Преди година глобална НПО репетира за маймунска шарка. Съвпадение?

Преди година глобална НПО репетира за маймунска шарка. Съвпадение?

Автор: @settaya.bratt  · Personal blog

Случайността, на която посвещавам днешния си пост, засяга нещо, наречено NTI (Nuclear Threat Initiative, Инициатива за ядрени заплахи) - поредният неправителствен канцероген, създаден от грижа за човечеството. Също като другите метастази, и тази е склонна да провежда тренировъчни упражнения за хипотетични събития, които после случайно се случват.

Да вземем например упражнението на NTI, проведено съвместно с Munich Security Conference (Мюнхенската конференция за сигурност) през март 2021 - невероятно съвпадение, просто не знам как може да има толкова проникновени упражнения! Посветено на предотвратяването на билогични заплахи, това упражнение “изследва пропуските в националните и международни реакции при неочаквани здравни кризи и търси възможност да осигури глобална подготовка”.

Планът на упражнението от март 2021 изглежда така:

15.05 - 05.06.2022 - биоатака. Във въображаемата държава Бриния избухва епидемия от маймунска шарка. Няма глобални предупреждения и международни съветници (ключов проблем #01)

10.01.2023 - 70 милиона заразени в 83 страни. Маймунската шарка е така инженирана, щото да е резистентна на имунизации. Предизвикателства във веригата с доставки на храни и стоки (ключов проблем #02)

10.05.2023 - 480 милиона заразени. Разкриване на произхода на болестта - инфилтрирани терористи в биолаборатория (ключов проблем #03)

01.12.2023 - 3.2 милиарда заразени, 271 милиона възнесли се в небесата. Националните действия на различните страни водят до разлика в статистиките. Липсва международност (ключов проблем #04).

По време на това случайно упражнение (март 2021), по случайност съвпадащо с новините от последните дни (май 2022), случайно са направени следните предложения за справяне с изброените ключови проблеми:

- СЗО трябва да установи поетапна, прозрачна и международна система за ранно откриване на опасностите за общественото здраве;

- ООН трябва да създаде нов международен механизъм за проучване на заплахите за биосигурността;

- Националните правителства трябва да наложат нов и безмилостен подход към бъдещите пландемии и вместо да броят случаи и да изчисляват прогнози, директно да налагат превантивни действия като например задължително носене на маски, дистанциране и забрана за социални сбирки.

Голямо съвпадение е това, че всички тези предложения от март 2021 вече са записани на неправителствена хартия и предстои да бъдат обсъдени следващата седмица на срещата на СЗО в Женева (22-28.05.2022). И дано да бъдат приети, защото иначе всички ние ще бъдем изложени на всякакви смъртни опасности от сутрин до здрач. Дано хората осъзнаят, че ако СЗО не почне да ни пази, ама здраво да ни пази, без значение дали искаме или не искаме, направо сме обречени.

Защо ѝ е на една Инициатива за ядрени заплахи (NTI) да се занимава със зарази и заразни упражнения, би се запитал човек, но това са детайли. Незначителни подробности. Всеки момент Уикипедия предстои да промени определението за ядрена заплаха и към атомните оръжия за масово поразяване да добави не по-малко поразителните биологични, телевизионни, идеологически, религиозни, философски и кулинарни влияния. Аз одобрявам такава промяна и я рекламирам като наложителна.

Създадена преди 21 години от Тед Търнър (основателят на CNN, дарил 1 милиард на ООН), Инициативата за ядрени заплахи любезно си партнира с Фондация “Бил и Мелинда Гейтс” и Open Philanthropy Peoject, като собственикът на последното (Дъстин Московиц, р.1984) е по съвпадение и един от създателите на Фейсбук (другият се знае кой е).

Съпружката на Московиц (Кари Туна, р.1984), която също управлява филантропски задачи за спасяване на света, по съвпадение e известен член на обществото на “ефективните алтруисти” и заедно с мъжа си е вписана в Giving Pledge на Бил Гейтс и Уорън Бъфет - доброволна сбирка на благородни милиардери, сред които още Илон Мъск, Дейвид Рокфелер, Тед Търнър и други разни собственици на Амазон, Блумберг, Ибей, Лукасфилм, Хилтън и прочее надзиратели на дигиталния затвор.

Съвпадение до съвпадението и случайности безкрай, при които аз, като една обикновена домакиня, мога само да забърша ръце о̀ престилката си и да измрънкам: “Ах, защо не се омъжих за филантроп”…

 

 

Коментари

 • Линк към документа,

  21 Май 2022 15:55ч.

  Ако някой иска да си го чете в оригинал: https://www.nti.org/wp-content/uploads/2021/11/NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Става все по-хубаво! Вече се работи по маймунските ваксини!

  21 Май 2022 15:56ч.

  Честит бустер!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Работило се е, и сега 3 дни след алармата

  21 Май 2022 17:13ч.

  ваксината най-случайно е готова! https://nypost.com/2022/05/19/us-buys-millions-of-monkeypox-vaccines-after-massachusetts-case/ Kакви късметлии има сред филантропите! Бил Гейтс тези дни излезе с готов продукт на бебешка храна (много екологично!) - патентован и произведен! точно 2-3 седмици след обявената криза на пазара за този продукт... Истинско чудо!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Факти

  22 Май 2022 15:17ч.

  От вчера ваксината на Пфайзер е одобрена за ползване. Няма да направят втори път една и съща грешка - да пуснат вируса и после да правят ваксина. Сега първо ваксината - после вируса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пена

  22 Май 2022 15:19ч.

  Следва вирус по кравите и на азара ще излезе 3D месо

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  21 Май 2022 16:09ч.

  Всички съвпадения са случайни 🤣 ... бяха планирали шарката за 2025 та., войната в Усрайна ги накара да побързат, докато са изтръпнали хората. От 2020 до 2030 са подготвени пандемии, тежките грипове бяха прескочени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за да не рухнат - последната им надежда е във ваксините, м които се е изплюл самият дявол

  21 Май 2022 16:50ч.

  Краваристанската нпо-мафия пак ще ни подлага на поголовно задължителни ваксинационни процедури, за да ни дебилизира и(ли) направо геноцидира. Приемането на ваксата (срещу новата и старата болест) - първа грижа по осигуряването на сатанинско причастие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ще има отделен Нюрнбергски процес специално за западните ваксини

  21 Май 2022 17:01ч.

  Много хора и още повече майни ще се клатят по диреците

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  21 Май 2022 16:52ч.

  Копийкаджиите и антиваксърите били едни и същи хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чувал чувал

  21 Май 2022 17:00ч.

  Maйньоле, не ми се прави на много умен, ами се запиши предварително за ваксите срещу тази шарка. Иначе си копейкаджия и антиваксър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майната е педерастче, а маймунската болест се предавала по анален път

  21 Май 2022 17:10ч.

  Да съберем пари, да му купим херметична тапа за гъза

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да, уважаеми Майна,

  21 Май 2022 17:52ч.

  напоследък ЦЯЛ свят се раздели на 2: Едните (които наричаш 'копейкаджии') са: A. анти-ваксъри, Б. путинисти (противници на войната в Украйна), В. Анти-НАТО-вци Г. Противници на влизането ни в EUR зоната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Другите:

  21 Май 2022 17:55ч.

  А. вярвате в науката (напълно ваксинирани и буствани), Б. Заклеймявате агресията в Украйна и призовавате за бърза разправа с режима на диктатора, пък ако ще и това да означава ТСВ Ядрена! В. про-НАТО Г. Искате евро!!! (премахването на BGN). И туй то!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А известно ли ти е, че

  21 Май 2022 17:58ч.

  Известно ли ти е, че в момента Франция (един от най-големите производители на електричество чрез АЕЦ ) и НАТО внасят в Украйна радиоактивните си отпадъци под формата на боеприпаси с обеднен уран? Помниш ликолко хора в бившата Югославия се споминаха ОТ РАК в годининте след бомбардировките?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички русофоби

  21 Май 2022 19:04ч.

  са вяксинирани

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Правилно

  22 Май 2022 9:10ч.

  по устав - трябва да са вакс, и буствани 2 пъти досега, с надежда за още.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваксърите са

  22 Май 2022 9:35ч.

  Завършени идиоти. Хиляди от тях вече дадоха фира от т.н. "ваксини" за измислицата цовид. Мой познат, убеден ваксер, побърза да си направи пфайзерите през 2021 и шест седмици след втората доза внезапно разви тежък рак с бързо развитие, метастази и УМРЯ. Сега идва поредния пЛандемичен геноцид

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тия няма да мирясат, докато не ни затрият

  21 Май 2022 16:57ч.

  Западът, така наречен

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  21 Май 2022 17:46ч.

  От украинските лаборатории ни пускаха отрови за птици, свине, овци, Ковид и др! Сега не е приятно да се ползвт тези лаборатории понеже света научи за тях! Алчната частна СЗО смени асортимента. Ползват други лабортории, най-вероятно тази в Тбилиси! Но тези зверове и Сатани имат голям избор имат стотици! Дано някоя държава им разкрие картите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Само Третия Рим може да ни спаси от Третия Картаген

  21 Май 2022 18:22ч.

  Никой друг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЩЕ ИМА ЩАТСКА БИОЛАБОРАТОРИЯ ВЪВ ВОЕННОМЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЯ, КАКВИТО ВЕЧЕ ИМА ... 2022-01-29 / 11:03:12 / Афера

  21 Май 2022 21:05ч.

  Афера.бг

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Върховният Съд на Индия премахва задължителната ваксинация против CovID-19

  21 Май 2022 19:19ч.

  с решение от 4 май 2022. https://pa.childrenshealthdefense.org/news/supreme-court-overturns-mandatory-covid-19-vaccination-policy/ Още миналата година Главният Прокурор на Индия заведе дело срещу СЗО заради кампанията на дескридитиране на лекарството Ивермектин, с който Индия (и Мексико) успя да намали бройката на заболелите с 97%, а СЗО с тази вредна кампания пречи на индийското здравеопазване.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Observer

  21 Май 2022 19:53ч.

  Кой ви снабдява с тези бълвочи? Очевидно е, че нямате капацитет да го правите сами.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  21 Май 2022 20:18ч.

  Кое е бълвоча бе примат?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е как кое - то е ясно, че обзървърът има наум

  21 Май 2022 21:12ч.

  "ваксините" файзерови, джонсънови, астразенекови и пр. Токсичен бълвоч при това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  21 Май 2022 21:09ч.

  след ковида идва маимаунския грип така тръгна спина и до днес няма лек ако не стане с бомби ще ни морят с болести няма да мирясат докато не довършат човечеството идва глад няма за всички после идва водата и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  21 Май 2022 21:21ч.

  "ако не стане с бомби ще ни морят с болести няма да мирясат ..." --- Ако те моряха, до сега да беше фърлила топа, а ти си си жива и здрава и не спираш да дрънкаш глупости.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И държелива

  21 Май 2022 22:51ч.

  Като млада невеста.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  22 Май 2022 7:12ч.

  До тролът Уилт, ако ни изтребят по-бързата процедура, ще стане биологично замърсяване... дали са си 10 г за пълното изтребление на човечеството и ще го направят. Иначе няма как да унищожат семейството като институция!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разцветали яблони и ГРУ ши

  22 Май 2022 7:15ч.

  Колко ли катюши са се напъвали усърдно за да родят този материал, колко труд е положен през годините, за се завъди и отгледа публика, която да го поеме и да не се дърпа? Ех…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  22 Май 2022 7:18ч.

  Само се научете да улавяте знаците: https://www.youtube.com/watch?v=nVJ0CEobcOo&t=28s

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идиоти

  22 Май 2022 8:17ч.

  Нали знаете кой прави 2 пъти една и съща грешка?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тра ла ла

  22 Май 2022 8:18ч.

  Точно сега, когато Русия се готви да изкара всички кирливи ризи за производство на биооръжия ли ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българин

  22 Май 2022 9:13ч.

  ЩАТСКА БИОЛАБОРАТОРИЯ ВЪВ ВМА ЩЕ ПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ, КАКТО В УКРАЙНА, ПОД ЕГИДАТА НА ПЕНТАГОНА! БИО ВИРУСИТЕ СЕ ИЗПРАЩАТ С ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРАТКИ! /ВИДЕО/ ---- https://afera.bg//есклузивно-щатска-биолаборатория-въ/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • американскиа био лаб Медиц акад София

  22 Май 2022 9:15ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=kmpBlSjwEZ0

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Nовата опорка на тролската бригада

  22 Май 2022 11:04ч.

  Американски биолаборатории заразяват натовските държави. Zабележително! Почти като с чиповете за 5G на Бил Гейтс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Или иначе казано

  22 Май 2022 11:05ч.

  тралала

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Веска

  22 Май 2022 20:12ч.

  Защо никой депутат досега не е попитал, не е задал въпрос в парламента за двете американски биолаборатории, на пентагона?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Основен принцип на путлерската пропаганда са конспиративните теории и случаят с УЖ предсказанието/репетиция на Бил Гейтс за маймунската шарка е ФЕЙК!!!

  22 Май 2022 20:42ч.

  https://tech.offnews.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%B8%D0%BB-%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D1%82%D1%81-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B7/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Според чешкото издание Aktuální zprávy има вероятност зад ускореното заразяване с маймунска шарка да стоят руските власти, заинтересовани да победят т.нар. „недружелюбни“ държави в „хибридната“ война

  22 Май 2022 21:09ч.

  На принципа "Кой би имал полза?". А според Cyprus-daily.News работата по вируса на едра шарка от руснаци предизвиква безпокойство още на фона на ковида. Още 2020 г. Robert Lansing Institute беше предвидил и се аргументирал защо руснаците са заинтересовани от такъв тип "победа". https://fakti.bg/world/681016-moskva-moje-da-stoi-zad-izbuhvaneto-na-maimunskata-sharka

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Observer

  22 Май 2022 22:16ч.

  Още през трийсетте години на двадесети век в СССР се правят опити за създаване на хибрид между човек и маймуна, като част от плановете за новия човек , съчетал интелигентността на строителя на комунизма със силата и ловкостта ма маймуната. Или обратното. Набрани са и доброволки от средите на Ленинския комсомол. Това може би е и началото, довело до днешната епидемия от маймунска шарка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хаха

  22 Май 2022 23:21ч.

  Обратното е, но по резултатите какви твари има в Русия днес критерият на подбор е бил отрицателен. И режимът на Кремъл продължава силово да налага Русия да се управлява от биологични единици с този най-най-отрицателен подбор, а всеки с по-висок IQ е преследван, тровен, изолиран, пращан в наказателни каторги, убиван...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • съветник

  23 Май 2022 7:54ч.

  Маймуните да си бият ваксина срещу маймунска треска.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи