Читатели на “Гласове”: Готвят Майдан в страната

Читатели на “Гласове”: Готвят Майдан в страната

“Радев, вън!” - протестиращите от ДБ и “Промяната” развяха американското знаме пред президентството Снимка: БТА

"Всеки има право на мнение, позиция и протест, НО, да развяваш американското и украинското знаме на протест в България е абсолютно НЕДОПУСТИМО"; “Вече сме фронт. Некупените, дръжте се!”; “Това са първите стъпки към подготвяне на Майдан по украински сценарии и подготовка за украинизация на страната”; “Защо не виждам до американското знаме и джендърското знаме с цветовете на дъгата?”: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

 

баба мара

позор американското знаме пред държ институция радев може да го свалят само тези които са гласували за него другите да вземат мотиките и да почват да бачкат

 

MM93

Всеки има право на мнение, позиция и протест, НО, да развяваш американското и украинското знаме на протест в България е абсолютно НЕДОПУСТИМО. Жалки грантаджии или невежа биомаса ...

 

colibri

Гледах малко протеста и мернах знамето на Украйна. Сетих се за една украинска поговорка, която гласи:'' Който черпи момичето, той танцува с нея''. Всеки може да тълкува тази поговорка според вижданията си.

 

БАЦЕ

САМО ГРАНТАДЖИИ ГЛЕДАМ И ОНАЯ ДЕТО НАПРАВИ ПЪРВИТЕ ЗАМЕНКИ КОН ЗА КОКОШКА

 

Рене от съпротивата

Евро-атлантически ЕНИЧАРИ, това е краткият ми коментар за тези безродници.

 

борба

Последният въпрос е препратка към изказване на Румен Радев от 2017 г., че в Крим "се вее руски флаг и това е реалността", съобщава БНР. Не български площад се вее американски флаг. Това също е реалността. Вече сме фронт. Некупените, дръжте се!

 

Идеалист

Защо не виждам до американското знаме и джендърското знаме с цветовете на дъгата, те обикновено са в комплект? Гнома беше ли там? Не видях и Магда Зоопарка. Мислех, че един портрет на Тръмп, щеше доста да освежи обстановката!

 

Майдан

Това са първите стъпки към подготвяне на Майдан по украински сценарии и подготовка за украинизация на страната.

 

Един файтон антибългари (по знамето ще ги познаете)

протестират всъщност срещу диверсификацията, искат си скъп американски газ. Само по себе си е жалко и безумно, но зад това стои подготовка за украинизация на страната ни.

 

Teodora

Тези искат стопроцентова диверсификация. Демек стопроцентово разнообразяване. Това включва и руски източници.

 

?????

С половин уста си призна за гръцкия газ. Нещо което се знаеше от самото начало. Газпром му спрял газа защото не плаща и той решил да купува гръцки газпромовски газ по-скъпо за наша сметка. Гешев не вижда ли тук корупция и разпиляване на държавна пара и защо не се самосезира? Посолството ли му пречи?

 

всички засегнати фирми

трябва да подадат искове срещу българската държава и да потърсят финансово обезщетение за пропуснати икономически ползи в резултат от политическа спекулация с договорите и цените на газа и тока, а лицата от ПП, като подсъдими, да са аут от изборите.

 

Неизненадан

Мошениците вадят кирливите си ризи...а те си имат пълни гардероби... А България изчезва безвъзвратно...

 

Живеем в някакъв абсурд, тъп виц,

в някаква история на Кафка. Търсим газ от къде ли не, при положение, че има тръба, има газ, само трябва да платим, за да го получим! Вместо това се говори за танкери, регазификация, конектори и прочее глупости... Кой бе, КОЙ ви пречи да купувате достъпния и евтин газ, кой и как?

 

баба мара

кои ни вкара в неприятелския списък на русия кои изгони руските дипломати от българия по поръчка на сащ сега на какво се учудвате на 60 процента увеличение малко е трябва 100 процента след като българите не мислят по изборите сега да си плащат простотията

 

не е въпроса, че няма да можем да плащаме газа

а, че ще увеличат цените на всички стоки, дори на тези, които не са свързани с газа. Ей така за да има далавера. Ние сами се обрекохме на кражби и престъпна дейност. Късно е либе за китка.

 

неустойката, която грози България за неполучения газ

Неустойката директно да си я искаме от ЕС.

 

енергетик

Всъщност ТЕЦ-овете могат да работят с въглища от Брикел. Като няма газ, има въглища.

 

Напиши Коментар

Не бе пич. Ще си играете на конфликт с Русия, докато шефовете ви така решат, щото те имат едни пъклени планове за тази зима и близките няколко години - зануляване им викат и така им е много удобно - газ няма, стоки няма, горива няма, инфлация до небесата, икономиката в колапс и всичко това заради "войната в Украйна".

 

Най-точният написан коментар !

Войната в Украйна е значителен военен сблъсък. Но нима не бяха по-големи войните след ВСВ - в Корея, Виетнам, Иран-Ирак, двете Иракски войни ... ? Някой спомня ли си с тези войни да се е оправдавало - закриване на икономиките ? Срив на световната търговия ? Ограничаване на газа и петрола ? Продоволствени кризи ?... Не и не ! Така че Украина е ПРЕТЕКСТ !

 

Тази газова криза трябва да бъде полезна

Първо с това, че разкрива много престъпни далавери

 

Коментари

 • Стършел

  11 Авг 2022 9:36ч.

  Ако разгледате лицата на този протест,ще видите че съществуват в списъците американските фондации,които "уж не се месят" в политиката,законодателството,правосъдието,медиите а само ги спонсорират.Ако трябва ще веят не само американски флаг но и портретие на Сорос ще размахват.Някой плаща за това!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Случаен непознат

  11 Авг 2022 9:43ч.

  Аз се чудя как така Радев при развяването на американското знаме, не е излезнал с вдигнато соросоидно юмруче и да каже "С вас съм"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бас държа, че същите тези

  11 Авг 2022 9:47ч.

  "осребрени" от фондации и НПО-та протестиращи не биха се вдигнали на протест срещу незаконния рейд в дома на Тръмп във Флорида. Всеки може да се сети защо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  11 Авг 2022 9:53ч.

  България е част от Запада от доста време, трябва едно цяло поколение да измре за да се разбере простата истина, че не сме в Сив и Варшанския договор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  11 Авг 2022 10:24ч.

  Така е, ако под Запад разбираме ЕС и САЩ от 60-те и 70-тв години! Но мерси от този Запад с джендъри, трети пол, смяна на пола на деца в пубертета и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  11 Авг 2022 10:37ч.

  опорки, претоплени манджи, дитирамби и обичайните клишета за ОБЕЗЦЕНЕНИТЕ и СИЛНО ДЕВАЛВИРАЛИ западни ценности от Наблюдателя, които наблюдава, но не вижда и не разбира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  11 Авг 2022 10:40ч.

  стига глупости, бе момче. в света се правят 30 000 опирации за смяна на пола годишно, а съм сигурен, че не знаеш и какво е джендър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  11 Авг 2022 10:41ч.

  като ви хване човек средната възраст на копейкаджиите и веднага му става ясно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SPQR

  11 Авг 2022 13:34ч.

  С един такъв като тебе говорих ... Оня проZт, че чак звъни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  11 Авг 2022 13:45ч.

  Ето, аз например за трети път си сменям пола и все съм си същия задръстеняк.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не само задръстеняк, но и крадльо на никове,

  11 Авг 2022 15:06ч.

  който си мисли, че някой му иска мнението..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ииддвва

  15 Авг 2022 12:03ч.

  И е много жалко ,че не е така "еврогеецо" !!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Газовата криза разкри колко е опасно да се вярва на хората, поне за тези които още не са го разбрали.

  11 Авг 2022 10:06ч.

  За това са измислили договорите, неустойките, съда, наказанията. Ако някой иска доверие без да влиза във всичко това, няма как да е честен човек и да заслужава доверие. Така е в случая на поредните управлявали "на доверие" че са добронамерени към народа си, у нас пак няма съдени и наказани както в Румъния например където 65 министри са в затвора и 4 премиери. Затова те вървят напред, ние назад.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И аз мисля, че може да ни "укранизират" скоро...

  11 Авг 2022 10:41ч.

  Лошото е, че онези които ни подготвят "майдан" са царе на инсценировките и фалшификациите. ВСЯКА война до сега е започнала с лъжа, със събитие, за което обвиняват едната страна, а другата го използва за започване на конфликта, обвинявайки другата страна като "агресор"... Наистина трябва да внимаваме и да мислим за всичко: защо се случва точно сега, кой има полза от това... Follow the money!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Макар че рядко споменават името на партия Възраждане

  11 Авг 2022 10:48ч.

  защото доста ги изнервиха напоследък с разкритията им за АзБ... Щом Нед Прайс дойде на крака тук за да призове Борисов и Петков да се обединят в атлантическа коалиция, и се разкри, че хам Конгрес се занимава с Черноморието и нашето въоръжаване... Може да посрещнем предсрочно някоя Ф-ка...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  11 Авг 2022 13:13ч.

  "И аз мисля, че може да ни "укранизират" скоро... 11 Авг 2022 10:41ч" --- Ти дето "мислиш", кой си?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не се заблуждавай

  11 Авг 2022 13:15ч.

  Възраждане ще е на 8 - 9 процента. И в новия парламент ще се изязява като едно екзотично нищо. Костадинов пак ще им събира безотчетните и пак ще стават за смях, когато някой по-алчен реши да напусне групата и започне да се оплаква. Освен това всички възродени депутати ще са ваксинирани. Тайно, разбира се.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жоро🤣

  11 Авг 2022 16:01ч.

  Хеххехе, що бе в другите партии не им събират безотчетните пари ли?? Ми такава е финансовата политика на партията. Да припомня че ПП е финансира един еконтаджия Дядо Еконтий!! Спомняш ли си с колко? ГЕРБ имат над 50 милиона събрани от партийни дарения и държавната помощ! Хеххехе, щом се търсят под вола телета значи бая здраво Възраждане ви е бъркнало в дърниците!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • К.Тренчев

  11 Авг 2022 12:07ч.

  Ако на предстоящите избори през есента,гласувалите за проруски партии са по-малко от тези за евроатлантическите.То това означава че България окончателно поема курс на самоунищожение!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Брой ни самоунищожени

  11 Авг 2022 13:12ч.

  Гласувалите за проруски партии ще бъдат 3 пъти по-малко от гласувалите за евроатлантически. Така беше на предходните три избора, така ще е и сега. Освен това за смяна на ориентацията от пронатовска в руска е необходимо мнозинство от поне 2/3. Приказките за референдум са израз на юридическа неграмотност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пилците (баламите) се броят наесен

  11 Авг 2022 15:05ч.

  а когато сняг запръска се броят умниците които не са отишли да гласуват през есента. Досега изборите бяха все по вътрешните проблеми, сега ще са по външните, кои са по-важни е ясно, особено сега. Орбан без да сменя ориентации пак въведе извънредно положение и винаги следва националните си интереси. Чак сега стигна 2/3 когато хората му повярваха достатъчно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жоро🤣

  11 Авг 2022 16:04ч.

  тия дето гласуваха за ПП и ИТН гласуваха заради един лозунг че ще се преборим с корупцията и ще променим държавата към по убаво! ИТН и ПП избягваха да говорят за евро-атлантизъм ! Сега където взеха да дрънкат щото си показаха лицата що за продажници са! Сещаш ли се, ако тогава го казваха едва ли щяха да стигнат лесно до НС!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А ти убеден ли си дали кандидатите за слава, които се представят за русофили, са наистина такива.

  11 Авг 2022 16:14ч.

  Лично аз познавам двама бивши и най-вероятно бъдещи депутати от партията на Копейкин, за които съм убеден, че вярват в приказките за излизане от НАТО и ограничаване на влиянието на САЩ в България, колкото търговецът на пазара вярва във високото качество на доматите, които продава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за смяна на ориентацията

  11 Авг 2022 22:31ч.

  дават милиони държавни пари в цивилизования свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  11 Авг 2022 12:12ч.

  🤣🤣🤣 с 20 човека майдан не става!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никой не готви Майдан в България

  11 Авг 2022 13:07ч.

  Майданът в София се състоя през януари 1997 г.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • старецът и реката

  11 Авг 2022 13:23ч.

  Умни и красиви,едва ли, но мръсни, простиз, зли и миризливи със сигурност!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  11 Авг 2022 13:40ч.

  Добро утро. До сега ли спахте и да не разберете,че вкарването на украинската "пета колона" хич не е случайно?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  11 Авг 2022 13:40ч.

  Много идиоти има за физическо отстраняване.И в черно море директно за дъното.Американско знаме?Тая колония заслужава ядрен удар.Слава на Русия и Старата България. Колонията и американските и курви за червеите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • kjkjjkkjkj

  11 Авг 2022 14:25ч.

  Дали пък атанас сирак0ф няма да извърти тото мача на живота си като "собственик"?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  11 Авг 2022 14:26ч.

  Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  11 Авг 2022 14:42ч.

  Ако още веднъж ми ползваш "ника" ще имаш проблеми. Обещавам ти

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жоро🤣

  11 Авг 2022 16:06ч.

  ще му направиш пищялка

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  11 Авг 2022 17:31ч.

  Ще те викна да държиш

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лкиу

  11 Авг 2022 14:31ч.

  Всички правителства в България след 1990 година се назначават от сащ! Не е изненада, че всички назначения по високите етажи на властта са яростни българофоби/русофоби! Не е само това, но са агенти/шпиони на сащ и разрушават обществото с евроатлантическа хомосексуализация!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • България

  11 Авг 2022 15:08ч.

  България няма нищо общо със олигофрените от украина. Да се говори за майдани в България е признак на кретенизъм. Който го вълнуват тези неща да си ходи или да гори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жоро🤣

  11 Авг 2022 16:10ч.

  хахаха, драги точно говоренето за майдани ще ни върне през 1994 -1997г.! Колкото по често се правят разговори за този период 1994 -1997г. и какво точно ни донеси, защо и как стана няма да се оправим скоро време! Тогавашната ситуация се случи точно под влиянието на САЩ иначе много се забавяше тяхното настаняване на Балканите !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русофобията се оказва последното убежище на всеки амбициозен некадърник. Петър Волгин

  11 Авг 2022 15:15ч.

  Големият проблем на некъпаните подскачащи срещу президента Радев не е нежеланието им да спазват елементарна хигиена. Големият им проблем е в неспособността да мислят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пико

  11 Авг 2022 15:32ч.

  Ако тези протестиращи ги поставиш пред дилемата да копуват от газостанция газ за бита или за автомобила при което едната газ е по евтина с 30 процента от коя ще си пълнят цяла зима бутилката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да протестираш и сам да не си вярваш

  11 Авг 2022 15:56ч.

  Тия псевдоамериканци защо не си вземат кървавите пари и не отидат да си ги харчат, ами се престарават да веят вятър с американско знаме. На същия площад има ротонда от петнайсти век, когато нито американското знаме, нито държавата америка не са били изобретени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕДИН ПЪТ СЕ ВИДЯ И....

  11 Авг 2022 16:13ч.

  Значи на сборищата на БСП/яз."Копринка",връх Бузлуджа и на други места/ и на сборищата на "Възраждане" е "абсолютно ДОПУСТИМО" да се вее байрака на терористическата държава Русия,а на протести е било "абсолютно НЕДОПУСТИМО" да се развявял байрака на САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Комунягата си е комуняга и до

  11 Авг 2022 16:20ч.

  девето коляно,че и оттатък. Айде,товарищ Путин набира доброволци да се бият в Украйна.Даже и затворници. А вие клечащи до мониторите с часове..."Тьi записался добровольцем"в частната армия "Вагнер".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рептил демонократ

  11 Авг 2022 16:15ч.

  Урките дето ни ги пратиха тука не е случайно. Дори и най-яростните еничари русофоби, дето българска комунистическа майка ги раждала не смеят да обявят война на Русия, но урките нямат такива задръжки. Само дето не ми е ясно, дали демонократите ще им отворят коридор някъде другаде за да се спасят?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ало,форумния рептил

  11 Авг 2022 16:25ч.

  Пи ли си хапчето днес? И пази се,не се нерви,щото в това жежко време може да те чукне в главата/тя вече е зомби очукана/я някои инсулт,я ти се пукне сърцето с някой инфаркт. Та да си жив да преживееш как "укрите" ще изгонят от земята си кремълските орки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рептил демонократ

  11 Авг 2022 17:21ч.

  Подобно! И не, не съм нито кремълски орк, нито пия хапчета. Но ти гледай да не пропуснеш някое от редовните си хапчета!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "укрите" ще изгонят от земята си кремълските орки. - Мда, ще легнат в нея

  11 Авг 2022 22:35ч.

  ......

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • България

  11 Авг 2022 16:30ч.

  Без съгласието на българите никакви майдани и тъпотии не могат да станат във България. Никакви маймуни като урки, орки , укри и подобни олигофрени не могат да правят на територията на България техните мръсотии. Който разбрал - разбрал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ

  11 Авг 2022 17:54ч.

  тия лайна

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Илиев

  11 Авг 2022 18:11ч.

  Гнила пасмина,която може да драсне клечката от кибрит.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Излезте да гласувате на 2 октомври

  11 Авг 2022 20:06ч.

  Гласувайте с главите си Защо толкова малко хора гласуват? Машините не са извинение. Ще искаме преброяване на хартиите. Ако човек иска, прави. Ако не го е грижа, намира извинения.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • умен

  11 Авг 2022 20:07ч.

  тия нещастници платени ипродахни шопи,са готови да продадат нормалния живот на българите за подаянията на краварите.Нека оставим тия умници на тъмно и студено през зимата ,а за останалите българи да осигурим топлото.Да се знае че шопите не са българия и българшя не е софия.А майдан ще видят на кукуво лято.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Немити, небръснати, гурливи

  13 Авг 2022 11:50ч.

  Какъв Майдан от алкохолици и клошари ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дачкоооов,

  12 Авг 2022 0:05ч.

  виж си глутницата, дето я имаш за читатели

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бокотиквомразец

  12 Авг 2022 9:15ч.

  Търся си една по-чепата гьостерица и ще чакам да започнат да ми спират тока и парното, и тези малоумни гратанжии ще усетят народната ми любов!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи