Помощник-министър на здравеопазването на САЩ призова да се цензурират мнения за вредата от смяната на пола при деца

Помощник-министър на здравеопазването на САЩ призова да се цензурират мнения за вредата от смяната на пола при деца

Автор: Гейбриъл Хейс, Фокс Нюз 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Потребители на Туитър нарекоха забележките на служителката на Байдън в Министерството на здравеопазването ( HHS ) „зли" и пример за "фашизъм".

Консервативни потребители в Туитър разкритикуваха наскоро появило се видео на помощник-министъра на здравеопазването и човешките услуги Рейчъл Ливайн (на снимката), призоваваща големите технологични компании да цензурират "дезинформацията" за "грижата за утвърждаване на пола" за децата.

Ливайн, транссексуална жена, направи изявленията през май, въпреки че видеото привлече отново внимание в Twitter точно след Коледа. Потребители в Туитър изразиха ужас, че правителствен служител иска от технологичните компании да цензурират съдържание, оспорващо, че грижата за младежта, утвърждаваща пола, е нещо с "положителна стойност".

По време на обръщение на 27 май към Федерацията на държавните медицински съвети в Ню Орлиънс, д-р Ливайн говори за необходимостта правителството да "адресира директно дезинформацията за здравето" и уточни, че това включва насърчаване на Big Tech да се бори с дезинформацията за здравето "отвъд COVID-19".

През май помощник-министърът по здравеопазването на САЩ Рейчъл Ливайн поиска от Големите технологични компании да цензурират "дезинформацията" за "грижата за утвърждаване на пола" за децата.  (Скрийншот/Туитър)

Лекарката  заяви: "Бих искала да говоря накратко за друга област на съществена дезинформация, която пряко влияе върху равенството в здравеопазването в нашата нация и това е здравната справедливост на сексуалните и половите малцинства.

Налице е съществена дезинформация относно грижата за утвърждаване на пола за транссексуални и полово разнообразни лица. След това Ливайн заяви, че страната "е изправена пред яростна атака от анти-ЛГБТКИ+ действия на държавно ниво в Съединените щати", добавяйки: "Те са опасни за общественото здраве".

Ливайн продължи, казвайки: "Положителната стойност на грижата за утвърждаване на пола за младежи и възрастни не е в научния или медицински спор." 


Служителката призова за технологична цензура, за да потуши всеки спор по темата, добавяйки: "И трябва да използваме гласа на нашите клинични специалисти, за да се застъпваме колективно пред нашите технологични компании да създадат по-здравословна и по-чиста информационна среда".

Критиците на онлайн цензурата и насърчаването на децата да се подлагат на промяна на пола разкостиха видеото в Туитър.

Главният редактор на The American Conservative Род Дреер намекна, че Ливайн е фашист, като написа в Туитър: "Когато фашизмът дойде в Америка, той ще бъде под прикритието на здравето и безопасността".

Сътрудникът на института "Клермонт" Линкълн Тери Шилинг твърди, че изявленията на Ливайн са по-лоши от комунистическата пропаганда. Той пише: "Дори комунистите не насърчаваха злото по този начин. Те поне лъжеха, за да изглеждат по-компетентни. Но това тук е нещо различно. Тези хора са все още са във фазата на унищожение на тази нация. Те знаят, че опозицията е силна и затова трябва да бъде заглушена".

След като видя клипа, християнският пастор Тимъти Олдън написа: "Злото се подценява".

Консервативният журналист Иън Майлс Чонг написа в Туитър: "Не ви е позволено да критикувате Рейчъл Ливайн в други социални медийни платформи. Ще бъдете забранени."

В друг туит той добави: "Америка е в беда".

Президентът на Института "Либертас" Конър Бояк съветва: „Това, което правителството нарича "дезинформация", обикновено може да се нарече просто "информация".

Конгресменът Уорън Дейвидсън, републиканец от Охайо, предостави на последователите си опресняване на знанията по биология, за да се противопоставят на Ливайн.

Той написа в Туитър: "Адмиралът твърди, че има "нужда" от Министерство на истината. За да отречем това: xy ≠ xx. За да възпроизводството са необходими мъжки и женски индивиди. Всяка яйцеклетка е x. Сперматозоидът е y или x. При зачеването (освен в изключително редки случаи) човешкото бебе е xy (мъжко) или xx (женско). Нищо не променя реалността. Приемете науката."

Протестиращи държат плакати по време на съвместно заседание на борда на Медицинския съвет на Флорида и Съвета по остеопатична медицина, за да се установят нови насоки, ограничаващи грижите за утвърждаване на пола във Флорида, на 4 ноември 2022 г. (Рикардо Рамирес Букседа / Орландо Сентинел / Tribune News Service чрез Getty Images) 

Източник: foxnews.com

Превод за "Гласове": Георги Ванчев

 

 

 

 

 

Коментари

 • Каква е вредата от смяна на пола ли?

  31 Дек 2022 8:47ч.

  Няма нужда от много приказки. Достатъчен е един поглед на снимката горе. Как от един симпатичен мъж става жена за страх на хората и птичките.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аиде сега

  31 Дек 2022 10:53ч.

  Това може ли да се нарече жена. Това е обида към жените.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • че как не

  31 Дек 2022 9:32ч.

  Мръсотиите винаги се вършат на тъмно. Питайте това жалко подобие на същество защо му е да умножава извращенията в света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • леле

  31 Дек 2022 9:34ч.

  Цензура, цензура, къде отиде това което наричаха Свободния свят. Това ъ пълна деградация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • без псувни

  31 Дек 2022 9:52ч.

  Аз ще замълча, защото знаете какво ще кажа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Красавица! Че и умна!

  31 Дек 2022 10:09ч.

  Бъдещето на човечеството е във вашите ръце. Отивам до тоалетната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сатанюгите ще ударят на камък в САЩ

  31 Дек 2022 10:12ч.

  Въпреки десетилетията промивки на мозъците на населението, в американската нация прекалено дълбоко са загнездени понятия като "свобода" , "демократични права" , и дори религиозни традиции. Консервативна Америка е факт, и това че не е креслива като прогрестко-либерастката Америка, не я прави да не съществува. Сбърканяците отидоха твърде далече /над тях са сатанистите с План 2030/ - или ще има "откат" , или САЩ ще се насочат към някакъв вариант на гражданска война. Там населението е въоръжено и индивидуалните оръжия са в количество около 6/1 , не в полза на либерастията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  31 Дек 2022 10:13ч.

  Нищо изненадващо от това изказване - не следваш ли "правилната" линия-те заличават, наказват, подлагат те на всевъзможни репресии. Това е особен вид"демокрация", която се опитват да наложат на всички- ние казваме кое е най-доброто за вас,а вие сте задължени само да изпълнявате-без възражения.Дори австриеца би завидял на днешните"демократи". Сегашните леви са достойни наследници на фашистите и нац.социалистите, а това е позор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  31 Дек 2022 10:17ч.

  Грозна сатанинска провокация, целта на която е да се преминават граници на възприетото и нормалното, а и ЕКО-кастрация на деца, по този начин масите стават съучастници на подобни психично болни дегенерати, като откаченият доктор Ричард Левайн, който си мисли, че е жена- адмирал! Много е неприятно защото американците(а и света) са нападнати отвътре като от паразит, много подло биват самоунищожавани, без дори да се усетят, отрови, фокуси, лъжа и измама! Проклет да бъде този изверг и нека направи Ада едно по топло място, като гори в него вовеки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

  31 Дек 2022 10:27ч.

  Много е чаровна! Каква вълшебна смесица - взела е най-доброто от стария Хендел, диригента Найден Тодоров и Деси Радева от сектата на синерттиците от Дондуков 2!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Йка

  31 Дек 2022 11:21ч.

  На снимките се виждат изверги - подчовеци! Думите им - са извращения, но пък сащниците облякоха във власт такива извратеняци! В сащ, колкото си по-извратен, толкова повече растеж кариерно! И към тези извращения ни тласкат депесетата, герб, пепетата, дебетата, български погром на стефан янеф?! Българи, осъзнайте се, това там са сатанисти, а ние сме християни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо от Кривина

  31 Дек 2022 11:40ч.

  Кво е това същество

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  31 Дек 2022 11:41ч.

  Ха ха ха... тия щрауси още не са разбрали, че загубиха битката с човечеството?! Целия папски педофилски пръстен е разкрит, каквото и да правят - няма да ни смачкат!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  31 Дек 2022 11:47ч.

  Извратеняците на държавни постове са вредни за всички нас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • транс хуман

  31 Дек 2022 12:44ч.

  Кой принуждава децата да си сменят пола - родители и огромния натиск от лггфпй ковените.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бурятмонгол

  31 Дек 2022 13:04ч.

  Гнусна извратенящина допуснаха и множат янките, Господ вече ги наказва!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • анти

  31 Дек 2022 13:25ч.

  Цялата тази психарска увреденост идва от Запада. Същия този Запад, които разни наказани от Бога с потресаваща безличност ни го сочат като пример за цивилизованост и прогрес, към които ние сме длъжни да се стремим, иначе ще си останем диви балканци, на които целия Запад се смее. Схващате ли целия сбъркан абсурд!?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чичомраз

  31 Дек 2022 16:44ч.

  Понятията "Изток" – "Запад" отдавна се размиха, подобно на леви и десни в българската политика. На Запад има много стойностни хора, които не заслужават да бъдат слагани в един кюп с дегенератите, последните пък ударно се множат на Изток. Затова е по-правилно да се делим на ХОРА и ЧОВЕШКА СКРАП, мисля аз!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еха

  01 Яну 2023 11:33ч.

  Каква хубавица! Няма да кажа нищо повече, писна ми да ме трият и забраняват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвъдокеанска убавица

  01 Яну 2023 13:30ч.

  маарица

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на снимката

  01 Яну 2023 14:10ч.

  гнусно извратено изчадие на сатаната

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ТЕЗИ, КОИТО ДЪРЖАТ ПЛАКАТИТЕ СА ВЪЗРАСТНИ ХОРА

  01 Яну 2023 14:27ч.

  Не мога да го проумея това. Освен наистина тези хора да са обсебени от зли духове в библейския смисъл на нещата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • badfinger

  01 Яну 2023 16:23ч.

  Това на хомо сапиенс ли е ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • питам

  01 Яну 2023 18:09ч.

  Този пич сега какъв е, педал или лезбийка? В смисъл, ще пусне или ще се дърпа? Не разбирам бе, прост съм и съм от село (тука нямаме такива).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А така

  01 Яну 2023 18:11ч.

  Ей за туй хората искат да ви ограмотят, но вие тъпи кратуни се дърпате. Иначе може да станат грешки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мен

  01 Яну 2023 19:29ч.

  Тоя на снимката е мъж, представящ се за жена. Попрочетох му биографията, и там пише, че тая "жена" е направил на жена си две деца. Браво на тоя "пич-жена". Направил си е своите деца, отгледал ги е, и сега кара другите да се осакатяват....Найс а?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Супер

  01 Яну 2023 19:52ч.

  Начи така, правиш две деца, режеш пишката, слагаш чифт цици и си готов, когато жена ти си сложи пишка (може да и зашият твоята, щом не ти трябва вече), тя да ти направи още две.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Psiho

  02 Яну 2023 8:08ч.

  Психично болни хора в здравеопазването.Смята се ту за мъж ту за жена.Интересно психиатрите какво ще кажат.Раздвоение на личноста.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kiro Kanadeca

  02 Яну 2023 10:14ч.

  Абе режете им пишките на всички, бе, какво се мотате?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  02 Яну 2023 11:14ч.

  шизофринясвъни му си викъ нъ това

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Утре и нашто парламенто ще гласува съответния закон

  02 Яну 2023 20:41ч.

  и......

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи