Медведев: Русия води свещена битка със сатаната

Медведев: Русия води свещена битка със сатаната

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Към "умиращия свят" Медведев причислява "сбирщина побъркани нацисти-наркомани, упоени и наплашени от тях хора", както и "лаещи кучета от западния кучкарник" и други представители на "загнилата западна империя", съобщава БТА.

Бившият руски президент Дмитрий Медведев определи войната на Русия в Украйна като свещена битка със сатаната и предупреди, че Москва може да изпрати всичките си врагове във "огнената Геена", предадоха Ройтерс и ТАСС.

Руската инвазия в Украйна отне живота на хиляди хора и предизвика най-голямото противопоставяне със Запада от Кубинската ракетна криза през 1962 г., когато големите световни сили бяха най-близо до ядрена война, отбелязва Ройтерс.

Медведев, който се самоопределяше като либерален модернизатор, докато беше държавен глава от 2008 до 2012 г., написа в "Телеграм", че Русия се сражава в Украйна с "побъркани нацистки наркомани", подкрепяна от западняците, са "толкова изродени, че им текат лигите".

Украйна и Западът многократно отхвърлиха твърденията на руския президент Владимир Путин, че Украйна се управлява от фашисти, които преследват рускоговорещите жители. Вместо това те определят инвазията като брутално заграбване на земя от Москва, отбелязва Ройтерс.

В послание по случай отбелязвания днес в Русия Ден на националното единство Медведев казва, че задача на отечеството е "да спре върховния властелин на ада, независимо какво име използва той, защото неговата цел е гибелта, (а) нашата цел е животът", съобщи ТАСС.

"Неговото оръжие са заплетените лъжи. А нашето оръжие е истината. Затова нашата кауза е справедлива. Точно затова победата ще бъде наша", заявява Медведев.

Бившият руски президент, който в момента е заместник-секретар на националния Съвет за сигурност, използва все по-яростна риторика от началото на войната, макар че неговите публикувани възгледи понякога са съзвучни с начина на мислене сред най-високите нива на кремълския елит, отбелязва Ройтерс.

"За какво се борим?", пита риторично Медведев в публикацията си, озаглавена "Защо нашата кауза е справедлива". "Русия е огромна и богата страна. Не са ни нужни чужди територии, имаме от всичко в изобилие. Има обаче наша земя, която е свята за нас, на която са живели наши предци и на която днес живеят наши хора. И която няма да дадем на никого. Ние защитаваме нашите хора. Борим се за целия наш народ, за своята земя, за своята хилядолетна история", обобщава Медведев, цитиран от ТАСС.

Говорейки за врага, Медведев изтъква: "Сражаваме се срещу тези, които ни мразят, които забраняват нашия език, нашите ценности и дори нашата вяра, които насаждат омраза към историята на нашето отечество. Днес част от умиращия свят е срещу нас."

Към "умиращия свят" Медведев причислява "сбирщина побъркани нацисти-наркомани, упоени и наплашени от тях хора", както и "лаещи кучета от западния кучкарник" и други представители на "загнилата западна империя". "Те нямат вяра и идеали, освен измислените от тях неприлични навици и насажданите от тях стандарти на двусмислие, отричащи морала, даден на нормалните хора. Затова, като се вдигнахме срещу тях, ние придобихме свещена сила", смята той.

Медведев коментира, че Русия дълго е мълчала, защото е била слаба и опустошена от безвремие, а сега се е отърсила от "лепкавия сън и мрачната мъгла от последните десетилетия". Това пробуждане беше очаквано от други страни, които също скоро "окончателно ще се събудят", казва той, цитиран от ТАСС.

"И когато прогнилият световен ред рухне, той ще погребе под многотонна купчина от отломки всичките си надменни свещеници, кръвожадни адепти, глумливи слуги и безсловесни роби", прогнозира Медведев.

Източник: БТА

 

 

 

 

 

Коментари

 • Pierre

  04 Ное 2022 13:00ч.

  Перфектно и абсолютно точно!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Още по-точно

  04 Ное 2022 13:16ч.

  Элина Муртазова - «Крепись, Россия!»

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йосарян

  04 Ное 2022 13:05ч.

  тов. медведев напоследък е като рекин бол (wrecking ball, по нашенски)! ;) а що се отнася до "те определят инвазията като брутално заграбване на земя от Москва", известно е, още от тов. бисмарк, че руснаците винаги идват за своето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А нашето оръжие е истината. Затова нашата кауза е справедлива. Точно затова победата ще бъде наша"

  04 Ное 2022 13:12ч.

  Амин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  04 Ное 2022 13:16ч.

  Твоето чаве, което много страда по сатанинския Запад няма ли да го мобилизират ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ти нагласи ли си багажа за санаториума, където лекуват от евроатлантизъм?

  04 Ное 2022 13:22ч.

  Ще остарееш на държавна издръжка

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Марк МЕТА Шикългрубер

  04 Ное 2022 13:46ч.

  Мобилизацията ще е края на англо-саксонската върхушка, която тъпче тая клета държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чудя се

  04 Ное 2022 13:27ч.

  На какво се дължат бесовете на този малък човечец? Не ще да е само водката виновна! Той явно вече е религиозен, щом е повел борба със сатаната!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На какво се дължат бесовете в теб, евроатлантико жълтопаветен?

  04 Ное 2022 13:41ч.

  Защо си предател на България? Не те ли е срам да хабиш кислород в присъствието на българи?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • срам ли

  05 Ное 2022 9:04ч.

  Я прочети още веднъж какво си написал, рашко! Кислорода ли ще ни спирате пък сега? Изроди!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  04 Ное 2022 13:52ч.

  Същата работа е в Украйна, както някога в Судетите при Версайския договор за окастряне и сдържане на Германия и всички знаят до какво доведе това. Само Сащ, Англия и ЕС нищо не са разбрали и нищо никога няма да разберат, щото разбирането е непонятно и чуждо понятие, за разлика от останалия Свят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 888

  04 Ное 2022 13:54ч.

  Чудесен наратив ! Като чуя политици от ранга на Путин и Медведев да сочат Запада и да клеймят САТАНИЗМА, кеф ми става... но наострям уши за новини от самата Русия ? Как там се разправят с местните си сатанисти и трансхуманисти ? Какво става например с Герман Греф или Елвира Набиулина ? Май само приказки...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  04 Ное 2022 14:01ч.

  Успех братушки , на вас се надяваме да оцелеят нормалността и планетата земя !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • иван

  04 Ное 2022 14:16ч.

  Колко познато звучи този пасквил- дяволът чете евангелието на Сатана ! Браво на Гласове- така повече хора ще разберат истината, която ще ги направи свободни. Наследниците на кървавият Сталин са все изчадия адови. Стотиците милиони невинни жертви на комунистите са забравени в Русия. Забраниха даже паметниците им и в същото време отново величаят Сталин . Връща се времето на червения терор от 1937 ! Крайно време е светът да ликвидира тази мракобесна империя на Злото. За орките от Мордор няма място на Земята. Да им се задели една територия от 300 000 кв.км. в Сибир , да се загради с ядрена стена и там да си станат во веки веков.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тия сами ще се избият

  04 Ное 2022 14:21ч.

  При тях винаги всичко свършва с убийство на поредния цар, гражданска война с глад и мизерия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Янус

  04 Ное 2022 14:27ч.

  Иванчо, ти си част от сатанистите, на които Медведев е предвидил съдбата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • При тях винаги всичко свършва... в 14:21

  04 Ное 2022 14:42ч.

  Ако комичната ти теза е вярна, то тогава следва "убийството на поредния цар", т.е. цар Вова, след което идват новите Ленин и Сталин. Още ли си ентусиазиран?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стотиците милиони невинни жертви на комунистите

  04 Ное 2022 23:12ч.

  Ооооп! Голям х.алък лапни, голяма дума не казвай.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лош

  04 Ное 2022 16:09ч.

  Лош бил путин, ако дойде на власт ястреб като медведев, тогава ще плачат за умерения путин... ако имат време за плач...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • съждител

  04 Ное 2022 16:24ч.

  Именувалият се Иван, незнайно как придобил правото да досажда с дълги постинги, практикува някакво жанрово неопределено слово - от лит. критика, през поръчкова, либерална, евроатл. журналистика, до детско приказно творчество с елементи та фентъзи и яростен религиозен консерватизъм, но всичко това само за да прикрие факта, че е церебрално и емоционално увредена откачалка!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • браво, съждителю, добро перо

  04 Ное 2022 19:17ч.

  Точно в десятката! И стилистично издържано, и смислено.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сащ е агресор

  04 Ное 2022 21:52ч.

  сащ е злото на тази планета заедно с агресора англия! Това са двете държави на тази планета, превърнали света в техни маши! Тези две страни са агресори и са злото! А, щом те са злото, значи злото трябва да бъде пратено в ада, където му е мястото!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  04 Ное 2022 21:53ч.

  Западните "партньори" имат унифициран тест "SAT" на английски език за влизане в университети и колежи... мисля си че с лукавият- княз на този свят, не водиш битка а ходиш на изпити всеки ден 24/7 като при Биг Брадър в изповедалнята... Малко мирише на патология и на Булгаков, очаквам Дима да почне да гони черните котки в Москва и да ги води на разпит в Лубянка...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да ме прости ваше високоумие

  04 Ное 2022 23:14ч.

  какво е туй SAT

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  04 Ное 2022 23:20ч.

  Интересно за човек, чието единствено "достойнство" е, че е по-нисък дори от жужо, да си въобрази ттакава идея. Ма то се знае, че дребосъците компенсират малоценността си с всякакви грандоманщини.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По-примитивен и идиотски опит за "психоанализи"

  06 Ное 2022 10:24ч.

  търсете на страниците на в-к Култура, ако още излиза.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПИТАНЕ КЪМ РЕДАКЦИЯТА

  05 Ное 2022 8:32ч.

  Господин Дачков, по какви критерии на някакъв пишещ /трол/ сте дали възможност да заобикаля ограничението по размер на постовете ? Това платена опция ли е, кажете ни , може и ние да искаме да си платим , да постваме чаршафи ? Или е висшестоящ трол и са ВИ НАРЕДИЛИ да не го ограничавате ? Моля да не ми триете въпроса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чърчил заявява

  06 Ное 2022 5:10ч.

  Че само англоговорящите държави са привилегировани да управляват света ..... Какво оттам нататък?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • черния

  06 Ное 2022 8:23ч.

  В Русия търсят някаква идеология за държавата си, някакво оправдание за започнатата от тях война. Ама такова няма как да има и се лутат от една абсурдна теза към друга. То не бяха ядеи, соросоиди, нацисти, сега са сатанисти. Ама нещо не хваща дикиш. С интерес очаквам следващите опити!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не хваща дикиш в облъчения ти мозък

  06 Ное 2022 10:21ч.

  което не ангажира останалото човечество с нищо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи