Сенатор Ричард Блек до Конгреса: Глобалистите неуморно ни тлаксат към ядрен Армагедон, решени да получат печалбите си от войната

Сенатор Ричард Блек до Конгреса: Глобалистите неуморно ни тлаксат към ядрен Армагедон, решени да получат печалбите си от войната

Автор: Сенатор Ричард Блек, larouchepub.com

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Пенсионираният полковник от армията на Съединените щати и бивш сенатор от Вирджиния Ричард Блек публикува следното „Отворено писмо до членовете на Конгреса на Съединените щати“, което се разпространява от 28 септември насам.

Драги Представители и Сенатори,

Обезпокоен съм от фриволните разговори за започването на ядрена атака срещу Русия. От време на време високопоставени републиканци и демократи предлагат използването на такива оръжия. Изглежда, това е преднамерено усилие за приобщаване на американците към идеята за ядрена война.

Сега и кабинетът на Зеленски скача в подкрепа на тази идея. На 21 септември 2022 г. "Нюзуик" излезе с това заглавие: „Съединените щати трябва да заплашат Русия с ядрен удар: Украйна“. Статията цитира Михайло Подоляк, старши съветник на Зеленски, който казва: „Останалите ядрени държави трябва да заявят много твърдо, че в момента, в който Русия само помисли да извърши ядрени удари на чужда територия – в случая на територията на Украйна – ще има бързи ответни ядрени удари за унищожаване на ядрените площадки на Русия.“

Разбира се, не е възможно ответните ядрени удари да се ограничат само до унищожаване на ядрените площадки. Не само че щетите биха се разпростряли навред, но и Русия ще бъде принудена да отговори на заплахите, насочени към нейния потенциал за ядрено възпиране. Русия ще започне незабавен ядрен отговор, включително с въздушни и наземни свръхзвукови ракети и подводно изстрелвани балистични ракети. Всяка руска подводница ще изстреля 100 бойни глави, достатъчни да изпепелят целия национален столичен регион или индустриалното сърце на Западна Европа.

С проточването на украинската война, глобалистите неуморно ни тлаксат към този ядрен Армагедон. Защо?

Не би имало война, ако ние не бяхме свалили демократично избраното правителство на Украйна, като насилствено отстранихме президента Виктор Янукович през 2014 година. След това промотирахме войната, като наводнихме Украйна с огромни доставки на оръжие.

Съединените щати можеха да постигнат мир просто като притиснат Украйна да приложи Минските споразумения от 2014 г., които тя подписа, установяващи ясна рамка за уреждане на нерешините въпроси по мирен път. Украйна обеща да приложи Минските споразумения, но вместо това избра да води война в Донбас през следващите седем години. Украинските атаки избиха 14 000 души, преди Русия изобщо да влезе във войната.

В рамките на два месеца след влизането на Русия в Украйна, двете страни финализираха проект на споразумение за мир. Обаче премиерът Борис Джонсън спешно излетя за Киев, за да блокира прилагането му, който ход несъмнено е бил предварително координиран с Държавния департамент на САЩ. Войната ще продължи, независимо от желанието за мир на воюващите страни.

НАТО имаше голяма възможност за мир, но умишлено избра война. Съединените щати осъзнаваха, че за притиснатата до стената Русия няма да има друг избор, освен да атакува. През 2007 г. американският посланик в Русия остро предупреди, че движение към включване на Украйна в НАТО със сигурност може да предизвика война между Украйна и Русия. Въпреки това, администрацията на Обама свали президента на Украйна и наводни страната с оръжия, знаейки че по този начин ще предизвика война.

Днес заможните глобалисти са заложили милиарди и са решени да получат печалбите си от войната, дори и ако това означава да разиграят животите на стотици милиони хора по света.

Малцина американци знаеха нещо за Украйна преди 24 февруари. Украйна в Южна Америка ли беше, или в Азия, Африка или Европа? Много американци не бяха в състояние да отговорят на този въпрос. Но сега, за да се справят с локален граничен проблем от другата страна на земното кълбо, военните ястреби изискват конкретни стъпки в посока на ядрена война, която може да унищожи 60% от човечеството и да хвърли човешкия род в примитивно състояние.

Президентите Айзенхауер, Кенеди, Джонсън, Никсън, Форд, Картър, Рейгън и Клинтън без изключение подхождаха към ядрената конфронтация с крайна предпазливост. Но администрацията на Обама смени курса, когато безразсъдно направи преврат срещу украинското правителство през 2014 г. и наводни Украйна с оръжия, насочени към Русия. Тя направи това, знаейки че заплашва жизнени национални интереси на Русия – защитата на нейната територия от ядрена агресия.

Сега администрацията на Байдън заплашва да захвъли предпазливостта на вятъра. Много от съюзниците предлагат игра на надхитряне, в която САЩ и НАТО изстрелват ядрени ракети, ако Русия предприеме използването на такива ракети, за да защити територията си. С други думи, ние ще унищожим целия свят, като начин да кажем: „О, така ли? Добре, ето ви!“

Заради едното отмъщение, ще можем ли да оправдаем избиването на стотици милиони непознати хора? Ще анихилираме ли световното население, за да се намесим в гранична война, в която Съединените щати нямат жизнени национални интереси?

Съединените щати могат бързо за приключат тази война, като направят Украйна неутрална, неприсъединена държава, точно както направихме по време на Студената война през 1955 година с Австрия. Да, вследствие на войната ще има някои териториални корекции. Но мирът ще прекрати сегашното проливане на кръв, ще предотврати ядрен пожар и ще осигури дългосрочна сигурност и независимост на Украйна.

Ядрената война е немислима. Мирът е по-добрият курс на действие. Моля ви, помислете за това.
С уважение,

Сенатор Дик Блек (пенсиониран)

Източник: larouchepub.com

Превод за "Гласове": Екатерина Грънчарова

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Ким Чен Ун

  10 Ное 2022 14:28ч.

  А руските фашисти вече се окопават в Крим и Донбас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кимчо, аз пречупени кръстове

  10 Ное 2022 14:42ч.

  свастики, нацистки знамена и такива на ИДИЛ виждам само от страна на укрите. Очилца нещо да ти докарам м?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Според мен

  10 Ное 2022 14:36ч.

  американци и руснаци са се разбрали за Украйна. Има косвени доказателства за това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  10 Ное 2022 15:15ч.

  Ясно стана, че американци и руснаци преговарят за бъдещето на У., но преди няколко дни прочетох някъде, че и дипломатите на Ватикана са много активни по този въпрос. Някой от съфорумците има ли повече информация за активността на черните раса?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  10 Ное 2022 15:27ч.

  Преговарят, щото украинците с помощта на западното оръжие ги спряха. Ако не бяха ги въоръжили както искаха тукашните рубладжии сега Украйна щеше да е окупирана и щеше да тече ужасна партизанска война.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • един

  10 Ное 2022 15:25ч.

  Ти би ли вярвал на злодей дошъл с брадва до вратата ти да те убива, а камо ли да правиш с него договорки. Забрави.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи