Продуцентите обмислят кой ще бъде следващият Джеймс Бонд

Продуцентите обмислят кой ще бъде следващият Джеймс Бонд

 

Продуцентите на филмовата поредица за Джеймс Бонд Барбара Броколи и Майкъл Уилсън. Снимка: АП

Джеймс Бонд, британският таен агент, който обича да пие мартини и носи смокинг, отбелязва своята 60-годишнина на големия екран, предаде Ройтерс. Кой обаче ще бъде следващият актьор, който ще поеме емблематичната роля? Според продуцентите на поредицата за Бонд Барбара Броколи и Майкъл Уилсън търсенето на нов актьор дори не е започнало след последната изява на Даниъл Крейг като изтънчения супершпионин във филма "Смъртта може да почака" от 2021 г.

"Всъщност няма да търсим актьор още известно време", каза Броколи в интервю по повод 60-годишнината от световната премиера на 5 октомври 1962 г. на първия филм за Бонд, "Д-р Но".

"Това, което трябва да направим, е да започнем изцяло ново преоткриване. Вълнуващо е", добави Броколи.

Феновете продължават да спекулират кой ще бъде избран за една от най-търсените роли в Холивуд. Какви характеристики обаче търсят продуцентите за следващия актьор, който ще играе Бонд?

"Искаме преди всичко добър актьор, не непременно екшън актьор, а някой, способен да се превъплъти в сложните образи, заложени в сценариите", казва на свой ред Уилсън. "Ако погледнете актьорите, които досега са се превъплъщавали в образа на Бонд, е много трудно да се определи някаква обща характеристика", добави той.

Шон Конъри е първият актьор, превъплътил се в образа на измисления шпионин, създаден от писателя Иън Флеминг. Следват Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан и Даниъл Крейг. Броколи заяви, че изборът на правилния актьор е от първостепенно значение за успеха на франчайза.

Източник: БТА

 

 

 

Коментари

 • Докато западните инфантили обмислят и си играйкат на бондовци и терминатори,

  06 Окт 2022 8:44ч.

  Святата Россия изпроводи БС-329 "Белгород", натоварена със секретни задания и шест термоядрени терминатора. Слава на Россията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как кой? Много ясно!

  06 Окт 2022 10:09ч.

  Според новите правила на Холивуд, Бонд трябва да бъде джендърна негърка (може и аборигенка от Австралия, но задължително също джендърка) от 47-ми пол (може и от 48-ми) в инвалидна количка. Но, според правилата на Лиз Тръс, в никакъв случай бял мъж.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • логичният избор

  06 Окт 2022 11:06ч.

  е цветнокож/а хомосексуалист с ясно различима инвалидност

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво има да му мислят.

  07 Окт 2022 18:08ч.

  Има готов момък, че и "артист". Зеленский му е името и чука льошите руснаци по канчето! Сущий евроджендър недоклатен, Сър, ма много подходящ! Анадънму, режисьори etc.?😀

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сайскак

  09 Окт 2022 16:49ч.

  Няма какво да го мислят! Ние със сигурност знаем, че ще е негър или обратен!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Малак

  18 Окт 2022 23:46ч.

  Кръстосайте Зеления Шут, кривата английска Лизи Близи, Шарл Мишел и Обонго и ще получите перфектния Бонд - чудовищно грозна, черна жена с брада, определяща се като небинарна мюсюлманка, мъжемразка и крайно лява либерална екстремистка готова да убива деца и бели християни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи