тази незаконна военна агресия, извършена от държава, постоянен член на Съвета за сигурност, не само подкопава глобалната сигурност, но също така излага на опасност международния правов ред“, заяви той. 

Милков отбеляза, че България е дълбоко обезпокоена от неотдавнашната ескалация на конфликта и частичната мобилизация, обявена от Руската федерация.

„Живеем в безпрецедентни времена на множество предизвикателства - война и несигурност, енергийна и хранителна криза, изменение на климата, все още съществуващи последици след пандемията от COVID-19. И този списък от предизвикателства далеч не е пълен. При тези злощастни обстоятелства всеки принос за постигане на повече стабилност и сътрудничество между държавите в различни региони трябва да бъде насърчаван и приветстван“, заяви още министърът на външните работи Николай Милков в своето слово.

Той изтъкна, че като държава от Югоизточна Европа, България отдава изключително значение на мира, стабилността и просперитета в региона на Западните Балкани, посочвайки, че българската страна ще продължи да подкрепя страните от региона по пътя им към ЕС.

Като много важни теми бяха определени също справянето с хуманитарната и продоволствената криза в Африка и диалогът и сътрудничеството със страните от Индийско-тихоокеанския регион. 

В изказването си министър Милков подчерта, че ако се надгради върху консолидирания и единодушен подход за спазване на принципите и разпоредбите на Устава на ООН, могат да се преодолеят сегашните кризи, но същевременно предстои дълъг път на възстановяване на сигурността и икономическата стабилност след войната. „Дали ще се справим с предизвикателството, ще зависи от нашето единство, от способността ни да действаме заедно, на основата на мултилатерализма и с водещата роля на ООН“, обобщи той. 

От 20 септември българска правителствена делегация, водена от министъра на външните работи Николай Милков, е в Ню Йорк за участие в 77-ата сесия на Общото събрание на ООН. Тази година темата на Общия дебат е „Водоразделен момент: трансформативни решения на взаимообвързани предизвикателства“.

Делегацията ни взе участие в Среща на върха по трансформиране на образованието, както и и в среща, посветена на неотложното изпълнение на Целите за устойчиво развитие. Първият ни дипломат Николай Милков взе участие и в неформална среща на министрите на външните работи на държавите членки на ЕС. Основен фокус в нея бе поставен върху глобалните последици от войната в Украйна, в т.ч. високите цени на енергията и храните.  Министър Милков участва и в Министерска среща на Съвета за сигурност на ООН. Също така той имаше редица двустранни срещи със свои колеги.

Източник: БТА

 

 

Коментари

 • И слепите прогледнаха.

  25 Sep 2022 8:34ч.

  Някой, ако си е мислил, че радев е водил някога политика, може да се опомни. Хубаво е всичко да се знае преди изборите. Не, че нещо ще се промени. Радев съвсем геройски загина в очите на целия народ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Марк МЕТА Шикългрубер

  25 Sep 2022 8:38ч.

  Вижте коментарите на МЕТА страницата на радев. Най-мекото определение е "предател"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тралала

  25 Sep 2022 8:42ч.

  геройски е излишно за радев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нешка Робева:

  25 Sep 2022 8:58ч.

  "„За да живее България има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати. За да побеждава България трябва да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци..." Полковник Дрангов."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Радев съвсем геройски загина в очите на целия народ."

  25 Sep 2022 10:58ч.

  Всъщност краят на Радев е позорен, не геройски; освен това, на него не му пука - нали успя да излъже хората за два мандата, трети не може да има. Но и това не е сигурно - англосаксонците може да го възнаградят с нов политически проект.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  25 Sep 2022 23:59ч.

  Нищо такова, но започвате да приличате на Мушанов и Муравиев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ESP_Easy2

  25 Sep 2022 8:37ч.

  Ей и устата ви се изкривиха от лизане!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пу, маскара!

  25 Sep 2022 8:45ч.

  Не ме трийте, баба си трилингвата цитирам, това беше най-обидната й реплика към такива като това на снимката. И останалата престъпна, продажна, предателска шайка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зеленски забрави, че неговият режим не беше пуснат от веригата, за да разкъса съседите си на парчета и да остане жив

  25 Sep 2022 8:46ч.

  Режимът, който сега съществува в Киев, е осъден на самоубийство. Необходимо е само първо да се използва до последната му капка сила. И в края на тази история на мястото за покой на погребания режим ще бъде окачена плоча с епитафия: „Мъртвият беше прилежен слуга, но не знаеше да стреля точно“.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Димитър Димов, "Осъдени души":

  25 Sep 2022 8:48ч.

  "Внезапно Фани почувствува страх. Внезапно изпита зловещото усещане, че е попаднала в страна, където някой бе отключил и пуснал лудите на свобода, които от своя страна бяха взели по някакъв начин властта и сега преследваха нормалните хора. Това усещане бе поразително по своята действителност." А вие нямате ли същото поразително, зловещо усещане?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петър

  25 Sep 2022 9:45ч.

  Точно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От 5-10 год такова е усещането в Канада. Ако говориш за някой травестит

  25 Sep 2022 19:14ч.

  и употребиш другия род, не ти мърда съд, глоби от 100-ци хил долари (!) и обществен остракизъм, особено младите са готови мирно да те разкъсат за "трансфобия" или позиция срещу аборта.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пак ни върнаха във времената, в които

  25 Sep 2022 8:53ч.

  Юрдановците са прави, а Фратювците са честни. Бог да пази България от кириакстофчовците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • То ще излезе, че Юрдановците са били прави.

  25 Sep 2022 19:23ч.

  "Свободата не ще екзарх..." - Точно Екзарх искала тя, но условно наклонение няма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Титикака

  25 Sep 2022 8:55ч.

  България може да осъди и себе си. Уникалната тъпота води до позор и самоунищожение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В Руската империя тепърва няма да влезем. Да се готвим за Турската.

  25 Sep 2022 19:15ч.

  И то с желание.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  25 Sep 2022 9:04ч.

  Един ден някой по-умен и по-смел от нас ще напише, че тези 32 години са едно от най-черните петна в историята на държавата ни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма да са само 32.

  25 Sep 2022 9:27ч.

  Още много години злини ни очакват. Дано не затрият Родината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Свърши "Родината"

  25 Sep 2022 19:19ч.

  Черната неблагодарност към ония, които ни освободиха без да сме готови за това, ни връща в старата ос на подновената Висока Порта. Ако има идиот да си мисли, че някоя западна сила ще ни отдели от тая предопределеност... да се обоснове

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "България осъди референдумите"? -

  25 Sep 2022 9:13ч.

  коя България? От чие име говорите, плоскоумни козяшки марионетки?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  25 Sep 2022 13:38ч.

  Това се питам и аз, но и много други хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровец

  25 Sep 2022 15:38ч.

  От името на 77% от българите, защото подкрепящите путлер са само 23%.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сталинец

  25 Sep 2022 16:35ч.

  нали се сещаш какво му се случи на бандера ... : ))) ...на 15.10 .1959а

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма ли да дойде пак събота

  25 Sep 2022 19:20ч.

  и да млъкне тая зейнала адветистка зурла

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  25 Sep 2022 9:18ч.

  България осъди ли незаконната военна агресия в Ирак, в Сирия, в Либия или в Сърбия? Осъди ли откъсването на Косово от Сърбия, при това без референдуми, допитвания или някакъв друг подобен акт, легализиращ подобно откъсване? И какво означава да осъдиш референдум? Скоро ли ще почнем да осъждаме избори?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С.И.Паси

  25 Sep 2022 9:19ч.

  Наредиха ни какво да смотолевим и ние чинно изпълнихме заповедта. Не ни е срам!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  25 Sep 2022 9:29ч.

  Бравус, сега ще получите по един тиквен медаль 😁👎🏻

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тралала

  25 Sep 2022 9:31ч.

  Оправихме България, сега ще оправим и света. Между другото хората в Донецк и Луганск показаха забележително постоянство в усилията си да отстоят достойнството си и може би са от малкото, които наистина заслужиха едно по-добро бъдеще. Има версии, че някои ръководители там като Моторола и Гиви са били еднакво неудобни както на украинците, така и на руснаците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • България осъди пред Общото събрание на ООН референдумите в Украйна

  25 Sep 2022 9:33ч.

  А питахте ли БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. От името на кого се изказвате и окончателно ликвидарате националния интерес. За кого работят " управляващите"????????????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Грешка, голяма грешка

  25 Sep 2022 9:35ч.

  И сега знаем кого обслужва служебния кабинет. Остава радев да излезе и да заяви пълния списък на клиентите си директно, а не да овъртолва всичко в брокат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кой говори от мое име?

  25 Sep 2022 9:35ч.

  България съм аз. Не си спомням да съм осъждал каквото и да било.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аз си спомням - осъждах трепането от фашистката хунта на хора в Донбас само защото са руснаци и искат да говорят на руски

  25 Sep 2022 9:39ч.

  Но нямах, и нямам, достъп до публични изяви на мнението си. Както и Вие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стоил Малевски

  25 Sep 2022 9:51ч.

  Достойна позиция на гн Милков. Руския империализъм следва да бъде мачкан на всички нива. Сега следва да затворим границите си за руски граждани и да пратим въоръжение на украинските братя

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Руския империализъм следва да бъде мачкан на всички нива"

  25 Sep 2022 9:58ч.

  А със САЩския империализъм как стоят нещата? На всички нива? В главицата Ви?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стоил Малевски

  25 Sep 2022 10:09ч.

  Аз не знам за случай Америка да окупира чужди територии и да ги присъединява с измислени референдуми. Последно са присъединили Аляска, която Русия им е продала. Повтарям, Русия е продала част от земята и населението си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • янки

  25 Sep 2022 10:19ч.

  За какво са им на САЩ референдуми, правят си военни бази където намерят слабаци по света и присъединяват ресурсите към САЩ. Ние защо платихме 3 милиарда за хартиени самолети, защото и тук слабак до слабака, готови да продадат и майка си, както този министър на външните влияния в България. Сигурно много се е зарадвал, като са му разрешили да се изкашля.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Аз не знам"

  25 Sep 2022 10:32ч.

  То си личи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  25 Sep 2022 12:35ч.

  Не валяй дурака, Стоил Малевски! https://www.youtube.com/watch?v=P3rjlY-RG5Y

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аз не знам за случай Америка да окупира чужди територии

  25 Sep 2022 19:26ч.

  Келеш, за Филипините, Куба, Пуерто Рико...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За 19-ти век, когато от 19 ли бяха

  25 Sep 2022 19:40ч.

  след покупката на Луизиана САЩ станаха 48 - колко референдума се проведоха?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кирчо

  25 Sep 2022 21:24ч.

  Ти си пращай каквото искаш от твое име.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нека защитим руската държава от агресорите

  25 Sep 2022 9:57ч.

  https://eng.mil.ru/en/career/conscription.htm

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евоатлантически милитаристи идиоти

  25 Sep 2022 10:06ч.

  Това незнайно нищожество, назначено от козяците и тримореца, тоя случайник неизвестен, тая американска подлога, тая проста и безмозъчна марионетка не е България! Тоя е срам за България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  25 Sep 2022 10:09ч.

  Ми то кой е подкрепил Матушката ви ? Пак ли само Еритрея и С. Корея ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  25 Sep 2022 10:12ч.

  Цървулите от Русия, Еритрея, С. Корея и Беларус ще наложат новия световен ред! Тоест народи които 90% използват тоалетни на открито, ще поучават останалите :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Ми то кой е подкрепил Матушката ви ? "

  25 Sep 2022 10:35ч.

  А Вашата? Щото, като Ви четем, не оставяте впечатление на някой, заради когото околните ще кажат добра дума за близките му роднини. По-скоро съвсем наопаки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зипчо

  25 Sep 2022 15:43ч.

  Идиото????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хахаха

  25 Sep 2022 17:57ч.

  Ами около нашия областен център има мнго села, а и влна зона... И о,чудо, нийде нема канализация...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цървулски сине и керата пезевенкино

  25 Sep 2022 19:37ч.

  кога и как Еритрея дето все я споменаваш се отдели от Етиопия?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Възраждане

  25 Sep 2022 10:39ч.

  Соросоидни влечуги :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровец

  25 Sep 2022 15:40ч.

  Няма такива у нас, но има ужасно много путиноидни влечуги.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нали бяха нищожно малцинство бе

  25 Sep 2022 19:44ч.

  гадино

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваксиниран антиваксър

  25 Sep 2022 10:51ч.

  Само Възраждане може да присъедини България към свещенната православна битка на майка Русия

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сабрутко Сабрутев от сабрутчетата на киро и кокоро

  25 Sep 2022 10:52ч.

  Народа е тъп и прост, не разбира. Затова ние, тримореца, козяк и шорош ще определяме политиката на България. Гласувайте за нас и партньорите ни дб, бсп, дпс и геп, за да ви довършим довършвайки промяната!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рис

  25 Sep 2022 11:16ч.

  А къде ви беше безпокойството, когато по улиците на украина нацистите вилнееха със заплахи "москалей на ножей". Никой от Българското правителство не каза дума срещу това. Служебното правителстви и Радев се изложиха, говорейки от името на хората в България без да са ги питали.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • поредният предател

  25 Sep 2022 11:23ч.

  Си запазва място в ам.хеликоптер

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ама че влечуги

  25 Sep 2022 11:52ч.

  Българският народ се мъчи и живее като все едно че е във война, те тръгнали изявления да правят. Жалки страхливци. Нямат мандат този служебен кабинет, да се произнася от името на България. Това е незаконно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аутодафе

  25 Sep 2022 12:13ч.

  Нещото от снимката в ролята на бабичката край кладата на Ян Хус. Бравос!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ядосан

  25 Sep 2022 12:32ч.

  Слушате, ама не чувате!!!! Путин много ясно и добронамерено ви каза, че НАТО и САЩ, трябва да изпълнят обещанието си и да се върнат във взаимно одобрените им граници!!! Ако не искат, ще се наложи да ги принуди, вклюително и с военни действия!!! Българските политици, се правят, че незабелязват и неразбират, неизбежното!!!!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  25 Sep 2022 13:03ч.

  Още еидн ястреб, който ако трябва да го избират мнозинството българи, няма да види никога отговорен пост!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чичо

  25 Sep 2022 13:25ч.

  Неблагодарен е нашия народ.Когато войниците на Донецк освободиха нашите моряци пак имаше ,медийна дезинформация.Направо черна дупка.Ако си спомняте ,по някакъв повод какво беше казал В.Путин,,Трето освобождение за България няма да има,,.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мдаа...

  25 Sep 2022 14:07ч.

  Този път сами трябва да се погрижим за собственото си оцеляване или Всевишния ще позволи България и българите да изчезнат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • То вече се е случило

  25 Sep 2022 19:42ч.

  ако си представяш с "бандеровец" и Малашевския гей да правим България. Бизим комедийе битти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  25 Sep 2022 13:45ч.

  Предатели, който затриват България. Всеки час България намалява със 17 човека. Тава ни докара дружба със САЩ!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ххх

  25 Sep 2022 13:57ч.

  От толкова много лицемерно лаене на това събрание ще доведе ли до нещо или ще бъде поредното като си пееш пенкеле, кой ли те слуша или кучетата си лаят, кервана си върви?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русия изчака 8 години, но не дочака сегашната реакция на ООН

  25 Sep 2022 14:58ч.

  и тръгна по пътя на войната. Само страданията лекуват лакомията, така е от пантивека, Буда го е включил в четирите си базисни истини. Отнася се за всичко, но който не вярва, да отиде в болниците, там лакоми са само докторите и сестрите, щото са единствените все още здрави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Толкова си бил и ти в болница

  25 Sep 2022 19:44ч.

  не че ти го желая.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ОТНОВО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!

  25 Sep 2022 15:11ч.

  Ако не бяхте се разкрили какво "борци за националния интерес" сте, щях да бъда объркана на 2 Октомври. Вие, поддръжниците на нашите анти-български "съюзнически обязаности" правите нещата много по-лесни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Шегите са към края си

  25 Sep 2022 15:26ч.

  Имаше някакъв "договорняк" между САЩ и Русия. Американците прецениха че Путин е крайно отстъпчив и мек, решиха както винаги да вземат повече от договореното. Войната вече излиза от сценария и Путин няма изход, ще има ТЯО по 404 и близкото зарубежие. Съвсем реално е да има ядрени удари и по нас, заради американските бази и сили...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Шегите са към края си

  25 Sep 2022 15:30ч.

  Но вие не си мислете ча Радев и Деса ще бъдат в София, когато първите "Искандер"-и с нюкове завалят над БГ ! Не , Радев и цялата кохорта национални предатели вече ще летят към Авиано или Рамщайн, а от там - зад Океана ! Нямаме друг изход освен да гласуваме за Костадинов, а след като фалшифицират вота /което е 100% сигурно/ - да излезем на улицата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • България осъди пред Общото събрание на ООН референдумите в Украйна

  25 Sep 2022 15:55ч.

  За коя България говорим? Тука всеки си има своя България. Моята никого не е осъждала. Радев е национален предател! Съд и затвор!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • леле мале

  25 Sep 2022 16:20ч.

  "Незаконна военна агресия".... WTH!!! Че законна военна агресия има ли!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • старецът и реката

  25 Sep 2022 16:29ч.

  Казано е. ,,Не съди за да те не съдат!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Oт ДНР

  25 Sep 2022 16:32ч.

  "Ние решихме преди повече от 8 години, референдумите сега са само формалност". "А какво мисли запада, не ни интересува - не ни е работа да доказваме каквото и да било на никого, живеем според ценностите си и правим нашите си неща" https://twitter.com/EvaKBartlett/status/1573936419843837952

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ;-)

  25 Sep 2022 16:32ч.

  Ами че то и Асан е българия бе чиляк, що праиш от мое име?!?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан

  25 Sep 2022 18:26ч.

  Тази незаконна военна агресия, извършена от държава, постоянен член на Съвета за сигурност. Войните на САЩ да не би да не са законна военна агресия от страна, която не е член на съвета за сигурност?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кирчо

  25 Sep 2022 21:21ч.

  Ей негодник, защо не казваш истината? Аз съм от България и признавам референдумите. Не признавам структури от типа на оон.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  25 Sep 2022 21:52ч.

  Проклето народно волеизявление ! Демокрацията може да се осъществява само ако Дем. партия на САЩ разреши, иначе е престъпление !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  25 Sep 2022 22:42ч.

  Мерзавец, кого представляваш ти в ООН? Вече напълно разбирам, защо през 1944-1945 г., Народният съд е бил абсолютно необходим. Още по-нужен ще е утре!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Казаното от този

  25 Sep 2022 22:48ч.

  е задължителна формула да всички слуги/служители. Това, което не става ясно от всички изявления по темата, е в какво точно се изразява нарушението – позоваване на член, изясняване на казуса. Непризнаването на нещо не означава нарушение, както се опитват да ни внушат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • След казуса Косово

  25 Sep 2022 22:52ч.

  ООН е променило законовите положения така, че народите да имат право да определят принадлежността си към някого си, т.е да могат да станат независими от центранта власт. Така Косово връзва положението. Защо четирите области да не могат да се отделят от власт, която с поне две от тях води гражданска война?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  25 Sep 2022 22:59ч.

  Не съм мазохист, но се чувствувам горд когато не ми пускат постовете...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Омуртаг

  26 Sep 2022 1:39ч.

  Колеги не се палете толкоз,този и подобните му не са важни,те са просто(прости)говорещи глави.Руснаците са запрегнали почти на 100% и въобще не дават ухо за тия глупостите.Те ще направят каквото са решили и надали някой ще им се изпречи на пътя.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи